Varit nöjd i flera år men tyvärr fick jag för andra ggr ett par skabbiga plantor, förra gången skickade de en ny planta men denna gång skulle den placeras ut för att se om den överlevde. Inte den kva... Mehr ansehen
Om man fick ger noll stjärnor skulle jag har gjort det. Beställde varor från dem som ”fanns på lager”. Skulle har skickats inom en vecka. Men en vecka senare, inte skickat. Fick bara chatt... Mehr ansehen
Handlade i butiken i Viby. Fick snabb hjälp av en mycket vänlig och trevlig medarbetare direkt. Produkterna jag köpte höll verkligen bra kvalitet och till ett bra pris. De har ett stort sortiment av... Mehr ansehen
Det skulle ha blivit två stjärnor p.g.a. en defekt bokashihink och allt det strul och all den tid det tog att reklamera den. Men tack vare Gabriele på kundtjänst, som gjorde allt hon kunde för att rät... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sveriges största trädgårdssajt. http://shop.odla.nu
Storgatan 8, 280 10, Schweden
- odla.nu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Trist
Barrotade perenner som ofta börjat skjuta veka skott innan leverans. Dessa veka skott klara sällan sig och flera av mina (välvattnade) orkar aldrig skjuta fler skott. Har väntat flera veckor på svar och håller inte sina leveranstider.
Rabatt?
Skickar ofta mail om stora rabatter på växter, men om man följer med på pris ser man att det är samma pris/rabatt hela året.
Skickar perenner mens det är fryst och snö ute och förväntar att man har plats i kylskåpet att förvara dem. Klena klematis som sällan överlever första vintern.
Ett elände att köpa rosor här
Ett elände att köpa rosor här. Lång leveranstid, kundtjänst svarar inte på mejl. När rosorna väl kom var den ena avbruten längst upp pga för liten box, den andra har bladlöss, har ett dåligt rotsystem där smårötterna föll isär och färgen på rosetiketten är rosa, istället för orange som Odlas bilder visar. Fantastiskt. Kommer aldrig handla mer härifån.
Edit: fick senare svar från kundtjänst och reklamationen gick åtminstone igenom, plus för det.
Snabbt enkelt och billigt
Snabbt enkelt och billigt! Sticklingarna var i fint skick och jag ser fram emot att se dem växa upp med stora prunkande blommor!
Very little seeds but nice website!
Kan bli bättre igen..
I år, 2021 var växterna inte i toppenskick när de kom, dessutom rätt långa leveranstider. Jag hoppas att det "bara" är coronatiderna som ställt till det och det blir bättre nästa säsong. Det var bättre förr helt enkelt.
Prisvärda växter, bra leverans och toppen kundservice den gången något litet felade.. Skulle gärna se mycket ekologiskt.
Det är irriterande när försändelsen …
Det är irriterande när försändelsen saknar en del .... Saknar tel.nr som man kan ringa till, även om klockan passert 15. en helt vanlig fredag