Usługa została zrealizowana bardzo szybko (pierwszego dnia zakup usługi, drugiego wizyta rzeczoznawcy, trzeciego dnia dostałem raport), więc jadąc na samodzielne oględziny samochodu miałem już pogląd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Bardzo szczegółowa kontrola. Co prawda ogłoszenie podawało, że w pakiecie full otrzymam również telefon od znawcy, co się nie wydarzyło, ale sam raport powiedział mi wszystko. O niektórych kwestiach b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kontakt z Motocontroler był szybki i bezproblemowy. Osoby odpowiedzialne za dział obsługi miłe i pomocne. Eksperci są naprawdę dobrzy w tym co robią. Auto kupione bez żadnych problemów. Zdecydowanie p... Mehr ansehen
Sprzedający przekazał mi, że kontrolujący Waszej Firmy bardzo skrupulatnie badał pojazd. Rzeczywiście otrzymałem od Państwa raport, który odzwierciedla dokładny stan auta dzięki czemu sprzedający zobo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Cały proces i raport to po prostu majstersztyk. Jak bym tam był i jak bym sam na to patrzył . 1 minus trzeba powiedzieć , że komunikacja jest taka se 3 maile (nie licząc tego początkowego "zajmiemy się sprawą" ) 1 wstępnie zweryfikowaliśmy " 2" umówiliśmy się " 3 Raport (za telefon trzeba płacić, ). 2 minus mimo braku rekomendacji i tak przebiegł proces dodatkowy "negocjacja i rezerwacja za 200 zł.

Antwort von Motocontroler
Informacje, które otrzymałam uratowało mnie przed kupnem prawdopodobnie zalanego auta, o czym sprzedawca nie powiedział.

Antwort von Motocontroler
Bardzo szybko sprawdzili mi auto minęło zaledwie 12h od zgłoszenia. Bardzo obszerny i dobrze napisany raport, wszystko wyszczególnione, specjalista sprawdzał auto około 3h tak ze znalazł wszystkie mankamenty. Po oględzinach od razu dostałem tel z informacją i streszczona opinie o Aucie. Jednym słowem polecam Motocontlorer:) Jeśli macie kawałek aby oglądać auto i nie chcecie tracić czasu na dojazd to bierzcie chłopaków z motocontlorera aby wam sprawdzili auto, zawsze jakiś jest w okolicy:)

Antwort von Motocontroler
Moja ocena wynika z faktu, że o ile proces zamówienia przebiegł sprawnie, o tyle rzetelność samego raportu oraz sposób rozpatrywania reklamacji budzą duże zastrzeżenia.
W raporcie zabrakło kluczowych informacji o stanie pojazdu, takich jak pęknięcie przedniego zderzaka czy nieszczelności przedniej szyby oraz reflektora. Ponadto rzeczoznawca nie zweryfikował poprawnie działania kierownicy multimedialnej, pomijając test połączenia Bluetooth, co uniemożliwiło wykrycie wad przycisków sterujących.
Najbardziej rozczarowujący był jednak proces reklamacyjny, w którym firma wykazała się brakiem spójnej logiki. W pierwszej wiadomości sugerowano, że uwagi należy zgłaszać w terminie do 30 dni, natomiast w kolejnej twierdzono, że okres 14 dni od oględzin jest już zbyt długi, ponieważ stan auta mógł ulec samoistnej degradacji. Takie wzajemne wykluczanie się argumentów odbieram jako próbę zbycia klienta i unikania odpowiedzialności za niedopatrzenia rzeczoznawcy.
Mimo że firma częściowo przyznała się do błędów (kwestia szyby i kierownicy), zaproponowana rekompensata w wysokości 100 zł jest w mojej opinii nieadekwatna do skali uchybień oraz ceny samej usługi. Korzystając wcześniej z pomocy innych podmiotów o podobnym profilu, spotykałem się z dużo wyższą precyzją opisu oraz bardziej profesjonalnym podejściem do klienta w sytuacjach spornych.

Antwort von Motocontroler
Polecam serdecznie firmę Motocontroler, szybko sprawnie i skutecznie.

Antwort von Motocontroler
Rzetelne i profesjonalne sprawdzenie samochodu. Wyjaśniło wiele rzeczy, których nie byłem pewny.

Antwort von Motocontroler
Super doświadczenie! Firma uratowała mnie przed zakupem uszkodzonego auta i stratą dużej sumy pieniędzy. Zdecydowanie polecam każdemu chcącemu kupić sprawne auto!

Antwort von Motocontroler
Jak kupować auto to tylko z Motocontroler-em.Polecam dla osób, którzy nie znają się na autach a chcą mieć pewność, że nie kupują kota w worku.Działają szybko,na bieżąco informują na jakim etapie są, chętni i pomocni. Ekspert,na którego trafiłam to prawdziwy fachowiec,co potwierdza wysłany raport. Mimo, że do kupna pierwszego auta nie doszło, wykupiłam kolejny pakiet na drugie auto, zrobię to nawet za trzecie jak będzie trzeba. Są to dobrze wydane pieniądze. Szczerze polecam,dla swojego spokoju i portfela.

Antwort von Motocontroler
Jeżeli auto które chcesz kupić jest daleko lub nie znasz żadnego fachowca który by ci je sprawdził to naprawdę warto. Oszczędzasz czas i też pieniądze. Ten kto jechał na drugi koniec Polski i na miejscu rozczarował się lub jeszcze gorzej, kupił wrak lub skarbonkę to zrozumie. Ja polecam

Antwort von Motocontroler
A VERY good company! The matter was handled quickly and professionally! Car purchased :)

Antwort von Motocontroler
Rzetelne sprawdzanie samochodu pod względem grubości lakieru i szczelin drzwiowych ogólnie świetnie Polecam 👍

Antwort von Motocontroler
Polecam, sprawdzenie samochodu bardzo dokładne. Rzetelna ocena, raport szczegółowy, rozmowa pokontrolna wyjaśniła moje wątpliwości i pytania. Polecam i w przyszłości skorzystam ponownie.

Antwort von Motocontroler
Bardzo pozytywna współpraca z MotoControler. Szybka reakcja na zgłoszenie i świetny kontakt od samego początku. Rzeczoznawca okazał się prawdziwym profesjonalistą z pasją do motoryzacji – widać, że lubi to, co robi. Pojazd został dokładnie i rzeczowo opisany, dokumentacja zawierała dużo szczegółowych zdjęć oraz cenne wskazówki. Cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!
Btw, nie bez powodu wybrałem tą akurat firmę, ponieważ dwa razy już miałem przyjemność korzystać z usług Motocontroler. Jeszcze raz polecam

Antwort von Motocontroler
Przy każdym zakupie samochodu korzystam z ich usług, raporty zawsze rzetelne, dokumentacja obszerna. Polecam

Antwort von Motocontroler
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Raport wykazał wiele nieprawidłowości w samochodzie, który miał być w stanie idealnym. Finalnie auta nie kupiłem, dzięki wykonanemu sprawdzeniu uniknąłem kosztownych napraw w przyszłości. Polecam każdemu

Antwort von Motocontroler
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.