Actieradius 100% elektrische Opel Frontera is schandalig slecht. Bij een temperatuur rond het vriespunt haalt hij de honderd kilometer niet eens. Auto is op 12 december geleverd, volgens de dealer... Mehr ansehen
Laadsysteem (OBC) na twee jaar al kapot. Zonder laadsysteem is je elektrische auto niets waard. Het moeten repareren voor €1650, maar Opel weigert ook maar enigszins tegemoet te komen. Echt ongehoord!... Mehr ansehen
Zorg dat je bij evt verlenging van je private leasecontract,aangeeft dat je het nieuwe contract pas in laat gaan, na afloop van het eerste contract. Omdat ze anders hogere km kosten berekenen,over de... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Opel Nederland. Ontdek het volledige gamma nieuwe Opel wagens hier. Vind de nieuwste deals voor Opel auto's en busjes.
Niederlande
- opel.nl
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Opel Astra Innovation 2017 lekte hete…
Opel Astra Innovation 2017 lekte hete lucht boven het gaspedaal. Bij Motorhuis Gouda bleek uit onderzoeksrapport á €60,14 dat afdichting tussen kachelradiator en kachelhuis lekte. Geschatte kosten reparatie €500,-. Zelf harde kunststof kap verwijderd en goed zichtbare lek opgevuld en gedicht. Hooguit 1 uurtje werk door mij als leek. Dat was de laatste keer Motorhuis. Het vertrouwen is weg.
Hebben Opel mokka 2014
Hebben Opel mokka 2014, wil graag update navigatie.
Niet meer te krijgen, moeten maar nieuwe radio erin zetten met navigatie
Ik werd ontslagen op 61-jarige leeftijd, leidinggevenden met een dorst naar macht en een theatrale persoonlijkheidsstoornis!
Op 61-jarige leeftijd, 4 maanden voor mijn 40-jarig dienstjubileum en 1 maand voor het begin van mijn actieve gedeeltelijke pensionering, werd ik ernstig ontslagen, brutaal vernederd en gered van mijn baan op de QS-QE-afdeling van de Opel Rüsselsheim-fabriek, hoewel het werk zelf bleef! Uitgesproken door iemand lager in de hiërarchie omdat de autoriteiten te laf waren.
3 maanden voor de start van mijn passief gedeeltelijk pensioen is mijn werkapparaat (pc) na mijn overplaatsing van mij verwijderd! Kapitalisme, sommige mensen vragen zich eigenlijk af waarom de AFD is gekozen! Zulke mensen zouden bij Bayern München al lang de woestijn in zijn gestuurd (zie marktaandelen), toch?
Als je het ware karakter van de mensen wilt weten, geef ze dan macht! Een afdeling blinkt uit in de omgang met de zwaksten! De honger naar macht van individuele superieuren die Opel op de mensheid loslaat, kan ook op serieuzere manieren worden gestild! De slogan van Opel: werknemers met respect behandelen als klanten klinkt cynisch, wat moet dat betekenen? Alles wat is bereikt, is na meer dan 40 jaar snel vergeten,
Het heeft intussen geen zin meer, nauwelijks ziek zijn, altijd Opel hebben gereden, altijd klaar staan voor buitengewone zorgen van Opel! Mensen vergeten alles, daar heb je niets aan! Wat een zorgplicht genoemd door sommige superieuren!
P.S.: Met absolute zekerheid, ik herhaal, met absolute zekerheid, de koelkasten warm houden en de radiatoren uitzetten terwijl je de kamer 10 minuten luchtt, zal Opel niet redden, het verhoogt alleen de bonusbetalingen van de autoriteiten!
Nooit meer een Opel kopen
Binnen 3 jaar een nieuwe accu voor de Karl nodig
Volgens de Opel dealer valt dit niet onder de garantie
Ondanks een extra garantie van 2 jaar maar dit valt dan weer niet onder de garantie maar onder de verzekering
Lekker onduidelijk allemaal
Kosten accu met plaatsing 270 euro
Belachelijke prijs en voor mij een reden om nooit maar dan ook nooit meer een Opel te kopen
Kunnen alleen maar geld verdienen door te hoge prijzen te rekenen en onduidelijke informatie te geven.
Na 4 jaar nieuwe motor vervangen voor eigen kosten!!
Een 2 jaar oude Opel Sports Tourer gekocht met minder dan 40.000 km op de teller van een goede dealer. Twee jaar later constateert de Opel-garage een gebrek waardoor de hele motor moet worden vervangen voor bijna €6000,- . Auto 4 jaar oud met minder dan 50.000 op de teller. Dat leek me echt te gek, dus ik heb me gewend tot Opel. Zij geven doodleuk aan dat zij niets voor mij te willen betekenen. Dat had ik echt niet verwacht. Ik koos voor Opel vanwege betrouwbaarheid en service, maar dat zal ik echt niet meer doen. Gelukkig heeft de dealer waar ik de auto kocht (IVA in Bleiswijk) wel zijn rol genomen en gezorgd voor een goede oplossing.
Mijn rechter spiegel viel er op de…
Mijn rechter spiegel viel er op de snelweg ineens er af. Kon auto,s achter mij niet meer zien. Opel Nederland gaf niet thuis. Wilde geen aansprakelijkheid aanvaarden. Was bot en klantonvriendelijk. Slechte service van ze. Maar ook gevaarlijk door hun ontkennen blijven ze slechte auto,s maken en houden hun klanten voor de gek
Ik wilde een opel leasen.
Ik wilde een opel leasen.
Heeft heel veel tijd en energie gekost.
Je kunt extra inleggen zeggen ze om de maandlast te verlagen maar nergens kun je dat aangeven bij de aanvraag.
Als je wilt aangeven dat een andere lening niet meer bestaat als je de lease auto hebt lukt dat ook niet.
Als je belt krijg je antwoordst pak maar een andere auto.
Is dat ik snel een auto nodig had en met deze opties anders was ik niet bij opel gegaan.
weet wel zeker dat ik geen opel hierna meer koop
Al jaren ga ik met mijn auto`s naar…
Al jaren ga ik met mijn auto`s naar Opel Nijs in Someren. Als klant ben ik wederom direct geholpen met een probleem aan het koelsysteem. Het kunststof waterhuis van mijn Meriva had een scheurtje en is direct (ter plaatsen) vernieuwd. Deze snelle service (tussendoor) heb ik jarenlang al meerdere keren mogen meemaken. Het is toch fijn dat Garage Nijs deze service wil geven, waar kom je dit nog tegen. Zelf blijf ik graag enige kilometers verder rijden van Weert naar Someren omdat ik bewezen vertrouwen heb in deze garage. Opel Nijs heeft als dealer nog tijd voor zijn klanten in tegenstelling bij andere dealers. Ook de reparatiekosten zijn lager dan bij andere dealers. Dit zijn voor mij persoonlijk de goede eigenschappen die een garage moet hebben om jaren lang terug te komen.
Waren geïnteresseerd in een nieuw model…
Waren geïnteresseerd in een nieuw model van Opel, net KASSA bekeken, Opel loopt voor zijn verantwoordelijkheid weg, producten aanbieden en onderweg afhaken ... jammer Opel ... we gaan verder kijken.
Gegoochel met prijzen
Je ziet een prijs op de website, zegt geïnteresseerd te zijn, je ontvangt een offerte met... u raadt het al een heel andere prijs dan waarmee geadverteerd werd.
Daarnaast worden naast de kosten rijklaar maken nog een paar "extra's" in rekening gebracht, kosten die normaal in de kosten rijklaar maken zitten.
Opel was ooit Duits, met bijbehorende kwaliteit. Laten we eerlijk zijn, ze zijn een Frans aftreksel geworden. Onder de motorkap, ontwerp maar nu dus ook de hele service.
Opel Grandland
In maart een Opel Grandland gekocht waarvan de bumper al na 1 week begon te bladeren. Na vijf maanden wachten en veel aandringen werd de bumper eindelijk vervangen.
Na 3 maanden werd een ratelend geluid in de versnellingsbak waargenomen. Opel heeft de auto 2 weken ter reparatie ingenomen en gaf aan diverse onderdelen vervangen te hebben. Het probleem was echter niet verholpen, waarna Opel aangaf dat ermee geleefd moest worden omdat het geluid bij de Grandland hoort.
Inmiddels zijn er al 8 overige Grandland eigenaren die aangeven dat dit kul is, want zij herkennen het gebrek totaal niet. Verder hebben reeds 4 erkende bovag garages te kennen gegeven dat het defect in de versnellingsbak zit en zeker niet bij de auto kan horen.
Op basis daarvan is Opel in gebreke gesteld, maar hebben deze brief totaal genegeerd. Vier weken later is er nog steeds geen reactie.
De stappen om er een zaak via de rechter van te maken zijn daarom helaas in gang gezet.
Zeer slechte ervaring met Opel
Opel is geen kwaliteit maar kwantiteit.
Sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Opel Karl uit juni 2018 (met nog geen 49.000 km op de teller). Op vrijdag aan het eind van de middag de auto geparkeerd en op zaterdag niet meer aan de praat kunnen krijgen. Om toch weer op weg te kunnen (noodgedwongen) lid geworden van de wegenwacht, kosten € 191,00 voor 1 jaar en lid worden onderweg.
Na aankomst van de wegenwacht gelijk begonnen met het nakijken van de accu, deze bleek te zijn overleden.
Gelukkig hadden ze een accu bij zich en direct geplaatst a € 152,00. Top geregeld door de wegenwacht. Alles bij elkaar een duur weekend zonder er iets mee op te schieten.
Vervolgens contact opgenomen met Opel Nederland, deze vinden het normaal dat de accu maar 2 jaar mee gaat. Dit is wat je mag verwachten als je een Opel koopt. Wat mij betreft de eerste en laatste Opel. Service beoordeel ik als zeer slecht, evenals het contact met de medewerker klantenservice die totaal geen begrip voor de situatie toonde.
Denk goed na voordat je een Opel koopt, is niet meer de kwaliteit die je ervan mag verwachten.
M.v.g.
D.W.
Auto kopen OK, aftersales slecht!
Auto kopen was goed. Echter als je onderdelen nodig hebt dan zit je weken te wachten. Op mijn Opel Adam Rocks zitten kunststof sierstrippen. Deze zijn er van af gejat. Nu al bijna 2 maanden in de wacht en als je Opel een mail stuurt dan word er gewoon niet gereageerd. Conclusie dit was de laatste keer dat ik een Opel kocht.
Onze Opel Crossland X € 32000,00,1 jaar…
Onze Opel Crossland X € 32000,00,1 jaar oud, dak zwart en de rest grijs, vogelpoep over het dak en de motorkap, bij het afspoelen binnen 8 uur liep de vogelpoep zo van de motorkap af en bij het dak heeft de zwarte lak losgelaten, dit terwijl de auto bij aankoop een dure waxoil behandeling heeft gehad. Dit werd mij aanbevolen door de opelverkoper ivm viezigheid van buiten af. dit zou toch niet mogen gebeuren. 3 jaar lakgarantie en 2 jaar waxoilbescherming garantie. Nou, vergeet het maar, is niets mee te beginnen bij Opel Nederland, valt niet onder garantie, is schade van buitenaf veroorzaakt, mocht je een Opel willen kopen vraag er dan meteen een kartonnen doos bij, daar kan je de auto onderzetten voor vogelpoep van buiten af.
Staaltje service.
Staaltje service.
Kom met mijn meriva bij de opeldealer omdat mijn kenteken verlichting kapot is.
Krijg ik eerst de vraag of hij bij hun in onderhoud is of überhaupt onderhoud pleeg.
Wordt er gezegd dat ik naar mijn eigen garage moest gaan.
Ik wilde er gewoon voor betalen.
Met de vriendelijke groeten van broekhuis opel in Zeewolde.
Opel garage havik alkmaar
Opel garage havik alkmaar, sinds 1 januari officiële dealer van Jeep.Mijn auto heeft een software update nodig vanuit jeep om problemen met de versnellingsbak te voorkomen. Fluitje van een cent zou je zeggen, behalve dat Havik dit niet wil doen omdat het zogenaamd niet te claimen is bij jeep zelf.... terwijl ze wel jeep " dealerschap" hebben over genomen van Vireo Nederland. Het betreft een terugroepactie vanuit Jeep zelf!!! Ze willen alleen maar dik geld verdienen op reparaties en dure beurten blijkbaar.
Aan deze garage wil je je naam toch niet verbonden zien Jeep???
I have just buyed a new Opel Astra …
I have just buyed a new Opel Astra Innovation, a car of about €35.000.==,
they have refused a welcome check from the Internet of € 250.00 ?
A bit of customer serve, esspecially when they know that i am a loyalcustomer for 25 years !
This is not the first time that Opel has refused to do wat in the Internet commercials has been promised
For me this is :(-
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.