Varit nöjd i flera år men tyvärr fick jag för andra ggr ett par skabbiga plantor, förra gången skickade de en ny planta men denna gång skulle den placeras ut för att se om den överlevde. Inte den kva... Mehr ansehen
Om man fick ger noll stjärnor skulle jag har gjort det. Beställde varor från dem som ”fanns på lager”. Skulle har skickats inom en vecka. Men en vecka senare, inte skickat. Fick bara chatt... Mehr ansehen
Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Mehr ansehen
Det skulle ha blivit två stjärnor p.g.a. en defekt bokashihink och allt det strul och all den tid det tog att reklamera den. Men tack vare Gabriele på kundtjänst, som gjorde allt hon kunde för att rät... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu
Storgatan 8, 280 10, Schweden
- odla.nu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb leverans, bra pris och fina exemplar av växter.
Helt fel namn - odla senera eller aldrig
Helt fel namn! Odla nu borde heta odla senare - eller odla aldrig. Köpte 10 plantor unnan dom tog slut - till senera leverans. Fick 1 og betalde för 1. Ringde och frågade till resten. Den annan busk var slut - "men dom håller på at packa pelargonarna, ser jag". Väntade på dom 6 pelargoner och fick 3. Men fick betala för alla 6.
Odla senare eller aldrig - har absolut inte koll på någon ting. Handla hos en annan.
Jag beställde från Odla.nu men betalar…
Jag beställde från Odla.nu men betalar genom Cdon och på fakturan står det Makel T Latexformar i Smedjebacken. Bit i det Skatteverket! Dessutom var det verkligen pyttelitet i påsarna! 192 kronor för verkligen ingenting! Jag trodde jag beställt plantor. Aldrig mer! Alltihop är skumt. Dessutom ser jag inte att företaget har svarat på ett enda klagomål här.
Är väldigt nöjd
Är väldigt nöjd! Blev lite orolig efter att ha läst kommentarerna här inne men mitt fikonträd som jag beställde kom efter en vecka (beställde en torsdag så det skickades inte förens veckan efter för att inte riskera att bli liggandes för länge) och var jättefint!
Det enda som jag har att anmärka på var att det var väldigt mycket plast i emballaget, hade känts bättre mot miljön att använda ett annat emballage som jag vet att andra sidor som säljer växter online gör. Men annars jättenöjd!
Var mycket besviken på de växter jag…
Var mycket besviken på de växter jag köpte, men det kompenseras av bra och trevligt bemötande av kundtjänst.
Mycket god kundservice!
Mycket bra utbud och extremt bra kundservice! Rekommenderas.
Dålig kundservice
För några veckor sedan gjorde jag min första beställning från odla.nu, när paketet anlände saknades delar av beställningen. Jag anser att det tillhör god kundservice att meddela att en vara är slutsåld innan paketet skickas iväg från lagret eftersom jag vill ha möjligheten att välja en alternativ produkt eller häva köpet. Nu märkte jag att den viktigaste saknades när jag packade upp lådan.
När jag framförde detta till odla.nu möttes jag av en nonchalant kundtjänst som egentligen inte bemötte min kritik alls och inte framförde tillstymmelse av ursäkt för att jag nu riskerar stå utan ett viktigt verktyg i min utbildning.
Växtmaterialet jag beställde var heller inget att hurra för och jag är skeptisk till att de överlever.
Kommer inte handla från odla.nu igen och avråder er andra att göra detta.
Snabb och helt korrekt leverans av fröpåsar. Beställde på söndag kväll och fick leverans på onsdagen efter. Superbra!
Bedrövlig service
Bedrövlig service. Gjorde en beställning där pengarna drogs direkt men ingen kvittens eller orderbekräftelse. Går inte att nå telefonvägen. Mejlen besvarades efter flera dagar med frågor, men det går ej att svara på utan svaret blir ett nytt ärende som tar ytterligare flera dagar att få svar på. Ska anmäla företaget vidare. Varning! Handla inte här.
Skickade efter stora…
Skickade efter stora amaryllislökar,kostnad 420 kronor.så dåliga, mögliga. Att man inte lär sig att kolla här vad andra skriver om detta dåliga företag som startade 2020 men inte kommer att finnas kvar. Ingen kommer att vilja handla här. Så dålig kvalitet.aldrig mer
Dyra returer…
Finns inga retursedlar vilket gör returer orimligt dyra att skicka tillbaka. Jag kommer inte att handla här igen.
Har köpt från dem säkert 20 gånger…
Har köpt från dem säkert 20 gånger (endast fröer) och allt har alltid gått smidigt. Har aldrig haft någon anledning att klaga.
Köpte amaryllislökar
Köpte amaryllislökar, ett skämt! Knappt stora som hyacintlökar. Beställ inte från odla, verkligen inte seriösa!
Otrevlig och okunnig kundtjänst
Jag har beställt två ggr från detta företag och båda gångerna har jag fått fel plantor. Deras kundtjänst är mycket otrevlig trots att det är dem som har gjort fel, de verkar alltid utgå ifrån att de aldrig gör fel, så man måste tjafsa med dem i evigt. Dessutom verkar de (dvs kundtjänsten) vara totalt okunniga om växter. Rekommenderas Ej.
Odla.nu har en trevlig och aktiv…
Odla.nu har en trevlig och aktiv fb-sida men låt inte skenet bedra. Produkterna har jättedålig kvalite. Jag beställde flera fröpåsar då jag gjort om i en stor rabatt. Dessa såddes enligt konstens alla regler, på rätt plats/miljö/solläle/jord osv. Samtidigt sådde jag ett fåtal överblivna fröer som jag köpte förra året från annan leverantör.
Av nästan 10 påsar fröer från odla så tog sig TVÅ STYCKEN FRÖN. (Av de överblivna fjolårets frön tog sig ca 95%)
Av de krukade plantorna tog sig mindre hälften.
Riktigt dålig kvalité alltså och bortkastade pengar för mig.
Skrev till odla på FB men de behagade inte ens svara.
Besviken
Dålig information ang leverans. Väntat flera veckor på leverans eller åtminstone info om leverans. De accepterade villigt betalning direkt, men gav ingen info om leverans förrän jag undrat vart den tagit vägen.
Bad om hjälp med hur lökarna skulle planteras och blev bara hänvisad till deras dåliga forum. Ingen personlig service överhuvudtaget. Känns som om man stör när man frågar något. Kommer aldrig mer att handla här. Väldigt besviken. Är nybörjare och hade stor entusiasm. Är bara i början av allt jag annars hade beställt, sorry./Lotta
Jag har aldrig handlat blommor online…
Jag har aldrig handlat blommor online men tänkte att jag skulle prova,det gör jag aldrig igen. Beställde 11 olika och blev otroligt besviken. Först o främst fick jag ingen avisering alls rena rama turen jag sökte på numret och såg det anlänt dagen innan och hämtade ut det direkt.TYVÄRR var ingen av blommorna i bra skick. Tre slängdes direkt de var genomblöta och mögliga.Den fjärde av dem hade inga blommor alls däremot många avbrutna stjälkar! De övriga hade fullt av döda blommor och var halvt vissna. I dagsläget är det fyra av dem som har fåtal blommor men de ser inte särskilt fina ut,de andra ser ut som gröna växter!
Vill dock tacka trevlig kundtjänst som efter de svarade mig gav mig pengarna tillbaka.
Jag förstår inte alla dessa negativa…
Jag förstår inte alla dessa negativa betyg folk slänger ur sig. Kom igen, odla.nu tar alltid ansvar och skickar ALLTID ut nya, ofta FLER växter än vi betalt för, om vi mot förmodan fått en växt som inte lever upp till våra förväntningar. Odla.nu är bra mycket bättre än alla andra E-handelsbolag som säljer växter. Kontakta deras kundtjänst så får ni alltid ersättning/pengar tillbaka direkt. Inget tjafs! :) <3
Utomordentlig kundservice när det går fel
Ändrar här min tidigare recension från 1 stjärna till en 4. Första leveransen var inte ok. Jag tog bilder på växterna och skickade till kundservicen. De svarade direkt och kompenserade med att skicka nya växter. Dessutom fick vi en liten sköldpaddsört som plåster på såren. Tack för ett bra bemötande.
Underbara
Bra service, hjälpsamma,snabbt svar vid mailkontakt. Återkommer gång på gång
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.