Banner for MyCruise Norge

MyCruise Norge Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MyCruise hjalp med innlogging hos rederi når vi rotet til, tilbud på hotell hadde mye bedre plassering enn vi selv hadde funnet, gjør det enkelt å benytte tog fra flyplass , samt videre til cruisehavn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hjelpsom og løsningsforslag for oss. Ved en feil vurdering fikk vi ombooket fly uten kostnader. Det at dere kom Med tilbud til oss uten å måtte spørre. Sier mye om God service. Takk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vennlige og hyggelige på tlf og mail, men til tross for at vi fortalte at dette er vårt første cruise, og turen ble booket 6 dager før avreise, var det ingen som påpekte at online innsjekk stenger 72... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kreuzfahrtgesellschaft
  2. Reiseveranstalter
  3. Reiseanbieter
  4. Reisebüro
  5. Reise-Aggregator

Über MyCruise Norge

Vom Unternehmen geschrieben

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Hervorragend

Alle Bewertungen

150 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tipp-topp service

Tipp-topp service, vi kommer til å benytte dem igjen!! :-D

3. Juli 2026

Hei Tone,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

App fungerer ikke.

App fungerer ikke.

2. Juli 2026

Hei Kristin,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi har dessverre ikke en egen MyCruise-app, så vi antar at det er rederiets app du sikter til. Den har vi av naturlige grunner ikke mulighet til å påvirke eller gi teknisk støtte på.

Vi beklager hvis dette har skapt frustrasjon, og håper at resten av reiseopplevelsen har vært god.

God opplevelse

God opplevelse, fikk god å effektiv hjelp.

2. Juli 2026

Hei Tore,

Kaja

Kaja, min kontaktperson hjalp meg gjennom alle spørsmål jeg hadde og fant den beste reisen til den beste prisen for oss

22. Juni 2026

Hei Mariann,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at Kaja kunne veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å finne reisen som passet best for dere. Jeg skal selvfølgelig sørge for å gi de fine ordene dine videre til henne – det vil hun sette stor pris på.

Vi håper dere får en fantastisk reise, og at vi får gleden av å hjelpe dere igjen neste gang.

Gode råd

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det stemte.
Ellers er siden mycruise.no flott mtp å søkemuligheter.
Betaling og reservasjon gikk også helt etter forventningen.

24. Juni 2026

Hei Torstein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at rådene du fikk viste seg å stemme, og at dere ble fornøyde med balkongkahytten. Det betyr også mye for oss at du trekker frem både søkemulighetene på nettsiden og at bestillingen gikk smidig fra start til slutt.

Vi håper dere hadde en fantastisk cruiseopplevelse, og at vi får gleden av å hjelpe dere med neste reise også.

Veldig god kundebehandling

Ryddig og veldig grei kundebehandling

23. Juni 2026

Hei Ståle,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bestillt flere turer via…

Vi har bestillt flere turer via mycruise nå. Det er veldig god service med god kunnskap og kjapp dialog. Vi kommer garantert til å bruke mycruise igjen.

24. Juni 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det betyr mye for oss at dere har valgt å bestille flere reiser gjennom MyCruise. At dere kommer tilbake er den beste bekreftelsen vi kan få, og vi er glade for at dere setter pris på både servicen, kunnskapen og den raske oppfølgingen.

Vi håper vi får gleden av å hjelpe dere med mange flere cruiseopplevelser fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid hyggelig og hjelpsom.

Alltid hyggelig og hjelpsom.

16. Juni 2026

Fikk raske svar på det jeg ønsket

Fikk raske svar på det jeg ønsket
Fikk forslag på ting jeg spurte etter
Hyggelig og god tone i mailer

16. Juni 2026

Hei Gunvor,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra og rask oppfølging med tilbud på…

Bra og rask oppfølging med tilbud på div.turer til Karibia. Så da endte det med en bestilling.

5. Juni 2026

Hei Tom-Erik,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det er veldig kjekt å høre at vi kunne hjelpe deg med å finne den rette reisen blant de ulike alternativene. Karibia er et fantastisk reisemål, og vi håper du har mye å glede deg til.

Takk for tilliten, og vi håper vi får gleden av å hjelpe deg med flere cruiseopplevelser i fremtiden.

god og rask oppfølging.

Rask tilbakemelding og hadde god erfaring med reisemål og cruise.

9. Juni 2026

Hei Astrid,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Det er hyggelig å høre at du opplevde rask oppfølging, og at du fikk god hjelp i forbindelse med valg av reisemål og cruise.

Vi håper at du får en fantastisk reise, og at vi får gleden av å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke verdt prisen: svært dårlig organisert transfer

Bestilte cruise gjennom MyCruise Norge og var generelt fornøyd med selve cruiset. Det jeg vil advare andre mot, er å kjøpe transfer fra flyplassen til skipet gjennom rederiet.

Vi betalte ca. 2.500 NOK for transfer for tre personer fra Roma Fiumicino til havnen i Civitavecchia. Hadde jeg visst hvordan dette skulle foregå, ville vi heller tatt taxi til omtrent samme pris.

Vi var ferdige med bagasjehentingen rundt kl. 10.30, men kom ikke inn på lugaren før litt etter kl. 16.00. Dette skyldtes ikke kjøretiden til havnen, men flere timers venting på flyplassen. Først ventet vi i Terminal 1, hvor vi gjentatte ganger fikk beskjed om at det bare var 10–15 minutter igjen å vente. Deretter ble vi flyttet til Terminal 3, hvor vi igjen måtte vente i lang tid.

Gjennom hele prosessen måtte vi selv håndtere all bagasje, samtidig som vi reiste med en eldre bestemor. Vi hadde skrevet ut bagasjelapper på forhånd slik vi hadde fått beskjed om, men dette ga ingen fordel eller lettelse i prosessen. I tillegg fikk vi beskjed om at ryggsekkene våre ikke kunne sendes videre til lugaren, så vi måtte selv bære dem gjennom sikkerhetskontroll, innsjekk og rundt på skipet.

Vi fikk gjentatte ganger beskjed om at vi snart skulle videre, men endte med å vente i flere timer uten vann, mat eller reell informasjon om forsinkelsen.

Jeg klaget i etterkant til MyCruise. Både MyCruise og NCL har skriftlig erkjent at opplevelsen ikke levde opp til standarden de ønsker å levere. Likevel ble enhver form for kompensasjon avslått. I stedet fikk vi tilbud om et gavekort på et fremtidig cruise, selv om vi opplyste at vi ikke har planer om å bestille nytt cruise.

Et ekstra råd til førstegangscruisere: Vær svært oppmerksom på alle gebyrer og tilleggskostnader. Vi ble blant annet belastet et daglig servicegebyr på rundt 20 USD per person per dag om bord. Dette kan være opplyst i vilkårene, men som førstegangsreisende opplevde vi ikke at dette var spesielt tydelig ved bestilling, og det ble derfor en ubehagelig overraskelse ved avslutningen av reisen.

Min anbefaling er derfor: Bestill gjerne cruise gjennom MyCruise, men les vilkårene nøye og vurder nøye om du ønsker å kjøpe transfer gjennom rederiet. Er dere flere personer som reiser sammen, kan taxi være både raskere, mer komfortabelt og i vårt tilfelle kostet omtrent det samme.

24. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

God betjening

God betjening, raske tilbakemeldinger og tilgjengelige. Kommer med gode resultater. 4. cruise vi bestilte nå

8. Juni 2026

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det betyr mye for oss at dere har valgt å bestille hele fire cruise gjennom oss. At dere kommer tilbake gang på gang, ser vi som et stort kompliment.

Vi setter stor pris på tilliten, og håper vi får gleden av å hjelpe dere med mange flere cruiseopplevelser i fremtiden.

Topp service

Topp service

29. Mai 2026

Hei Asle,

Cecilia // MyCruise

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr