Har købt min 4. bil igennem Munich Cars - og alle gange handlet med Miralem . Man føler sig rigtig godt modtaget og behandlet i hele forløbet , og næste bil skal helt sikkert også købes ved Munich C... Mehr ansehen
Købte en ix3 ved Munich cars. Købsprocessen har været blandt de bedste steder jeg har handlet bil. Professionel, effektivt, fair. Generelt sublim service - det er ikke sidste gang jeg handler bil ve... Mehr ansehen
Fantastisk god oplevelse. To meget dygtig og seriøse gutter ``Redo og Miralem`` Behagelig og meget høflig lige fra handel, til hvis man kommer med reklamation på bilen for 5 gang. Der bliver lyttet... Mehr ansehen
Jeg har i juni fået leveret en skøn BMW 640D Gran Coupe fra Munich Cars. Servicen fra brødrene Miralem og Redo var i top: Som kunde og potentiel kunde bliver man sat i centrum og vældig godt behandl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Munich Cars ApS forhandler vi veludstyrede BMW og Mini biler af højeste kvalitet. Vi har altid mange BMW og Mini biler på lager med forskelligt udstyr og i forskellige prisklasser. Skulle du have ønsker til en BMW eller Mini som vi ikke har på lager, kan vi som specialister indenfor området, hjælpe med at finde den helt rigtige bil til dig - der er ingen grund til at nøjes. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at bilerne er fri for skader, buler og ridser. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Munich Cars ApS i Middelfart
Hovedvejen 19, 5500, Middelfart, Dänemark
- 64 75 21 82
- info@munich-cars.dk
- munich-cars.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wonderful service
Fantastisk oplevelse!
Det har været en super behagelig oplevelse at handle bil hos Munich Cars. Jeg købte en rigtig fin BMW 116d, som virkelig overgår mine forventninger. Der har været ydet en rigtig god service, og bilen blev hurtigt klargjort til afhentning, og leveret med et års udvidet garanti til en ganske overkommelig pris. Samtidig indgik min gamle bil i handlen, hvor jeg føler jeg har fået en fair pris.
Derudover, har det været en fornøjelse at handle bil ved en forhandler som, uden tvivl, ved meget om de biler der sælges.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale andre at tage forbi Munich Cars i Middelfart!
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg vil helt klart anbefale Munich Cars.
Købte en BMW 218I Active tour spækket…
Købte en BMW 218I Active tour spækket med udstyr. En meget høflig og sympatisk betjening og alle aftaler overholdt. Små problemer er blevet løst hurtigt og uden spørgsmålstegn. Miralem og hans stab har helt styr på import og handel med lækre BMW´er. Skal helt sikkert købe min næste BMW hos Munich cars.
Hilsen Lars fra Aalborg
Nøl og ukorrekte oplysninger - øv!
Havde fundet en bil gennem Bilbasen og fik købt betinget af FDM osv. Der var rod i gammel gæld i bilen, hvilket blev fikset og bagdifferentialet var i uorden. Dette blev også udredt foreløbigt. Næsten tilfredsstillende,
Til gengæld var bilen annonceret som kørende 16,7 km/l, men viste sig ved registrering at være en dyrere kategori. Derudover blev der ikke kompenseret som stillet i udsigt for afhentning og aflevering i forbindelse med udredning af problemer og køb. Og endelig må forløbet være karakteriseret af nøl fra munich-cars side.
Alt i alt en ret blandet oplevelse at købe bil her.

Antwort von Munich Cars
Kan anbefales
God vejledning, fair behandling og høj service ifm. BMW køb - også efter slutseddel!
(øget travlhed, hvilket gav lidt venten på email svar, men ikke problematisk)
God oplevelse med køb af BMW.
Jeg har haft en god oplevelse med mit bilkøb hos Munich-Cars v/Miralem. Det er nu over et halvt år siden jeg købte en BMW hos ham. Bilen kører godt og jeg er meget tilfreds. Miralem er serviceminded og en behagelig person. Vi kan godt anbefale ham til andre.
Mvh Philip Didrichsen
Jeg kan kun på det varmeste anbefale…
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Miralem. Det er nu 2. gang vi køber en bil hos ham. Første gang havde han allerede bilen på lager, og her anden gang fik vi ham til at finde en bil i Tyskland, som opfyldte alle vores krav. Bilen kom til Danmark, og var på alle måder som forventet.
Miralem er meget service minded og gør en ære i at finde den rigtige bil. Den tredje bil kommer med garanti også til at blive købt hér.
Hele turen værd
Købte for 2. gang bil hos Miralem og endnu engang levede det til fulde op til mine forventninger. Alt var som aftalt og de få ting jeg som køber efterfølgende fandt ikke levede op til min forventninger blev udbedret uden problemer. Det endog selvom det kunne diskuteres, hvorvidt det var noget forhandler skulle udbedre eller ej. Alt i alt en super oplevelse for anden gang. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang. God oplevelse, trygt og til en rigtig fornuftig pris for en super kvalitet og service.
Hele turen værd fra København
Super service, i det hele taget rigtig god behandling. Og vigtigst af alt, vi gik derfra med en god mave fornemmelse, samt en ny bil! Kan i aller højeste grad anbefales!
Positiv oplevelse af handle med Munich Cars.
En meget positiv oplevelse at handle hos Munich Cars. Hurtigt gik handelen på plads og lidt mangler ved bilen blev ordnet uden diskussion. Kan anbefales.
Vores første handel med Munich Cars kan …
Vores første handel med Munich Cars kan kun beskrives som en positiv oplevelse. Sælgeren og ejeren var åbne og ærlige gennem hele processen.
Vi byttede vores BMW 520d med en nyere BMW 530d. I denne handel fik vi en fair pris for vores bil og prisen på den "nye" bil var også konkurencedygtig.
Den "nye" bil fik lavet service og bremserne blev udskiftet inden levering.
Vi kan anbefale at handle bil hos Munich Cars.
Det var en dejlig oplevelse at købe bil …
Det var en dejlig oplevelse at købe bil hos Munich Cars. Jeg havde længe været lun på en BMW 1'er. Efter en prøvetur og en god vejledning hos Munich Cars var jeg kørende allerede dagen efter.
Jeg er bare SÅ glad for min bil.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.