Super god oplevelse. Anderledes, men bestemt et besøg værd. Vi valgte mange forskellige små retter. Lækre drinks og venlig betjening. … en restaurant hvor tingene er lavet fra bunden!!
Das sagen Bewerter
Super god oplevelse
Lækre drinks og venlig betjening.
… en restaurant hvor tingene er lavet fra bunden!!
Lækker smagsoplevelse men akustikken i…
Lækker smagsoplevelse men akustikken i restauranten var elendig. Restauranten var fuld, og der var så meget lyd i lokalet, at vi knap nok kunne høre, hvad tjeneren sagde. Så en anbefaling om at sætte akustik-paneler eller lignende op.
Det kunne også være en god ide at sætte et skilt i døren på jeres gamle adresse (Ved Stranden), så man bliver guidet til den nye adresse, og ikke bare bliver mødt af en lukket dør.
10 super lækre retter
Vi fik deres menu med 10 retter i 4 serveringer. Alle 10 retter var helt fantastisk lækre.
Kan kun anbefales.
Super hyggelig restaurant og virkelig…
Super hyggelig restaurant og virkelig lækkert mad, betjeningen er helt i top
Lækkert sammensatte smagsoplevelser
Lækkert sammensatte smagsoplevelser
God information
Rimelige priser i forhold til varieteten
God stemning på en tirsdag aften
En spændende latininspireret oplevelse
Vi har flere gange besøgt Menendez og bestilt de forskellige serveringer. Vi har altid fået en rigtig dejlig oplevelse med fantastiske smage og god betjening.
Fantastisk-oplevelse hos Menendez
Fantastisk-oplevelse hos Menendez
Menendez er uden tvivl mit yndlingssted, når det kommer til autentiske latinamerikanske mad! Hver gang jeg besøger stedet, bliver jeg imponeret over den smagfulde mad og den livlige atmosfære.
Menuen er fyldt med et lækkert udvalg, der virkelig fanger essensen af latinamerikansk mad.
Stemningen i restauranten er livlig og farverig med latinamerikansk musik i baggrunden, som skaber den perfekte ramme for en festlig og hyggelig aften. Personalet er altid smilende og imødekommende, og de er fantastiske til at anbefale retter og drikkevarer, der passer perfekt til maden – især deres hjemmelavede margaritas, som er et must-try!
Hvis du elsker autentiske tacos og en atmosfære, der emmer af latinamerikansk kultur og varme, så er Menendez stedet at besøge. Jeg kan ikke anbefale det nok, og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal forbi og nyde mine yndlingstacos igen!
Restaurantanmeldelser på trustpilot
Anmeldelserne hér fortæller nok mere om hvem der anmelder restauranter på trustpilot end om Menendez. Så hvis du skal ud og spise med din sultne veninde til eatout eller du primært vurderer spisesteder udfra om man bliver "gammelmæt" så bliv hjemme. Alternativt, nyd nogle latinamerikanske smage og fantastiske cocktails til en virkelig fornuftig pris.
Maden kom langsom og vi ventet lang tid…
Maden kom langsom og vi ventet lang tid før maden kom, ik super god service som man forventer.
Kan tilslutte mig de dårlige…
Kan tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Sløj betjening og ufatteligt dårligt køkken.
Ikke pengene værd.
Been there done that
Been there done that. En kedelig madoplevelse til prisen. Fik 10 retters menu. En ting som trak gevaldigt ned var kødet i den ene ret var sej. Skåret forkert. Sammensætningen i retterne var ikke den største kulinariske oplevelse. Er du gammelsulten, er dette her heller ikke stedet.
Okay betjening.
Dårlig betjening
Dejlig og fin mad, men så er det også sagt. Ekstrem dårlig betjening ved bordene. Maden kom ind i ikke samme rækkefølge ved de forskellige borde. Tjenerens løb forvirret rundt i lokalet med maden og vidste ikke hvor de skulle sætte den. Vi måtte bruge vores servietter som tallerken. Til hovedretten fik vi godt nok tallerkener som sammen med knive og gafler blev smidt på bordet på højskolemaner. En som sad ved bordet ved siden af mig var rystet over betjeningen. Da vi forlod stedet udtrykte min oplevelse til en tjener . Der fik jeg et flabet svar: “hvis jeg ville have ordentlig betjening, så måtte jeg komme en anden dag. Det var ikke med i konceptet”.
Vi havde trods alt lagt 2300 kr. For denne pris kan man tilsyneladende ikke få ordentlig og høflig behandling og betjening. Finder et andet sted næste gang.
Ikke styr på serveringen
Vi var 5 piger inde til Aalborg Eat-out. Maden var god, men der var ikke rigtig styr over betjeningen. Vi fik retterne og først derefter gik de rundt med bestik. Da vi skulle have 2 runde (til kød) med nye kniv og gafler, gik de først rundt med gafler, satte så maden på bordet og kom først med knive 5 min efter, så vi kunne ikke begynde på maden. Derudover skulle vi betale for en kande vand, selvom vi havde købt vin. Tjeneren sagde at det kun var under Eat out at vandet koster penge, hvilket jo virker lidt mærkeligt. Alt i alt var maden fin, men det virkede bare ikke som om der var styr på tingene.
Mængden var forkert
Maden var fin, men i to menuer var der mad til en enkel mand. Maden smagte faktisk fint, men i forhold til at man giver 300kr til Aalborg eat out var det ikke tilfredsstillende. Min veninde som er en kvinde på 55kg, var heller ikke mæt efter maden, hvilket burde putte det i perspektiv
Lækker mad og oplevelse
Vi fik en 12 serveringer. Lækre retter, hyggelige omgivelser og super service fra personalet. Vi vender helt sikkert tilbage. Mange anbefalinger herfra. 👍👍
Super lækkert mad
Super lækkert mad, gennemført koncept. Professionelt personale. Tak for en god oplevelse!
Super god mad
Super god mad, og virkelig hyggelig stemning. Skøn dæmpet musik til maden som passer godt til stedet. Vi fik en 12 retters menu, som var meget velsmagende og godt tilberedt. Alle sanser var i brug. Skønt vinkort, hvor der blev valgt en Argentiner. Venligt personale, som var god til at forklare om retterne. Selv kokken havde overskud til at komme ned til vores bord, for at høre om alt var godt. En dejlig aften som vi godt kan anbefale andre.
Overraskende god mad og en super god…
Overraskende god mad og en super god stemning på den lille intime restaurant. Søde og venlige tjenere sørgede for en rigtig god aften. Jeg kommer meget gerne tilbage 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi fik Lille Menendez med vinmenu, startede ud med en mega god cocktail, hvor saltkanten på glasset var suppleret med chili - virkelig fantatisk. Alle tjenerne var søde og opmærksomme, der var ikke den fine at sætte på noget. Alt smagte godt denne aften, mit første men bestemt ikke sidste besøg på Menendez.
Lækkert smagfuldt og flot mad der blev…
Lækkert smagfuldt og flot mad der blev serveret med et smil og gode informationer om maden.
Høflige, hyggelige tjener og dejligt sted midt i Aalborg... Vi kommer igen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.