PDN Bewertungen

1 281
TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PDN0069814570 Slechtste bezorg service ooit. Dezelfde klachten als andere hiervoor. Eerste bezorg poging op een zondag! Het bezorg adres betreft een kantoor. Zij zijn ook niet open op zondag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

just yeet the package in the garden clearly visible from a busy street, no problem for PDN. why bother checking the neighbors or hiding the package. Yeah they make photos of the act so store ca... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit kan echt niet, ik raad iedereen aan om een klacht in te dienen bij de consumenten bond bij slechte ervaringen bijndit "bezorg" bedrijf. Ze sturen je een track & trace met melding dat ze onderwe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas heb ik negatieve ervaringen met de bezorging via PDN Express. Twee van mijn zendingen zijn niet afgeleverd, waarbij als reden werd aangegeven dat het adres niet kon worden gevonden. Na controle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 281)

1 046 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

PDN0069365140

Mijn pakket staat sinds zaterdag 5 sep 2026 op out for delivery.
Ik heb naar customer service gemaild. Ze zeggen dat ze langs geweest waren en niet had kunnen bezorgen. LEUGENS!
Wij waren de hele dag thuis!
Ze beloofden ook zsm weer een bezorgpoging te maken. Ik heb nog nietsss ontvangen. Ik mail enkele keren en ik wordt genegeerd. Alieexpress doet er ook weinig aan. Gelukkig heb ik achteraf betaen gekozen. Geen cent krijgen ze van mij.
PDN kom niet met mooie reactie onder dit bericht. Ik wil mijn pakket of stuur het maar terug naar Aliexpress.
Ik ben hier al helemaal klaar mee en vooral na allll deze slechte recensies.
Schandalig. Bezorging kan nooit zo lang duren

11. September 2026

Antwort von PDN

Hallo Elle, het spijt ons dat je zending met trackingnummer PDN0069365140 nog niet is aangekomen en dat je eerdere contact onbeantwoord leek. We kijken dit graag voor je na. Neem contact met ons op via customer.service.nl@pdn.express en vermeld dit trackingnummer, zodat we de zending kunnen controleren. Nadat een zending ons depot heeft bereikt, wordt ongeveer 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur bezorgd. Met vriendelijke groet, Aibbe Sullivan, PDN Express Nederland

THE ABSOLUTE WORST!!!!

If i could give 0 stars, i would. MOST HORRIBLE SHIPPING COMPANY I’VE EVER EXPERIENCED!!!!!

My dress was standing still for 6 full days, while i ordered it on time for my vacation. When it arrived at the delivery facility, it was only the next day that it got out for delivery.
I needed this dress for my vacation and now i can’t wear it anymore.

There’s absolutely no way to get in contact with them!! Disgusting company.
STAY AWAY FROM THEM!!!

11. September 2026

Hi Lucie,

We're truly sorry your dress was delayed and arrived too late for your vacation, and that you couldn't reach us. That is not the experience we want to provide.

Please email customer.service.nl@pdn.express with your PDN tracking number so we can look into what happened. After we receive a parcel in the Netherlands, about 95% are delivered within 24 hours and 98% within 48 hours — we're sorry this was not your experience.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Delivery company that doesn't know how to deliver packages

Delivery guy first "couldn't find the address", while having made a picture of the main entrance. Second delivery attempt (a week later), they rang the intercom but it was still didn't deliver the package somehow. Third time (another whole week later), no delivery guy seen, but the package was returned to sender. Worthless company, can't even do their one single job....

Edit: after writing this review, PDN has replied to it asking for a "new delivery address". I don't want to give a new delivery address, just deliver it to the given address! All other delivery companies can do this, why not PDN?

Hi Jordy,

We're sorry the delivery attempts failed and that your parcel was returned to the sender. When several attempts cannot be completed, the shipment is returned.

Please email customer.service.nl@pdn.express with your PDN tracking number and a convenient new delivery address if you still need the parcel. We do not offer pickup points; another clear delivery address works best.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze bezorging: Verdwijnen pakketten bewust in de 'verloren pakketjes handel'? (BOOS ingeschakeld)

Ik schrijf deze review om andere consumenten te waarschuwen voor de gang van zaken bij PDN Express. Mijn ervaring met deze bezorgdienst is ronduit schandelijk en roept bij mij ernstige vragen op over de integriteit van hun logistieke proces.
Volgens de Track & Trace van PDN Express zou mijn pakket succesvol zijn afgeleverd. Dit is een keiharde leugen. Mijn camerasysteem heeft gedurende het gehele tijdvak geen enkele bezorger of voertuig gedetecteerd. Er is niet aangebeld, er ligt geen briefje in de bus en ook bij de buren is niets afgegeven. Toch staat het pakket in hun systeem simpelweg op 'bezorgd'. Met de camerabeelden in de hand staat onomstotelijk vast dat er nooit iemand is geweest.
Georganiseerde 'verloren pakketjes handel'?
PDN Express maakt op grote schaal gebruik van goedkope onderaannemers en ZZP-koeriers. Maar het gaat hier niet meer om een simpel menselijk foutje. Het is inmiddels een publiek geheim dat er in Nederland een levendige handel bestaat in 'verloren' of valselijk als bezorgd gemarkeerde pakketten, die vervolgens op opkoopveilingen of de zwarte markt belanden. Met hard digitaal bewijs van mijn camerasysteem vraag ik mij oprecht af in hoeverre hier sprake is van stelselmatige verduistering.
Vanwege het totale gebrek aan klantenservice en transparantie bij PDN Express, ga ik deze casus inclusief de camerabeelden doorzetten naar het programma BOOS van Tim Hofman. Dit soort praktijken moet landelijk aan de kaak gesteld worden.
Kijk uit en ken je rechten als consument!
Laat je niet afschepen. Volgens Artikel 7:11 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek draagt de verkoper (de webshop) het volledige risico voor de verzending totdat jij het pakket fysiek in handen hebt. Een fictieve status 'bezorgd' in een Track & Trace geldt wettelijk níét als bewijs van aflevering.
Mijn advies aan iedereen die dit overkomt:
1. Verzamel hard bewijs: Sla camerabeelden direct op als je een deurbelcamera of beveiligingssysteem hebt.
2. Verspil geen tijd aan PDN Express: Stel de verkoper/webshop direct aansprakelijk. Eis een handtekening voor ontvangst, een vervangend product of je geld terug binnen 14 dagen.
3. Meld de zaak: Dien claims in via het platform (Amazon/AliExpress) en schroom niet om consumentenprogramma's in te schakelen.
Het is onacceptabel dat webshops met deze partij blijven werken om een paar cent te besparen, terwijl de consument de dupe wordt van een logistiek zwart gat.

Heb jij exact hetzelfde meegemaakt met dit bedrijf? Meld jouw verhaal en bewijs (zoals Track & Trace screenshots) direct bij de redactie van het programma BOOS helaas kan de mail niet gedeeld worden hier maar staat op google !
Hoe meer mensen hun dossier en ervaringen delen, hoe sneller deze schimmige praktijken en verdwenen pakketten landelijk worden aangepakt. Laat het er niet bij zitten!

Ja ik heb dit bericht groten deels met hulp van chatgpt gemaakt maar dit is een echte review en dit mallefiede bezorgbedrijf moet stoppen duizenden mensen zijn al voor de gek gehouden lees trustpilot of reddit het staat er vol mee ik vraag me dan ook af hoe dit bedrijf nog bestaat aangezien ze in 2024 zijn gestart volgens google daarnaast heb ik een groot vermoeden dat dit grotendeels te maken heeft met de verloren pakketen handel in nederland die opeens aan de orde is en als je chatgpt vraagt hiernaar klopt dit ook

Beste Francish,

Het spijt ons zeer te horen dat uw tracking aangeeft dat het pakket is afgeleverd, terwijl u op camera geen bezorger of voertuig heeft gezien. Dat willen we graag serieus onderzoeken.

Wilt u uw PDN-trackingnummer mailen naar customer.service.nl@pdn.express (eventueel met de relevante camerabeelden)? Dan kijken wij de officiële tracking en bezorggegevens na en helpen wij u verder.

Zo onbetrouwbaar!!!!

Dat deze postbezorger nog toegestaan wordt tot de Nederlandse markt. Zeer onbetrouwbaar. Kijk uit met wat je besteld, want alles wat met de bezorger wordt bezorgd komt uit China. Onbetrouwbaar!!!!

Beste Willem,

Het spijt ons dat u onze dienst als onbetrouwbaar heeft ervaren. Dat is niet de standaard die wij willen bieden.

Heeft u een concrete zending met problemen? Stuur dan uw PDN-trackingnummer naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken wij de tracking na en helpen wij u verder. Ons Nederlandse last-mile netwerk bezorgt ongeveer 95% binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur na ontvangst.

Do not use this company

Placing packages outside my door in the open and than claiming it has been delivered. Are you insane???
Additional:
Company is seemingly prepared to 'investigate'>
However, the required informatie has been send twice and no response at all
So, again, avoid this pdn express. No services, no customer friendliness

Antwort von PDN

Hi Sonja, we’re sorry to hear that your parcel was left outside and marked as delivered. We’d like to look into what happened. Please email customer.service.nl@pdn.express with your PDN tracking number so our team can investigate.

First experience with PDN Express

First experience with PDN Express. Truly awful company. Stay away if you have any choice.

My first experience with PDN so far has been nothing but awful, they don't give much if any information regarding package status and contacting them, like other reviews have stated, is impossible as they do not respond at all to emails. Considering the well over 24 hours my package has been "out for delivery" with no further info, no "sorry we were unable to deliver today", nothing, I have lost hope for receiving my package which was not cheap. And considering the extremely serious allegations of mail fraud, package theft, lack of any communication, continued bad service, leaving packages on the front doorstep (which is a crime, which makes it funny that they take pictures of themselves committing said crime) and insane allegations of selling undelivered packages by the kilo, I have no hope for actually receiving my package. Maybe if I get my package I will change my review to something slightly better but until then
STAY AWAY FROM THIS COMPANY IF YOU CAN

Antwort von PDN

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear about the delay and the difficulty getting information. Please email customer.service.nl@pdn.express with your PDN tracking number so we can look into the shipment and provide an update. Our Netherlands last-mile service delivers around 95% of parcels within 24 hours and 98% within 48 hours after receipt, but we’re sorry this has not been your experience.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zit met spoed op een zending te wachten…

Ik zit met spoed op deze zending te wachten. Het volledige verzendproces verliep zonder problemen, totdat de zending werd overgedragen aan PDN Express en voor uitlevering kwam te staan.

Vervolgens kreeg ik ineens de melding:

“Unable to Deliver – Address Could Not Be Located.”

Daarbij werd als locatie “Rotterdam, Netherlands” vermeld.

Dit is voor mij nog steeds volstrekt onbegrijpelijk. Ik woon namelijk niet in Rotterdam, maar in Hendrik-Ido-Ambacht. Het correcte adres in Hendrik-Ido-Ambacht staat bovendien duidelijk op de zending vermeld.

Wanneer ik de bijbehorende “Delivery Situation Note” open, krijg ik twee keer exact dezelfde foto van mijn pakket te zien. Op die foto is nota bene duidelijk het juiste afleveradres zichtbaar.

Waar PDN Express Rotterdam vandaan haalt, is mij dan ook een compleet raadsel.

Het afleveradres bevindt zich gewoon in een normale, goed bereikbare en bekende woonwijk. Daarnaast is ons huisnummer onmogelijk te missen: naast de toegangsdeur hangt een groot huisnummer 3 met een doorsnede van ongeveer 30 centimeter.

Na mijn klacht kreeg ik van PDN Express de reactie dat zij het vervelend vonden dat de zending niet kon worden afgeleverd en dat ik mijn trackingnummer moest mailen naar hun klantenservice, zodat zij de zending en bezorgpoging konden onderzoeken.

Dat heb ik gedaan.

PDN gaf daarbij zelf aan dat hun Nederlandse last-mile netwerk ongeveer 95% van de zendingen binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur na ontvangst bezorgt.

Maar daarna: niets.

Geen duidelijke uitleg over wat er mis is gegaan, geen concrete terugkoppeling over waar mijn zending zich bevindt en vooral geen oplossing of nieuwe bezorging.

Dat maakt de situatie extra frustrerend. Eerst krijg je een melding dat een duidelijk bestaand en correct vermeld adres “niet gevonden kan worden”, terwijl PDN zelf een foto toont waarop dat adres zichtbaar is. Vervolgens wordt gevraagd om aanvullende informatie, die ik direct aanlever, maar daarna blijft het stil.

Juist omdat ik met spoed op deze zending zit te wachten, is dit bijzonder teleurstellend.

PDN Express: uw eigen foto toont het correcte adres. Het adres bestaat, is correct vermeld en de woning is uitstekend bereikbaar. Ik heb bovendien direct gereageerd op uw verzoek om het trackingnummer door te geven.

Ik verwacht daarom geen algemene statistieken over hoeveel pakketten normaal gesproken binnen 24 of 48 uur worden bezorgd, maar een concrete oplossing voor deze specifieke zending.

Op dit moment is mijn ervaring met PDN Express helaas zeer slecht.

Antwort von PDN

Het spijt ons dat uw zending niet kon worden afgeleverd en dat de adresinformatie niet overeenkwam met uw ervaring. Wilt u uw PDN-trackingnummer mailen naar customer.service.nl@pdn.express? Dan kunnen we de zending en de bezorgpoging nakijken en u verder helpen. Ons Nederlandse last-mile netwerk bezorgt ongeveer 95% van de zendingen binnen 24 uur en 98% binnen 48 uur na ontvangst, maar we begrijpen dat dit niet uw ervaring was.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze konden pakket idd niet afleveren…

Ze konden pakket idd niet afleveren helaas ! Maar daarna gen contact met ze te krijgen !! Heel slecht

Beste Jan,

Excuses dat uw pakket niet kon worden afgeleverd en dat u ons daarna niet goed kon bereiken. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Stuur alstublieft uw PDN-trackingnummer naar customer.service.nl@pdn.express. Dan controleren wij de officiële tracking en helpen wij u verder met een nieuwe bezorgpoging of een duidelijk vervolgadres.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte bedrijf die er is maken een…

Slechte bedrijf die er is maken een foto dat pakket bezorgd is en de pakket is daarna spoorloos

5. September 2026

Beste Mohammad Kallat,

Excuses voor het ongemak. U geeft aan dat er een bezorgfoto is gemaakt, maar dat het pakket daarna spoorloos is. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wil niet in de regen bezorgen dus zegt maar dat mn adress niet bestaat.

De bezorger heeft aangegeven dat hij mijn adress niet kan vinden, met een foto van mijn straat. Hij is simpelweg nooit het appartementencomplex binnen gestapt, dit valt gewoon te achterhalen door alle cameras. En sinds dien hebben ze nooit weer geprobeerd om ook maar iets met mijn pakketje te doen, ze zijn niet te berijken op geen enkele manier. Ik vind 1 ster geven nog te veel maar het is dat ik niet anders kan. Ik heb geen idee maar ik vermoed dat het pakketje noooit meer zal komen door hun laxheid.

5. September 2026

Beste Victoria W,

Excuses voor de mislukte of onduidelijke bezorgpoging. Dat is niet hoe wij willen werken.

Stuur alstublieft uw PDN-trackingnummer (en indien nodig een duidelijke bezorginstructie) naar customer.service.nl@pdn.express. Dan controleren wij de status en helpen wij u verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantenservice niet bereikbaar, pakket niet geleverd, geen vervolgafspraak???

Mijn pakketje kon niet geleverd worden, en heb genaild naar de klantenservice, maar geen antwoord gekregen. Telefonisch contact is onmogelijk, omdat de voicemail vol zit. Ik wist niet dat Aliexpress inmiddels met een andere koerier werkt, anders had ik nooit besteld.

Ik hoop dat mijn pakket alsnog geleverd wordt, voordat het terug naar China gaat en ik mijn geld kwijt ben.
Waardeloze klantenservice die niet bereikbaar is en niet reageert.

Pakketnummer: PDN0069468841

Beste Noah,

Excuses dat u onze klantenservice niet goed kon bereiken en dat uw pakket nog niet is geleverd. U kunt ons altijd mailen via customer.service.nl@pdn.express.

Wij hebben trackingnummer PDN0069468841 genoteerd. Stuur dit nummer (en eventuele extra details) naar customer.service.nl@pdn.express, dan controleren wij de zending en helpen wij u verder met een vervolgafspraak of statusupdate.

Slechter dan slecht

Helaas sluit ik aan bij de 1 ster reviews.
Gooien pakket gewoon voor de voordeur op straat, open en bloot.
Foto's dienen als bewijs. Ja dat het neergegooid is, dat is geen afleveren.
Ik zal contact opnemen met verzender dat ze, onder verwijzing naar de reviews, beter onmiddellijk een andere bezorgdienst in moeten huren

2. September 2026

Beste Peter Pisano,

Excuses dat uw ervaring zo tegenviel. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Slechte bezorging

Slechte bezorging. Hebben niet aangebeld en het pakket voor de deur gelaten terwijl ik thuis was. Bij klacht krijg ik terugkoppeling dat wanneer ze geen bezorginstructies hebben ze de pakketen buiten achterlaten. Zonder toestemming is dat uiteraard niet toegestaan.

26. August 2026

Beste Not important,

Excuses dat de bezorging niet naar wens is verlopen en dat er niet is aangebeld terwijl u thuis was. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

waiting and no clear communication

I have been waiting for my parcel for over four days while the tracking status has continuously remained on “Out for Delivery.”

Normally, an “Out for Delivery” status would indicate that the parcel is expected to arrive that same day, so seeing the exact same status for several consecutive days without any further update is concerning.

I also contacted PDN Express by email to ask for clarification regarding the location and status of my parcel, but I have not received a response.

At this point, I have no indication of where the parcel currently is, whether a delivery attempt has actually been made, or when I can realistically expect it to arrive. The lack of communication combined with the tracking information not being updated makes the service feel unreliable.

Delays can happen, and I understand that, but customers should at least receive accurate tracking information and a response when something appears to have gone wrong.

Based on my experience so far, I cannot recommend PDN Express.

Dear vantaxx,

We're sorry your parcel has been stuck on Out for Delivery for several days. That is not the experience we aim for.

Please send your PDN tracking number to customer.service.nl@pdn.express so we can check the official status and push for delivery as soon as possible. Meanwhile please keep an eye on https://pdn.express/en/track/ with your number.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket wordt gewoon voor de deur gedumpt

Pakket wordt gewoon voor de deur gedumpt en weg is de "bezorger". Ze sturen ook doodleuk een foto waarop het pakket op de grond is gegooid. In het vervolg laat ik mijn bestellingen naar een afhaalpunt sturen zodat het met postnl wordt verstuurd.

Update: De reactie van PDN bevestigt helaas mijn punt. Mijn klacht gaat er niet over dat ik niet weet waar het pakket is, maar dat de bezorger het onbeheerd voor mijn deur heeft neergezet en daar zelf een foto van heeft gemaakt. Toch krijg ik het standaardadvies om bij buren en camerabeelden te kijken waar het pakket is. Dat gaat volledig voorbij aan de inhoud van mijn klacht.

Beste Rob,

Excuses dat de bezorging van uw pakket niet naar wens is verlopen. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Stuur alstublieft uw PDN-trackingnummer naar customer.service.nl@pdn.express. Dan controleren wij de officiële tracking en helpen wij u verder. Controleert u intussen bij buren en eventuele camera's of het pakket daar te vinden is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bezorger heeft een foto gemaakt van…

De bezorger heeft een foto gemaakt van mijn pakketje bij mijn brievenbus. De pakket lag uitei delijk niet in de brievenbus. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mail berichten.

Beste Dennis,

Excuses dat uw zending als afgeleverd staat terwijl u het pakket niet heeft aangetroffen. Dat is begrijpelijk vervelend.

Controleert u alstublieft bij buren en eventuele camera's. Stuur uw PDN-trackingnummer naar customer.service.nl@pdn.express; dan kijken wij de officiële tracking na en helpen wij u verder.

Rot bezorgdienst

Rot bezorgdienst
Ieder persoon die rijbewijs heeft kan bezorg dienst beginnen of in dienst gaan werken
Ze moeten het uit de lucht halen
Schandalig dat zo bedrijven blijven burgers oplichten
Verkoper zegt dat ik contract moet nemen met bezorger
De qalli is verkoper
En bezorger zegt dat ik contact moet opnemen met verkoper . dat en nieuwe gestuurd moet worden
Zo dat het opnieuw kan gestolen worden !
Mooi Hi
En ik ben pingpong bal geworden door oplichters.. heen en weer Mailen
Verloren energie
Geen enkel resultaat zo als verkopen en Als bezorger ( ze spelen beide onder hoedje)
En de overheid doet daar niets aan

11. August 2026

Beste Aziz,

Excuses voor de frustratie en dat u van kastje naar muur wordt gestuurd. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Op Trustpilot zien wij geen trackingnummer. Stuur alstublieft uw PDN-trackingnummer naar customer.service.nl@pdn.express. Dan controleren wij de officiële tracking en helpen wij u verder met de status van uw zending.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 2 weken wachten en een mislukte…

Na 2 weken wachten en een mislukte poging, toch is de 2 x fout gegaan. Pakket is geleverd op een onbekende adres. In plaats van mijn appartement complex, is deze bij een random woonhuis met dezelfde nummer geleverd. Echt een k-t bedrijf is dit met waardeloze bezorgers PDN0068576318

7. September 2026

Beste DN C,

Excuses dat uw zending PDN0068576318 als afgeleverd staat terwijl deze op een verkeerd adres met hetzelfde huisnummer is afgegeven. Wij hebben dit nagekeken: de aflevering vond niet op het juiste bestemmingadres plaats.

Wilt u in de buurt (naburige panden/buren) navragen of het pakket daar ligt? Neem ook contact op met de webshop/afzender voor een eventuele herlevering of terugbetaling. Voor verdere hulp: customer.service.nl@pdn.express.

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster – Zeer slechte ervaring met PDN Express

Mijn pakket is onbeheerd voor de deur achtergelaten. Bij thuiskomst was er helemaal niets te vinden. Een foto van een pakket voor mijn deur betekent niet dat ik het daadwerkelijk heb ontvangen!

Vervolgens probeer ik telefonisch contact op te nemen, maar ze zijn niet te bereiken. Ik zit dus zonder pakket en krijg niemand te spreken voor een oplossing. Dit is bijzonder slechte service en een onzorgvuldige manier van bezorgen. Op basis van deze ervaring raad ik PDN Express absoluut af.

7. September 2026

Beste Car Freaks,

Excuses dat uw pakket als afgeleverd staat terwijl u het niet heeft ontvangen, en dat u ons telefonisch niet kon bereiken.

PDN Express Nederland

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr