Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dammsugaren har tre lägen. Den mellersta är bra till golv och den starka är väldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren är rymlig och lätt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

He Sofia Tackar ödmjukast för fin service, PDF’n och all hjälp Jag ger minst 10 stjärnor för all den fina service och bemötandet jag fått Tack! 🌟

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lätt att beställa och bekräftelse kom, men inget utlämningsställe utan endast levereras till hemadressen vilket är svårt när man jobbar dagtid och bor i lägenhet. Försökte få kontakt, mailade men d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig. Efter några ggr så är jag silkenlen och jag ä... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Maxlager är en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

156 Bewertungen

1 Stern

Hat 34 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Varning!!

Varning!!! Handla inte på denna sidan!!!!
Om du vill komma i kontakt med kundservice för att returnera eller annat svarar dom inte. Rekommenderar verkligen att ni handlar era produkter på andra ställen.

9. Jänner 2026

Hej Ramona,

Tråkigt att höra att du upplevt att du inte fått svar från oss 😔 Jag har gått igenom våra kanaler och kan tyvärr inte se att vi har fått något mejl från din mejladress i det här ärendet. Jag ber verkligen om ursäkt om du ändå har försökt kontakta oss och att det inte kommit fram, ibland kan mejl tyvärr fastna på vägen eller hamna fel 🙁

Jag kan också se att din beställning lades den 23 december och att paketet kom fram redan den 24 december till ombud. Därefter verkar det inte ha hämtats ut innan den 28 december

Om du fortfarande behöver hjälp, oavsett om det gäller retur, ny leverans, återbetalning eller bara att reda ut vad som hänt, så hjälper vi dig gärna. Skriv till oss på kundservice@maxlager.se med ditt ordernummer så tar vi tag i det direkt och ser till att du får en lösning som känns bra 😊

Vi finns här varje dag och du är alltid välkommen att höra av dig. Vi vill att det ska bli smidigt och rättvist för dig, och vi hjälper dig hela vägen tills det är löst 💛

Med vänliga hälsningar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en dammsugare som skulle ta 3…

Beställde en dammsugare som skulle ta 3 dagar att få. Tog 2 veckor. Sen skulle batteritiden vara 1 timma. Den tar slut på 10 minuter. Jag har hört av mig flertal gånger om att få ett nytt batteri. Dem svarade att dem skulle kolla upp det för några veckor sedan och nu svarar dem ej. Känner mig lite lurad.

2. November 2025

Värt väntan..

Något lång leveranstid, men det var värt väntan. Fantastisk sugkraft och lätthanterlig, men vid max så räckte batteriet ”bara” 25 min vilket var ganska precis som jag behövde. Rekommenderas verkligen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3. Jänner 2026

Billiga kopior

Beställde en hårfön (Dyson airwrap dupe typ) i mars som gick sönder efter några månader - den började spraka och lukta bränt och slutade fungera. De skickade efter ett tag en ny som jag hämtade ut i slutet av oktober. Igår hände exakt samma sak även med den. Det är produkter av väldigt låg kvalitet som inte är gjorda för att hålla över tid.

19. Dezember 2025

Hej Alicia,

Tack för att du delar detta, och vi ber verkligen om ursäkt för att du fått en dålig upplevelse med Luvièn 6-i-1 via oss 😔 Det du beskriver med att den börjar spraka, lukta bränt och slutar fungera är självklart inte okej.

Det är också precis därför vi valde att göra en tydlig förändring i sortimentet. Den tidigare, enklare modellen hade en mer grundläggande DC-motor och enklare elektronik, vilket gör att den kan bli mer känslig om den belastas hårt, till exempel vid hög värme under längre tid. Luvièn Pro Styler är byggd annorlunda och är en tydlig uppgradering, den har en BLDC-motor (borstlös) som är stabilare i drift och som tillsammans med bättre temperaturstyrning jobbar mer kontrollerat under användning ✅

Pro Styler har dessutom mer avancerat överhettningsskydd och löpande temperaturreglering, vilket innebär att den kontinuerligt justerar värmen för att minska risken att den blir för varm. Om temperaturen ändå skulle bli för hög finns skydd som bromsar eller stoppar för att undvika att den överhettar på samma sätt som enklare konstruktioner gör 🙏

Utöver det har den också 3 värmelägen, 3 hastighetslägen och en Cold Shot-funktion, vilket den tidigare modellen saknade. Det ger både bättre kontroll och en mer skonsam användning beroende på hårtyp och styling.

Jag kan se att du har fått din nya enhet och hämtat ut den, och vi hoppas verkligen att Pro Styler blir den upplevelse du skulle ha haft från början 💛 Om du vill ha hjälp med inställningar eller om något känns minsta konstigt så finns vi här varje dag och hjälper dig gärna, du kan skriva till oss på kundservice@maxlager.se
😊

Med vänliga hälsningar,

Int nöjd

Int nöjd
Dolig skaftdammsugare
Dolig battery
Dolig kundservice
Har inte rätt på retur som elgiganten det Star öppet köp med det inte sant

14. Dezember 2025

Sämsta upplevelsen

Måste vara en av de sämsta kundservice jag råkat ut för.
Ingen svarar på mail, kundsupport telefonen = avstängt mobilnummer. Chatten = en robot som är underutvecklad.
Paketet hade leverans 1-3 dagar, tog över tre veckor.

Vid ångerköp ( pga den långa leveransen) så gick det ej att få kontakt så returkostnaden blev över 300 kr

En dålig kundresa

9. Dezember 2025

Ignores customers

Seller ignored me in a support case, CDON just keeps replying autoreplies, "We will forward your question", and pretty much ignores what you write. ZERO customer service.

9. Dezember 2025

Hi Søren,

I’m really sorry to hear about your experience through CDON 😔 Just to clarify, Maxlager does not sell directly on CDON, but our products can be sold there by other stores/resellers.

I forwarded your message to CDON, but they unfortunately cannot share details with us because your order was handled by another seller. That means the fastest way to get this resolved is to contact the seller via CDON so they can access the order, shipment status, and support case.

That said, if you send us a picture of the product you purchased and a brief description of the issue, we will gladly help you as well, for example by confirming the model, advising on troubleshooting, and guiding you regarding warranty or next steps 😊

Kind regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en sladdlös handdamsugare i…

Beställde en sladdlös handdamsugare i början av november som skulle levereras snabbt stod det, men fortfarande inte fått den. Mailat kundtjänst flera gånger, men INGA svar alls. Chattat och fått svar att den är påväg men nej det är den då inte! Går ej att spåra den då nr/order ej hittas. Är såååååå missnöjd! Usel kundservice! Kommer aldrig mer beställa från det här företaget iallafall!

2. Dezember 2025

Risk leverantör - Beställ Ej

Varning kundtjänst svara inte ringt mailat i 2-3 veckor nu skrivit på redan chat funktion som är AI inget svar och säger det är inte tillgänglig.

3. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doesn't send the product, but keeps my money

Says the product is in stock.

08 november: order placed.
10 - 11 november: expected delivery.
14 november: Emailed and asked if they have started shipping.
23 november: Emailed again, demanding my money back.
30 january 2026: hasn't even started shipping, nor replied to any of my two emails.

Maxlager doesn't answer my emails, and chatting with the agent online refuse to pay me back or cancel the order.

I will NEVER support this shit company again.

19. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr