loveli.care Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via lotgenoten borstkanker ben ik bij jullie uitgekomen om de hormoonzweet onder controle te houden zonder troep(aluminium enz)zal ik maar zeggen. De deo is geweldig apple blossem is mijn favoriet, ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijke en troepvrije producten die elke vrouw (en man) nodig heeft!! En het doet waar het voor bedoeld is!! Ook even een compliment voor de nieuwsbrief, heel informatief en goed geschreven, het wo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hele fijne deo, werkt goed. Ik heb met deze deo geen last gehad van gele vlekken onder m’n oksels zoals ik weleens van vriendinnen hoor. De reden dat ik geen vijf sterren geef is omdat laatst de deo e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De deostick was mijn eerste aankoop vanwege stinkend hormoonzweet. Helpt geweldig en geen vieze zweetlucht meer. Al snel volgde er meer; body cream en wash met heerlijke geur en de gezichtscreme. De g... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Alle verzorgingsproducten van Loveli zijn 100% natuurlijk en 100% troepvrij. www.loveli.care ♥.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

173 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede producten en snelle levering

De producten worden altijd snel geleverd en ik ben uiteraard ook heel blij met alle producten.
Ik gebruik o.a. deodorant, body oil en de collagen serum van loveli.

30. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat leuk dat je meerdere producten gebruikt! En super dat je zo blij bent met de producten. Dat maakt ons ook blij :-).

Het serum is geweldig

Het serum is geweldig. Het trekt meteen goed in en je hebt maar heel weinig nodig. De gezichtsolie erover en je dag kan beginnen!

29. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het serum en de face oil!

Aanrader!!!!

Ik schrijf niet heel vaak reviews, maar ik ben ontzettend enthousiast! Ik gebruik het nu een week en gewoon GEEN zweetgeur meer. Ik was sceptisch maar dit werkt écht! Heel blij mee!!

28. November 2025

Antwort von loveli.care

Woo-hoooo! Wat leuk om te horen. En wat een eer dat je bij ons een review achter hebt gelaten ;-). Hier worden we natuurlijk heel erg blij van!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik al jaren de deo en ben er…

Ik gebruik al jaren de deo en ben er super tevreden over! Geen nare geurtjes meer en dat na 1x aan te brengen. Ik gebruik ook de zonnebrand en nu onlangs de zachte facewash gekocht.

26. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat fijn dat je zo happy bent met de deo! Superleuk dat je ook de Sun cream en Face wash gebruikt. Geniet van je producten en dank je wel voor het delen :-).

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik gebruik Loveli al een lange tijd

Ik gebruik Loveli al een lange tijd. Maar wanneer mijn deo op is en ik een paar dagen wacht met een nieuwe bestellen begint mijn zweet ineens enorm erg te stinken, bijna dat het niet te houden is.

En ik weet 100% zeker dat dit niet van nature mijn zweetgeur is, gezien dit niet de geur was voordat ik Loveli gebruikte.

Is dit ook herkenbaar voor iemand? Iemand tips?

24. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat leuk dat je de deo van Loveli al een tijdje gebruikt!

Maar oeps, wat balen dat je jezelf zo ruikt wanneer je de deo eventjes niet gebruikt. Ik kan me voorstellen dat dat vervelend is. Goed dat je het eventjes laat weten hoor! Ik denk graag met je mee.

Meestal als iemand ineens weer meer naar zweet gaat ruiken, is er iets in het lichaam of leven veranderd. Denk aan hormonen, stress, voeding of medicatie. Herken je misschien iets daarvan?

We komen graag met je in contact zodat we even verder met je mee kunnen denken. We zullen een verzoekje naar je sturen via Trustpilot. Zou je hierop willen reageren :-)?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

CALOGEEN TROEP!!!

Heb onlangs de Calogeen van loveli gekocht
Heel mijn nek en decollete staan onder de brandvlekken.. KOOP DIT NIET!! IS GEWOON TROEP.
zit straks mijn leven lang met deze littekens.. DUS KIJK UIT MET DEZE TROEP..

10. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat vervelend dat je zo’n reactie hebt gekregen van het Collagen serum. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze producten zijn helemaal natuurlijk en troepvrij, maar dat betekent helaas niet dat je er niet gevoelig op kan reageren. Goed om te weten dat we dit soort klachten heel serieus nemen. Kan het zijn dat we afgelopen week al contact hebben gehad? We hebben je toen geadviseerd om te stoppen met het product en de huid voorzichtig te koelen en het niet af te sluiten met een dikke crème of olie. Op die manier kan de huid blijven ademen en het natuurlijk herstelproces voorzetten. Zijn de plekken inmiddels verminderd? Als dat niet het geval is dan adviseren we je nogmaals om even langs de huisarts te gaan. Zoals afgesproken hebben we afgelopen donderdag het aankoopbedrag van het serum aan je vergoed. We begrijpen dat het je teleurstelling niet wegneemt. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust nogmaals contact met ons op.

Aanrader!

Ik heb eerst 1 Deo gekocht om te proberen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten.
Het klopte bij mij dat ik eerst echt nog wel bleef stinken. Maar ze hadden het aangegeven, je moet echt even doorzetten. Je lijf moet er gewoon aan wennen.
Nu wil ik niks anders meer! Ik vind het heel fijn en het werkt echt goed!

27. Oktober 2025

Antwort von loveli.care

Yay! Wat fijn dat je hebt doorgezet en dat de deo nu zo goed voor je werkt. Dankjewel voor je lieve review <3.

Een heel goed product

Een heel goed product, snel geleverd

11. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat fijn dat je zo blij bent met je Loveli product! Veel plezier ervan :-).

(H) eerlijke lijn

Het is bij mij met de deo begonnen en ondertussen staan er al heel wat meer producten hier. Het doet wat ze beloven en ook nog eens troepvrij. Wanneer je een vraag hebt, denken ze ook graag met je mee voor een oplossing.

20. Oktober 2025

Antwort von loveli.care

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en de Loveli producten. Daar worden wij heel blij van :-). En dankjewel dat je dit ons eventjes laat weten. Veel plezier ervan!

Annet

Via een google opdracht - deo voor hormoonzweet- kwam ik bij Loveli terecht. Ondanks alle goede reviews was ik wel sceptisch. De deo deed mij verbazen, weg nare zweetlucht. Heel blij mee! Vervolgens ook de face producten besteld. dagcrème, olie, collageen, vitamine C en oogserum. Ik kan maar één ding zeggen; allemaal fantastisch. Ik gebruik niets anders meer en ik krijg veel complimenten over mijn huid. Het ziet er stralend en verzorgd uit.
Helemaal Loveli!!

13. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat een mooie woorden, dank je wel voor het delen! Super dat de producten je stuk voor stuk overtuigden en je huid er nu stralend en verzorgd uit ziet. Geniet ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijke spullen allemaal

Wat een heerlijke spullen allemaal. Begonnen met deo en heb nu ook mijn hele gezichts verzorgingslijn. Ik ben in love❤️

9. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat een lief bericht! En wat fijn dat je ons laat weten dat je zo blij bent met de spulletjes van Loveli. Daar worden wij ook blij van :-).

Top deodorant …

Ik gebruik al geruime tijd de navulbare deodorant van Loveli en kan die iedereen aanraden. De beste deodorant die ik ooit heb gebruikt!
Verder altijd snelle verwerking van bestelling en ook snel bezorgd.
Complimenten!

9. November 2025

Antwort von loveli.care

Dankjewel voor je mooie compliment. En superfijn dat je kiest voor onze refills. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Doet wat het belooft

Doet wat het belooft, de demo's zijn superfijn en werken de hele dag. Ook de gezichts producten zijn fijn in gebruik en gaan super lang mee.
Altijd snelle levering.

4. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat een mooi berichtje! Dankjewel voor het delen. Superfijn dat je de hele dag zonder zweetluchtjes doorkomt en dat je lekker lang doet met onze producten. Geniet van je spulletjes :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product, top service!

Loveli heeft niet alleen heerlijke producten, maar ook klantvriendelijk personeel. Binnen een mum van tijd krijg je gepersonaliseerd advies in je mailbox. Mijn huid blij, ik blij!

8. November 2025

Antwort von loveli.care

En wij ook blij! Dankjewel dat je dit met ons deelt. Heel veel plezier van al jouw heerlijke producten :-).

Erg fijne producten

Erg fijne producten, zonder troep. Sinds ik de producten gebruik is mijn huid een stuk rustiger en beter gevoed. Ook heb ik zelden meer last van een droge huid of puistjes. Ik gebruik de cleanser, face mist, collageen serum, eye serum en de face cream. En af en toe de exfoliant. Ook fijn aan Loveli is dat het assortiment niet te uitgebreid is, houd het lekker overzichtelijk en makkelijk kiezen. Ze hebben alle producten die je nodig hebt dus je hoeft ook nog maar bij één webshop te bestellen, daar hou ik van.

8. November 2025

Antwort von loveli.care

Wat fijn dat je zo blij bent Loveli! Dankjewel voor je mooie berichtje en geniet van je fijne spulletjes :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superblij met de producten van Loveli

Superblij met de producten van Loveli. Gebruik nu eyeserum en beide serums voor het gezicht. En de dag- en nachtcreme. Hele fijne producten voor mijn huid.

6. November 2025

Antwort von loveli.care

Yay! Wat leuk dat je zo blij bent met je Loveli producten. Dankjewel voor het delen en geniet van je fijne serums en cremes :-).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische deo zelfs voor puber…

Fantastische deo zelfs voor puber zweet.
Ik kan alleen maar vol lof zijn over de deo.
Geen bultjes of plekken, en na het scheren doet het ook geen pijn.
Wij zijn dik tevreden!
Zowel ik als mijn dochter gebruiken het, en mijn zus neefje en nichtje ook.
Ik vind trouwens de face mist ook heel fijn

31. Oktober 2025

Antwort von loveli.care

Wat een lief berichtje. Dankjewel voor het delen hoor!

Heel veel plezier nog met je fijne spulletjes :-).

TOP !!

Ik kan niet anders zeggen, dat ik Loveli een topproduct vind. Het zou fijn zijn als er meer fysieke verkooppunten zouden zijn.
Ga zo door, toppers!

29. Oktober 2025

Antwort von loveli.care

Wat fijn dat je zo blij bent met de Loveli spulletjes! En wat goed dat je het nog even aangeeft! Graag delen we nog meer informatie over onze verkooppunten. We zullen een verzoekje naar je sturen via Trustpilot. Zou je hierop willen reageren ?

Geweldig producten

Geweldig producten, de serum is heerlijk. Body wash, shampoo, deodorant, gezichts creme alles is top kwaliteit en doet wat het moet zonder toegevoegd chemicaliën. Ben erg blij mee

18. Oktober 2025

Antwort von loveli.care

Woohoo! Wat fijn dat je zo blij bent met de producten :-). Nog veel plezier ermee en dankjewel voor het delen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr