Unternehmen hat geantwortet
Jeg forsøgte at ringe til butikken torsdag aften, men fandt så ud af at man selv kunne booke, men straks fredag morgen kom der en reminder om tidspunkt, hvorefter chefen ringede da hun kunne se jeg ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skøn oplevelse, og allerbedst, super resultat. Skøn indehaver der er meget informativ, og sælger byens bedste tandpasta🙂 Jeg vil helt sikkert bruge samme stol, i New looks hyggelige lokale, hvis j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan varmt anbefale at gå i New Looks. Susanne er utrolig sød, dygtig og meget omhyggelig. Jeg har prøvet de fleste af Susannes behandlinger både til ansigt, hænder og fødder og ALTID gået fra salonen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
New Looks er dansk forhandler af de dejlige plejende og eksklusive produkter fra Dalan d'Olive. Dalan d’Olive er et vidunderligt hudplejemærke, der anvender ren olivenolie fra Tyrkiet. Olivenolie er kendt for sine mange hudplejefordele. Den er fyldt med E-vitamin, en kraftfuld antioxidant, der beskytter huden mod skader fra frie radikaler. Den forbedrer hudens elasticitet og fremmer cellefornyelsen. Olivenolie har også fugtgivende og blødgørende egenskaber, som holder huden hydreret, glat og smidig. Den er yderst mild og egnet til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Produkterne fra Dalan d’Olive er af høj kvalitet og har en skøn duft. Udover olivenolie indeholder de også andre naturlige ingredienser som glycerin, arganolie og vindruekerneolie, der alle tilfører ekstra næring og pleje til huden. Cremerne fra Dalan d’Olive har en lækker, ikke-fedtende konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Produkterne kan anvendes både på hænder og krop og fås i forskellige størrelser og varianter. Se det store udvalg her på shoppen.
9000, Aalborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg mødte op til at få sat en tandsten på 20 min før min bestilte tid, men Susanne var klar og bød mig velkommen. Påsætningen tog kun 5-10 minutter og hun var både venlig, informerende og professionel. En god oplevelse med et flot resultat!

Antwort von New LOOKS
Dejlig, dejlig behandling og virkelig fint arbejde - er så glade for dem!💃

Antwort von New LOOKS
Sikke en hurtig levering ! Og så var der endda en lille lækker overraskelse med.
Kan varmt anbefale at handle der !
Da jeg ikke altid lige får smurt min fødder ville jeg prøve den der Collagen scok, og holde da helt op, de er jo helt fantastiske ! Sov med dem om natten, og vågnede op med de blødeste fødder, så nu skal de bestilles igen + dem til hænderne 🤲 så kan derfor kun give de 5 ✨️✨️

Antwort von New LOOKS
Fremragende produkter, gode priser og en udsøgt handling. Man får lyst til at handle her igen.

Antwort von New LOOKS
De varer jeg bestilte var fremragende og kostede væsentligt mindre end andre steder og kom hurtigt efter jeg bestilte dem👍👍👍👍👍👍

Antwort von New LOOKS
hurtig levering og en lille gave og et lille håndskrevet kort, tak

Antwort von New LOOKS
Jeg har flere gange handlet ved New Looks. Meget høj service og hurtig levering.
Mange skønne produkter, bl.a vil jeg nævne Pedi in a Box og den lækre Critical Repair creme, som jeg bruger både som hånd- og fodcreme.
Kan varmt anbefale New Looks.

Antwort von New LOOKS
Altid lækre produkter og en helt særlig god og hurtig service og altid med et smil
Og så er der altid en lille ekstra forkælelse med i pakken fra New Looks

Antwort von New LOOKS
Super fin tandblegning hos Susanne. Mine tænder skinner… men udover det var det en yderst behagelig oplevelse og en meget sød, imødekommende og professionel indehaver… Det er ikke sidste gang jeg besøger NewLook;-) Malue

Kan stærkt anbefales!
Jeg følte mig tryg og i gode hænder med det samme jeg trådte ind af døren. Stemningen er god og Susanne er super sød og venlig. Kanon service!

Antwort von New LOOKS
Susanne giver den bedste service. Du er fuldstændig i trygge hænder og slapper helt af. Resultatet efterfølgende var vi meget tilfredse med. Tænderne er fine hvide og helt glatte. Vi kommer helt sikkert igen min mand og jeg. (Kan også anbefale at købe tandpastaen med).

Super service og behandling i top klasse - jeg vil gerne gi 100 stjerne

Super flot 👏🏼👏🏼
Tusind tak Susanne for et rigtig flot resultat 😁👍🏼
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg vil besøge New LOOKS 🤩

Antwort von New LOOKS
WOW! Resultatet taler for sig selv. En tandblegning hos NEW Looks er den bedste gave jeg har giver mig selv i år.
Jeg vil anbefale alle der overvejer tandblegning at tage en snak med Susanne. Skøn og rolig person, fyldt med godt humør og super nem at snakke med. Susanne kunne svare på alle mine spørgsmål, gav en god forklaring af processen, og tog sig tid til at sørger for at jeg var tryg. 5 stjerner er ikke nok - NEW Looks fortjener hele himlen! Tak for det fantastiske resultat😁

Antwort von New LOOKS
Susanne er så professionel! Og hun gjorde hele min første oplevelse så behagelig. Kan varm anbefale hende.

Antwort von New LOOKS
Skøn oplevelse, og allerbedst, super resultat.
Skøn indehaver der er meget informativ, og sælger byens bedste tandpasta🙂 Jeg vil helt sikkert bruge samme stol, i New looks hyggelige lokale, hvis jeg ser behovet.
Tak for mine fine hvide tænder.

Antwort von New LOOKS
Sød indehaver god service og så er det vegansk 😀kæmpe plus .

Antwort von New LOOKS
Jeg er kommet hos New Looks de sidste 3 år, og er super glad for den fantastiske service, som Susanne leverer. Dejlig og utrolig kompetent behandling, og fine produkter. Varmeste anbefalinger herfra 😊

Antwort von New LOOKS
Sjældent har jeg mødt så roligt og dejligt et menneske ved første kontakt og møde med forståelse for der var lidt “ Sommerfugle i maven “ også ;) men med de dejlige omgivelser råd vejledning og ekspertise af Susanne uddannet Tandlæge jo fandt jeg balancen ;) og Smiler nu om kap med Solen 😁for så godt et resultat så hvis du savner gøre lidt lækkert for dig selv også så er det gaven jeg stærkt vil anbefale til lidt selvforkælelse 💪😉

Antwort von New LOOKS
Susanne er en utrolig behagelig person, og viste stor omhu for mig da jeg var til behandling, hun var flere gange inde og tjekke om alt var ok, er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Susanne, så derfor klart 5 stjerner.
Gitte

Antwort von New LOOKS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.