La inn bestilling på Iphone, men ombestemte meg rett etterpå og ønsket å sende en epost om avbestilling siden det var utenfor telefontid. Epost som oppgis til kundeservice fungerer ikke. Får meldin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
I jakten på ny mobil fant jeg nettsiden deres. Kom i kontakt med en hyggelig kar som kom med anbefalinger på hvilken mobil som passet mine behov, og forklarte meg forskjellene på de ulike mobilene. Je... Mehr ansehen
iPhone 14 nrukt med 100% batterihelse. Kom i pen stand, ingen store riper og batteriet varer lange. Fornøyd med kjøpet.
Hos Phonecircle brenner vi for å gi elektronikk et nytt liv! Vi spesialiserer oss på kjøp og salg av brukt mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker – alltid med kvalitet og bærekraft i fokus. Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg å kjøpe brukt elektronikk, samtidig som vi bidrar til å redusere elektronisk avfall. Alle enheter vi selger er grundig testet og kvalitetssikret, slik at du får et pålitelig produkt til en god pris. Ved å velge brukt, sparer du både penger og miljøet – og det er nettopp derfor vi kaller det Phonecircle: sammen skaper vi en smartere sirkulær økonomi for teknologi.
Meisevegen 7, 4360, Varhaug, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Jeg kjøpte en brukt telefon fra Phonecircle. Tre måneder senere knuser skjermen etter et lite fall på gulvet (med beskyttelse både foran og bak) og gikk deretter i uopprettelig gjenopprettelsesmodus en uke senere. Jeg prøver å benytte meg av 2 års garanti, men får beskjed om at ytre skade ikke dekkes av garantien. Jeg mistenker at skjermen er byttet med uoriginal skjerm og at dette er årsaken til at den tålte så lite. Når jeg etterspør info om dette, får jeg ikke svar.

Antwort von Phonecircle
Forståelig hva produktet og handelen innebærer. Varen var i god stand, og det var lett å få den opperativ.
Flott måte å gjenbruke telefoner til en ålreit pris. Veldig brukervennlig og enkelt.
Telefonen jeg fikk så helt ny ut, og Phonecircle har byttet batteri på den, slik at den nå varer i mange år, selv om det ikke er den nyeste modellen. Jeg likte også prisen, og at jeg får 2 års garanti. Supert at noen tar hånd om brukte mobiler og gir dem nytt liv.
De bruker ikke ekte Apple deler ved bytte av batteri, og batteri hadde ikke 100% kapasitet som lovet. Kundeservice var lite til hjelp, måtte gå via finn for å få hjelp.

Antwort von Phonecircle
Kjempe fornøyd med handelen. Tlf jeg kjøpte er helt feilfri, alt fungerer som det skal😊super fornøyd. Rask levering
Det er en bra sted for en mobil og det er ikke scam 🥰
Kjøpte en iphone 13 som ny, fikk den i posten etter noen få dager:)
veldig fornøyd!
Telefon funker hvordan den skal . Batteriet er i god stand .
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.