Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dammsugaren har tre lägen. Den mellersta är bra till golv och den starka är väldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren är rymlig och lätt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

He Sofia Tackar ödmjukast för fin service, PDF’n och all hjälp Jag ger minst 10 stjärnor för all den fina service och bemötandet jag fått Tack! 🌟

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lätt att beställa och bekräftelse kom, men inget utlämningsställe utan endast levereras till hemadressen vilket är svårt när man jobbar dagtid och bor i lägenhet. Försökte få kontakt, mailade men d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig. Efter några ggr så är jag silkenlen och jag ä... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Maxlager är en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

156 Bewertungen

1 Stern

Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Totalt oseriöst blufföretag

Maxlager är det i särklass sämsta företag jag någonsin haft kontakt med. Beställde en dammsugare den 4 feb, fick snabbt besked om att den skulle levereras inom 4 dagar... Ingen leverans eller spårningsinfo kom. Pratade först med deras chat några gånger och därefter via mejl med deras kundtjänst som lovat att omg fixa leveransen. Har skickat ca 30 mejl varav de svarat på 3 och varje gång sagt att min försändelse är skickad vilket den inte är. Senaste uppdateringen i postnords app är från den 6 feb där de fått en avisering om en leverans men inte tagit emot något paket. Vid min senaste kontakt för en vecka sen fick jag bekräftelse från maxlager att jag skulle få paketet i fredags. Har mejlat varje dag att postnord inte tagit emot paketet men så klart inte fått något svar. För mej fullständigt obegripligt att företaget fortfarande existerar.
Om ni trots min och alla andras svidande kritik ändå väljer att handla av detta bolag ska ni se till att göra det via Klarna med 30 dagars faktura. Då kan ni gå in och pausa er betalning så ni inte blir lurade av detta fiffelochbågföretag
...Björn Ingolf
Fick ett svar på mitt inlägg i thrustpilot 260301 som bekräftar att Maxlager är duktiga på dåliga ursäkter som dessutom är felaktiga på följande punkter...
Från början skulle varan skickas med DB Schenker, när jag begärde hemleverans fick jag besked av maxlager att DB inte kunde leverera med hemleverans. De sa att de skulle skicka med Postnord i stället. Postnord aviserade den 6 feb men fick aldrig något paket från maxlager.
Jag har inte missat att hämta något paket eftersom jag aldrig fått någon avisering om att hämta.
När jag 3 gånger via mejl meddelat maxlager att annulera min order så skickar de den ändå, med DB Schenker som helt plötsligt kunde göra en hemleverans...
Vet inte riktigt vad mer man kan säga mer än att jag står för allt jag skrev i mitt första omdöme om detta företag. Blir liksom inte bättre av att de försöker ljuga om vad som hänt när de besvarar omdömen.
...Björn Ingolf

23. Februar 2026

Hej Björn,

Tack för att du tog dig tid att skriva och vi är verkligen ledsna över hur frustrerande det här har blivit för dig. Att vänta utan att få en smidig leverans och dessutom behöva jaga svar är såklart inte okej, det är inte den upplevelse vi vill ge 😔

Jag har gått igenom ditt ärende och jag kan se att du valde leverans till ombud, och därefter bad om att ändra leveransen. När en försändelse redan är skickad och ligger i flödet hos PostNord kan det tyvärr vara svårt att både stoppa och styra om den direkt, även om vi gör allt vi kan för att hjälpa till. Vi lyckades ändå ta tillbaka paketet och ordna så att det skickades om som hemleverans till dig, just för att du skulle slippa ombud och få det smidigare 🚚

Det som sedan hände var att PostNord försökte leverera, men du var inte tillgänglig vid leveranstillfället. Då behöver man normalt boka en ny hemleverans via PostNord, eller välja att hämta hos ombud. Jag förstår helt att det kan kännas krångligt att behöva boka om, särskilt när man redan har väntat länge, och jag fattar också poängen med hemleverans, man vill ju inte behöva åka iväg och hämta själv 🙁

Jag kan också se att din beställning nu är levererad 😊

Angående dina mejl så ser vi att när det skickas väldigt många mejl på kort tid kan en del tyvärr hamna i skräpposten/spamfiltrering hos oss, vilket gjort att vi inte har fångat upp allt som vi borde. Jag ber verkligen om ursäkt för det, det ska självklart inte behöva hända. Jag har skickat detta vidare internt så att vi kan förbättra hanteringen och säkerställa att inget liknande sker igen 🙏

Om det är något mer du undrar över eller om vi kan hjälpa dig med något kring din order är du varmt välkommen att kontakta oss, antingen via kundservice@maxlager.se eller i vår livechatt på hemsidan. Vi är tillgängliga varje dag och hjälper dig direkt 💛

Sämsta företaget

Sämsta företaget . Krångliga , oförståndiga, sämsta servicen !!!!

19. Jänner 2026

Hej Bahar,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar verkligen att det har känts krångligt och att servicen inte levt upp till dina förväntningar 😔

Jag kan se att du kontaktade oss angående en fraktskada på den yttre kartongen när paketet kom fram. Vi försökte hjälpa dig direkt och bad om bilder för att kunna gå vidare, men när du skickade bilderna kom de tyvärr aldrig fram till oss. Vi har kontrollerat flera gånger och testat olika sätt, och det ser ut som att det blev något tekniskt strul på vägen, antingen i mejlen eller vid uppladdningen. Jag ber verkligen om ursäkt för att det skapade onödig frustration och drog ut på tiden 🙁

Jag är samtidigt glad att jag nu kan se att ärendet är löst ✅ Du kunde skicka tillbaka varan och vi skickade ut en ny till dig, precis som det ska vara

Om det är något mer vi kan hjälpa dig med framåt så är du alltid välkommen att kontakta oss i vår livechatt på hemsidan, vi är tillgängliga varje dag, eller mejla oss på kundservice@maxlager.se
så hjälper vi dig direkt 😊

Skämt företag utan kundtjänst

skämt dropshipping företag.
Ingen kundtjänst, ber om retur till deras lager, för det är oerhört viktigt annars tar dom ej emot retur. När man får betala svindyr frakt för skicka tillbaka deras avföringdålig produkt så tar dom endå inte emot den och hamnar hos ombud.
Har ni någon tanke på köpa en dammsugare från maxlager kan ni lägga pengarna och köpa en på temu istället.
Sämsta företaget någonsin.

Svar på maxlager kommentar.
Nej, för det blev en retur efter mycket om och men!
Men inte var det någon gratis retur! Blev dyr retur och man var tvungen och skicka den till eran lokal. Men endå så hamnade den hos coop?? Då ni inte kunde ta emot det av postnord?
Samg 1-2 dagar frakt enligt er sida vid express leverans. Tog väl ungefär 2-3 veckor. Mailar gärna bevis på allt.

30. Jänner 2026

Hej Isak,

Tråkigt att höra att du haft en så dålig upplevelse 😔 Jag har kollat på ditt namn och din mejladress, och jag kan inte hitta någon beställning kopplad till dig hos oss. Det verkar därför som att du tyvärr kan ha handlat från ett bluffbolag eller någon som försökt kopiera oss. Jag beklagar verkligen detta, det är väldigt tråkigt att höra.

Vi har kundtjänst varje dag och du kan alltid nå oss via vår livechatt på hemsidan eller via kundservice@maxlager.se 😊 Alla våra dammsugare skickas från Sverige och levereras inom 1–2 arbetsdagar inom Sverige. Vid fel erbjuder vi alltid kostnadsfri retur, du ska aldrig behöva betala dyr frakt för att reklamera eller returnera en felaktig produkt 🙏

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Känns som ett rätt oseriöst företag

Känns som ett rätt oseriöst företag, skickar man en retur med en dyrare frakt som hamnar hos ett ombud trots att adressen är deras returadress kommer dem inte hämta ut paketet, paketet går i retur och jag får betala ytterligare en frakt tillbaka.

29. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en elspark som inte fungerade…

VARNING!!!
Köpte en elspark som inte fungerade efter 3 månader, gjorde reklamation, fick besked att skicka retur på elspark.
Jag paketerade min produkt o skulle skicka iväg, men ej fått fraktsedel, inget svar från kundtjänst efter det.
Handla inte här.
Jag kör vidare med en process till ARN efter det blir det polisanmälan för bedrägeri om inget händer.
Råd från min syster som är jurist 👍

Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Svaret från Maxlager har ju inte en siffra rätt. Jag har aldrig skickat in elsparken eftersom jag inte fått någon retursedel än och där är absolut inga skador på den eftersom det är fel på on/off knappen.
Vilket bluff företag

29. Jänner 2026

Hej Leffe,

Tack för att du skriver, och vad synd att det här har blivit så fel och så jobbigt för dig 😔 Vi förstår verkligen att det känns frustrerande när man bara vill få hjälp och det upplevs som att inget händer.

Vi hade en ganska kort mejlkonversation i ärendet, och jag tror tyvärr att du kan ha missat vårt senaste mejl. När vårt lager tog emot din elspark såg vi att den var skadad, och vi skickade både bilder och en kort video till dig så att du skulle kunna se exakt vad vi menade. Vi bad också om återkoppling på hur du ville göra, men vi fick inget svar efter det. Det kan såklart hända att mejlet hamnade i skräpposten, eller att det bara föll mellan stolarna, det är lätt hänt 🙁

Det vi kunde se var att skadan såg ut att komma från en krock eller yttre påverkan, eftersom den var tydligt skrapad och hade märken/bucklor. I sådana fall brukar det tyvärr vara något man tar via försäkring om man har trafikförsäkrat elsparken. Vi brukar alltid rekommendera att man tecknar försäkring direkt, ofta via IF, just för att man ska vara trygg om något sånt här händer 🙏

Men vi ville verkligen inte att du skulle stå utan hjälp, så trots att det här egentligen inte är en typisk reklamationsskada valde vi ändå att lösa det åt dig och laga elsparken, så att du skulle få tillbaka en fungerande produkt ✨ Vi har även betalat ARN-avgiften på 150 kr i samband med ärendet.

Jag kan också se att du har fått tillbaka elsparken nu och att allt är löst ✅😊 Skulle det vara något mer du undrar över framöver så är du alltid varmt välkommen att skriva till oss på kundservice@maxlager.se eller i vår livechatt på hemsidan. Vi är tillgängliga varje dag och hjälper dig gärna 💛

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en skaftdammsugare som lovade…

Köpte en skaftdammsugare som lovade bättre sugkraft och längre batteritid än motsvarande Dyson detta stämde inte tyvårr inte utan den var mycket sämre.
Sedan begärde jag att få skicka tillbaka denna och det är inte lätt du måste köpa frakt ej till service point så det blir dyrt
Sedan när leveransen väl kommer fram så finns det ingen som tar emot.
Det tar en vecka sedan godkänner de inte inte retur/reklamationen! Då de säger att produkten är anbänd… hur ska man annars veta om produkten är ok?
Företaget känns rätt oseriöst rekommenderas inte

2. Jänner 2026

Hej Michael,

Tråkigt att höra att du känner så här och att processen har blivit så frustrerande för dig 😔 Jag har gått igenom ditt ärende och jag tror att det tyvärr har blivit en sammanblandning i returen.

I vår reklamationshantering står det att dammsugaren som kom tillbaka till oss inte var samma modell som du köpte från oss. Jag kan se att du köpte en Maxlager X7, men när vårt lager tog emot returen skickade de en bild på den dammsugare som du returnerade, och det var en dammsugare vi inte känner igen som vår. Den saknade även våra märkningar, men den var väldigt lik i utseende, så jag förstår verkligen hur man kan råka blanda ihop dem om man har haft två liknande hemma och skickat tillbaka snabbt 🙁

Det gick också att se tydliga skillnader på den som kom in, bland annat på färgtonen, plastkänslan och finishen. Den lät även annorlunda vid test, vilket också tydde på att det inte var samma produkt som vår Maxlager X7.

Det är såklart en stor skillnad för oss i hanteringen, eftersom vi bara kan godkänna retur/reklamation när rätt produkt kommer tillbaka. Därför kunde vi inte godkänna returen på det som kom in, men vi skickade tillbaka dammsugaren till dig igen utan kostnad, så att du kan returnera den till rätt företag om det var där den hör hemma ✅

Om du vill så hjälper vi dig gärna att göra detta smidigt. Skriv gärna till oss i vår livechatt på hemsidan eller mejla oss på kundservice@maxlager.se, så kollar vi direkt vad som är enklast för dig och ser till att du får rätt instruktioner för att returnera Maxlager X7 till oss på rätt sätt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maxlager V22 dammsugare var betydligt…

Maxlager V22 dammsugare var betydligt bättre än jag förväntade mig tänkte testa den och jämföra med den tidigare jag hade, en vanlig dammsugare med sladd. Dem sa att den skulle vara bättre än den jag har nu och jag tror nästan jag kan säga att den är det. Inte haft något problem med att den inte suger upp smuts eller något, den tar princip allt

19. Dezember 2025

VARNING!

På webbsidan Maxlager påstås medelomdömen att ligga på 4,8 med över 2000 recensioner men i själva verket så är det helt klart inte sant som ni kan se för er själva. Lita inte på denna hemsida.

9. Jänner 2026

Hej Trindez,

Tack för att du uppmärksammar detta. Jag förstår verkligen att det kan se missvisande ut och kännas otryggt om man upplever att betyget inte stämmer 😔

Det som har hänt här är att du har tittat på en produkt som inte är vårt eget varumärke. Vi säljer även produkter från andra stora tillverkare, till exempel vissa elscootrar från KuKirin, och på de produktsidorna kan betyg och recensioner vara kopplade till tillverkarens egna omdömen för just den modellen, inte Maxlagers Trustpilot eller våra egna interna omdömen.

Efter att du skrev har vi gjort en djupare kontroll och även varit i kontakt med leverantören. Det visade sig att betyget du såg är ett sammanställt omdöme från deras försäljning i flera olika länder och butiker, men att det gäller just den modellen du tittade på och att det är korrekt för den produkten ✅

Vi tar detta på största allvar och vi försöker alltid validera att omdömen som visas inte är falska eller vilseledande. Samtidigt tar vi med oss att vi behöver göra det ännu tydligare på sidan när ett betyg kommer från deras butik och inte från Maxlager, så att det inte kan tolkas fel 🙏

Om du har flera frågor eller vill veta lite mer berättar jag gärna och hjälper dig på kundservice@maxlager.se

Sofia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr