Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J'ai passé commande, soit disant livraison 24,48h. Commande de 500 euros, je souhaitais l'avoir pour le fin de semaine. 2 jours après aucun traitement de ma commande, aucune réponse à mes emails,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

levering met PostNL, is altijd een ramp, 1ste poging pakket na meerdere keren nieuwe datum ineens 'vermist', pakket wordt 2e keer verstuurd, intussen al 12!! dagen na bestelling, resultaat, PostN... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hey Bij deze wil ik graag een review schrijven zeker over de mensen van ninove , super leuke mensen die daar werken , altijd behulpzaam super vriendelijk , bij het binnen komen van de winkel alti... Mehr ansehen

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijke webshop!

Ik plaats een bestelling.. zelfde dag verzonden was het helemaal niet. Pas een 4tal dagen later kreeg ik ineens een tracking-code doorgestuurd. Bij ontvangst tot de conclusie gekomen dat ik een verkeerde variant van een product besteld had.. in het pakket zelf helaas geen retour-formulier te zien.. en hier begon het.. mails worden nooit beantwoord.. de klantendienst is bijna dagelijks gesloten.. enkel 1 dag het geluk gehad om iemand aan de lijn te krijgen.. tenminste dat dacht ik..
Na alles door te geven aan deze persoon werd er mij beloofd om via mail een retour-formulier door te sturen.. helaas heb ik deze nooit gekregen en sindsdien is de klantendienst weer "gesloten". Ik vrees dat ik net zoals vele anderen mijn geld kwijt ben.

27. März 2026

Ondermaatse klantendienst

Ik bestelde enkele producten.
Volgens de bezorger werd dit geleverd maar ik was op dat moment niet thuis. Ik probeer al de hele maand aan een stuk de klantendienst te bereiken maar ze zijn onbereikbaar.
Gevolg: geen producten maar wel mijn geld kwijt!

4. März 2026

Commande

J'ai passé commande, soit disant livraison 24,48h.
Commande de 500 euros, je souhaitais l'avoir pour le fin de semaine. 2 jours après aucun traitement de ma commande, aucune réponse à mes emails, au téléphone n'en parlons même pas, personne ne répond.
J'aimerais me rendre de ce fait en boutique, mais vue les avis sur les délais de remboursement je ne préfère même pas y penser...
Franchement c'est vraiment honteux !!!!

5. März 2026

Quelle honte

Quelle honte : je regardais les produits olaplex et k18 pour comparer les prix etc la vendeuse était occupée je ne demande donc rien,je parle même avec une autre cliente donc .. un tour normal dans le magasin puis je pars car elle disait justement à mon amie que la promo serait à partir de lundi quelle les avait déjà affichées mais qu aujourd'hui (samedi) nous ne les aurions pas .. pour 2 jours évidemment que je vais attendre la promo vu le prix des produit .. je pars donc et la cette femme me dit euh mademoiselle vous n'auriez pas prit un produit ! J'étais choquée je lui ai dit pardon ? Ça ne va pas non je n ai rien volé aller regarder les caméras et au lieu d aller voir et de s excuser elle me dit 3 fois vous regardiez les produits et il y a un trou dans le rayon donc bon ! Maiiiiis? Je n ai jamais rien volé de ma vie quelle honte franchement en plus mademoiselle même si ça doit être un compliment je suis sûrement plus âgée quelle .. non mais horrible même pas d excuse j aurais bien voulu quelle vérifie et quelle ait l'air bête ..en plus ma voiture était garée devant avec ma plaque pas très intelligent comme vol non mais !

28. Februar 2026

klantendienst onbestaand!

Twee weken geleden plaatste ik een bestelling bij Pro-Duo. Eén product werd niet geleverd en voor een ander product wens ik gebruik te maken van mijn retourrecht.

Volgens de website moet je hiervoor contact opnemen met de klantendienst. Ik heb vorige week maandag een e-mail gestuurd, maar heb tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Daarnaast probeer ik sinds vorige week dagelijks telefonisch contact op te nemen, maar krijg telkens een automatisch bericht dat de klantendienst 'uitzonderlijk' gesloten is en dat ik een e-mail moet sturen naar hetzelfde adres waarop ik geen antwoord krijg.

Ook via het Nederlandse nummer krijg ik hetzelfde bericht.

Het is bijzonder frustrerend dat er geen enkele vorm van bereikbaarheid is. Als klant verwacht je minstens een reactie of duidelijke communicatie.

9. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SAV minable, enseigne à fuir

S’il était possible de mettre 0, je le ferai. Service après vente incompétent, voire inexistant qui fait traîner pendant plus d’un mois une demande pour un appareil défaillant. Le SAV finit par refuser de changer ou de faire un avoir pour un appareil défectueux sous prétexte qu’il a été essayé. Acheter une tondeuse pour ne pas l’utiliser pour pouvoir prétendre à faire fonctionner la garantie, on marche sur la tête !!!!!

26. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extrêmement déçue du service client.

Extrêmement déçue du service client.
J’ai passé deux commandes chez Pro-Duo dont les colis ont été officiellement déclarés perdus par La Poste. J’ai transmis tous les documents demandés (attestations officielles, formulaire signé), mais depuis plus d’un mois, aucune réponse à mes e-mails, aucune solution, aucun remboursement, et personne ne répond au téléphone.

Service client totalement absent dès qu’il s’agit de résoudre un problème.
Je déconseille fortement.

12. Oktober 2025

Onbetrouwbare webshop

Onbetrouwbare webshop. Er miste een artikel in het pakket, ik heb hiervoor al 3x gebeld waar me dan telkens gezegd wordt dat ze het zullen doorgeven aan het magazijn. Ondertussen zijn we bijna 6 weken verder en heb ik nog steeds niks ontvangen of gehoord. Met de produkten die ik wel heb ontvangen kan ik niks doen zonder het ontbrekende produkt. Retour sturen kan ik helaas ook niet want ook het retourlabel ontbrak in de doos en op mijn e-mail naar de klantendienst wordt simpelweg niet gereageerd. Ronduit schandalig hoe deze firma zijn klanten oplicht!!

15. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen retourlabel noch antwoord van klantendienst

Ik plaatste per ongeluk een foute bestelling van verschillende haarverf-producten. Deze heb ik niet geopend en zijn nieuw, ik wou ze dan ook retour sturen. Op hun website las ik dat er dit mogelijk was binnen de 14 dagen, mits er gebruik werd gemaakt van het retourlabel dat zogezegd bij het pakket zat. In mijn pakket zat geen enkel retourlabel, hiervoor heb ik hen dan via hun klantendienst gecontacteerd. Een week later geen antwoord, ik stuur opnieuw een mail. Ondertussen is het al 14 dagen verder en heb ik nog steeds geen antwoord of retourlabel ontvangen. Ik zit hier nu met producten waar ik niks mee kan doen en wil terugsturen, wat waarschijnlijk niet meer mogelijk is omdat ze me niet beantwoorden binnen de noodzakelijke termijn. Echt niet ok. Als klantendienst moet je bereikbaar zijn. Als je op je website gaat zeggen dat retourlabel in het pakketje zit dan verwacht je ook dat dit het geval is.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je déconseille fortement le site pour…

Problème avec le site internet – boutique physique irréprochable

J’ai acheté un sèche-cheveux via le site internet Pro Duo, qui s’est avéré défectueux (l’air froid ne fonctionne pas). Conformément aux instructions du site, je l’ai renvoyé dans son emballage d’origine avec notice et photos, et le suivi prouve qu’ils l’ont bien reçu le 17 octobre 2025.

Malheureusement, je n’ai reçu aucun remboursement ni réponse, malgré mes relances par email et téléphone. Le site internet ne gère pas correctement les retours et le service client reste injoignable.

Je précise que la boutique physique est très bien, mais je déconseille fortement d’acheter via le site en ligne, car le traitement des retours et remboursements est très problématique. Silence radio complet

13. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mais quelle déception...

Mais quelle déception.... 1 an que je commande sur ce site mais cette fois je devai recevoir un cadeau en échange d'un certain nombre de commandes mais rien et quand tu essayes de les contacter les appelles restent sans réponses et les mails impossibles à envoyer.... facile comme réaction

13. Oktober 2025

Ontevreden klant

Als niet professionele kapster ( wel opleiding van 3j genoten ) ga ik grotendeels m'n producten halen bij Pro Duo Eeklo. Deze week ( 12 augustus ) ben ik naar daar gereden met de intentie geholpen te worden nadat ik van Syos platinablond op m'n haar had gezet waardoor m'n haarpunten mauve waren geworden.
Ik wou ook van die gele/gouden gloed af in m'n haar ( door ontkleuring) en was ervan overtuigd de Sand van Blond Me erop te zetten.
De verkoopster S ( die er aanwezig was ter vervanging ) wees me eerder Lôme Paris aan ( 10.21 mengen met 10.12 met 1/1 met 6vol. ) ik heb dus 25/25 gedaan met 50 oxidatie gemengd. 20 min. Laten rusten.
wat ik dan als resultaat kreeg 😱 OMG , ik was totaal teleurgesteld ( m'n haar was volledig mauve 😡
Daags nadien ben ik in schaamte terug naar Pro Duo gereden om klacht in te dienen.
De verkoopster die daar het vaakst werkt stond versteld van haar collega omdat ze mij 2producten had verkocht waar bij beiden paarse tinten in verwerkt zijn.
Zij is beginnen rondbellen om te informeren hoe we dit probleem konden aanpakken. Ook wou ik m'n geld terug maar helaas gaat dit niet .. ik heb wel een korting van 50% gekregen op een shampoo van Osmo ( in samenspraak met haar regiomanager )
Aangezien ik ook nog niet tevreden was van het resultaat na het wassen met deze shampoo ben ik naar de Pro Duo in Wondelgem gereden.
Ook daar stond de verkoopster versteld van de kleuring die me aangeraden werd te gebruiken.
Zij ( BO ) heeft me dan verder geholpen en gaf me als raad m'n haren dus ook vaker te wassen om de toner eruit te krijgen en dan een REVLON 3 in 1 cream te gebruiken.( gekozen voor de 931)
Na een eerste behandeling stond ik versteld van het resultaat die ik had bekomen.. ik durfde weer buiten komen.
Ik ben BO dan ook SUPERRRR dankbaar voor haar professionele aanpak .. zo zie je maar dat niet iedereen in staat is om goed advies te geven.
Voor sommigen mss eens een opfrissing voorzien .

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

foute Kleuring van de kapper op mooi niveau gebracht👍🏻

Deze namiddag was ik in pro duo Oostende.
Prachtig geholpen door een heel lieve jonge dame. Ze begreep wat ik nodig had om mijn kanarie kleurig kapsel op te lappen. Vorige week had ik bij kapsalon De Ridder 200 euro betaald. Binnen leek de kleuring nog ok. Veel van balyage of kleurschakering zat er niet ! Ik was blond. Maar éénmaal buiten was de uitgroei licht rossig en de rest was geel. Ik was kapot! Teruggaan is geen optie! Ik betaalde niet nog eens zoveel geld. In pro duo Oostende heeft het meisje me de perfecte producten gegeven en de deskundige uitleg. En…. Ik ben haar zo dankbaar!!! Super

31. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een ramp dit bedrijf!

Wat een ramp dit bedrijf! Bijna 1 maand geleden een bestelling geplaatst en betaald maar deze werd nooit geleverd. Ondertussen al 4x contact gehad met hun klantenservice en telkens opnieuw krijg ik te horen dat het ‘doorgegeven’ werd. Eén verantwoordelijke aan de lijn krijgen, is onmogelijk wegens te druk en te belangrijk. Het lijkt erop dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Ronduit schandalig.

25. Juni 2025

levering met PostNL

levering met PostNL,
pakket wordt 2e keer verstuurd, intussen al 12!! dagen na bestelling, resultaat, PostNL faalt weer.
klantendienst Pro Duo kwam iedere keer met een uitleg die nergens op sloeg, nee volgende keer ergens anders bestellen waar ze met BPost leveren, is tenminste 1.000 keer beter

7. Juni 2025

Déçue

Je me suis rendue aujourd'hui au magasin de welkenraedt pour acheter 2 kits permanente pour ma maman âgée, ces articles m'ont été refuser car je n'ai pas de carte professionnelle ? ?? Non cela fait 15 ans que je coiffe ma mère avec ces produits tant pis j'ai de nouveau fait ma commande sur internet...bien triste

10. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr