Vanmorgen weer hartelijk ontvangen in Tilburg. Robert begreep meteen welke meubels wij zochten en wat bij ons past. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk advies. Gewoon een eerlijke prijs. Wij zij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles is haarfijn tot in de puntjes uitgelegd en verteld, we zijn vele winkels afgegaan voor een bank en hebben nergens zulke geweldige service gekregen als dat we hier hebben gekregen. En het mooie i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer goed geholpen door Yaniek!! Salontafel voor de overkapping gevonden en daarna hebben Yaniek en ik nog alle kussentjes, vaas, bloemen en plaid erbij gezocht, super tevreden over de service bij Pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Vom Unternehmen geschrieben
Aabe-straat 41, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Niederlande

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Na vergelijking/het uittesten van de nodige eetkamer stoelen en banken in de nodige woonwinkels. Diverse keren Pronto Tilburg opnieuw bezocht en hierbij dan ook een aantal keer met Melchior gesproken
Melchior dacht mee en gaf passend advies zonder iets op te dringen.
De levering laat nog even op zich wachten, maar bovenstaande geeft vertrouwen in een correcte uitlevering :-)

Ze bestaan nog !!
Zaken waar je echt als een gewaardeerde klant behandeld wordt.
Pronto wonen in Tilburg is er zo een !!
Vanaf het uitzoeken van de meubels en accessoires in de winkel tot aan de levering en nazorg.
Niets als complimenten voor ALLE medewerkers
Dank jullie wel en ga zo door Pronto Tilburg !!

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Fijn geholpen met het uitkiezen van een bank.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Top geholpen door Marijn en de bank zit fantastisch. Bovendien erg aardige bezorgers.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
De verkoper had de tijd voor ons, gaf advies en was erg vriendelijk. Dus we zullen vast nog vaker terugkomen.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Heel plezierige behandeling. Alle tijd voor adviezen, goed gesprek over mogelijkheden en prima service.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
4 eetkamerstoelen besteld voor 900€ en dan zou je moeten betalen voor bezorging dat vind ik echt slecht
Stoelen zelf opgehaald en bij het monteren bleek er niet alles bij te zitten voor 1 stoel, gebeld naar pronto en dat zou wel even kunnen duren zeiden ze
Kreeg zelf niemand van die afdeling te spreken
Lang verhaal kort te maken heb wat er ontbrak bij een bevriende keukenboer kunnen halen
En stoelen niks mis mee maar service Pronto Tilburg valt nog wel te verbeteren

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Goede service en uitleg van de mogelijkheden waaruit ik kon kiezen

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Nou ik wist eigenlijk al wat ik wilde, daarbij een salontafel gezocht, showmodel maar niks mis mee alleen, bij thuiskomst ontbrak er een greep 🙄.
Gebeld en...het werd per post opgestuurd. Wat een goede service. Dank jullie wel

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Ik had een tafel, stoelen, kasten en een bank nodig. Erg prettig geholpen door Kim. Ze had alle tijd en legde alles goed uit.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Een tafel gekocht, showroom model, fikse korting, bijna 50%, transport zelf mogen regelen, leen bus van Pronto, gratis, wat wil je nog meer? Bus opgehaald, super vriendelijk, tafel bij AB fabriek stond al klaar. Kortom een ervaring waar je blij van wordt.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Wat ben ik fijn geholpen bij Pronto Tilburg. Ik zocht een bank en 3 stoelen, verschillend van vorm én kleur. Ik werd geholpen door meneer Leo, kleurdeskundige. Hij is bij mij thuis komen kijken. 2 dagen later hadden we in de winkel afgesproken en daar lagen vele stoffen in verschillende kleuren al klaar. Samen hebben we de juiste meubels in de juiste kleuren uitgekozen. Toen alles was geleverd was ik superblij met het resultaat!!! En volgende dag kreeg ik een service certificaat, onvoorstelbaar uitgebreid! Dankjewel meneer Leo!

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Omdat ik in het verleden een goede ervaring heb gehad, ben ik naar Pronto wonen teruggegaan. Dit keer ging ik voor één soort eetkamerstoel en ik ben goed geholpen.
De stoel komt a.s. dinsdag dus ik hoop dat die goed is en goed bevalt.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Goede verkoper die duidelijk onze wensen begreep.
Gewoonweg super.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Mooie winkel, groot assortiment.
Goed personeel, nemen de tijd voor je.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Ik ben 1uur bezig geweest om 3 dingen te kopen die ik al wist voor ik de winkel instapte na een uurtje van bestellen en zoeken van de man die mij hielp nog eens lang wachten voor ik mijn bestelling kan ophalen 14 weken maarliefst kan wel beter denk ik

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Mooie winkel. Vriendelijk personeel, goede uitleg en door Leo goed geholpen.

Antwort von Pronto Wonen - Tilburg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.