NetCredit.pl Bewertungen 336

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oszuści. Limit 10000 spłacony i w miesiącu wykorzystany Limit 23zl spłacony za dwa dni l, oni kwota minimalna 785zl w tym 600zl za obsługę karty. Złodzieje nie dajcie się namówić. Wszystko na początku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spłacam właśnie limit kredytowy , spłacając pierwszy raz nie dostałam żadnego SMSa odnośnie minimalnej kwoty i w limicie miałam dokładnie tyle ile przelałam , od dwóch miesięcy dostaje SMS o minimalne... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ludzie, omijajcie szerokim łukiem! Ta firma okrada ludzi w biały dzień, stosując błędne i podstępne metody. Im należy się gruby proces i więzienie, za to co robią. Nic co jest w reklamach nie j... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Działamy na polskim rynku od 2011 roku. Dzięki wysokiej jakości oferowanych usług cieszymy się niesłabnącym zaufaniem nawet najbardziej wymagających klientów. Od ponad 10 lat specjalizujemy się w udzielaniu krótkoterminowych pożyczek online, bez zbędnych formalności. Zaufało nam już prawie pół miliona Polaków, którzy otrzymali ponad 1 350 000 pożyczek. Cały czas pracujemy nad innowacyjnością oferowanych usług, aby jak najlepiej odpowiadać na zmieniające się potrzeby klientów. W 2022 roku wprowadziliśmy na rynek nowy produkt w postaci wirtualnej karty kredytowej, która zrewolucjonizuje rynek pożyczkowy w Polsce.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Straszna obsługa

Muszę spłacać kwotę przyznanego limitu chociaż ze środków na karcie ani razu nie skorzystałam. Dzwoniłam na infolinię żeby to wyjaśnić i jestem w mega szoku że osoba pracująca na infolinii może być aż tak chamska w stosunku do klienta.

20. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Od kilku dni nie jestem w stanie…

Od kilku dni nie jestem w stanie wypłacić pieniędzy z karty pomimo tego, że nie wykorzystałam ani złotówki z limitu i nie mam ani nie miałam żadnych zadłużeń.
Sprawa zgłaszana kilkakrotnie konsultantom, bez efektu.
Jestem bardzo niezadowolona.

20. Dezember 2023

Omijać szerokim łukiem!!!

Omijać szerokim łukiem!!!! Za naiwność się płaci. Najgorsza firma udzielająca pożyczek. Wypłata co prawda szybko, ale kwoty odsetek..m DRAMAT. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO. ZŁODZIEJE.

30. Oktober 2023

Lichwa!!!!@

Ta firma to niestety w świetle prawa nielegalna albo " legalna" lichwa. Nie dajcie się zwieźć. Gotówką jest szybko. Niestety umowa jest kompletnie niezrozumiała. Odsetki- bez komentarza.
Wirtualns karta? To jakiś kompletnie niezrozumiały dla klienta produkt.
W zawaluowany sposób to poprostu lichwiarska pożyczka.
Naprawdę nie korzystajcie z ich usług nigdy!!!To tak jakbyście zadłużyli się u bandytów na lichwiarskinprocent.
Wiem, co piszę.
Jeszcze raz przestrzegam.

28. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Najgorsza firma z jaką się w swoim już…

Najgorsza firma z jaką się w swoim już dość długim życiu spotkałam. Przyznanie pożyczki szybko i bezproblemowo.. Schody zaczynają się po miesiącu. Ogromne prowizje, jakieś chore opłaty, RRSO ponad 300%. Żadnej pomocy, próby rozwiązania wynikłych problemów.. Zastraszanie, za parodniowe opoznienia spłaty , sprzedaż długu. Za głupotę się płaci i ja to na stare lata mam. Omijajcie szerokim łukiem.

28. Oktober 2023

Zapłaciłam z innego konta 1000 zł

Zapłaciłam z innego konta 1000 zł , niestety nie zostały zaksięgowane i nie chcieli oddać kasy. Zrobiłam zdjęcie przelewu , którego wykonałam i przesłałam im na email. Napisali , że nie zalicza się to do oddania kasy na tamto konto. Napisali mi w emailu, że jeżeli numer konta się zgadza to jest ok. Itd , ale później jak się ta kwota nie zaksięgowała to odpisali mi, że tytuł powinien być spłata zadłużenia. W innych bankach nie mam problemu , bo ważny jest poprawny numer rachunku do którego spłata będzie szła. Nie chcieli oddać , ale zaczęłam się awanturować , że pójdę z tym do adwokata , no i dzisiaj oddali kasę na konto.

31. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety nie mogę polecić ..co miesiąc…

Niestety nie mogę polecić ..co miesiąc kolosalne prowizje od jednej pożyczki co uniemożliwia normalna spłatę można wpaść w spirale zadłużenia bo firma nalicza co miesiąc 16% prowizji jak nie masz pieniędzy ze spłacić całosc to lepiej unikać i nie brać pieniedzy

25. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prawa Netcredit są ważniejsze niż prawa konsumentów

Nie bierzcie w tej firmie żadnych kredytów/pożyczek/pieniędzy. Jak przychodzi co do czego i pojawia się problem to wymyślają sobie przepisy, mają swoje prawa. Umowy o kredyt konsumenckie mają błędy i kwalifikują się pod sankcje darmowego kredytu. Firma kompletnie nie stosuje się do ustawy o rozpatrywaniu reklamacji przez podmioty rynku finansowego. Nie dają merytorycznych odpowiedzi, nie są one zgodne ze stanem prawnym i faktycznym.

Najciekawsze jest to, że tutaj opinię mają na 4,5. Ciekawe, dlaczego na Facebooku mają 1 i w Google 2. Czyżby kupione opinię? Ja swoją mogę udokumentować. Zauważcie również, że oni nie odzywają się do negatywnych komentarzy, nie chcą ich wyjaśnić. Odpisują tylko na te pozytywne.

19. Dezember 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nigdy więcej

Przyznanie środków odbywa się bezproblemowo, oprocentowanie mają lichwiarskie, jak wszystkie firmy tego rodzaju ale decydując się, akceptujemy to.
Natomiast obsługa telefoniczna... Dramat
Nadąsane panie, które nie mówią normalnym językiem, tylko wydumanym żargonem i odsyłają do regulaminu jeżeli się czegoś nie rozumie. Jak się pani wyraziła- nie jestem na bazarze żeby mowić potocznym językiem. Nie do wiary!!! Będę odradzała tą firmę z pewnością.

25. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jestem bardzo zadowolony

Jestem bardzo zadowolony, jedyna pożyczka jaką mi przyznali. W porównaniu do vivusa, smart, pozyczka plus, i inne nie przyznali mi. A netcredit odrazu przyznali. Będę częściej korzystać z ich pomocy

26. Mai 2023

UWAGA!!

UWAGA!!! MINIMALNA KWOTA DO ZAPŁATY NIE SPŁACA POŻYCZKI, TE PIENIĄDZE IDĄ W BŁOTO A LIMIT I TAK MUSICIE SPŁACIĆ CAŁY!

24. April 2023

Nawet jedna gwiazdka to za dużo

Nawet jedna gwiazdka to za dużo
Mam konto w zagraniczny banku w walucie euro i PLN, to państo ( specjalnie z Małych ). Kazali mi że musi być polski bankach których nie ma, więc otworzyłem konto w ING, później zdjęcie wpływów, później skan, teraz wyskakują z ZUS ,,niech napiszą na stronie że trzeba oprócz skanu konta, aktu urodzenia, wycisz z urzędu skarbowego z 30 lat, kopie świadectw chrztu, komuni ,bierzmowania, akt ślubu i rozwodu, że nie jest się uzależnionym i bóg wie co jeszcze . Straciłem tylko czas i pieniądze na zakładanie konta , skan, wydruki itd. Jesteście Państwo najgorsza taka instytucja na 5 daje i -100 gwiazdek. Każdemu odradzę.

6. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

W tej chwili jestem naprawdę…

W tej chwili jestem naprawdę najszczęśliwszą osobą, straciłem już nadzieję i jest mi naprawdę smutno, ale z pomocą tego odzyskania środków oczekuję, że udało mi się odzyskać moje pieniądze w zamian, proszę, jeśli jesteś ofiarą, polubię cię skontaktuj się z nimi, aby rozwiązać swoją sprawę za pomocą powyższego e-mail .. powodzenia wszystkim

8. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam. Szybko dają kredyt. Jak masz problem ze spłatą naliczaja kosmiczne pieniądze. Nie chcą polubownego załatwienia sprawy tylko komornik

27. Mai 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr