Philips bästa market Personalen arbetar på Philips jätte snällt ,, min dammsugare munstycket det sönder Jag har pratat med personer hon heter Lina hon hjälpte mig Jag är tacksam.
Köpte en tv (för snart 2år sedan) den gick i sönder och har garanti kvar. Philips hänvisade mig till FedEx, som i sin tur hänvisade mig tillbaka till Philips osv. EFTER TRE veckor kom Jetpack och häm... Mehr ansehen
Köpte en rekonditionerad kaffebryggare som skulle vara genomgången men var felaktig. Kaffebryggaren retunerades och en bekräftelse kom där man skulle återbetala beloppet. Efter 3 påstötningar, och 2 m... Mehr ansehen
Apotea säljer Philip soneras totalt obrukbara tandborstar... Philips nochalerade påtryckningar gällande min familjs kritik... Tandborsten slår sönder emaljen på tänderna.,. Apotea nekar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ta reda på mer om Philips och hur vi bidrar till att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom hälsovård, hemelektronik och belysning.
Knarrarnäsgatan 7, 164 40, Schweden
- philips.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen bild - bara ljud på TV
En tre år gammal tv, slutar visa bild men fortsatt ljud. Kontaktar kundsupport, som skickar en instruktion om uppdatering av tv:n. Bra instruktioner, fullföljer dom. Tyvärr löste det inte mitt problem. Philips avslutar ärendet, utan att man får någon redogörelse för vilka fel man uteslutit, eller vilka fel det eventuellt skulle kunna vara. Endast konstaterat att det inte var mjukvaruproblem. Garantin utgått sedan två månader tillbaka, reparation dyrare i förhållande till nyköp. Ingen mer Philipsprodukt för mig....då livslängden på denna tv endast var 3 år.
Lost package and no compensation
Ordered a water flosser and they send it by UPS. Package got lost and non of companies are responsible for this.
Basically I lost my money and time.
Haft en tv i 6 månader nu
Haft en tv i 6 månader nu. Problem med ljudet som försvinner. Hållit på med att jag får skicka en massa filmer och foto på problemet till en urkass support. Dessa filmer har dom inte tittat på vilket jag vet för dom frågar samma sak igen. Tvn har fortfarande inte kommit iväg på reparation efter 2 1/2 vecka tjat. Kan jag rekommendera skiten från Philips? Aldrig i hela mitt liv. Kommer jag köpa skrot från Philips igen? Aldrig i helsike. Försökte att få den inlöst av dom men dom gör inte sånt.
fraudulent reclaimed
Om inte för ingripandet av “ ( Legalr eco up. org )“ Jag vet inte hur jag skulle ha kunnat överleva med en sådan förlust, fick en återbetalning på 5 000 euro i morse.
No customer service
The only answer I get is "we are investigating the problem". I reported the problem with my Philips TV July 2021.
Dåligt och oansvarigt företag
Enligt UPS har Philips gjort fel och inte skrivit de uppgifter som är nödvändiga för UPS för att de ska kunna skicka produkten. Produkten jag beställde i födelsedagspresent till en vän kom aldrig. Vid kontakt med philips tar de inte ansvar för detta och svarar arrogant. De erbjuder rabattcheck så jag kan lägga ny beställning då produkten redan skickats tillbaka till Holland och nybeställning krävs. Dock vägrar de låta mig betala samma pris som jag beställde produkten för (redan betalt till och med) då den var på kampanj. Skitdåligt av Philips på alla sätt verkligen. Sista gången jag handlar från er
Beställde en airfryer till rabatterad…
Beställde en airfryer till rabatterad pris efter 2 veckor så fick jag ett mail att den blev avbruten. Skulle göra en ny beställning men de har då höjd priset.
Kundtjänsten kunde inte hjälpa mig med detta.
Smidig reklamationshantering
Jag har kontaktat supporten för att reklamera min eltandborste ett år efter inköpsdatum. Fick väldigt bra hjälp och bara några dagar senare skickade de en ersättningsvara till mig. Är väldigt nöjd med deras service.
Absolut sämsta jag varit med om!
Jag förväntade mig, i min enfald, att Philips skulle ha ett lager i Sverige, men till min förvåning så skickades mina två saker från Nederländerna. Jag har nu väntat i två veckor eftersom UPS är svårt inkompetenta och skickades saker helt fel först.
Idag fick jag äntligen en avisering, utan någon som helst adress eller företag. Platsen visades på Google Maps, ett hus som just brunnit och inga företag huserar där för tillfället.
När jag tillslut får tag på någon på UPS, så får jag ett telefonnummer till en tredjeparts som aldrig nämnts när jag handlat, och detta företag ligger 100km från där jag bor.
Jag avråder ALLA starkt från att köpa något från Philips "Sverige"
Usel hantering av en beställning
Mina damer och herrar..
Att beställa något från Philips på nätet är ett av mina sämsta beslut.
Beställning av en airfryer skedde den 31 oktober 2022. Det utlovades 5 dagars leveranstid vilket skulle ske den 4 november 2022. Fick ett mail som sa att leverans skulle ske den 4 november mellan klockan 11.00 och 15.00. Ingen leverans skedde dock, så några timmars jobb samt lön gick förlorade. För övrigt inget som helst meddelande om varför eller när så skulle ske. Tog sedermera kontakt med Philips kundtjänst med en förfrågan om var min beställning fanns. Tydligen hade den fastnat i Bromölla i några dagar. Utan någon som helst information om varför eller när leverans skulle ske. Kundtjänst återkom med besked om att leverans skulle ske 11 november, fick också ett meddelande från ups, som förövrigt är ett riktigt dåligt transport företag, att så skulle ske. Åter igen hemma mellan 11.00 och 15.00, utan lön men med på ett riktigt dåligt humör. Levereransen uteblev, meddelande från ups var att man försökt leverera men att ingen var hemma, men försöket de gjort visade sig vara på fel ort ca 40 mil från mig.
Philips kundtjänst tycker under hela denna process att det är beklagligt men som jag uppfattade det, inget att höja ögonbrynen för.
Idag den 15 november leverans av beställning, paketet var så misshandlat att det knappt hölls samman. Meddela kundtjänst att jag inte vill ha varan samt återbetalning av pengarna samt kompensation för förlorad arbetsförtjänst. Vi får väl se vad som händer men en sak kan jag säga, ALDRIG MER PHILIPS...
JAG HAR FORTFARANDE INTE MOTTAGIT MIN…
JAG HAR FORTFARANDE INTE MOTTAGIT MIN VARA - 11 MÅNADER SENARE. FÅR INGEN HJÄLP.
Otroligt dålig upplevelse. Jag köpte en steamer i December 2021, ringde in i Februari 2022 och frågade vad som hade hänt. De hänvisade mig till UPS (som deras leverantör). UPS var väldigt hjälpsamma och hjälpte mig att starta en utredning, som visserligen tog flera månaders tid. Efter ytterligare 3 månader kunde UPS meddela att de inte kan hitta min vara, och att Philips i sin tur behöver inleda en reklamation.
Philips menar då att det gått över 6 månader och att de därför inte kan hjälpa mig i ärendet. Jag har alltså köpt, och betalt en vara, som jag ännu inte fått (idag är det November 2022). JAG har informerat dem efter 3 månader, DE hänvisar mig till UPS och menar sen att de inte kan hjälpa mig för att det gått för lång tid.
Kommer aldrig mer köpa något av Philips, och jag kommer även starta ett ärende med konsumentverket.
Aldrig köp Philips Tv
Tv gick sönder 2 gånger inom 3 månader under garantitiden. Väntar 2 månader och fortfarande Ingen reparation. Köper aldrig en Philips produkt igen. Super dålig kvalite och servis :(
Har flera Philips produkter
Har flera Philips produkter ! Alltifrån olika hårtrimmers till dataskärmar och allt har fungerat mycket bra!
Aldrig Philips igen
Köpte en Philips tv, skärmen hade lightbleed vissa delar av skärmen var mycket ljusare än andra speciellt under mörka scener. Jag kontakta supporten efter flera försök så skulle philips byta ut skärmen, fick en ny skärm och massa repor på baksidan på tvn. Nu två år efter så är skärmen helt svart men tvn går igång, tyvärr så kan inte Philips hjälpa då det inte är någon garanti på den utbytta delen (även om den delen är problemet), philips följer inköpsdatum på tvn!
Sämsta support
köpte in ear hörlurar dålig hårdvara…
köpte in ear hörlurar dålig hårdvara och ännu värre mjukvara.
ingen respect för kunden när de inte fixar sin mjukvara
Uselt
Uselt! Köpte en oled 55 706/12 med panel skada. Ett halvår efter köp kommer vita streck. Philips avsäger sig att laga fysiska skador som min hemförsäkring ska täcka???? Har ju garanti för f-n!! Köp aldrig Philips produkter för du får ingen hjälp!
otroligt bra service
otroligt bra service! min sladdlösa dammsugare började strula med batteriet efter 2 år och dom sa att jag skulle skicka in den på service. någon vecka senare kommer ett paket och där i ligger en helt ny dammsugare!!!! Mycket tacksamt!!!
Köpte en luftfuktare för precis 5 år…
Köpte en luftfuktare för precis 5 år sedan från deras hemsida. Nu har luftfuktarfiltret utgått och går ej att få tag i vilket gör vilket gör produkten helt obrukbar. Själva luftfuktaren fungerar fortfarande toppen men vad hjälper det när jag inte kan använda den längre? Supporten sa att jag inte skulle använda den utan filtret och erbjöd mig en rabattkod på 10% istället.... som att man har lust att köpa en ny produkt därifrån när man tydligen bara ska slänga dom efter 5 år....
Utmärkt kundservice enligt mig
Tråkigt att se att andra har så negativa upplevelser av Philips. Själv har jag upplevt deras kundservice som en av de bästa jag kontaktat. De var både snabba och pålitliga när jag haft en vara som krånglat. Fick en ny skickat till mig som dessutom var en uppgraderad modell från den tidigare.
Värdelös support
Köpte en OLED-skärm som led av kraftig eftersläpning vid snabba rörelser på skärmen. Har nu varit i kontakt med supporten i 1,5 år och de har fortfarande inte avhjälpt problemet trots cirka 20 mail samt 20 samtal. Urusel support och kommer ej handla någon mer produkt från Philips.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.