nieuweschoolfoto.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit jaar erg leuke schoolfoto's gemaakt door 2 enthousiaste fotografen! Stoere houding, leuke lachjes op de gezichtjes en niks geforceerd. Veel (kinder) humor en ook niet onbelangrijk, oog voor detail... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie website en superhandig om allerlei foto's met verschillende achtergronden te bestellen. Ook leuk dat er veel keuze is in verschillende poses. De prijs is wel aan de hoge kant en de afgedrukte... Mehr ansehen

1. Fotograf

Vom Unternehmen geschrieben

De schoolfotograaf van Nederland! Met ons enthousiaste en vrolijke team van fotografen, planners, pixelhelden en onze klantenservice maken wij al meer dan 2500 schoollocaties blij in heel Nederland!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

116 Bewertungen

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede ervaring

Mooie en leuke foto’s ook was fotografe zeer vriendelijk!

4. Juli 2024

Hey hoi!
Nou, wat super tof om te lezen dat zowel de foto's leuk zijn én de fotograaf voor een hele fijne ervaring heeft gezorgd! Dankjewel voor deze woorden, dat waarderen we enorm!
Geniet ervan & hopelijk tot volgend schooljaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wauwwww dat zijn de schoolfoto,s

Wauwwww dat zijn de schoolfoto,s. !! Onze jongste dochter heeft eindelijk te gekke foto,s. Wat doet deze schoolfotograaf het leuk! Na de bestelling kreeg ik een persoonlijk bericht. Echt super. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Super snelle levering. In 1 woord geweldig! Blijf vooral zo doorgaan! Jullie doen het super.

21. Mai 2024

Hey Renate,
Yesss, wat super om te lezen dat je hier zo blij mee bent!! Wat onwijs lief en geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt voor de lieve woorden en geniet van de super foto's! Hopelijk tot volgend schooljaar! :-D

Foto Kdv

De eerste foto op het KDV die echt heel erg leuk en spontaan is geworden. De fotograaf heeft de tijd genomen en dat is te zien aan de leuke foto.

Hi Moniek!
Wat super om te lezen dat de eerste foto meteen super goed is gelukt!! :-D
Geniet ervan & hopelijk tot volgend jaar!!

TOP!

Persoonlijk bericht terug! Super mooie foto's en snelle levering

24. Mai 2024

Hey Kimberly!
Dankjewel voor je toffe berichtje! Geniet ervan & geef de foto's een mooi plekje thuis! :-)

Nieuwe schoolfotograaf

Dit jaar voor het eerst deze fotograaf op school. Ik vind de portret foto's ontzettend leuk. De klassenfoto was voor ons geheel op nieuwe wijze in houte blokken, maar erg creatief en leuk.

22. April 2024

Hey hoi!
Wat een leuk berichtje om te lezen zeg! Dankjewel voor de lovende woorden :-)
Geniet van de foto's en wie weet tot snel weer!
Vrolijke groetjes, Remy

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service.

Goede service.
Er was wat mis gegaan maar na telefonisch contact snel opgelost.

3. Mai 2024

Antwort von nieuweschoolfoto.nl

Hey Sander! Dankjewel voor je toffe bericht!!
Wat fijn om te lezen dat onze service heeft gewerkt om jou zo snel mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat jij blij bent met de foto's! :-)
Geniet van de foto's & geef ze een mooi plekje thuis!
Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede fotografen hebben ze en…

Zeer goede fotografen hebben ze en altijd mooie perfecte foto’s. Lekker stoer en van deze tijd. Niet meer de ouderwetse saaie schoolfoto’s.

30. April 2024

Hey Laura,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze fotografen en hun werk! We zijn blij dat onze stijl je aanspreekt, daar worden we blij van! Bedankt voor je toffe woorden!

Wat een plaatjes!

Wat was ik blij verrast toen ik de prachtige foto’s zag van m’n lieve meiden! Echt op de foto gezet zoals ze zijn. Super bedankt voor deze prachtige plaatjes. Ik kan niet wachten tot ze in huis zijn!

26. April 2024

Hey hoi Jacolien!
Wow, wat een fantastische review! 😊 Jullie blij maken is ons doel, dus het is geweldig om te horen dat de ervaring zo positief was! 🌟 Geniet van de mooie herinneringen en geef ze een speciaal plekje thuis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom een hele goede ervaring

Wederom een hele goede ervaring! De jaarlijkse schoolfoto's zijn altijd weer een succes en de bijkomende service was wederom weer top! We hadden de betreffende foto's onwijs snel binnen. Heel fijn! En in het echt nóg leuker! Ook een handige link om naar de opa's en oma's te sturen. Bestelproces is zeer gemakkelijk en naar eigen wens te specificeren. De 5 sterren moge duidelijk geen verrassing zijn! :)

24. April 2024

Hey Sanne,

Wow, bedankt voor de fantastische feedback! We zijn zo blij dat jullie tevreden zijn met de schoolfoto's en de service. Jullie positieve reactie maakt onze dag echt goed!

Veel plezier van deze tijdloze herinneringen!

Hele mooie foto's!

Hele mooie foto's van onze kinderen. Wij hebben zelf de downloadbare versie gepakt zodat je ze altijd kunt gebruiken.

Helaas 1 min puntje is de prijs voor de download versie. Het is best veel geld voor een digitale foto😅

24. April 2024

Hi Cheriëtte,

Super leuk om te lezen dat je het hele mooie foto's van jullie kinderen vind!
We snappen dat de prijs van de downloadversie een beetje aan de hoge kant kan zijn. Daarom bieden we ook nog andere Downloadversies aan vanaf 5,99.

Laat het ons vooral weten als je nog meer feedback hebt, wordt gewaardeerd!
Geniet van de foto's!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was verrast en even stil met hoe ze…

Ik was verrast en even stil met hoe ze opnamen. How can I make you happy,
en dat hebben ze gedaan. Fout in de foto en dat hebben ze helemaal perfect afgehandeld. Kwalitatief, vriendelijkheid, en service. Helemaal top! Een aanrader als fotobedrijf

22. April 2024

Hoihoi!

Wat leuk om te lezen dat je verrast bent met hoe wij opnemen. Dit is ons motto: Hoe kunnen we je blij maken? Want dat is het enige wat we hier willen doen natuurlijk!
Heel fijn om te lezen dat we een fout in de foto perfect hebben afgehandeld! En super fijn dat je ons aanraad als fotobedrijf, wordt gewaardeerd!
Geniet van deze mooie tijdloze herinneringen :-)

Prachtige foto’s

Prachtige foto’s, snelle levering en fijn contact!

15. April 2024

Hey hoi!

Bedankt voor jouw review. Heel fijn om te lezen dat je het prachtige foto's vind en een snelle levering en fijn contact hebt gehad!
Veel plezier van de foto's!

Wederom weer super fotos,

Wederom weer super fotos,
Heel blij mee!!! Komen weer mooi in de woonkamer aan de muur.

Hi Vienna,

Super bedankt voor jou review! Mega leuk om te lezen dat de foto's weer mooi in de woonkamer aan de muur komen te hangen. Vinden wij ook leuk om te horen!
Veel plezier van deze mooie herinneringen!

Prachtige schoolfoto's

Prachtige schoolfoto's
Wat een super werk van de fotograaf!!
Zoveel mogelijkheden hoe jij je foto's maar wilt! Vanmorgen het kaartje gekregen op het kinderdagverblijf en nog geen uur daarna direct besteld! :)
Kan niet wachten tot ze binnen zijn

Jullie zijn toppers!

Hey Chantal,

Heel tof om te lezen dat je de foto's prachtig vind en direct hebt besteld! Dit zien we natuurlijk graag! De complimenten gaan meteen door naar de fotograaf!
Geniet van de foto's!

Heb met chantal gesproken

Heb met chantal gesproken. Een zeer vriendelijke en behulpzame dame . Erg veel geduld en denk ook met de klant mee . Kortom deze dame is een toppertje en ik hoop dat zij nog lang bij nieuwe schoolfoto blijft werken . Met vriendelijke groet chantal dekkers.

Hi Chantal,

Dank voor jou lovende worden over je naamgenoot Chantal! Dat wordt zeer gewaardeerd! :D
Heel fijn dat je zo een goede ervaring hebt gehad met ons. Geniet van deze mooie tijdloze herinneringen en we weten dat je de foto's een prachtige plek geeft in huis!

Superservice

Op de portretfoto bleek onze dochter net niet in de camera te kijken. Na een opmerking in het bestelformulier hierover werd direct contact opgenomen om te zoeken naar een andere foto. Die bleek er te zijn! De lopende bestelling werd on hold gezet, foto aangepast na akkoord vanuit ons en vervolgens kregen we nog een extra fotovel cadeau. Superservice dus! Hee fijn

Hey Nienke,

Wat super tof om te lezen dat het meteen werd opgelost en dat je nog een extra fotovel cadeau kreeg! Jouw review wordt enorm gewaardeerd!
Geniet van de foto's (en het extra fotovel) en geef ze een mooie plek in huis!

Leuke en speelse foto's!

Hi Patrice,
Super leuk om te lezen dat je het leuke en speelse foto's vind! Dat is waar we het voor doen natuurlijk!

Veel plezier van de foto's en wie weet tot volgend jaar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kreeg gisteren de aller eerste…

Ik kreeg gisteren de aller eerste schoolfoto van mijn dochter, wat een mooie foto's ! Heel verassend ook, op 1 foto zat ze op een krukje, super leuk gedaan

17. April 2024

Hi Leona,

Dank voor jou mega lieve woorden, wordt gewaardeerd! Wat leuk dat wij jouw dochter voor het aller eerst op de foto hebben mogen zetten en dat de foto's dan meteen mooi zijn geworden! Heel tof!

Geniet van deze mooie foto's en we zien je graag volgend jaar weer terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige foto's van onze tweeling…

Prachtige foto's van onze tweeling kleinkinderen. De fotograaf heeft zijn best weer gedaan om ze er goed op te zetten. Met de speciale code's is op de "nieuwe school foto" een mooie keuze te maken van diverse poses. De prijzen zijn prima voor deze kwaliteit.

16. April 2024

Hey Rens,

Wat een lovende woorden, super tof! Het maakt ons erg blij om te lezen dat je het prachtige foto's van de tweeling kleinkinderen vind!

Veel plezier van de foto's en we geloven dat ze een mooie plek in huis krijgen!

Hele leuke schoolfoto's.

12. April 2024

Hi Hezzie,

Bedankt voor deze woorden! Heel fijn dat je het hele leuke schoolfoto's vind, super!

Veel plezier van de foto's!

Team Nieuwe Schoolfoto

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr