Kundeservice Yousee Bewertungen

1 717
TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overgik til fibernet den 4. september og siden da har det ikke været muligt at se TV da tv-boksen ikke “taler” sammen med routeren. Al udstyr er YouSees eget udstyr. Det er overhovedet ikke muligt at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har mailadresse eller retter sagt “desværre” hos Yousee. Fik en mail i dag om at min mailadresse er lukket pga en formodning om at der var sendt phishing mail til min mailadresse. Dette har så resulte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter stadig på en mail fra jer vedr min opsigelse. Mangler en bekræftelse på det samt besked på hvor jeg kan sende udstyr retur. Har ringet til jer i tirsdags og total tavshed. Jeg har sagsnumm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest elendige service jeg har oplevet inden jeg er gået i gang med min abonnement. Jeg har fået 2 nye numre istedet for at overflytte mine gamle numre med over og jeg kontakter dem og de sende... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

(1 717)

263 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fåe ny fiberboks fra yousee…

Jeg har fået fiber abonnement fra yousee. Jeg sku have skiftet min fiberboks.
Jeg fortæller yousee at jeg IKKE skal bruge deres standard router da jeg har min egen. Det var helt okay, jeg skulle blot lade være med at afhente router i butikken. Fint det spiller da.
Så fik jeg skiftet fiberboks i går af super flink tekniker.
Jeg kan så ikke få internet ud af fiberboksen.
Jeg kontakter kundeservice/“support” og fortæller at fiberboks ikke levere signal og at jeg har koblet en pc til boks via lan kabel og været i kommandoprombt og se min config. Den fortæller at der IKKE er nogen default gateway og min IP er ikke opdateret. Det informerer jeg så “supporteren” om og han bliver ved med at snakke om han ikke kan/vil hjælpe mig når jeg ikke har nogen yousee router.. jeg fortæller det ikke har noget med router og gøre og at de er blevet informeret om min egen router og det ikke var noget problem.. så nu står jeg uden internet en fredag hvor de andre der kunne hjælpe “desværre” er smuttet på weekend og en support der ikke kan/vil hjælpe mig på trods af jeg har konstateret fejlen. Kæft en hjælp!:(

24. Juli 2026

Total useriøst kundeservice

Total useriøst kundeservice. Jeg har skrevet en anmeldelse på trustpilot omkring Yousee, og de bølle og mafia metoder man benytter, hvor man lukker for kundernes afgange før opsigelsesdatoen. Så skriver Kristian som svar at jeg skal kontakte kundeservice på 70704040, men det er jo umuligt, det er en AI chat. Det er vist meget godt at jeg har bedt Kulturministeren kigge nærmere på Yousee's og deres praksis.

23. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt gik galt og har aldrig oplevet…

Alt gik galt og har aldrig oplevet noget lignende før og nu har jeg næsten 6500 kr tilgode og de bliver ved med at finde på de mest absurde undskyldninger for ikke at betale dem tilbage ovenikøbet er det penge de har hævet igennem 14 mdr uden at jeg havde noget internet abonnement igennem Telefonstikket
De fortsætter med at generere spøgelses regninger for ting jeg ikke har eller har haft for at kunne modregne dem

16. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The most useless people must be…

The most useless people must be collected with this organisation. I have, for a number of months, had major problems with my internet connection. It is not unusual to lose the signal 10 or more times in one day. I can no longer use my email and have moved to Gmail.I used to take screenshots of the assortment of stupid responses from the so-called robot, which should be removed to the toilet. I have managed on two occasions to find a living human who assigned an "expert" to look at my case. After two experts gave up and actually spoke the truth when they both said, "We don't understand what is happening". I see no point in wasting more money on such a fiasco.

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor har i flere uger haft problemer…

Min mor har i flere uger haft problemer med at forbindelsen ryger hver gang hun snakker i telefon eller er midt i et opkald.
Hun har snakket med en medarbejder fra yousee i dag som mente at det var hendes telefon som der var noget galt med. Men hun kan se på facebook at flere har samme problem som hende, så hun sagde til ham at det ikke var hendes telefon, men forbindelsen.
Men hun fik bare igen af vide at det var hendes telefon og at han ikke kunne gøre noget ved det og at hun skulle købe en ny.
Min mor meldte så ud at hun de nu mistede hende som kunde og manden svarede bare “så må vi jo gøre det”
Totalt uforskammet og elendig kundeservice. Han var totalt ligeglad.

13. Juli 2026

Yousee - nytteløst og rigidt

Et rigid system hvor medarbejderne er flinke men nytteløse. Min datters simkort fik en fejl i Frederikshavn. Jeg er i København.
Butikkens reaktion: "Desværre, nummeret er ejet af din far, så han skal stå her ved siden af mig".
Efter gentagne forsøg på at lave en overdragelse, med masser af hjælp fra flinke men nytteløse yousee ansatte, mislykkedes det FULDSTÆNDIGT.

3 - vi glæder os til at komme tilbage.
Yousee - hvordan vil I kompensere os for jeres nytteløse og rigide system?

10. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det skal heller ikke være EN stjerne

det skal heller ikke være EN stjerne, min moder på 91 har nu i siden 12 juni været afskåret fra fastnettelefoni, internet og TV. på trods af rigtig rigtig mange snakke med den ene og den anden kloge person i service eller support, kan det endnu ikke genetableres, en NødPakke og en TV-streamer er tilbudt, Men men af en eller anden grund er der stadig ikke nogen mulighed for se TV. fastnet har vi nærmest opgivet. derfor skifte til nyt selskab. æv æv hilsen fra Jens (har også skiftet til nyt selskab pr 1. august

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede 10:38 d.d og fik fat i…

Jeg ringede 10:38 d.d og fik fat i Martin fra YouSee service.
Fremragende service, går i dybden med den udfordring jeg havde, som vedrørte min kære mor.
Der var flere udfordringer som skulle klares og var bøvlet.
Kære Martin tog sig sin tid og sørgede for at alt hvad klokkeklart til at jeg/vi efterfølgende bare kunne klare den for os selv derfra.
Intet mindre end fremragende service.

7. Juli 2026

INGEN service

Tilbage opkald for bestilling af nyt udstyr og programmer inden for 3 minutter, efter bestilt på hjemmesiden, men så STOPPER enhver interesse i at hjælpe dig, så snart du har bestilt.

Nu på 15 dag, hvor min 94 årige mor ikke har TV

Nul service. For lang ventetid på telefonen, så kommer ikke engang i kø.......INGEN svar på e-mails siden vi skulle bestille.

Klart KUN fokus på salg, når det er overstået er du alene.

3. Juli 2026

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, presser ældre til fejlkøb

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, ellers var det sket.
To ældre mennesker på 85 år besøger jeres butik i Roskilde, på Ro´s torv.
De ønsker en iPad og sælger ser lige, at de har ret mange abonnementer, så Yousee har en gave til dem. Den gave består af en Samsung Tablet og "gaven" koster 1000kr.
Den unge mand presser voldsomt på for at de skal købe denne Tablet, hvor de under dette pres gør opmærksom på de har en Iphone, underforstået at de ønsker en iPad.
Sælgeren pakker Tablet ud og lave nogle indstillinger på Tablet, noget unden betydning, for resten skal de gøre når de kommer hjem. Og prikken over Iét er at han også lige prakker dem et mobilabonnement på for så kan de jo bruge tabletten overalt, hvilket slet ikke er deres behov.
Samme dag kontakter de Datteren og fortæller om deres oplevelse og er noget rundtosset efter turen i butikken.
De bliver rådet til at henvende sig næste dag i butikken og sige, at det ikke var den handel de ønsker.
De får at vide at de har brudt indpakningen (gjort af sælgeren i hans iver for at sælge).
Da de er i butikken overværer de at samme sælgere er ved at lave det samme nummer med en ældre kvinde, men han får heldigvis sagt at så kan den bruges til Facebook og der sætter hun hælen i, den skal hun ikke have.
Svigersønnen ringer til butikken og taler med en kvindelig medarbejder som faktisk virker forstående og mener de bare skal komme derind igen, så finde de en løsning.
Hun vil sætter en anden medarbejder ind i sagen, da hun ikke er der dagen efter. De kører troligt fra Viby til Roskilde i den tro, at der kan findes en løsning. Men NEJ, samme svar som første gang de ville levere tilbage, SÅ HVORFOR BEDE TO ÆLDRE PÅ 85 ÅR KØRE FRA VIBY TIL ROSKILDE, NÅR I IKKE HAVDE EN LØSNING.
Og det er meddelt L...., sælgeren navn at denne anmeldelse ville komme på trustpilot.

30. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner til jeres såkaldte…

Nul stjerner til jeres såkaldte kundeservice og til manglende service i butikken.

Hvis jeg gav den behandling til mine kunder så havde jeg ikke nogen.

Så på udkig efter en ny udbyder……

1. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service for de dyre penge de forlanger

Det er under al kritik, at fordi en tekniker ikke løser hele den opgave vedkommende er sat til, skal dem der stadig er berørt af fejlen, vente flere dage.
Ualmindelig dårlig kundeservice 🤬
Fejlen blev allerede lavet den 29.06.2026
Men den dårlige eller mangel på kundeservice er først gjort i dag den 30.06.2026

30. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skrev for et stykke tid siden en 1…

Jeg skrev for et stykke tid siden en 1 stjernet anmeldelse af YouSee. Fik da også et pænt svar tilbage. Men jeg kan da ikke i min vildeste forstand forstå, hvorfor det er mig, som skal bruge tid på at ringe til dem, når det er dem, det vitterligt har lavet fejlen, og stadig ikke rettet den. Er det fordi de mennesker, som de har ansat ikke kan forstå det skrevne ord, eller fordi de er så snotdumme, at de ikke kan trykke på en knap, og så vil min telefon endelig være tilsluttet? Eller er det fordi de skal prøve på, at hive så mange penge ud af mig, uden at give mig nogen service igen? ja, guderne må vide det.

2. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner, skal vente op til 10 dage på en kabel fejl. Vi kan sku ikke vente 10 dage. Vej arbejder har gravet kabel over.

22. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service jeg nogensinde har…

Værste service jeg nogensinde har oplevet. Havde skiftet abonnement til Yousee, på deres egen opfordring. Så har de ikke akriveret mit simkort, den dato mit abonnement hos tidligere udbyder er ophørt og jeg ender med at skulle ned til min mor, hver dag, for at låne en telefon og ringe til dem, for at rykke på processen. Jeg ender med at gå i over en uge, uden et telefonnummer, hvor de tilbyder mig et “lånetelefonnummer” i mens jeg venter. Jeg takker nej, da jeg forestiller mig, at det gør processen endnu længere. Den ene ansatte siger at “alt skulle være klar i morgen”, hvor jeg må ringe to dage efter og få af vide at “min kollega tager fejl” og der går 4 dage yderligere… Jeg er en voksen kvinde med fuldtidsjob og aftaler og jeg ender med at misse en masse vigtige opkald og beskeder i tidsperioden. De beklager overfladisk fejlen og siger at jeg selvfølgelig ikke skal betale abonnement for den tid det ikke har virket. Jeg ender med at betale en kæmpe regning alligevel, for alle dagene, som jeg endte med ikke engang at reagere på, fordi deres service er så skide elendig og besværlig. Så måtte det lige blive prisen for fred. Og nu er der sket endnu en fejl, hvor de har trukket for den samme måned to gange og jeg skal til at ligge og ringe ind, for at få mine penge tilbage. Hvis du har en masse overskud og ekstra fritid, til at ringe ind, for “the bare minimum” service, kan Yousee klart anbefales 😍

22. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg talte med en af jeres medarbejdere…

Jeg talte med en af jeres medarbejdere i længere tid og forklarede tydeligt, at jeg er en ældre dame og ikke særlig teknisk. Vi aftalte, at mit nuværende udstyr skulle lukkes ned, og at I ville sende et modem, der passede til min router.
Det modem, jeg har modtaget, er imidlertid med USB-indgang og SIM-kort, som jeg allerede betaler for fra i dag, men min router har ikke USB-indgang. Løsningen kan derfor slet ikke bruges.
Heldigvis er min datter på besøg, selvom hun bor fire timer væk, ellers ville jeg have brugt mange timer på at forsøge at forstå dette. Nu står jeg i stedet uden internet og skal samtidig bruge tid på at vente i kø for at få hjælp til en fejl, som jeg ikke selv har forårsaget.

Jeg forventer naturligvis, at jeg ikke bliver pålagt nogen udgifter i denne forbindelse.

Jeg er meget skuffet over forløbet. Jeg forklarede min situation grundigt, vi gennemgik min router, og jeg blev lovet, at løsningen var simpel og til at finde ud af. Det viser sig nu, at den løsning, jeg har fået, slet ikke fungerer i praksis.

20. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er meget skuffet over youSee’s…

Jeg er meget skuffet over youSee’s internetforbindelse. Jeg har aldrig oplevet så ustabilt og langsomt internet på min telefon, selv når jeg er forbundet til Wi-Fi. Forbindelsen falder ofte ud, sider indlæses langsomt, og streaming eller almindelig browsing bliver frustrerende.

Jeg har forsøgt forskellige løsninger, men problemet fortsætter. Når man betaler for en internet- og teleløsning, forventer man en stabil forbindelse, men det har desværre ikke været min oplevelse med youSee.

Jeg kan derfor ikke anbefale youSeebaseret på min erfaring.

18. Juni 2026

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr