Har købt min 4. bil igennem Munich Cars - og alle gange handlet med Miralem . Man føler sig rigtig godt modtaget og behandlet i hele forløbet , og næste bil skal helt sikkert også købes ved Munich C... Mehr ansehen
Købte en ix3 ved Munich cars. Købsprocessen har været blandt de bedste steder jeg har handlet bil. Professionel, effektivt, fair. Generelt sublim service - det er ikke sidste gang jeg handler bil ve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Munich Cars ApS forhandler vi veludstyrede BMW og Mini biler af højeste kvalitet. Vi har altid mange BMW og Mini biler på lager med forskelligt udstyr og i forskellige prisklasser. Skulle du have ønsker til en BMW eller Mini som vi ikke har på lager, kan vi som specialister indenfor området, hjælpe med at finde den helt rigtige bil til dig - der er ingen grund til at nøjes. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at bilerne er fri for skader, buler og ridser. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Munich Cars ApS i Middelfart
Hovedvejen 19, 5500, Middelfart, Dänemark
- 64 75 21 82
- info@munich-cars.dk
- munich-cars.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service i top
Jeg har i juni fået leveret en skøn BMW 640D Gran Coupe fra Munich Cars. Servicen fra brødrene Miralem og Redo var i top: Som kunde og potentiel kunde bliver man sat i centrum og vældig godt behandlet - og de strækker sig langt for at besvare og undersøge spørgsmål og klargøre og levere hurtigt. Stor ekspertise og troværdighed. En meget positiv oplevelse. Kan absolut anbefales.
Thomas Salicath
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse. To meget dygtig og seriøse gutter ``Redo og Miralem`` Behagelig og meget høflig lige fra handel, til hvis man kommer med reklamation på bilen for 5 gang. Der bliver lyttet og ikke mindst det bliver løst uden problemer. Og skulle der lige være opstået andet undervejs bliver det også løst.. Fantastisk god service.. Dette forbliver kones og mit værksted fremover.. Kan kun anbefales.. Brian Rohde Jørgensen
Jeg har købt en 2011 Mini C hos Münich…
Jeg har købt en 2011 Mini C hos Münich Cars for en månedstid siden. Trods lidt begynder problemer, fik Redo og Miralem fixet den, så jeg i dag står med en super fed og sjov bil. Den kører fantastisk og jeg glæder mig til sommer månederne med taget nede. Trods et meget travlt værksted, fik jeg en meget god behandling og de viste en interesse for mit problem og min “nye” bil.
Kan klart anbefale et besøg hos Redo og Miralem.
Super god service!
Super god service!
Vi har følt os velinformeret og godt behandlet gennem hele processen. Og vi er meget glade for vores køb!
Jeg har just fået leveret min nye Skoda…
Jeg har just fået leveret min nye Skoda Enyaq købt gennem Munich-Cars, og hold da op en formidabel behandling jeg har fået. Miralem har gjort alt hvad der står i hans magt for at opfylde vores ønsker, og så til en rigtig god pris. Han kom endda og leverede bil i nærheden af min hjemme adresse (nordsjælland), i stedet for at jeg skulle hente bilen selv i Middelfart.
Miralem er en sælger der er rar at handle med og til at stole på.
En super god oplevelse (y)
Nem og tryg handel
Vi har netop købt og hentet vores nye bil hos Munich Cars. Alt i processen er gået super nemt og de klarede leveringen rigtig hurtigt. Absolut kun ros og en anbefaling herfra 👍🏻
5+ stjerner!!!
Vi har i går (D. 16/03) været oppe ved Munich Cars og hente vores nye VW Passat. Vi har kigget på mange biler ved forskellige forhandlere for at finde vores nye bil, men servicen her overgår dem alle. Vi har følt os trygge hele vejen igennem og har på intet tidspunkt følt at noget blev presset ned over hovedet på os. Hvis der har været spørgsmål har vi kunnet ringe eller skrive - selv udenfor åbningstid og der har været svar næsten med det samme.
Der var nogle kosmetiske fejl på bilen, som blev udbedret med det samme. Ydermere ved levering af bilen, lå der blomster, en æske chokolade og et fint skilt i forruden hvor der stod "tillykke med bilen og handlen og tillykke med fødselsdagen, da jeg havde fødselsdag d. 17/03.
Ved Munich Cars bliver man set og hørt.
Vil anbefale alle på min vej som er på udkig efter bil, at handle ved Munich Cars.
Normalt laver vi ikke anmeldelser på trustpilot, men denne blev vi nødt til at lave!
Køb af bil
Jeg har for nylig købt bil hos Munich Cars og herfra skal lyde de bedste anbefalinger. Jeg fik en yderst professionel service fra start til slut. Det er første gang jeg handler bil her men bestemt ikke den sidste. Kaffen er også ret god.
Rigtig god og professionel behandling
Rigtig god og professionel behandling. Jeg har selv været i 'branchen' og oplevet en del. Alt hos Munich Cars foregår ordentligt og alle aftaler overholdes. Kan varmt anbefale dem til andre.
Mercedes-Benz C180 CDI
Lige afhentet min Mercedes-Benz C klasse i weekenden, gennem hele forløbet service i høj klasse og meget imøde kommende personer der rådgiver en og god kommenkation hele vejen i gennem.
Kan klart anbefales herfra, ikke sidste gang at jeg handler hos RH Biler. 🚗👍🏼
Kan kun sende mine bedste anbefalinger
Kan kun sende mine bedste anbefalinger. Har købt en Peugeot 308 SW, hvor de monterede træk efterfølgende. Flot arbejde og rigtig god service.
Vi giver 5 stjerner da det ikke kan…
Vi giver 5 stjerner da det ikke kan gives mere!! Købte en BMW 320d m sport
5 * service
5 * for kompetencer
5 * god kaffe
Det er længe siden jeg har oplevet så
God service samlet på et sted.
Værkstedsbesøg hos Munich Cars
Jeg har købt min bil hos Munich Cars og får den også lavet hos dem hvis der er noget i vejen. Denne gang var det heldigvis bare en sten som havde sat sig i bremsen så det var hurtig overstået. Men altid SUPER hurtig service. Fik tid med det samme og lånebil stod klar da jeg afleverede bilen og allerede få timer senere var bilen klar til afhentning.
Så kan varmt anbefale Munich Cars hvad enten det er køb af bil eller bare værkstedsbesøg :-)
Super service.
Vi har netop hentet en bil hos Munich Cars.
Redo stod for salget og sørgede for 100% tryghed. Vi følte os virkelig godt vejledt og i absolut trygge hænder.
Vi tog toget fra København. Redo tilbød selv, at hente os på stationen, hvor han ankom med respektfuld Corona-rigtig ansigtsmaske.
Et stort tak fra os til Munich Cars, som får vores bedste anbefaling.
Meget proffesionel firma
Meget proffesionel firma, jeg har følt mig tryg hele vejen igennem købet af vores bil.
De holder hvad de lover, samt at de er meget ærlige over for deres kunder.
Kan kun anbefale dem.
Nu hele 6 positive handler
Har nu handlet der hele seks gange og må sige det har været en yderst positiv oplevelse. Der findes nok ikke mange ærlige bil handlere, men her er der ihverfald en der går langt for yde en ekstra god service og som altid har været ærlig over mig.
Et firma som sætter kunden i forsædet
Et firma som sætter kunden i forsædet.
Vi følger os virkelig godt hjulpet, alle aftaler vi har lavet med dem, er overholdt til punkt og prikke. :-) De spørgsmål vi havde, undersøgte de og vendte meget hurtigt tilbage.
Næste gang vi skal have ny bil, vil vi helt sikkert komme igen.
Har lige købt ny BMW hos Munich Cars
Har lige købt BMW 320 Sport fra 2018 hos Munich Cars. Fantastisk service, hurtig levering. Bilen lever 100% op til mine forventninger. Munich Cars er god til at sætte sig ind i kundens ønsker for den rette bil og udstyr. Ringer altid tilbage og hjælper, også efter handlen. Stor ekspertise og troværdighed. Kan absolut anbefales.
Vil lige fortælle om min fantastiske…
Vil lige fortælle om min fantastiske oplevelse af Munic Cars:)
Jeg kom tilfældigt forbi deres udstilling af deres fede biler.
Jeg forelskede mig i en Mercedes, og fortalte, jeg havde en BMW jeg gerne ville bytte med, så blev jeg guidet videre Miralem. Miralem viste sig som en meget kompetent mand indenfor specielt BMW, vi fik en rigtig god snak om BMW i det hele taget, han landede en god byttepris, og bum dagen efter prøvede vi Mercedes-en og lavede byttehandlen.
Der var et par småfejl, som deres yderst professionelle værksted hurtigt fik styr på.
Jeg kan stærkt anbefale Munich Cars, var der dog flere af den slags ærlige bilforhandlere, så behøvede vi ikke FDM, til at tjekke vores biler inden køb hos brugtvognsforhandleren.
Et STORT TAK til Miralem, hans bror og ikke mindst hans personale på værkstedet.
De bedste hilsner
Henrik Jacobsen
Service i særklasse og lækre biler der…
Service i særklasse og lækre biler der er i orden 👍🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.