Har købt min 4. bil igennem Munich Cars - og alle gange handlet med Miralem . Man føler sig rigtig godt modtaget og behandlet i hele forløbet , og næste bil skal helt sikkert også købes ved Munich C... Mehr ansehen
Købte en ix3 ved Munich cars. Købsprocessen har været blandt de bedste steder jeg har handlet bil. Professionel, effektivt, fair. Generelt sublim service - det er ikke sidste gang jeg handler bil ve... Mehr ansehen
Fantastisk god oplevelse. To meget dygtig og seriøse gutter ``Redo og Miralem`` Behagelig og meget høflig lige fra handel, til hvis man kommer med reklamation på bilen for 5 gang. Der bliver lyttet... Mehr ansehen
Jeg har i juni fået leveret en skøn BMW 640D Gran Coupe fra Munich Cars. Servicen fra brødrene Miralem og Redo var i top: Som kunde og potentiel kunde bliver man sat i centrum og vældig godt behandl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Munich Cars ApS forhandler vi veludstyrede BMW og Mini biler af højeste kvalitet. Vi har altid mange BMW og Mini biler på lager med forskelligt udstyr og i forskellige prisklasser. Skulle du have ønsker til en BMW eller Mini som vi ikke har på lager, kan vi som specialister indenfor området, hjælpe med at finde den helt rigtige bil til dig - der er ingen grund til at nøjes. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at bilerne er fri for skader, buler og ridser. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Munich Cars ApS i Middelfart
Hovedvejen 19, 5500, Middelfart, Dänemark
- 64 75 21 82
- info@munich-cars.dk
- munich-cars.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God behandling…
Vi har købt en Skoda Enyaq Coupé RS samt 3 års ekstra garanti gennem Munich Cars.
Igennem hele processen har vi følt os godt behandlet og kan kun anbefale Munich Cars til andre.
Til bonusinfo, så giver de et godt tilbud, hvis man overvejer en keramisk coating af bilen.
5 stjernet service!
Vi har endnu engang handlet bil hos Munich Cars i Middelfart og som sædvanlig var service niveauet i særklasse. Man føler sig super godt tilpas og behandlingen og processen er der ikke en finger at sætte på. Vi er så glade for at vi har fundet det rette sted og kunne ikke drømme om at kigge andre veje. Kan klart anbefales.
Tusind tak for jeres hjælp!
Anbefaler Munich Cars
Vi har handlet ved jer flere gange og kan kun anbefale til andre.
God betjening og tid til rådgivning ved køb.
God kundeservice og man føler sig tryg som kunde
Er så glade for vores nye bil
Tak
Alt fra start til slut var i top.
Alt fra start til slut var i top.
Jeg købte en ny/brugt (2023, 933 km) Skoda Enyaq Sportline med alt i udstyr hos Munich cars. Kanon service, skarp pris, hurtige til at svare på mails og tlf. opkald, og alle aftaler blev overholdt. Jeg handler der igen næste gang, det er helt sikkert. Vil klart anbefale dem, til dit næste bilkøb. (så kører det for dig;-))
Super service. Hentete en Enyaq RS i går. Blive hentet fra station og der efter køre vi selv en tur i den. utrolig service minded, alt var super. Jeg er en glad kunde i dag :)
BH
Anders
Servicen var i top
Jeg købte fornyeligt en flot brugt Skoda Enyaq her hos Munich cars. Kanon service, skarp pris, hurtige til at svare på mails og tlf opkald,
De sørgede enda for et lift til og fra tog stationen.
Jeg fik forhandlet nogle lækre Pirelli vinterdæk med i prisen, 2 af dækkene nåede ikke frem til tiden inden jeg hentede bilen, så jeg blev lovet de blev sendt hjem til mig på Amager, jeg tvivlede lidt på om jeg nogen sinde ville se de dæk, men de holdt igen deres aftale og jeg modtog i dag mine dæk.
Kæmpe anbefaling her fra !
Når jeg skal handle bil igen vil jeg klart snakke med jer som de første næste gang.
Har netop afhentet en rigtig fin Skoda…
Har netop afhentet en rigtig fin Skoda Enyaq nede ved Miralem.
Efter jeg havde spurgt/søgt efter en brugt bil på nettet, tog Miralem(ejeren) kontakt til mig for at sige at det kunne han godt hjælpe med. Vi fandt sammen en bil i Sverige som levede op til mine krav, og i løbet af en uge derefter var den i DK. Hele tiden har der været en rigtig god kommunikation, og der var et par små stenslag på fronten som der blev sendt billeder af så jeg ikke blev overrasket når man skulle hente bilen. Bilen var fuldstændig som jeg havde håbet og der var ikke noget at sætte en finger på. Nu glæder vi os til at nyde den. Tak for handlen Münich-Cars ⭐⭐⭐⭐⭐
Har handlet to biler med Miralem
Har handlet to biler med Miralem; en god oplevelse og fantastisk service - også mellem handlerne.
Flot service
Har købt flere biler hos firmaet. Service har altid været i top. Altid været lette at komme i kontakt med og hurtig besvarelse ved henvendelser. Kan varmt anbefales.
Købte en lækker Skoda Enyaq
Købte en lækker Skoda Enyaq, desværre er firmaet åbenbart ikke i stand til at montere nr plader korrekt, det går så ud over rustgarantien som bortfalder, er blevet tilbudt en ny bagklap, men tiltroen til værkstedet er ikke eksisterende. Den forreste nr plade er iøvrigt også forkert monteret, men dog kun ind i plastic, så det er knapt så vigtigt.

Antwort von Munich Cars
Fantastisk bilhandler.
Har købt en brugt SKODA ENYAQ hos Munich CARS,blev betjent af Miralem,utrolig behagelig og realistisk kan kun anbefale Munich Cars.Alt gik som smurt fra første møde med ham.
Kun rosende ord her fra
Kun rosende ord her fra. Vi købte butikkens billigste bil, trods det var servicen helt i top. Enormt imødekommende sælger og hurtig klargøring. Alt hvad der blev lovet blev overholdt. De bedste anbefalinger kommer gerne igen.
Kan på det varmeste anbefale munich-car…
Kan på det varmeste anbefale munich-car
Jeg snakkede med Miralem en tirsdag formiddag angående en Skoda enyaq de havde til salg men desværre lige havde solgt. Vi talt lidt frem og tilbage angående ønsker til bil og samme aften havde Miralem fundet en med alle vores ønsker til en ny bil i Sverige. samme uge er bilen i Denmark og klar til afhentning.
Har aldrig oplevet sådan en service og arbejdes vilje hos en bilforhandler før, og så føler man at man er den eneste kunde de har, de gør alt for at opfylde ens ønsker og behov.
Kim og Vibeke
vi har netop købt en Hvid skoda enyaq
vi har netop købt en Hvid skoda enyaq, importeret fra tyskland hos munich cars. vi har fået en rigtig god service, hurtig besvarelse på telefon, og ikke mindst hurtig levering! miralem har ydet en kanon service, og det har været en fornøjelse at handle med ham. vi køber bestemt den næste bil her, når det engang skal være.
vi anbefaler folk at købe bil her 😊
Vi søgte vores første el bil
Vi søgte vores første el bil, og hos munich cars havde de vores drømmebil. Vi endte med at købe en ny Skoda enyaq sportsline hos Miralem. Fantastisk service, og hurtige svar på alle de spørgsmål vi havde. Der er ikke en finger at sætte på noget. Vi anbefaler klart at købe bil her, og vi kommer gerne igen, når vi engang skal have ny bil igen 😊 vi takker mange gange for en god handel.
God oplevelse hele vejen igennem.
God dialog med tæt opfølgning - Super hurtig levering af bil, som endnu ikke var i landet - Tryg oplevelse hele vejen igennem - Rare mennesker.
Kanon oplevelse at handle med Munich cars!
BMW X5
Eminent! Vi har som famile på 5 været heldige og lease en BMW X5 hos Munich Cars og fik fornøjelsen at møde Miralem.
Lang historie kort fortalt:
Miralem = Gik fra ejer/sælger til familie medlem.
Service = Excellent
Bil = Brutal
Hvis vi endelig skulle komme på noget dårligt? Hmmm!!! MIRALEM åben en afdeling på Sjælland ASAP. 😊
Takker for en fed oplevelse og på gensyn om et år.
Masser af varme hilsner
Familien Özdemir
Fantastisk oplevelse!
Sjældent har jeg mødt et højere serviceniveau!
Jeg kan varmt anbefale andre at række ud til Miralem. Simpelthen så venlig og imødekommende. Høj kvalitet på både viden og på selve bilerne.
Ikke sidste gang jeg har handlet bil her.
Troværdig og ekstraordinær god service
Troværdig betjening og ekstraordinær god service
Jeg har med stor tryghed og glæde, købt min BMW hos Munich-Cars.
Forhandleren Redo var nysgerrig på mine behov, gav brugbare anbefalinger og gennemgik min bil inden købet med stor grundighed. Så jeg med sikkerhed har fået en god bil med hjem.
Serviceniveauet er højere end jeg nogensinde har oplevet det. Hvor jeg tidligere har været bekymret over, at købe en bil og vælge en mekaniker. Så er jeg nu sikker og forvisset om, at jeg er i god og kompetente hænder hos Munich-cars. Som får mine varmeste anbefalinger overfor alle jeg kender.
Kan klart anbefale at købe bil her
Virkelig god oplevelse at handle bil her, leveret til den aftalte tid, de er nemme at komme i kontakt med, gode og hurtige til at svare på mail og telefon, både weekender og aftener.
Købte en importeret skoda enyaq 80, da de fik den hjem var der fejl på aircondition men der fik de hurtig lavet ved en skoda forhandler
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber bil her
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.