Zeer aardige en leuke verkoper Johan Jansen verstand van zaken legt alles goed uit vragen worden keurig beantwoord Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Van Mossel Opel
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Niederlande
- vanmossel.nl/opel

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Vrijblijvend en niet opdringerig
Zeer aardige en leuke verkoper Johan…
Zeer tevreden met de inruil van mijn bus en personen wagen en zeer zeker tevreden met de aankoop van een Opel Corsa
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Bijna functioneerd alles goed
Bijna functioneerd alles goed . Na herstel van achterdeur buitenkant blijkt de buitenspiegel van de passagiers kant niet automatisch naar binnen te lopen .

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, men belt je inderdaad op als de auto klaar is en de auto wordt ook nog door de wasstraat gehaald.
Ik kwam voor alleen een diagnose
Ik kwam voor alleen een diagnose en bij aankomst moest ik tekenen voor een bedrag. Na een volledige dag ben ik niet geïnformeerd over de status van mijn auto. Nadat ik zelf heb gebeld en niemand opnam een bel me terug verzoek achter gelaten. Nog steeds niet terug gebeld. Dag later loop van de ochtend gebeld bleek dat ze een diagnose hadden gedaan en me 1900 euro zou kosten als ik het liet maken. Dat wou ik niet. Bij ophalen van mijn auto krijg ik een rekening die 130% hoger was dan waarvoor ik getekend had! Aangekomen bij me auto lagen nog losse kappen op de stoelen die niet netjes terug gezet waren.

Antwort von Van Mossel Opel
Lekke band en direct geholpen
Lekke band en direct geholpen. Super service en dat op een vrijdagmiddag.

goed en vriendelijk…
Ik ben heel goed en vriendelijk behandeld door Nathan..
Hij heeft alles heel goed uitgelegd en geregeld.

Antwort von Van Mossel Opel
Prima service van verkoper Bovy.
Prima service van verkoper Bovy.
2 elektrische wagens gekocht en super geholpen,

Antwort von Van Mossel Opel
Mijn ervaringen met van Mossel Middelharnis.
Ik kom er al jaren en ik word al die jaren goed ontvangen, duidelijk op de hoogte gesteld wat er aan de hand is met mijn auto en wat de opties zijn om het probleem van de auto op te lossen. De service is heel goed en het personeel weet waar ze het over hebben en zijn heel erg klantvriendelijk.

Fijne aankoop
Vriendelijk, geven de tijd om de aankoop te overzien. Ruimte voor onderhandeling. Duidelijke info.

Antwort von Van Mossel Opel
We geven Jeffrey Neve te Terneuzen 5…
We geven Jeffrey Neve te Terneuzen 5 sterren voor het afleveren van onze auto.

Zeer klantvriendelijke werkplaats…
Zeer klantvriendelijke werkplaats receptonist. Denkt mee. Top!

Antwort von Van Mossel Opel
Geheel naar wens super goed geholpen.
Prima geholpen
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg en afspraak bij binnenkomst.
Werkzaamheden werden conform opdracht uitgevoerd binnen de gestelde tijd.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.