Pronto Wonen - Tilburg Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanmorgen weer hartelijk ontvangen in Tilburg. Robert begreep meteen welke meubels wij zochten en wat bij ons past. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk advies. Gewoon een eerlijke prijs. Wij zij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles is haarfijn tot in de puntjes uitgelegd en verteld, we zijn vele winkels afgegaan voor een bank en hebben nergens zulke geweldige service gekregen als dat we hier hebben gekregen. En het mooie i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed geholpen door Yaniek!! Salontafel voor de overkapping gevonden en daarna hebben Yaniek en ik nog alle kussentjes, vaas, bloemen en plaid erbij gezocht, super tevreden over de service bij Pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelzubehör
  4. Möbelgeschäft
  5. Sofageschäft

Über Pronto Wonen - Tilburg

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Vom Unternehmen geschrieben

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

• Aabe-straat 41, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Niederlande

Alle Bewertungen

792 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na slechts 5 jaar laat de kunstleren…

Na slechts 5 jaar laat de kunstleren laag los van onze set van 6 stoelen. Allemaal ook. De garantie is slechts 2 jaar, maar je mag er toch vanuit gaan dat zo'n dure set stoelen langer meegaat. Tis gewoon troep.

13. November 2025

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen, vriendelijk personeel

8. November 2025

Beste mevrouw Beerens,

hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.

Pronto Pronto

Al meerdere keren meubels bij Pronto gekocht ,altijd naar alle tevredenheid geholpen en meegedacht.

5. November 2025

Beste meneer Dierckx,

Met Vriendelijke groet

Nieuw bankstel gekocht

Wij zijn fijn geholpen bij het kiezen van onze bank. Meedenken wat wij wilde en uitgevoerd met alle mogelijkheden die er waren en zo perfect samen gesteld. Alle rust en tijd en gezelligheid bij onze keuze. Hopelijk verloopt de levering goed en kunnen we genieten van onze nieuwe bank. Spannend nog even geduld. Gr Ard en Diana

31. Oktober 2025

Beste Diana,

Prettig winkelen

Nadat men ons rustig had laten rondkijken, zijn we prima geholpen door de winkelmedewerker Robert. Hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, met de nodige humor, wat wij erg fijn vonden.

23. Oktober 2025

Beste Maria Vrijsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pronto maakte ons huis helemaal af!

Bij Pronto vonden we precies wat we zochten: een eettafel, salontafels en eetkamerstoelen. Stijlvol, degelijk en helemaal naar onze smaak. De zwarte tafels geven karakter aan onze ruimte en de beige stoelen brengen zachtheid en comfort.
We werden goed geholpen tijdens het kiezen van de meubels, zonder haast, met aandacht en advies. Daarnaast dacht het personeel goed mee over de verschillende mogelijkheden en dankzij Pronto voelt ons interieur echt af!
Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en hopen er binnenkort van te mogen gaan genieten. Een dikke aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit, stijl en persoonlijke service!

20. September 2025

Beste Perry en Aïcha,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review en uw positieve woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn enorm goed geholpen door Jan

We zijn enorm goed geholpen door Jan, bij het kopen van onze bank.
Week daarna weer terug om een nieuwe salon tafel aan te schaffen.
We zijn zeer tevreden met jullie service.
Is toch net een snoepwinkel 😃

4. Oktober 2025

Beste mevrouw Rigter,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review en de positieve woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met de verkoophulp aangeboden door Robert.

Vandaag geholpen door Robert met het uitkiezen van een relax fauteuil. Neemt de tijd om tot een goede keuze te komen. Geeft goed advies en legt de verschillen goed uit. Zeer tevreden.

11. Oktober 2025

Beste Evelien,

Hartelijk bedankt voor je positieve review.
Wij zijn je graag nog eens terug in onze winkel.

Uitstekende service bij Pronto Wonen Tilburg

Op 9 oktober 2025 hebben wij bij Pronto Wonen Tilburg een Licato-bank gekocht en we zijn super geholpen door Robert.
Hij gaf ons uitstekende adviezen, wist duidelijk waar hij over sprak en nam echt de tijd voor ons. Zijn kennis, service en toewijding waren voor ons een grote meerwaarde bij de keuze van onze nieuwe bank.

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar de levering en service, en hopen dat die net zo goed zal zijn als de ervaring met Robert.

Robert, nogmaals bedankt voor je tijd, inzet en geweldige service!

9. Oktober 2025

Beste meneer/mevrouw Kazinga,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review en uw positieve woorden.
Fijn dat Robert u zo goed heeft kunnen helpen.

Fijne service

Fijne service, goede informatie, klantvriendelijk en de medewerker die mij heeft voorzien van advies had ook echt de tijd.

27. September 2025

Beste mevrouw Mink,

Top service

Vandaag een nieuwe bank gekocht en Super fijn geholpen door robert. Begin deze week heeft hij ruim de tijd voor ons genomen voor het kiezen van onze nieuwe bank. Er werd meteen goed geluisterd naar onze wensen waardoor we een paar dagen later hier makkelijk akkoord op konden geven. Nu wachten tot hij geleverd gaat worden. Top service!

3. Oktober 2025

Beste mevrouw de Kok,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Wij zien u graag nog een terug in onze winkel.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, erg behulpzaam, hij ging ook wat drinken en lekkers voor onze dochter halen.

22. September 2025

Beste Mounia,

Hartelijk bedankt voor je positieve review.
Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag een afspraak met Robert gehad…

Vandaag een afspraak met Robert gehad om nieuwe meubels uit te zoeken voor ons huis
We zijn heel prettig geholpen, Robert had alle tijd en gaf goed advies. Nam alles nauwkeurig door. We verlieten tevreden de winkel !!

19. September 2025

Beste meneer/mevrouw Verspeek,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel

Prettige service

Fijn geholpen, verkoper heeft verstand van zaken. Snelle afhandeling en van juiste informatie voorzien

16. September 2025

Beste Berry,

Hartelijk bedankt voor je positieve review.
Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel.

Zeer tevreden!!

De verkoper was erg aardig en behulpzaam.
Was duidelijk in afspraken. Altijd een goede service.
Het was de 3e keer in korte tijd dat we daar iets kochten.

15. September 2025

Beste mevrouw van Riel,

Goed en eerlijk advies

Goed geadviseerd bij de aankoop van een bank en eerlijk doorverwezen naar andere zaak aan de overkant voor twee bijpassende stoelen. Prima ervaring.

11. September 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen en fijne klandizie

6. September 2025

Beste Francisca,

Super geholpen bij Pronto Wonen Tilburg

Super geholpen bij Pronto Wonen in de AaBe fabriek in Tilburg door verkoopmedewerker Jan. Dacht fijn mee met onze twijfels en heeft ook goed begeleid in onze keuze voor o.a. de aankoop van onze nieuwe tafels, stoelen en lamp.

23. August 2025

Beste meneer/mevrouw Spoor,

Hartelijk bedankt voor uw vijfsterren review.

Top winkel

Goed en duidelijk advies gekregen van verkoper (M.Melchior). Na een aantal eerdere aankopen weer terug bij pronto gekomen omdat we daar vertrouwd zijn en nooit geen slechte ervaringen hebben gehad. Pronto ga zo door 👍

25. August 2025

Beste meneer van de Wouw,

Vakkundig geduldig advies

De verkoper(Robert) was zeer behulpzaam bij het maken van onze keuzes. Hij was zeer geduldig en beantwoordde al onze vragen. Uiteindelijk hebben we dan ook gekocht naar waar wij op zoek waren.

20. August 2025

Beste Marianne,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review.

Pronto Wonen Tilburg

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr