Super god oplevelse 👍 Jeg har fået lavet enkelt eyeliner og powderbrows efter flere års overvejelser. Jeg havde læst godt om Permanet Make up Danmark og Svetlana og jeg er meget tilfreds. Svetlana e... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har benyttet Camilla lige fra hun startede i ca. 2005/2006 og senere som selvstændig i Solrød. Jeg har fået lavet øvre/nedre eyeliner samt bryn gennem alle årene og til nu. Camilla er fabelagtig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har fået lavet bryn hos Permanent Makeup Danmark i 10 år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hver eneste gang bliver jeg mødt af professionalisme, omhu og en utrolig præcision i arbejdet. Mi... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi laver alle former for permanent makeup, medicinske tatoveringer samt tilbyder master classes. Vi har mere en 17 års erfaring og er altid up to date med de nyeste teknikker.
Kontaktinformationen
Howitzvej 23-25, 2000, Frederiksberg , Dänemark
- Info@permanentmakeup-danmark.dk
- permanentmakeup-danmark.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god oplevelse 👍
Super god oplevelse 👍
Jeg har fået lavet enkelt eyeliner og powderbrows efter flere års overvejelser. Jeg havde læst godt om Permanet Make up Danmark og Svetlana og jeg er meget tilfreds. Svetlana er super dygtig og professionel 👍
Enormt kompetente og venlige…
Enormt kompetente og venlige medarbejdere. Svetlana er især fantastisk dygtig. Jeg har følt mig i meget trygge hænder hver gang jeg er blevet behandlet her.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har fået lavet PMU på læber af…
Jeg har fået lavet PMU på læber af Svetlana 3 gange og er altid tilfreds. Hun er super professionel og omhyggelig. Klinikken er pæn og ren og man bliver taget godt imod

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Mega dygtig -føler sig så tryg
Dejlig oplevelse og så naturlige
øjenbryn mega dygtige

Flotte læber
Professionelle og man føler sig tryg i gode hænder!
Flot resultat🤗

Camilla er vildt dygtig.
Camilla har lavet bryn på mig, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. De er så flotte og naturlige og gør bare mine øjne smukkere. Jeg var år om at tage beslutningen fordi jeg var bekymret for, om de ville se kunstige ud, blive for mørke eller ikke klæde mig, men alt det er glemt - de er bare helt perfekte. Camilla er også virkelig sød og så hyggelig at snakke med. Anbefaler på det varmeste.

Varm anbefaling
Jeg har fået lavet bryn hos Camilla i flere år efterhånden, og jeg er altid mere end tilfreds med resultatet. Hun er virkelig dygtig til at rådgive om farve, brynene bliver altid helt perfekte, og de holder længe. Jeg bliver ofte spurgt, hvor jeg får lavet mine bryn, og Camilla får mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
jeg har været hos Svetlana i Solrød og…
jeg har været hos Svetlana i Solrød og jeg kommer Helt sikkert igen:-)anbefaler hende til alt og alle hun er utrolig sød og imødekommende også når man er lidt usikker om hvad og hvor meget man ønsker.
glæder mig til næste besøg.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Meget tilfreds – smukt og naturligt resultat
Jeg kan varmt anbefale Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen. Jeg har fået lavet både bryn, læber og eyeliner hos Camilla, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet, som virkelig er flot og naturligt. Camilla er yderst professionel og grundig med stor fokus på detaljerne. Der bliver lyttet til mine ønsker samtidig med, at der bliver taget god tid til at sikre, at farve, form og stil passer perfekt til mig og mit ansigt. Derfor føler jeg mig altid tryg hele vejen igennem. Klinikken er ren, rolig og behagelig med en smuk indretning, og hele oplevelsen er bare i topklasse hver gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen.

Camilla er SÅ dygtig
Jeg er kommet hos Camilla i mange år, og ingen andre end hende får lov at røre mig med en tatoveringsnål hånden:-).
Klog af skade, og vil hellere vente flere måneder end benytte en anden behandler end hende - Hun er SÅ dygtigt.
Kh Lotte

Det allerbedste sted
Jeg får opfyldning af mine bryn 1 gang om året hos Cilla. Hun er den sødeste kosmetiker man kan gå hos. Jeg startede hos Camilla for ca 13-14 år siden. Desværre stoppede hun i Glostrup så vores veje skiltes i nogle år, da hendes klinik lå for langt væk. Men til min store glæde åbnede hun på Frederiksberg, hvor jeg bliver behandlet af Cilla. Hun er sød, professionel og der er en behagelig stemning i klinikken. Jeg vil på det varmeste anbefale klinikken for man får den allerbedste behandling.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Jeg har benyttet Camilla lige fra hun…
Jeg har fået lavet øvre/nedre eyeliner samt bryn gennem alle årene og til nu. Camilla er fabelagtig dygtig og hun har en stor forståelse for hvorledes resultatet skal se ud. Jeg er årgang 1955 så også vigtigt at resultatet skal følge ens alder gennem årene. Utrolig sød personlighed og man er i trygge hænder. Kan varmt anbefales og jeg vil fortsat benytte Camilla.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
De smukkeste bryn og den bedste oplevelse!
Jeg har i flere år nu, fået lavet de mest fantastiske bryn hos Camilla hos Permanent Makeup Danmark, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Alt ved denne forretning udstråler professionalisme — lige fra den første kontakt til den sidste opfølgning.
Jeg var meget nervøs, da jeg endelig besluttede mig for at få lavet mine bryn, men jeg blev taget imod med så meget ro, varme og faglig tryghed, at nervøsiteten hurtigt forsvandt. Camilla er ikke bare dygtig; hun er omhyggelig, ærlig og virkelig god til at forklare processen, så man føler sig helt i gode hænder.
De allervarmeste anbefalinger herfra. Hvis du overvejer permanent makeup, så er dette stedet.

Perfektion
Man får altid en professionel behandling, bliver taget i mod med smil og der bliver lyttet og guidet igennem behandlingen også selvom man har været der flere gange!

Perfekt resultat
Opfyldning efter opfyldning kommer jeg igen hos Camilla og jeg er hver gang yderst tilfreds. Flot arbejde og min varmeste anbefaling.

Meget professionel klinik
Jeg har brugt Permanent makeup i flere år og er altid gået meget tilfreds derfra. Meget professionelt personale, som forstår kundens ønsker.

Dygtig og professionel behandling
Dygtig og professionel behandling . Kan kun anbefale firmaet. ❤️✔️✔️✔️✔️. Bodil.

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Den skønneste og mest behagelige og…
Den skønneste og mest behagelige og professionelle oplevelse. Jeg følt mig mødt og set fra jeg trådte ind af døren og resultatet er intet mindre end perfekt og meget detalje orienteret.🤩🤩🤩

Grundig og professionel oplevelse
Har fået lavet bryn hos Svetlana og kan varmt anbefale det. Det var så grundig og professionel en behandling, og jeg følte mig helt tryg hele vejen, og jeg er meget glad for det.

kan virkelig anbefale dette sted
kan virkelig anbefale dette sted
både i Solrød og på Frederiksberg er de meget kompetente/dygtige og virkelig en god atmosfære - føler sig tryg og det er SÅ vigtigt syntes jeg når der skal behandles i mit ansigt - stor ros
bh
Bolette

Antwort von Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.