Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dammsugaren har tre lägen. Den mellersta är bra till golv och den starka är väldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren är rymlig och lätt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

He Sofia Tackar ödmjukast för fin service, PDF’n och all hjälp Jag ger minst 10 stjärnor för all den fina service och bemötandet jag fått Tack! 🌟

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lätt att beställa och bekräftelse kom, men inget utlämningsställe utan endast levereras till hemadressen vilket är svårt när man jobbar dagtid och bor i lägenhet. Försökte få kontakt, mailade men d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig. Efter några ggr så är jag silkenlen och jag ä... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Maxlager är en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

156 Bewertungen

1 Stern

Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Jag beställde dammsugare igår

Jag beställde dammsugare igår.
Nu när jag har läst många omdömen om leverans och kontakt med kundtjänst blir jag fundersam om jag verkligen har beställt från rätt företag, men det visar sig.
Få se om det blir en stjärna eller fem stjärnor efter mitt nästa omdöme.
Irene

12. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med min dammsugare

Mycket nöjd med min dammsugare, jag hade bara en vanlig dammsugare innan så att byta till en trådlöst känns väldigt bra, speciellt för att den är lika stark om inte starkare än min gamla vanliga dammsugare.

7. März 2026

Beställde en vara söndag

Beställde en vara lördag , leverans skulle ske måndag - onsdag. Får ett leveransbesked söndag där det står att varan är packad och skickad.Ska gå att spåra men det står bara att den är skickad och på väg men Idag är fredag- 6 leverans dag men fortfarande inget paket , Valde att beställa här eftersom de skulle skicka direkt. Men nej....Besviken eftersom den var födelsedagspresent som min dotter skulle få idag. Har även kontaktat kundservice på chatt men de skriver olika varje gång, först skrev de att leveranstid är mellan 1-3 arbetsdagar och Sen upp till 5 arbetsdagar, men när jag skrev att det är 6 dag fick jag bara spårninglänk och ingen svar längre.
Kommer aldrig att handla där mer och hoppas att jag får mitt paket det här gången.

6. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Köpte deras dammsugare

Köpte deras dammsugare, men var lite skeptisk till en början, men nu efter typ 2 månader så håller den utmärkt. Funderar även på att köpa ett extra batteri till den

26. Jänner 2026

Väntat i 3 veckor på min leverans

Väntat i 3 veckor på min leverans. Fortfarande inte kommit.

15. Februar 2026
Maxlager-Logo

Antwort von Maxlager

Hej Sara,

Tusen tack för att du tog dig tid att skriva till oss och dela din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen när man har väntat i 3 veckor och leveransen fortfarande inte kommit, det är såklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha 😔

Jag har gått in och kollat på din beställning och jag kan se att paketet tyvärr har legat kvar på terminalen i flera veckor och väntat på att upphämtning skulle bokas. Det är verkligen lätt att missa, särskilt om PostNord inte har skickat någon tydlig avisering eller om den inte har nått fram. Sånt ska inte behöva drabba dig som kund 🙁

För att lösa detta snabbt har jag nu bokat en hemleverans åt dig direkt. Du kan därför förvänta dig att paketet kommer fram inom 1–2 arbetsdagar 💛

Om du mot förmodan inte har fått det inom den tiden, eller om något ser konstigt ut i spårningen, skriv gärna direkt till oss på kundservice@maxlager.se eller i vår livechatt på hemsidan. Vi är tillgängliga varje dag och hjälper dig direkt, så att du får en lösning som känns bra för dig ✨

Sofia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr