nieuweschoolfoto.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit jaar erg leuke schoolfoto's gemaakt door 2 enthousiaste fotografen! Stoere houding, leuke lachjes op de gezichtjes en niks geforceerd. Veel (kinder) humor en ook niet onbelangrijk, oog voor detail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op de portretfoto bleek onze dochter net niet in de camera te kijken. Na een opmerking in het bestelformulier hierover werd direct contact opgenomen om te zoeken naar een andere foto. Die bleek er te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom een hele goede ervaring! De jaarlijkse schoolfoto's zijn altijd weer een succes en de bijkomende service was wederom weer top! We hadden de betreffende foto's onwijs snel binnen. Heel fijn! En... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie website en superhandig om allerlei foto's met verschillende achtergronden te bestellen. Ook leuk dat er veel keuze is in verschillende poses. De prijs is wel aan de hoge kant en de afgedrukte... Mehr ansehen

1. Fotograf

Vom Unternehmen geschrieben

De schoolfotograaf van Nederland! Met ons enthousiaste en vrolijke team van fotografen, planners, pixelhelden en onze klantenservice maken wij al meer dan 2500 schoollocaties blij in heel Nederland!

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

116 Bewertungen

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie school foto's ♡heel…

Super mooie school foto's ♡heel tevreden over

12. April 2024

Goedemorgen Mancika,

Bedankt voor jouw review. Wat super tof dat je de foto's super mooi vind en heel tevreden bent! Daar worden we blij van!
Geniet van deze tijdloze herinneringen!

Met vrolijke groet,

Unieke klassenfoto

De klassenfoto is onverwacht zo anders en uniek. Echt een pareltje voor later.
Top!

12. April 2024

Hi Hella
Wat mega tof om te lezen dat je de klassenfoto onverwacht zo anders en uniek vind! Dat doet ons goed!

Geniet van de foto's!
Vrolijke groet,

Prachtige schoolfoto’s

Prachtige schoolfoto’s, eens een keer wat anders dan de gebruikelijke. Dochter stond er prachtig op, kleding en haren zaten netjes. Je kunt zien dat er met veel aandacht gewerkt is. De klassenfoto ook erg leuk, heel verrassend! Dat je de achtergrond en kleur zelf kan kiezen is een goede optie.

11. April 2024

Hey Iris!
Wat een geweldige review, bedankt voor je mooie woorden!
Het doet ons enorm plezier om te horen dat je zo blij bent met de schoolfoto's van je dochter. En wat fijn dat je de variatie waardeert!
Ook leuk om te lezen dat je de klassenfoto verrassend vond!

En inderdaad, die optie om de achtergrond en kleur zelf te kiezen geeft wat extra's, hè?
Nogmaals hartelijk dank voor je positieve feedback & wie weet tot volgend schooljaar!

Dik tevreden !!

Ik ben hartstikke tevreden met de schoolfoto's! Mijn 3 kids staan er fantastisch mooi op, dank je wel !

11. April 2024

Hey Irene!
Dankjewel voor je super review en dat is fantastisch om te horen! Super om te lezen dat je tevreden bent met hoe je drie kinderen op de foto staan. Daar doen we het allemaal voor: blije gezichten en tijdloze herinneringen!!
Hopelijk tot volgend schooljaar en geniet van de foto's!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooie schoolfotos van onze…

Wat een mooie schoolfotos van onze dochter.
Ook heel leuk dat je zelf je achtergrondkleur van foto kan uitzoeken.
Was ook erg verrast door de klassenfoto, heel creatief gedaan met al die gezichtjes van de kindjes.
Gelijk besteld! En nu wachten tot ze binnen zijn!
Prijzig is het wel maar het resultaat van de foto mag er ook zijn!!

10. April 2024

Hey Monique!
Dankjewel voor je mooie woorden!
En wat leuk dat je de optie om zelf de achtergrondkleur te kiezen waardeert! Het geeft echt een persoonlijk tintje, precies zodat iedereen het kan aanpassen naar eigen wens & smaak! :-)
We begrijpen dat de prijs wellicht wat aan de hoge kant lijkt, maar we hopen dat je daarentegen wel meer dan tevreden bent met het prachtige resultaat! :-)
Nogmaals bedankt voor je mooie woorden & wie weet volgend schooljaar!

Leuk!

Wat een leuke foto’s! Je kan zien dat er vanuit een ontspannen manier is gewerkt. Snelle levering en ook goede prijzen. Fijn!

4. April 2024

Hi Joyce!
Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de leuke foto's!! Dankjewel voor de mooie woorden!
Geef de foto's een mooi plekje in huis & hopelijk tot volgend (school)jaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke en mooie foto's

Super leuke en mooie foto's. Echt een aanrader.

8. April 2024

Hey hoi Esmeralda!
Dankjewel voor je mooie woorden! Super lief!
Geniet van deze super leuke foto's & hopelijk tot volgend (school)jaar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie schoolfoto

Hele mooie schoolfoto met zijn stralende lach, ondanks dat hij fotoschuw is. Dikke pluim hiervoor.

6. April 2024

Hi Sandra!
Ah, wat super dat de foto tegen de verwachting in goed is gelukt zeg!!
Dankjewel voor je mooie waardering, wordt zeer gewaardeerd!
Hopelijk tot volgend schooljaar, met wederom een stralende lach!

Toch een prachtige foto!

Kind wilde niet op de foto; de fotograaf is er toch in geslaagd een prachtige foto te maken, met de pét op 😉. Heel blij met de foto’s!

20. März 2024

Hi YB!
Wat te gek om te lezen dat de fotograaf het samen met jouw kind heeft weten te schoppen tot een prachtige foto, mét een pet op!! Geniet ervan & hopelijk is er volgend jaar weer zo'n goede klik!

Leuke spontane foto’s!

Leuke spontane foto’s!

5. April 2024

Hi Florien!!
Dankjewel voor deze geweldige waardering!! Echt super!
Geniet van de leuke en spontane foto's en wie weet tot een volgende keer!

very nice service

5. April 2024

Hi Kamil,
Thank you for the kind words!
Enjoy the pictures and hopefully see you next year again!
Happy greetings, Team Nieuwe Schoolfoto

Prachtige fotos

Mijn meis is zo moeilijk recht in de camera kijkend stilzittend op de foto te krijgen. Maar deze fotograaf lukt het, mijn meis staat er op echt zoals ze is. Zo mooi! Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, achtergronden, kleuren en je kunt het zo duur maken als je zelf wil.
Mijn meis gaat helaas dit jaar naar een andere school, maar hoop dat jullie ook op die school komen.

4. April 2024

Hi Corina!
Dankjewel voor de fan-tastische woorden, dat waarderen wij enorm!! Super bedankt!
Hopelijk inderdaad tot volgend (school)jaar bij haar nieuwe school :-)
Geniet van deze super leuke foto's & geef ze een mooi plekje in huis!

Top foto's

Top foto's! Heel erg blij met de foto's van mijn kids!

3. April 2024

Hey Jesse,
Super bedankt voor deze fijne woorden, dankjewel daarvoor!
Geniet van de foto's & wellicht tot volgend (school)jaar ;-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reactie op mail blijft uit

Klassenfoto te donker geleverd. Oktober 2023 is aangegeven dat deze fout is hersteld. Ik heb een aantal keren contact opgenomen maar wacht nog steeds op een reactie. Inmiddels 5 maanden verder, tot op de dag van vandaag nog geen reactie mogen ontvangen en ook geen nieuwe foto geleverd gekregen.

6. März 2024

Beste ouder,

Dankjewel voor je berichtje over deze grootse miscommunicatie :-(

Uiteraard is 5 maanden lang geen communicatie natuurlijk niet de bedoeling! Zoals ondertussen is besproken met jou, wisten wij te achterhalen dat elkaar mailtjes niet aankwamen,waardoor dit zo lang duurde. Lastiger werd het toen wij verder geen contact gegevens van jou hadden ;-)

Mocht je toch nog meer informatie willen of vragen hebben, weet ons te vinden :-)

Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Veel en véél te duur

Waar tot vorig jaar een setje schoolfoto's nog € 12,99 kostte (daarvoor had je 1 grote foto, 4 kleinere, een vel pasfoto formaat en een klassenfoto) is dit plotseling € 34,99 geworden . Voor een losse foto betaal je inclusief verzendkosten € 11,99. En zelfs 1 download gaat richting de € 20,00.
Het zijn hartstikke leuke foto's, daarom 2 sterren, maar deze prijzen zijn regelrechte flessentrekkerij en voor de minima gezinnen niét te betalen

29. Februar 2024

Beste Iris,
Dankjewel voor je review! Wat ontzettend jammer dat jij deze ervaring met ons hebt..

Het pakketje die jij noemt is nog steeds te koop voor €12,99 :-) Er zijn alleen meerdere pakketten te koop dus wellicht zijn die even door elkaar gehaald. Zonde van deze miscommunicatie!
Ook zijn losse foto's nog steeds beschikbaar vanaf €3,99, inclusief verzendkosten is dat €7,78.

Ook is er inderdaad een Download die duurder is (€14,99) maar wij hebben ook Download opties vanaf €5,99 en €10,99. Net als de afgelopen jaren :-)

Wil jij even contact opnemen via info@nieuweschoolfoto.nl of via ons telefoonnummer? Dan helpen wij jou graag verder om deze miscommunicatie volledig te verhelpen! :-)

Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto

Ik vind de prijs goed

Ik vind de prijs goed, de foto's zien er goed uit.
Na een compliment kreeg ik een lieve reactie van Fenna.
Een leuk, fris bedrijf met goede fotografie.

6. Dezember 2022

Hoi hoi!
Heel erg bedankt voor je top review! :-)
Geniet van deze tijdloze herinneringen!
Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr