SØGAARDEN - Restaurant - Selskaber - SøCamp Bewertungen 41

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg havde tre fantastiske dage hen over nytår. Super lækker moderne hytter gode senge og meget søde og imødekommende personale.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et ophold i en af hytterne inkl. morgenmad og besøg på restauranten. Ikke en finger at sætte på nogle yderst moderne og utrolig fine hytter. Besøget i restauranten var udemærket. Morgenmaden var r... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super koncept Flotte hytter og god betjening i receptionen Havde bestilt ophold med 10 retters aftensmad, i og for sig lækkert, dog uheldigt at de varme retter kom inf med 5 på e gang med det re... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En ubehagelig oplevelse – ikke professionelt personale Mit besøg i går blev desværre en meget ubehagelig oplevelse. Vores tjener, som jeg mener hed R***, virkede tydeligt påvirket – hans opførsel va... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lebensmittel, Getränke & Tabakwaren

Vom Unternehmen geschrieben

Det er altid noget særligt at holde en fest, bryllup, eller bestille dinner transportable. Søgaarden hjælper dig med det perfekte arrangement.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

41 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisk ophold

Vi nyder et fantastisk ophold her i en suite på Søgaarden Hotel. Det er så idylsk og helt perfekt med udsigt til søen. Dejligt rent og intet mangler. Døg talte mine børn og jeg om at der lige kunne stå et spa på terrassen, men det kan I jo lige tage med Søgaarden 😉

Vi kommer helt sikkert tilbage. Tak for denne skønne getaway

9. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været ude på Søgaarden og spise et…

Har været ude på Søgaarden og spise et par gange
Og sikke en lækker oplevelse vi har fået hver gang
Manden er lavet med kærlighed & friske råvare
Servicen er helt i top
Ingen ventetid på drikkevare eller mad
Kommer helt sikkert igen :)

28. Juni 2025

Sidste besøg på Søgaarden

I går blev desværre sidste gang jeg besøgte Søgaarden. Da vi får anvist et bord, bliver vi gjort opmærksomme på, at gulvet er blevet vasket og kan være glat. Det er tilsyneladende øl, som er blevet tabt, og det lugter kraftigt samtidigt med, at fødderne klistrer fast i gulvet. Glassene på bordet er beskidte. Da vi får serveret vores drikkevarer, er det i andre glas, som ser mere rene ud. Lugten af øl er imidlertid så stærk, at vi beder om at blive flyttet til et andet bord. Her kan vi igen konstatere, at glassene er beskidte - tydelige "mundmærker" - og det gælder også glassene på nabobordene. Blomsterne i vaserne ser trætte ud. Da maden kommer, har jeg mistet appetitten, for jeg betvivler den generelle hygiejne på stedet. Da en medarbejder begynder at støvsuge i gangarealet lige udenfor, hvor vi sidder, har vi fået nok. Vi føler os ikke velkomne, faktisk lidt til besvær.

7. Juli 2025

Kære Lene,

Tak for din feedback – vi er oprigtigt kede af, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Vi beklager, at gulvet ikke var helt rent ved jeres ankomst – der var desværre blevet spildt øl kort forinden, og vi kan godt forstå, at det påvirkede oplevelsen. Det burde selvfølgelig være håndteret bedre, og det tager vi til os.

Vores tjener oplyser, at I undervejs blev kompenseret med et ekstra stort glas vin som et forsøg på at rette op, og vi noterede os, at I virkede glade og tilfredse, da I forlod restauranten – derfor kommer anmeldelsen en smule bag på os.

Vi vil dog gerne takke for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det giver os mulighed for at forbedre både service og standarder fremadrettet.

Team SØGAARDEN – Sunds SøCamp

En ubehagelig oplevelse

En ubehagelig oplevelse – ikke professionelt personale
Mit besøg i går blev desværre en meget ubehagelig oplevelse. Vores tjener, som jeg mener hed R***, virkede tydeligt påvirket – hans opførsel var meget ustabil og grænseoverskridende over for både os og andre gæster. Det skabte en trykket stemning, og det var bestemt ikke den oplevelse, vi havde håbet på. Jeg forventer en vis professionalisme, og det levede stedet på ingen måde op til.

28. Juni 2025

Kære K & M

Vi er kede af at høre, at i har haft en ubehagelig oplevelse hos os – det er naturligvis langt fra den standard, vi ønsker at stå for. Vi tager alle henvendelser alvorligt, særligt når de vedrører personalets opførsel.

Som vi også svarede på jeres tidligere anmeldelse, vil vi dog gerne understrege, at det er svært for os at følge op og undersøge sagen ordentligt, når feedback gives anonymt og uden konkrete detaljer. Vi ønsker at tage ansvar – men det kræver også en reel dialog.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@soegaardensunds.dk eller ringe til os, så vi kan få en åben og respektfuld samtale om det skete.

Team SØGAARDEN

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ophold i en lækker hytte med udsigt.

Ophold i en lækker hytte med udsigt.
Vi blev budt velkommen og godt informeret, vi havde bestilt ophold med mad også kaldet en hel omgang med vinmenu, alt var veltilberedt og velsmagende, flink og frisk betjening.
Vi kan varmt anbefale et besøg.

24. Mai 2025

Anbefalingsværdig.

Vores guldbryllupsfest med 60 personer på Søgaarden var en positiv oplevelse.
Vi blev vel modtaget af personalet og betjeningen under festen var god.
Menuen var fantastisk god og vi fik meget ros fra vores gæster.
Elsebeth og Jørgen.

8. Februar 2025

En festdag i top

Udover fantastisk mad som bliver vanskelig at overgå var deres Set-Up i top. Serverings personale: Smilende og Proff. Hensyntagende til allergi personer, her med glutenallergi. Vi kan ikke se det kan gøres bedre og mere proff.
Kirsten & Jens Nielsen

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var 12 der skulle på familie…

Vi var 12 der skulle på familie weekend. Vi var 2 der ikke kom da min mand blev indlagt. Der var ikke mulighed for at få pengene tilbage eller et tilgodebevis da man skulle melde fra 7 dage før.
Det er rimeligt svært at vide 7 dage før at man bliver syg.
Det er dårlig service for et sted som eller får mange roser og bestemt ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

5. Oktober 2024

Hej Sjanne,

Samme besvarelse som på GOOGLE

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og det er aldrig vores intention, at vores gæster skal føle sig utilfredse. Desværre, når afbud sker så tæt på ankomst, som det gjorde i jeres tilfælde, (1 time før ankomst) har vi begrænsede muligheder, da både mad og hotellets suite allerede var forberedt den DEAL pakke i havde købt. Vi har også haft fuldt booket i lang tid, hvilket gør det svært for os at tilpasse situationen i sidste øjeblik. Vi er dog glade for den positive feedback, vi fik fra resten af jeres gruppe.

Som vi nævnte i vores telefonsamtale tidligere i dag, vil vi naturligvis gerne hjælpe med dokumentation, hvis I ønsker at tage det videre til jeres rejse/afbestillingsforsikring. Det er en trist situation for alle, og vi er virkelig ærgerlige over, at vi ikke fik muligheden for at give jer den oplevelse, som I havde glædet jer til.

Vi håber, at I måske på et senere tidspunkt kan besøge os, når omstændighederne er bedre.

SØGAARDEN / Kristian Jensen

4 dages ophold.

Vi har for 2. gang boet i én af jeres dejlige hytter. Vi har kun godt at sige om hytterne, minigolfbanen og restauranten. Servicen er i top og personalet er utrolig venlige, søde og serviceminded. Vi kommer helt sikkert igen én 3. gang og turen rundt om Sunds sø er en god gåtur værd.

9. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den værste mini golfbane jeg nogensinde…

Den værste mini golfbane jeg nogensinde har oplevet forfærdeligt og vil aldrig nogensinde anbefale den her bunke skrald af en golfbane vil hellere skide i en spand efter en lang dag med hundeæde

1. Juli 2024

Hej SneeZ,

Tak for din anmeldelse af vores minigolfbane. Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse hos os. Vi ønsker altid at give vores gæster en god oplevelse, så din feedback er vigtig for os.

Vi kan forstå, at du ønsker at være anonym bag din profil, men for at vi kan forbedre os, ville det være meget hjælpsomt med mere specifikke detaljer om, hvad der gik galt under dit besøg.

Vi håber, at du vil give os en chance til at rette op på det, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at vores gæster får en bedre oplevelse fremover.

Med venlig hilsen,
Kristian Jensen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super koncept, men også ærgerligt

Super koncept
Flotte hytter og god betjening i receptionen
Havde bestilt ophold med 10 retters aftensmad, i og for sig lækkert, dog uheldigt at de varme retter kom inf med 5 på e gang med det resultat at meget af maden blev kold.
Men god servitrice, hun trækker op.

Har redigeret og givet en ekstra stjerne for det flotte og udsøgte morgenbord, virkelig lækkert.

9. Juni 2024

Antwort von SØGAARDEN - Restaurant - Selskaber - SøCamp

Tak for din tilbagemelding. Vi sætter pris på din ros angående vores koncept, suiter og receptionsbetjening. Jeg beklager, at du oplevede udfordringer med måltidets servering Vi håber, at vores tapasstørrelse små retter gav dig en varieret og spændende smagsoplevelse, selvom de blev serveret i tre omgange. Vi sætter pris på din feedback og vil arbejde på at tydeliggøre dette bedre for vores gæster i fremtiden. Tak for din forståelse, og vi håber at se dig igen snart.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var der på en Romantisk ophold

Vi var der på en Romantisk ophold. Boede i en hytte. I den var alt tip top og gode Jensen senge.
Vi fik 5 forretter og 5 hovedretter to desserter alt smagte fantastisk.
Alle 4 slags drikke vare var super og passede rigtig godt til de forskellige retter 👍

2. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækreste getaway hvor intet mangler!

Lækreste getaway hvor intet mangler!

Lejligheden havde alt fra opvasketabs til en lækker lille kaffemaskine, smart TV med mulighed for opkobling af egen tlf. fin lille terrasse og egen parkering. Der var rigeligt med service, en mikroovn og køleskab samt adgang til gratis isterninger.

Vi havde bestilt med morgenmad, men vi synes personligt at prisen var pebret i forhold til udvalget. En anden gang laver vi nok selv morgenmad, da der er rig mulighed for madlavning i det godt udstyrede køkken.

Derudover er der ca. 10 min ind til Herning, som er en dejlig by med gode spisemuligheder og shopping. Ved Søgaarden er der gode tur muligheder, flot udsigt (vi havde booket med søudsigt) samt mulighed for at spise på restauranten.

Vi skal helt sikkert tilbage en anden gang.
Det kan klart anbefales at tage en tur til søgaarden :)

16. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr