puzzleYOU NL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch! We hebben een mooie puzzel cadeau gedaan aan opa en oma. Helaas miste er 1 stukje... Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste bestelling geplaatst. Netjes geleverd en in orde. Onmiddellijk 2 de bestelling gedaan op 26/12/2024. Niets ontvangen. Vraag ik info, moeten we plots bijna extra 10 euro betalen omdat we ‘te laa... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De puzzel zelf is netjes, maar de fotolijst voor 2000 stukjes die ik heb besteld is niet goed. €55 incl verzendkosten is behoorlijk wat geld. Het "glas" is in dit formaat puzzel plexiglas, waardoo... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoge kwaliteit voor een goede prijs!

Na ontvangst van een puzzel waar stukjes niet juist waren gestanst heb ik contact gezocht met de serviceafdeling. Zijn hebben per direct een vervangende puzzel toegestuurd.
Puzzel is van hoge kwaliteit, net als de klantenservice van Fotopuzzel. De hoge kwaliteit in combinatie met de prijs maakt het compleet! Een echte aanrader.
Michel

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De foto op de puzzel was veel dokerder

De foto op de puzzel was veel dokerder uitgevallen. Bijvoorbeeld een blouse die op de foto wit is, was op de puzzel blauw/grijs. Hierdoor was het heel moeilijk om de puzzel te maken.

Antwort von puzzleYOU NL

U heeft helaas een verschrikkelijk onderbelichte foto gebruikt en daardoor is een blouse, die eigenlijk wit zou moeten zijn, op uw foto al blauw/grijs. Wij kunnen alléén de kleuren drukken, die op de foto aanwezig zijn. Bij twijfel liever de foto even per e-mail sturen, voordat u de bestelling plaatst. Wij kijken graag voor u of de foto geschikt is.
Nog even voor u ter vergelijk: Het huis op de achtergrond is door de zon mooi belicht en daar zijn de kleuren dan ook naar verwachting. De mensen op de voorgrond staan allemaal in het donker van de schaduw, wat gewoon heel erg jammer is.

Mooie puzzel

Mooie puzzel, goed verpakt en snel geleverd.
Het maken van een collage online mag makkelijker, maar het eindresultaat mag er zijn.

Mooie kwaliteit

Stevige puzzelstukjes, past goed, mooie kwaliteit, snelle levering, makkelijk programma om foto's te uploaden en veel keuze in sjablonen.
Ook 2000 stukjes collage mogelijk.

Geweldige service

De ervaring die ik met dit bedrijf heb gehad, is er zo een die je overal zou willen. Het design programma was makkelijk in gebruik en er zaten mooie ontwerpen van de doos tussen. De verwerking van de bestelling en de bezorging ging vlot en ik werd in detail op de hoogte gehouden. De puzzel is van erg goede kwaliteit: de stukjes zijn stevig en dik, en de afbeelding is scherp. Mocht ik nog een puzzel willen van een foto, kom ik hier weer terug!

Top cadeau

Goede kwaliteit puzzel en makkelijk zelf te ontwerpen. Snel geleverd. Top cadeau! De puzzel gaat al de hele familie rond.

Heel erg tevreden

Twee fotomokken besteld. Ik ben heel erg tevreden! Het resultaat is geworden zoals ik gehoopt had en zoals op het voorbeeld. Snelle verwerking en levering. Super!

Net niet helemaal

Goede ervaringen met fotopuzzels van fotopuzzel.nl, maar deze was wat minder. Enkele puzzelstukjes waren beschadigd aan de bovenkant, waardoor er geen foto meer zat maar een wit stukje. Dat stoort het plaatje wel als de puzzel eenmaal af is. Een aantal andere stukjes waren onvoldoende geponst, waardoor deze niet van elkaar te halen waren, dus eigen net geen 1000 stukjes.

1. Februar 2021

Antwort von puzzleYOU NL

Wij willen dat u met uw fotopuzzel tevreden bent en daarom is het aan te raden meteen met het service team contact op te nemen, als er stukjes zijn beschadigd. Een mailtje met een foto van de beschadigde stukjes voldoet. Het service team zorgt er dan voor, dat u binnen kortste tijd vervanging ontvangt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De foto die ik had ingestuurd was niet…

De foto die ik had ingestuurd was niet optimaal, maar in jullie versie nog slechter dan ik had aangeleverd. Daardoor werd de puzzel nog moeilijker, wat wel weer soort van leuk was (440 stukjes zwart...). Wat minder leuk was: de kwaliteit van de puzzel viel tegen; de stukjes waren dun en gingen snel stuk.

1. Februar 2021

Antwort von puzzleYOU NL

Onze stukjes zijn 2,2 mm dik en dat is het dikste wat op de fotopuzzel markt verkrijgbaar is. Het is jammer dat u een foto heeft gebruikt, die niet optimaal is. Het is namelijk de bedoeling, dat een puzzel aan de hand van de foto-details op de puzzelstukjes kan worden gelegd. Als er dan 440 zwarte stukjes bij zitten, dan zit u de hele tijd neusjes in inkepingen te duwen, die daar niet in passen. Onze stukjes zijn heel stevig, maar bij deze manier van werken wordt dat op den duur te veel voor zo'n neusje. Wij raden aan om ervoor te zorgen, dat er geen grote één kleurige vlakken op de foto voorhanden zijn.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr