Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering fantastisk hurtig! Legehuset var dejlig nemt at samle og rigtig fint, dog kunne tagpappet ikke rigtig bruges da det enten knak/gik i stykker over rygningen på trods af vi var meget forsigtige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, billigere end Silvan for samme hus (Anna). Ok kvalitet og der var tagpap med selvom det ikke fremgik af beskrivelsen. Samlevejledningen kunne godt være lidt bedre og det tager ikke 8... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indtil videre vil jeg give 5 stjerner for det fremragende samarbejde vi fik med levering af vores legehus ,da man hos Jmkiil.dk lyttede til vores problemer med deres hurtige levering, men vi så fik lo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Frederik fra Kundeservice har rettet op på en ellers ikke så pænt svar vi fik fra dem før. En hoveddel var i stykker og kompensation var respektløs. Men Frederik har hjulpet nu og vi håber, delet... Mehr ansehen

1. Kinderspielzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Legehus.dk - stort udvalg indenfor legehuse, legetårne samt sandkasser og gynger. Du finder børnenes favoritter til gode priser hos os. Vi har det meste på vores lager i Sønderjylland og leverer hjem til dig i hele landet.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

81 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Sødt lille legehus

Sødt lille legehus. Nemt at samle.

6. Juli 2021

Hej Stina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre at I er blevet glade for det søde lille Ida Marie legehus og at I fandt samlingen nem.

Alt godt, pånær leveringstiden

Lidt længere leveringstid end angivet og desværre ikke nogen automatisk mail/besked fra dem om ekstraordinær leveringstid.
Ellers alt godt...

29. Juni 2021

Hej,

Tak for din fine anmeldelse. Vores system har desværre ikke endnu mulighed for at give automatisk besked omkring leverancer, der måtte opleve lidt længere leveringstid end den forventede. Vi beklager selvfølgelig at du så ikke har fået denne besked manuelt. Ellers er det dejligt at høre at alt er godt ved det fine Martin legehus.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

the cheap wooden playhouse is quite…

the cheap wooden playhouse is quite thin, but is fair enough.

23. Juni 2021

Hi Janyaphon,

As stated in the description of the playhouse, it is quite thin, which is why it's also comparably cheap (as you mention yourself). We hope that it will bring a lot of joy anyway.

Best regards,

Godt produkt

Lidt lang leveringstid, men godt produkt og god service.

16. Juni 2021

Hej Anita,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at læse at I har modtaget god service i forbindelse med købet af det kvalitetsrige Harry gyngestativ i lærketræ. Vi beklager selvfølgelig at I ikke har modtaget gyngestativet indenfor den forventede leveringstid - der er desværre opstået lidt flaskehalse her i højsæsonen.

Vi håber at I får stor glæde af gyngestativet!

Købte legehus Ida Marie

Købte legehus Ida Marie. Hold kæft hvor er det bare dårlig kvalitet og vi måtte selv til at stå med ekstra pinde og save, fordi det var vind og skævt. Det er sidste gang jeg køber noget derinde

15. Juni 2021

Hej Pernille,

Vi er da kede af at høre, at legehuset ikke har levet op til dine forventninger. Legehuset skulle jo meget gerne være som beskrevet på hjemmesiden og hvis der har været fejl eller mangler på det, vil vi selvfølgelig meget gerne høre om det, så vi kan sende det videre til producenten og på den måde forbedre os.

Vi har dog ikke hørt fra dig, før her på Trustpilot, hvilket selvfølgelig gør situationen vanskelig at afhjælpe. Vi håber dog trods alt, at legehuset i sidste ende skaber glæde for de små.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre at du har modtaget god service og levering i forbindelse med dit køb af det søde Ida Marie legehus. Vi håber at det vil blive brugt flittigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en trævippe til børnene

Købte en trævippe til børnene. Virkelig dårlig kvalitet. Måtte købe nye skruer i stedet for dem der var leveret med, da de var virkelig dårlige. Køb hellere noget billigt i et byggemarked.

3. Juni 2021

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse, omend den ikke er alt for positiv. Som vi har snakket om telefonisk, gik kritikken på at skruerne ikke levede op til din forventning om den nyeste generation indenfor skruer. Det er selvfølgelig en kritik vi tager videre til producenten, så vi kan forbedre helhedsoplevelsen omkring deres produkter. Vi håber dog at vippen trods alt skaber glæde og bliver brugt.

Hej Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at vi har kunne levere dit legehus hurtigere end forventet. Vi håber at I får stor glæde af det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt et gyngestativ med legehus…

Jeg har købt et gyngestativ med legehus til mine børnebørn. Det er sat op nu og ser ud til at virke godt. Jeg glæder mig til besøg i pinsen, hvor det hele kan efterprøves.

18. Mai 2021

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at vores Patrick legetårn er godt leveret og sat op. Så håber vi at dine børnebørn får stor glæde af det.

Super betjening

Jeg fik en virkelig god betjening. Hurtig svar på spørgsmål både før og efter køb. Og børnene er vilde med rutchebane og gynger.

17. Mai 2021

Hej Pia,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Dejligt at du har modtaget hurtigt svar på dine spørgsmål, både før og efter købet. Vi håber at dine børn vil fortsætte med at have god gavn af både legetårn og legehus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitets matrialer leveret til aftalte…

Kvalitets matrialer leveret til aftalte tid

14. Mai 2021

Hej Hans,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Skønt at du har modtaget vores kvalitetsrige Harry gyngestativ i lærketræ til den aftalte tid. Vi håber at I får stor glæde af det.

God service fra legehus.dk

14. Mai 2021

Hej,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du har modtaget god service.

Legetårnet kom hurtigt

Legetårnet kom hurtigt. Fragtmanden var sød og lægge det lige der hvor jeg ville ha det, så det ikke lå i vejen til det blev samlet. Sønnike er meget begejstret for hans legetårn.

12. Mai 2021

Hej Maria,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Skønt at du har modtaget det aktivitetsrige Patrick legetårn hurtigt og at det blev placeret hvor du ønskede det. Vi håber at I får stor glæde af det.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god/hurtig service og levering

Rigtig god/hurtig service og levering. Skruerne til legehuset var i dårlig kvalitet (skæve og svære at skrue i). Træmaterialet var ok, men vi havde forventet lidt bedre kvalitet til prisen. Alt i alt dog fint legehus.

22. April 2021

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har modtaget god service og hurtig levering i forbindelse med købet af dit nye Smart Plus Felix legehus. Det er altid svært at forventningsafstemme når man bestiller online, men godt at du overordnet synes at det er et fint legehus.

Falde i med naturen

Det er et dejligt legehus til større børn. Det falder i med naturen.
Der er en god vejledning til.

8. April 2021

Hej Lillian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre at I er blevet glade for det fine Leon legehus i træ på stolper, samt at samlingen var ligetil. Vi håber at I får glæde af det i mange år.

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse, på trods af at vi mener at den er uretfærdig. Du bestilte om aftenen d. 10. marts et produkt hos os, hvor der både under selve produktet og i din ordrebekræftelse står at der ville være en produktionstid på 3-4 uger på varen. Det betyder at producenten har 3-4 uger til at producere varen og så skal vi lige have det hjem på lager og ud til vores kunder.

Da din ordre blev behandlet den efterfølgende dag, fik vi en ordrebekræftelse fra producenten med en forventet leveringstid der hed at vi ville få den på lager d. 25. marts. Efterfølgende ringede du til os ifht. hvornår det kunne blive leveret. Der blev det oplyst til dig at vi forventede at det ville lande på vores lager d. 25., hvilket du blev meget overrasket over, da du var sikker på at der havde stået at vi kunne levere indenfor 3-9 hverdage og at vi nok havde fiflet med din ordrebekræftelse (hvilket vi på ingen måde har mulighed for). Der blev dog opnået enighed om at vi ville levere varen så hurtigt som muligt efter at det kom på lager hos os, den måtte dog bare ikke leveres d. 8. eller 9. april, da der skulle være nogen hjemme til at tage imod.

Det ender så med at der er lidt forsinkelser i produktionen og vi først får varerne lidt senere på lager end forventet, men vi leverer det mandag d. 5. april (2. påskedag) hvilket har været indenfor den angivne leveringstid ved ordreafgivelsen. Samtidig har vi leveret 2. påskedag så der var nogle hjemme ved leveringen, så alt i alt finder vi at din anmeldelse er meget urimelig - vi håber dog at I er blevet glade for varen.

Cubic Gynge stativ.

Cubic Gynge stativ.
It took a while for the swing to arrive but that was ok because I ordered it in good time for my son's birthday.
I'm a little annoyed that the colour of the swing is blue when the photos show it to be black - or at least one would assume that the swing was black given the images.
I wish that I had just brought the frame and brought a better swing from somewhere else.

17. September 2019

Hi Leone,

Thank you for your review. We're glad to hear that the delivery went okay and that you received it in time for your son's birthday. We hope that your son has enjoyed much time on the swing despite the colour.

Best regards,
Legehus.dk Customer Service

Vi bestilte legehus.

Fin service..
Rigtig lækkert legehus vi fik og det gik super hurtigt med leveringen.

16. Mai 2019

Hej Sandra,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at I har modtaget fin service og at Ida legehuset blev hurtigt leveret. Vi håber at I har haft glæde af legehuset.

Rigtig god service

Jeg har købt et legehus.

Rigtig god kundeservise med god kommunikation.
Levering hurtigere end lovet.

Kvaliteten af produktet levede ikke op til mine forventninger. Det kan være mine forventninger, som har været for høje.

20. August 2018

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Ærgerligt at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger, det er altid svært at forventningsafstemme når man handler online - vi håber dog at I har haft stor glæde af legehuset alligevel. Det er til gengæld dejligt at høre at du har modtaget god service i forbindelse med bestillingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte Premium gyngestativ, som der dog var fejl på, men efter henvendelse til Legehus.dk - fik vi det byttet til bedre model uden beregning. Super service

12. Juli 2018

Hej Andreas,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at I har fået god service i forbindelse med fejl på varen og efterfølgende ombytning. Vi håber at I har haft stor glæde af gyngestativet.

Legehus.dk Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr