Total umulige brugervejledninger. Ifm. Bestilling af nyt / bortkommet nøglekort, bliver man ført i ring og ender det samme sted. Man spørger oven i købet om nøglekort nummer ? lidt svært at svare p... Mehr ansehen
Kan ikke overføre div. skrivelser til mapper. Man markere og klikker på Ok men dokumentet bliver i indbakke. Ofte kan man ikke åbne tilsendte dokument ! ! Lidt af en katastrofe da man jo nærmes... Mehr ansehen
Forfærdelig kundeservice. Det tog mig laaaang tid at komme igennem, fordi den simpelthen bare lagde på. Damen jeg snakkede med var utrolig flabet og bedrevidende, hun afbrød mig flere gange og gav mig... Mehr ansehen
Jeg har lige modtaget en ny midlertidig adgangskode til min bopæl i Thailand. Koden var trykt så svagt, at den ikke kunne læses. Det var ikke muligt at ringe til Nem ID angående problemer med... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Igen i dag 10marts Kan man ikke bruge…
Igen i dag 10marts Kan man ikke bruge appen
Elendig x1000
Elendig, simpelhen elendig
Jeg kan ikke tilmelde regninger til betalingsservice, da NemId ikke tillader flere gentagne anmodninger.
Og man har ikke andre alternativer…
Katastrofalt ringe
Katastrofalt ringe. Efter at have skiftet telefon blev log on med at løbe i ring. Prøvede til sidst at hente hjælp i supporter - der selvsagt var gået hjem.
Ingen hjælp - dårligste service
Jeg synes det er utroligt, at man kan opbygge den offentlige infrastruktur i et helt land med nem id som rygrad, når man bliver total udelukket fra alt der hedder bank, sundhed, offentlige ydelser osv. når ens adgang bliver spærret.
Der er absolut ingen hjælp at hente fra deres support. Det er amatøragtigt at man ikke kan få hjælpe med spærrede kort, koder mm. Især når man skal bruge nem id til ALT. Det offentlige i en nøddeskal!
0 stjerner og pil ned
Har brugt Nem-Id chat support
Har brugt Nem-Id chat support, et par gange, kort ventetid og løsning på problemet nemt og hurtigt
Hvorfor kan man ikke få telefonisk…
Hvorfor kan man ikke få telefonisk hjælp??????
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Har i forbindelse med køb af en ny mobil, været udfordret med hensyn til at få aktiveret nøgleapp'en til mit Nem-Id. Tog kontakt til Nem-Id via deres hjemmeside og brugte chatten - Jeg fik en hurtig og god betjening til at få aktiveret app'en og nu virker den igen.
INGEN SUPPORT
Har endelig efter 2 måneders venten modtaget et brev fra Nem-Id med en midlertidig adgangskode til et medarbejder NemId. Ok. Men det virker ikke, der opstod en fejl er alt hvad systemet skriver. ingen hjælp af nogen art. Ringer man så til support ender man i en telefon karrusel, tryk 1 for dit tryk 2 for dat, men ingen mulighed for support. Endelig fandt jeg en chat man kunne bruge og fik faktisk fat i en, men han ville bare ikke hjælpe for de yder kun support til administratorer, så jeg skal kontakte min NemId administrator som så skal kontakte NemID for at få problemet løst. Han ville ikke engang fortælle hvad der var gået galt! Øv for frivilligt foreningsarbejde med en bestyrelse på fire, Formand (administrator) kassereren (mig) og så to mere. Kunne man så bare undvære dette NemId, men de tager os som gidsler for vi kan ingenting over for myndigheder mm uden dette ID.
Dårlig og upålidelig nøgle app
Har installeret Nøgle app men kan konstatere, at jeg bliver "smidt af", når jeg skal til at indtaste mit password. Kan komme ind på alle andre sider, så det er jo ikke fordi der mangler forbindelse. Det er ganske enkelt et system der er for usikkert - så når min tid til Mitid kommer, vælger jeg nøgleviseren - som jeg så håber er mere stabil.
Har efter råd fra to søde medarbejdere ved nemid nulstillet browseren og endvidere haft kontakt til bank og to andre myndigheder - hvortil der skal bruges eboks. Ingen har været I stand til at hjælpe mig - så jeg havde haft et problem uden mit nøglekort. Hvis ikke der laves et system der teknisk er forståeligt og funktionelt- uden specifik PC viden, vil der sikkert være mange på min alder (67 år) der vil få vanskeligheder i dagligdagen!!
Nu sidder repræsentanter fra NemID og…
Nu sidder repræsentanter fra NemID og digitaliseringstyrelsen og siger at der er stor tilfredshed. NemID kan stadig ikke linke direkte ved køb på nettet, se på det Svenske BankID det fungerer.
jeg skulle bruge mit nem id her i…
jeg skulle bruge mit nem id her i torsdags, lige pludselig er nem id nummeret helt forkert og mit nem id nummer er et helt tredje og ikke det jeg har i hånden som jeg så også havde brugt to dage inden og der virkede det helt fint. What? siger jeg bare?? Venter så på min midlertidige adgangskode nu. det kommer vel til at tage lang tid inden jeg kan bruge det igen.....
hvad skete der med det idag
hvad skete der med det idag. Jeg ved mit mobil nr. var registreret, da jeg har lavere massere af online køb. Men det jeg så skulle bekræfte mit køb i dag. Så var jeg ikke
Erhvervssupport er håbløs
Nem id erhvervs support er håbløs. Man bliver sendt rund og rundt. Tryk dit, tryk dat og så dut -dut -dut -er man smidt af køen. Har brugt timer uden resultat. Hvor svært skal det være? I sidste ende kommer kortet jo med post.
Simpelthen en katastrofal ringe…
Simpelthen en katastrofal ringe support. Man ringer til dem fordi skidtet ikke virker, og bliver sendt rundt i en uendelig karrusel af forudindtalte svar, som enhver idiot selv kan finde svar på på nettet. Man ringer jo fordi, man skal have svar på noget, som IKKE står på deres hjemmeside.
ikke så nemt endda
Vi har at gøre med et produkt som bare SKAL virke. Det er et krav at folk skal tjekke deres post.
Men nem id er alt andet en nemt, og der sker alt for mange fejl til at man har tillid til systemet.
Igen en dårlig oplevelse med nemid…
Igen en dårlig oplevelse med nemid kundeservice.. Jeg bestiller et nyt nøglekort i sidste uge.. Jeg er ret desperat eftersom at vi har passeret den 1. I måneden…
Der står på hjemmesiden at nøglekortet er på vej, men da der alligevel er gået 4 hverdage, vælger jeg alligevel at ringe..
Det viser sig åbenbart at nøglekortet ikke er bestilt grundet et såkaldt ghost nøglekort som har floreret i systemet siden 2019 som ikke er blevet spærret… Jeg ved godt at shiat happens, men seriøst.. burde man ikke har styr på sådan noget ? Og især mht noget så vigtigt som nemid, som nærmest er det der er tovholder til ALT idag..
Husk på at hvis I har jeres NEM ID…
Husk på at hvis I har jeres NEM ID installeret på f.eks. jeres Macbook Pro og derefter skifter til en fremmed PC ude i byen (uden at kunne huske jeres NEM ID), så risikerer I problemer efter 5 gange forgæves forsøg (uden advarsel). Er det weekend, kan der godt gå en uge, inden I får tilsendt en ny kode med posten. Derefter skal I kontakte dem igen på telefon. NEM ID er jo den eneste udbyder af dette produkt.
Nul Stjerner
Nul Stjerner
Hvordan kan de få lov til at bestride en virksomhed som er så vigtig til Erhverv?
Jeg har bestilt Nemid for 14 dage siden, og ikke modtaget noget endnu, kan ikke komme i kontakt med dem, så nu kan medarbejderne ikke nå at få løn.
Hvad sker der, og hvorfor er der ikke andre konkurrenter vi så kan anvende.
Det burde ikke finde sted.
Hvis man kunne give nul stjerner
Hvis man kunne give nul stjerner! Elendig hjemme side hvor det er umuligt at finde frem til det aktuelle. Man kan ikke ændre kode og telefon support er lige så dårlig.
NEM-ID eller SLEM-ID...
Elendigt system som ikke har set skyggen af brugervenlighed. PINLIGT
Vi har flere NemId til både privat og virksomhed, men det er umuligt at finde rundt i administrator rettigheder etc.
Jeg ville fyre udvikleren af dette øjeblikkeligt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.