Letsleds.nl Bewertungen 473

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf! Super lieve medewerkers, heel erg behulpzaam en meedenkend. Zelf toen post.nl mijn bestelling zonder reden heeft retour gestuurd, heb ik deze toch weer zsm mogen terug ontvangen van Lets... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling snel ontvangen. Paar weken later bleek een lamp niet goed te werken. Contact opgenomen en er direct een nieuwe gestuurd zonder verdere kosten. Keurig opgelost dus. hier kunnen veel bedrijve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze klantenservice. Personeel weet niks van hun eigen producten, werken niet naar behoren (beloftes van naadloze werking met philips hue, wat dus niet het geval is) en doen vervolgens... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Vom Unternehmen geschrieben

Letsleds voorziet particulieren en bedrijven in duurzame LED verlichting. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.

4,4

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelde sensor bleek niet te werken

De bestelde sensor bleek maar een stand te hebben de aan stand, Dit probleem aangevraagd als garantie.
Na enkele mail wisselingen met tips om mogelijk het probleem op te lossen bleek deze defect en werd er direct overgegaan op het leveren van een nieuwe. deze werkte wel naar volle tevredenheid

21. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn buitenlamp was defect geraakt

Mijn buitenlamp was defect geraakt. Deze had ik ongeveer 10 maanden in gebruik.
Ik heb de klantenservice van Letsled gebeld om dit te melden.
Maud van de klantenservice heeft geregeld dat dezelfde dag een soortgelijke lamp naar mij is gestuurd, die ik de dag erna heb ontvangen.
Ik kreeg hier ook een bericht van.
Wat een geweldige service!
Dank daarvoor

8. April 2024

Afhandeling garantie

Na een half jaar had een van de drie LED buitenspots het begeven.
Na contact met de klantenservice had ik binnen 2 werkdagen weer een nieuwe in huis.
Super service!

21. März 2024

Defect wandlamp

Ik had 2 wandlampen besteld, maar 1 had een defect met de usb-poort. Deze klacht gemeld en dit is heel snel en naar alle tevredenheid opgelost.
Snel en fijn contact gehad met Maud, top gedaan!

22. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden problemen met een van de ledstrips maar dit is snel opgelost! Contact via mail gaat ook zeer snel.

19. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb dynamische trapverlichting…

Ik heb dynamische trapverlichting besteld
Snel geleverd maar na 3 dagen werkte die niet meer paar keer gemaild toen nog nieuwe codes gekregen voor op de controller maar dat werkte ook niet toen teruggestuurd maar ze zeiden dat het niet volgens de voorwaarden is nu wachten of ik het weer teruggestuurd krijg zit toch twee jaar garantie op geen aanrader dus alle negatieve reacties zijn meestal over teruggestuurde spullen

18. März 2024

Beste Ron,

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze dynamische trapverlichting. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren met het product en de klantenservice.

We begrijpen dat het erg teleurstellend moet zijn om een product te ontvangen dat na slechts enkele dagen niet meer werkt. Ons team heeft er alles aan gedaan om het probleem op te lossen door je nieuwe codes te geven voor de controller, maar we realiseren ons dat dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Wat betreft de terugzending, we zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de situatie om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen binnen de geldende garantievoorwaarden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop, en we nemen de garantie van twee jaar zeer serieus.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld terwijl we dit probleem oplossen. We waarderen je feedback en zullen ons best blijven doen om onze producten en service te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van de 4 lampen waren er 2 waarvan de laadpoort niet goed werkte. Waarom dan 5 sterren? 1 mailtje en allebei de keren kreeg ik meteen een nieuwe lamp toegestuurd dus die service is 5 sterren waard!

14. März 2024

Snelle chatbox

Veel bedrijven hebben een chatfunctie, echter vaak geen goedwerkende of lang moeten wachten

Deze mensen zitten er bovenop en geen vraag is overbodig. Snelle service ! Top

13. März 2024

Spotje kapot

Er was binnen 4 weken een spotje kapot gegaan, hier een melding van gemaakt en ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd.
Prima service!! Nogmaals bedankt.

6. März 2024

Top service!

Een van de 4 spotjes gaf na een klein jaartje helaas minder licht en afwijkend kleurtje. Foto van gemaild en binnen 2 dagen ontving ik een vervangend spotje. Top service door Letsleds.nl!

5. März 2024

Driver stuk: snel hersteld

Een van mijn reeds geïnstalleerde spotjes was uitgevallen door wateroverlast. Stef kon mij vertellen dat de driver stuk was. Jens van klantenservice stuurde mij er een gratis op. Alles doet het weer.
Een tien voor service!

19. Februar 2024

Antwort von Letsleds.nl

Bedankt dat je jouw positieve ervaring hebt gedeeld!

Oplaadbare wandlamp besteld

Oplaadbare wandlamp besteld. Op de video op hun pagina lijkt deze op metaal echter de lamp die je krijgt is van plastic en oogt veel goedkoper !!!

28. Februar 2024

Beste Glenn,

Hartelijk dank voor je review en feedback over onze wandlampen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen.

We begrijpen je zorgen over de kwaliteit en de batterijduur van onze wandlampen. Onze excuses als deze niet aan je verwachtingen voldeden. We willen graag verduidelijken dat we ons voortdurend inzetten om de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat we recentelijk een nieuwe serie kunststof wandlampen hebben geïntroduceerd, die inderdaad een verbeterde batterijduur van maximaal 12 uur biedt, ten opzichte van de veel gebruikte metalen variant die maar 3 of 4 uurtjes mee gaat. Onze lampen zijn ontworpen met duurzaamheid en langdurig gebruik in gedachten.

We zullen je feedback over de wandlampen zeker meenemen in onze toekomstige productontwikkeling. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen.

Nogmaals bedankt voor je waardevolle input.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Accepteerd retour niet en geeft geen…

Accepteerd retour niet en geeft geen goede reden

23. Februar 2024

Antwort von Letsleds.nl

Hartelijk dank voor je feedback en we betreuren het ten zeerste dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We vinden het belangrijk om eventuele zorgen serieus te nemen en willen graag meer inzicht krijgen in je specifieke situatie.

Onze excuses als de retouraanvraag niet naar tevredenheid is verwerkt. Om dit probleem op te lossen, zouden we graag meer details ontvangen over de aankoop, zoals het ordernummer en een korte beschrijving van het probleem. Op deze manier kunnen we de kwestie onderzoeken en een passende oplossing vinden.

Je tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen de kans om dit recht te zetten. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@letsleds.nl, zodat we dit verder kunnen bespreken en ervoor kunnen zorgen dat je de best mogelijke service krijgt.

Nogmaals bedankt voor je feedback en je begrip. We kijken ernaar uit om dit op te lossen.

Letsleds

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr