Total umulige brugervejledninger. Ifm. Bestilling af nyt / bortkommet nøglekort, bliver man ført i ring og ender det samme sted. Man spørger oven i købet om nøglekort nummer ? lidt svært at svare p... Mehr ansehen
Kan ikke overføre div. skrivelser til mapper. Man markere og klikker på Ok men dokumentet bliver i indbakke. Ofte kan man ikke åbne tilsendte dokument ! ! Lidt af en katastrofe da man jo nærmes... Mehr ansehen
Forfærdelig kundeservice. Det tog mig laaaang tid at komme igennem, fordi den simpelthen bare lagde på. Damen jeg snakkede med var utrolig flabet og bedrevidende, hun afbrød mig flere gange og gav mig... Mehr ansehen
Jeg har lige modtaget en ny midlertidig adgangskode til min bopæl i Thailand. Koden var trykt så svagt, at den ikke kunne læses. Det var ikke muligt at ringe til Nem ID angående problemer med... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er et mareridt at få ny…
Det er et mareridt at få ny adgangskode! Alt er "catch 22". I særklasse en af Danmarks mest arrogante og dårlige virksomheder. Personlig kontakt og hjælp har aldrig været ringere - de VIL bare ikke tale med en.
Det er jo pinligt...
Det er jo sindssygt, hele idéen. Den skrigende mangel på kundeservice. Hele cirkuset omkring det at bestille et latterligt papkort. Privat er det en belastning. Firmarelateret er det en fuldstændig katastrofe!
Det er SÅ dansk, at det er pinligt.
NEM ID er et totalt elendigt system!
Hvis man er så uheldig at komme til at spærre for sin kode, er det helt surrealistisk svært at få den midlertidige kode. Banken sender ikke længere en sms og Borgerservice kan ikke hjælpe en gammel handicappet borger. Så man må gå til Nem ID (ventetid omkring 25-30 minutter), der så kan sende et brev med en midlertidig kode. Det brev kan tage over en uge!! Det er et fuldstændigt ubrugeligt system, der snarest muligt bør skrottes! Samtidig kunne lovgiverne indføre en bedre cpr. register. Det nuværende er mere en 50 år gammelt og hullet som en si. Man skulle tro, at man boede i et underudviklet land.
Skal man ændre…
Har fundet ud af, at mit nøglekort til mit erhverv har været sendt til gamle adresse, jeg ikke har boet på i 2 år. Et nøglekort med adgang til mine bankkonto i erhvervs regi og som jeg vil mene er meget personlig og med følsomt indhold! Skal man så efterfølgende ændre adresse/kontaktoplysninger for fremsendelse af nøglekort til korrekt adresse, så skal man logge på med nem-id. Det kan man så gøre sådan ca. 100 gange uden der sker noget, man bliver blot kørt i ring og hver gang man logger på, bliver man mødt med nyt log-in. Så kan man kontakte dem via support eller pr. tlf, ja men det koster så lige 250 kr. Det kan simpelthen ikke være rigtigt!
Imponerende dårligt.
Desværre er det en kæmpe torn i r...
Desværre er det en kæmpe torn i r.... at man ikke har ret mange alternativer. Når man tænker på hvor nemt alting går, bare en forretning tager MobilePay, så er det jo nærmest skandaløst hvordan det her virker. Tænk at det kan være så ringe i 2021.
It afdelingen burde virkelig på et grundkursus. Æv æv
En gang elendigt MØG!!!!
En gang elendigt MØG!!!!
Umuligt at få, hvis man ikke har det i forvejen.
Deres hjemmeside kan du INTET uden og prøver man at få hjælp, bliver man bare smidt rundt i en tlf svarer og slut svar, du skal logge ind med nem-id :x
Og man kan jo ikke leve i de her vanvittige tider uden :(
Over 40 dage uden kodekort
Jeg har bestilt nyt kort som jeg fik ikke. Så jeg bestilt anden. Jeg venter 10 dage og har det ikke.
Når skriver jeg dette feedback jeg er på vejen til andre kommune at hente kodekort på rådhuset der...
Sådan, var jeg over 40dage uden netbank og flere service...
Sende nyt kort er for svart for dem.
Det ved jeg ikke hvor sker med dem men dette service er affald nu.
elendigt stykke software der spilder…
elendigt stykke software der spilder ens tid....
Føj for et monopol!
Føj for et monopol!
Min telefon gik i stykke. Derefter ryger man direkte i et fast greb i Nets monopol!
Du kan intet foretage dig på nettet som bank, sundhed, bestille medicin, osv.
Det kan gå op til 4-6 dage før du kan få et nyt nøgle kort, det skal da ændres!!! Det er ikke Rusland vi lever i!
10 dage for at få et nyt nem id og…
10 dage for at få et nyt nem id og brugerfladen ligner noget fra internettets start.
M,in kone skal bruge et nemid,vi…
M,in kone skal bruge et nemid,vi bestilte på nemid.nu
men der fik hun den besked at hun har et,men hun har
aldrig haft et.Man kan ikke komme i kontakt med nemid.
Jeg har i dag fået hjælp til at…bestille en ny nøgleviser
Jeg har i dag fået hjælp til at bestille en ny nøgleviser.
Den gamle var blevet væk.
Jeg fik god og hurtig hjælp på chatten
Det fungerede , så jeg kunne finde ud af det og det varede kun 5 minutter at få hjælp
Elendigt foretagende
Elendigt foretagende, skulle have nyt nøglekort tilsendt, desværre lige før påske og nu er jeg løbet tør for nøgler fordi man skal bruge det kort allevegne, og jeg har stadig ikke modtaget et nyt. Kan ikke bruge nøgle app fordi der skal man...tadaaaa...bruge nemid for at aktivere den. Jeez. I vores digitale verden bliver den lagt ned for nogle af os p.g.a. helligdage. Genialt.
Aboslut affald
Fremragende betjening af Laura
Fremragende betjening af Laura, som var chatbestyrerinde. Hun klarede mit problem i løbet af små 5 minutter. SÅDAN!
Sløvt og udueligt som altid, men appen er fin
Det er svært at aktivere sin NemId app, når den beder efter et nøglekort der ikke findes. Fire gange måtte jeg oplyse i deres support chat, at jeg kun havde ét nøglekort. Det nøglekort var så løbet tør for nøgler, blev jeg oplyst: Det får man ikke længere at videre når man logger ind - af "sikkerhedsmæssige" årsager. Man får heller ikke at sms eller mail om at der er et nyt nøglekort på vej med posten - af "sikkerhedsmæssige årsager".
Når man bestiller et nyt dankort, skriver ens bank at det er vigtigt man netop holder øje med sin post - af sikkerhedsmæssige årsager.
Det virker nærmere som om NemId har fundet ud af at de kan slippe afsted med at informere elendigt med sikkerheden som undskyldning. Deres supportere i chatten er ikke særligt hjælpsomme, og de læser ikke ens beskeder ordentligt igennem. Forbered dig på at skrive de samme sætninger til dem adskillige gange, før det siver ind.
En af dem lukkede chatten, mens jeg var ved at svare.
Jeg har utroligt ondt af alle de ældre i DK, som må have endnu mere svært ved at navigere i Nem Id og nøglekort og apps til de smartphones de næsten er tvunget til at købe og benytte. Nem Id kunne give en meget bedre oplevelse, uden store omkostninger, hvis de forstod at de rent faktisk skal yde en service og gøre brugere tilfredse.
man bliver tvunget til skifte til…
man bliver tvunget til skifte til nøgle-app og det har jeg ikke lyst til.
Mangler konkurrence....
Har problem med genbestilling af nøglekort til erhverv, men har nu opgivet det med trussel om faktura på kr 250 hvis jeg beder om hjælp til NEMIDs mangelfulde system. Jeg har hørt megen hård kritik af NEMID, og forstår nu hvorfor. Det virket som om at systemet er lavet for at tilgodese sig selv, og ikke brugerne. Hvorfor er der ikke 2 systemer og dermed konkurrence? Det plejer at rydde op i skidtet....
Nem-iD blæser folk langt op ad ryggen
Nem-iD blæser folk langt op ad ryggen. Når man ringer til dem bliver man vist rundt adskillige gange for så at
blive smidt ud igen. Dette er en helt uantagelig service de viser og de burde fratages retten til at til at have med så vigtige ting som som Nem-id.
I mere end 5 måneder har jeg og flere andre i Spanien været uden nøglekort. I Spanien så vi ikke har kunnet lokke ind nogen steder med nøglekort selv om vi har nøgleappen. Enten er de komplet ligeglade med folk eller er i nogen folk der sidder derinde og bare hæver jeres løn for det kan i sikkert finde af, B post duer ikke til udlandet. Nu håber jeg f----- snart at i vågner op og gør lidt gavn for jeres penge.
Til de der læser denne dette. Det er det værste sprog jeg nogen sinde har brugt i en anmeldelse af nogen, for nu må de vågne op derinde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.