Jeg mødte op til at få sat en tandsten på 20 min før min bestilte tid, men Susanne var klar og bød mig velkommen. Påsætningen tog kun 5-10 minutter og hun var både venlig, informerende og professionel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg forsøgte at ringe til butikken torsdag aften, men fandt så ud af at man selv kunne booke, men straks fredag morgen kom der en reminder om tidspunkt, hvorefter chefen ringede da hun kunne se jeg ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skøn oplevelse, og allerbedst, super resultat. Skøn indehaver der er meget informativ, og sælger byens bedste tandpasta🙂 Jeg vil helt sikkert bruge samme stol, i New looks hyggelige lokale, hvis j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
New Looks er dansk forhandler af de dejlige plejende og eksklusive produkter fra Dalan d'Olive. Dalan d’Olive er et vidunderligt hudplejemærke, der anvender ren olivenolie fra Tyrkiet. Olivenolie er kendt for sine mange hudplejefordele. Den er fyldt med E-vitamin, en kraftfuld antioxidant, der beskytter huden mod skader fra frie radikaler. Den forbedrer hudens elasticitet og fremmer cellefornyelsen. Olivenolie har også fugtgivende og blødgørende egenskaber, som holder huden hydreret, glat og smidig. Den er yderst mild og egnet til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Produkterne fra Dalan d’Olive er af høj kvalitet og har en skøn duft. Udover olivenolie indeholder de også andre naturlige ingredienser som glycerin, arganolie og vindruekerneolie, der alle tilfører ekstra næring og pleje til huden. Cremerne fra Dalan d’Olive har en lækker, ikke-fedtende konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Produkterne kan anvendes både på hænder og krop og fås i forskellige størrelser og varianter. Se det store udvalg her på shoppen.
9000, Aalborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtigt god kunde service og fantastiske produkter☺️

Antwort von New LOOKS
Super flotte shellac negle :o) God og oplysende behandling. Kan kun medgive Susanne, ejer af salonen, de bedste anbefalinger :o)
Charlotte

Antwort von New LOOKS
Jeg vil helt klart anbefale et besøg hos søde Sanne i NewLooks. Skønt sted, dejlig behandling, og så flot resultat! ☺️☺️

Antwort von New LOOKS
Jeg var fuldt ud tilfreds med min behandling. Jeg fik lavet et lash lift, samt rettelse af mine bryn. Både vipper og bryn blev farvet. Hun var altid opmærksom på at jeg vidste hvad der skete, så man følte sig tryg under hele behandlingen

Antwort von New LOOKS
Rigtig god. Imødekommende og vældig sød. Dejligt sted og virker professionelt

Antwort von New LOOKS
Super hyggelige omgivelser og en dejlig varm velkomst. Derudover bliver der tager højde for, hvordan behandlingen bedst passer til dig. Jeg er så tilfreds med mit lash lift! Glæder mig allerede til næste gang ☺️

Antwort von New LOOKS
Jeg har aldrig været tilhænger af “fine negle”, men den holdning ændrede Susanne på alle måder! Aldrig er man blevet mødt med så smilende et ansigt, og for ikke at nævne hvor god service hun yder - det er helt fantastisk!
Jeg fik lavet Shellac negle, og de har nu holdt en lille uge uden skrammer. Jeg har bestilt tid igen til jul/nytår, for det kan varmt anbefales 😍

Antwort von New LOOKS
Kan varmt anbefale new looks. Jeg fik lavet Gellack negle. Mange flotte farver at vælge mellem, og lakken holder længe. God service :-)

Antwort von New LOOKS
Super sød og laver fantastisk flotte negle

Antwort von New LOOKS
Kan kun varmt anbefale et besøg hos Sanne i New Looks. Hun er meget dygtig og omhyggelig. Så er hun altid en glad og frisk pige. Har prøvet 3 forskellige behandlinger hos hende. Hænder, ansigt og fodbehandling, og har været meget tilfreds.

Antwort von New LOOKS
Kan varmt anbefale at gå i New Looks. Susanne er utrolig sød, dygtig og meget omhyggelig. Jeg har prøvet de fleste af Susannes behandlinger både til ansigt, hænder og fødder og ALTID gået fra salonen svævende og yderst tilfreds❤️❤️
Jeg giver Susanne og New Looks de bedste anbefalinger🇩🇰🇩🇰

Antwort von New LOOKS
Har fået lavet både negle og ansigtsbehandling hos Susanne i New LOOKS. Hver gang en dejlig oplevelse i de skønne omgivelser i klinikken.
Rolig, afslappende og professionel behandling.
Kan absolut anbefales.

Antwort von New LOOKS
Yderst professionel og fantastisk kunde service 🙌🙌🙌🙌

Antwort von New LOOKS
Jeg er bare super tilfreds med resultat og service.

Antwort von New LOOKS
God betjening, dygtig og virkelig hyggelig atmosfære. Kommer helt klart igen.

Antwort von New LOOKS
Fantastisk oplevelse! Jeg fik den bedste behandling! Der er dejlig god stemning i klinikken. Det er et super fint sted.... og så fik jeg mine drømmenegle, så det bliver vist ikke bedre ;-)
Helt klart et besøg værd !
Jeg er så glad for mine negle!!! :-)

Antwort von New LOOKS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.