La inn bestilling på Iphone, men ombestemte meg rett etterpå og ønsket å sende en epost om avbestilling siden det var utenfor telefontid. Epost som oppgis til kundeservice fungerer ikke. Får meldin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
I jakten på ny mobil fant jeg nettsiden deres. Kom i kontakt med en hyggelig kar som kom med anbefalinger på hvilken mobil som passet mine behov, og forklarte meg forskjellene på de ulike mobilene. Je... Mehr ansehen
Telefonen jeg fikk så helt ny ut, og Phonecircle har byttet batteri på den, slik at den nå varer i mange år, selv om det ikke er den nyeste modellen. Jeg likte også prisen, og at jeg får 2 års garanti... Mehr ansehen
iPhone 14 nrukt med 100% batterihelse. Kom i pen stand, ingen store riper og batteriet varer lange. Fornøyd med kjøpet.
Hos Phonecircle brenner vi for å gi elektronikk et nytt liv! Vi spesialiserer oss på kjøp og salg av brukt mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker – alltid med kvalitet og bærekraft i fokus. Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg å kjøpe brukt elektronikk, samtidig som vi bidrar til å redusere elektronisk avfall. Alle enheter vi selger er grundig testet og kvalitetssikret, slik at du får et pålitelig produkt til en god pris. Ved å velge brukt, sparer du både penger og miljøet – og det er nettopp derfor vi kaller det Phonecircle: sammen skaper vi en smartere sirkulær økonomi for teknologi.
Meisevegen 7, 4360, Varhaug, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Epost som oppgis til kundeservice fungerer ikke. Får melding om at epost ikke kan levers (undeliverable).
Synes dette virker meget betenkelig og styrker mitt ønske om å avbestille.
Får se hvordan det går i morgen når jeg følger opp med henvendelse pr. telefon.

Antwort von Phonecircle
⭐ 1/5 — Anbefales ikke. Manglende kunnskap om kjøpsloven og lite profesjonell håndtering av en iPhone 13, som etter 6 ukers bruk måtte erstattes. Hvis du lurer på om du skal handle av Phonecircle, så styr unna!.
Jeg kjøpte en “Grade A” iPhone fra PhoneCircle 30. august og mottok den 3. september. Allerede etter 4–6 uker begynte den å få alvorlige feil: den slo seg av, ble overopphetet, frøs, hadde store batteriproblemer og var ustabil i bruk. Jeg meldte feilen 30. oktober.
PhoneCircle ga fra første kontakt feil informasjon om mine rettigheter, og hevdet at heving ikke var mulig etter 30 dager. Dette stemmer ikke med norsk kjøpslov, hvor vesentlige mangler gir rett til heving uavhengig av deres interne policy.
Jeg sendte inn telefonen kun fordi de sa den måtte undersøkes før de kunne ta stilling til saken. Da de mottok den 11. november, viste det seg at feilen var så omfattende at telefonen måtte erstattes. En enhet som må byttes helt ut etter seks ukers bruk, kan umulig ha vært i “svært god stand” ved salg.
Til tross for dette nektet de heving, og sendte en ny enhet uten at jeg ga samtykke til utbedring fremfor heving. Deretter hevdet de at jeg hadde “godkjent” dette, noe som ikke stemmer.
I tillegg skjøv de alt ansvar over på meg når det gjaldt betaling via Klarna, i stedet for å bistå som selger i en reklamasjonssak.
Oppsummert:
– Feilvare levert
– Feil informasjon om lovverket
– Lang responstid
– Lite profesjonell behandling
– Ingen vilje til å følge kjøpsloven
Jeg anbefaler å handle hos en mer seriøs aktør. Du får deg ingen vei hvis det først skjer feil. Alt blir lagt på deg.

Antwort von Phonecircle
Kjøpte tlf hos dere, da den kom viste det seg at det var en modell som bare kunne brukes i Japan og Canada. Dere påstår at alle enheter er sjekket, da lurer jeg på hvordan denne er blitt sjekket? Den ble solgt som ny, men har kun 83% batterikapasitet. Ba om å få refundert en liten sum pga alt arbeidet som måtte gjøres, det er dere ikke innteressert i. Dårlig kundeservice.

Billigt, enkelt og mobilen funker som bare det. 10/10,
Kjempe god service og effektivt oppgjør da jeg pantsatte min telefon. Anbefales!
veldig rask og bra kvalitet, bare en veldig lite ripe mitt på skermen men ellers var alt bra.
Traded in my old phone. Got an "as-new" iPhone 13 for a veary good price. The whole experience went smooth and fast.
G
Kjøpte IPad hos phonecirkle, er superfornøyd, batterikapasiteten er bra, den så helt ny ut. Kommer definitivt å handle der igjen 👍🏼🤩
Jeg kjøpte en "Nesten ny" iPad med 100% batteri og helt uten skader. Den var godt pakket, kom raskt og var virkelig helt som "ny"! Et seriøst og bra selskap - kjempefornøyd!
Ryddig og god kundebehnalding
Jeg er alt i alt veldig fornøyd med kjøpet av Apple watch. Opplevelsen startet strålende: Leveringen var rask, innpakningen var god og beskyttende, og det var et stort pluss at en ny ladekabel fulgte med. Selve produktet virker å være av god kvalitet som beskrevet.
Det eneste trekket i karakteren er knyttet til klokkens batteristatus ved ankomst. Batteriet var fullstendig flatt, noe som krevde at klokken måtte ligge på lading i flere timer før den i det hele tatt kunne skrus på. Dette indikerer at varene kan ligge på lager over lengre tid uten vedlikeholdslading.
Som kunde gir det et lite negativt førsteinntrykk når man må vente så lenge for å kunne teste produktet man nettopp har mottatt.
Til tross for batteri-utfordringen, er jeg veldig fornøyd med handelen, og jeg anbefaler forhandleren. En liten justering av rutinene for lading av varer før utsendelse vil gjøre handleopplevelsen perfekt.
iPad fungerer som forventet, rask levering. Topp kjøp
Rask og effektiv. Servicevennlig. Lett å komme i kontakt med. Mønsterbedrift for netthandel. Bra konsept - gjenbruk. Leveranse er som forventa.
Pakke ble sendt feil så tok derfor litt lang tid å få
Uoriginalt batteri.
Telefonen sier at batteriet er uoriginalt, det sa annonsen ingenting om, men telefonen oppfører dseg som den skal og leveringen var rask.

Antwort von Phonecircle
Fordi selv om det har oppstått en feil under leveringen, ble saken profesjonelt håndtert, og med utmerket komunikasjon hele tiden
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.