Lena Warszawa Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie kupujcie w tym sklepie. Stwarzają pozory, że to sklep stacjonarny w Warszawie, a towar przesyłany jest z Chin Nie tolerują zwrotów, nie zwracają pieniędzy, nawet po odesłaniu ubrań do Chin. Ubrani... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiłam sukienkę i oczywiście za nią zapłaciłam ale dosłownie po 20 minutach zgłosiłam rezygnację z zamówienia i poprosiłam o zwrot pieniędzy tym bardziej że była to niedziela więc na pewno od razu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sklep Tragedia!!!! Moim największym błędem było nie przeczytanie opinii przed zakupem wszystkie negatywne są prawidłowe. Czas oczekiwania na zakup 2 tyg. Jakość beznadziejna. Niby można zwrócić... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przeżyłem już dużo, ale takiego oszustwa nie pamiętam. Ze takimi przekrętami nikt się jeszcze nie zajął, aby wyeliminować z rynku to draństwo. To trudno nawet sobie wyobrazić. Tu prokurator powinien s... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

141 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sklep który nie powinien istnieć

Moje zakupy to buty które miały być ze skóry z wkładką ortopedyczną a okazały się tandetnym plastikiem. Sukienka z lnu to poliester w najlepszym wydaniu bez metki ze śladami użytkowania. Wydałam prawie 300 zł za rzeczy których nigdy nie założę a zwrot do Chin to wysoki koszt. Czuje się oszukana!

2. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OszustwoPrzysłane sukienki są z poliestru a nie…

Przysłane sukienki są z poliestru a nie z bawełny jak było podane. Sukienka midi sięga mi ledwie do kolan. Wyglądają jak koszule nocne. Widzę że jest dużo niezadowolonych osób- zastanawiam się czy nie można by się zakrzyknąć i podać Leny Warszawa do sądu za oszustwo!!!?

15. Juli 2026

FIRMA NIEWIARYGODNA

Długi czas realizacji zamówienia. Otrzymałam garderobę z bardzo kiepskiej tkaniny, którą odesłałam i po upływie przeszło miesiąca nie otrzymałam zwrotu gotówki. FIRMA NIEWIARYGODNA nastawiona na OSZUKIWANIE KILENTA.

16. Mai 2026

Zamówienie nie zostało zrealizowane

Zamówienie złożone 2.07. Do dziś nie dotarło mimo że firma miała być z Warszawy a przesyłka w ciagu 3 dni miała być u mnie. Najpierw informacja, że przesyłka do mnie biegnie, a potem, że utknęła w magazynie. Zatem odstąpiłam od zamówienia i poprosiłam o zwrot środków 2-krotnie bez odpowiedzi. Produkt wciąż nie dotarł. Ktoś wymyślił sobie świetny sposób na oszukańczy biznes

2. Juli 2026

OSZUŚCI

Niestety, też dałam się oszukać. Jeszcze nigdy nie nabrałam się na takie łgarstwo. Zrobię wszystko, żeby oszuści ponieśli odpowiedzialność.

17. Juli 2026

Jedna wielka ściema

Jedna wielka ściema, towar sprowadzają z Chin. Zero kontaktu, jak już odezwą się to kierują, żeby zwrotu dokonać Chin na własny koszt.

9. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przesyłkę otrzymałam po 3 tygodniach od…

Przesyłkę otrzymałam po 3 tygodniach od daty zamówienia. Impreza, na którą sukienkę zamówiłam odbyła się, ja byłam zmuszona kupić coś w lokalnym sklepie.
Przesyłki od kuriera nie odebrałam, wróciła do nadawcy, zaś zwrotu pieniedzy raczej sie nie doczekam.
Sklep żeruje na osobach naiwnych, niedoświadczonych, takich jak ja. BARDZO rzadko kupuję coś przez interenet, nie sprawdzam źródła, z którego kupuję, i .... "jak dbam tak mam"...
Nie wiem, czy jest instytucja, która chroni konsumentów i jest w stanie zająć się osobami prowadzącymi stronę internetową o nazwie "Lena Warszawa"?

25. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

w dniu 29 czerwca na stronie Lena…

w dniu 29 czerwca na stronie Lena Warszawa zamówiłam i opłaciłam w kwocie 314 zł dwie sukienki na zdjęciu były bardzo łane .W dniu 14 lipca otrzymałam przesyłkę z Chin z sukienkami, które były uszyte ze stylonu?plastiku coś strasznego nawet w czasach 80 tych czegoś tak brzydkiego w sklepach nie było bardzo ostrzegam od zakupu z tego sklepu czego kolwiek Lucyna

15. Juli 2026

Uwaga, wyłudzacze pieniędzy

Mimo odesłania towaru nie zwracają pieniędzy, oferują posadzenie kolejnego drzewa. Według mnie to z góry zaplanowany proceder, liczą, że cześć z klientów da za wygraną. Jak najdalej od oszustów!@!

2. Juni 2026

Również dałam się oszukać

Również dałam się oszukać. Przestrzegam przed tymi oszustami. Co innego wystawiają a co innego się otrzymuje to chiński badziew. Bardzo żałuję, że wcześnie nie weszłam na opinię o tych oszustach. Proponują rekompensatę wysokości 10% za towar a jeżeli chcę zwrotu 100% to mogę odesłać do Chin za 200 zł a zamówienie wartę 158,90. Przestrzegam przed zakupem. Wystrzegajcie się i ostrzegajcie znajomych

20. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszukujecie ludzi ,na stronie swojej…

Oszukujecie ludzi ,na stronie swojej czyli Lena warszawa.pl zapewnienie ze wyprzedajecie towar z butiku ktory funkcjonował 25 lat za duza cene ,a zamawiane produkty ida z Chin. SZTUCZNE MATERIALY ,WYKONANIE FATALNE i zapewniam nie jest to towar butików tylko zwykle badziewie z Chin .Tylko te same wzory na Chińskich stronach sa 2 razy tansze.Zatem przestrzegam przed zakupem na tej stronie Maja tez kilka innych stron z inną nazwą ale z tymi samymi produktami i wzorami.Dalam sie nabrac....

13. Juli 2026

Lena Warszawa oszukuje

Oferta, która mnie zaciekawiła na stronie Lena Warszawa: - Nikol - Ortopedyczne Sandały Ibiza/ 149,95 zł Cena regularna 399,95;
po 2 tygodniach oczekiwania zorientowałam się, że te sandały są sprowadzane z Chin i nie są to buty ortopedyczne tylko modne sandały plażowe dla kobiet, w stylu bohemian, casual, płaskie, na lato (cena 18.05 zł)- TEMU;
czuję się oszukana, zależało mi na butach ortopedycznych;
Halina

8. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Odzież bardzo niskiej jakości…

Odzież bardzo niskiej jakości sprowadzana z Chin. Praktycznie nie ma możliwości zwrotu - koszt wysyłki to prawie 200zl ponieważ firma nie ma swojego magazynu w Polsce. Firma nie odpowiada na maile. Czuję się oszukana nie tylko co do jakości produktów, możliwości zwrotu i obsługi klienta. Dziewczyny nie zamawiajcie nic z LenaWarszawa bo za wysoką cenę otrzymacie odzież niskiej jakości praktycznie bez możliwości zwrotu.

10. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Przestrzegam przed zakupami w tym…

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie! Zamówiłam produkt, a otrzymałam zupełnie inny, niezgodny z opisem towar. Sklep po odebraniu przesyłki wymiguje się od odpowiedzialności, proponuje zwrot na koszt klienta do Chin. Sprawę zgłaszam do odpowiednich instytucji. Omijajcie szerokim łukiem!

10. Juli 2026

Oszuści!!!!

Oszuści!!!!
Brak możliwości wymiany rzeczy o błędnym rozmiarze,!
Zła jakość materiałów
Przysłano sukienkę niezgodnie z zamówieniem.
Kategorycznie nie kupować.!!!!

6. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

To wszystko co pokazują to jawne…

To wszystko co pokazują to jawne oszustwo, nic nie nadaje się do noszenia, cytuję "wygniecione szmaty". Nabrałam się a o zwrocie kosztów lub zakupionych rzeczy zapomnij!!! Obiecują częściowy zwrot kosztów i na tym się kończy, kontakt się urywa. Z dala od takiego sprzedawcy !!!

30. Juni 2026

Oszustwo, produkty chińskie

Tkaniny syntetyczne, głównie poliester (sklep na swojej stronie opisywał tkaniny jako wysokogatunkowe, z lnem itp). Sklep powinien być zaskarżony, sprzedawca kreuje fałszywy wizerunek rodzinnego sklepu, wprowadzając konsumenta celowo w błąd. Ubrania z Chin i taka sama jakość 🤷 Zwrot jest zagraniczny, więc koszt wysoki. Jednym słowem oszustwo. Nie polecam

7. Juli 2026

Sprzedają dziadostwo z poliestru

Sprzedają dziadostwo z poliestru, wszystko z Chin , oklamuja reklamą i sugerują wizerunkami że niby butik prowadzony przez Polaków!!! Ceny tych samych sukienek na Temu są duuuzo tańsze, czyste oszustwo i naciąganie!!! Poza tym paczka idzie bardzo długo, że zwrotami też są problemy!!!

25. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr