puzzleYOU NL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch! We hebben een mooie puzzel cadeau gedaan aan opa en oma. Helaas miste er 1 stukje... Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste bestelling geplaatst. Netjes geleverd en in orde. Onmiddellijk 2 de bestelling gedaan op 26/12/2024. Niets ontvangen. Vraag ik info, moeten we plots bijna extra 10 euro betalen omdat we ‘te laa... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisch

Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende stukje zouden kunnen namaken. Tot mijn grote verbazing werd de puzzel opnieuw toegestuurd! Topservice noem ik dat. Nogmaals bedankt

2. September 2026

2000 stukjes puzzel fotolijst niet goed

De puzzel zelf is netjes, maar de fotolijst voor 2000 stukjes die ik heb besteld is niet goed. €55 incl verzendkosten is behoorlijk wat geld. Het "glas" is in dit formaat puzzel plexiglas, waardoor het een matte wazig aanzicht geeft als plastic en de puzzel niet strak tegen elkaar aan zitten. Wat bij mij het geval was, de houten achterkant waarmee je de puzzellijst moet vastklikken is helemaal niet sterk en dus is je puzzel niet scherp maar wazig bij het ophangen. Echt zonde.

De plakfolie heb ik van beide kanten verwijderd en zowel de plaat omgedraaid om te kijken of het verschil maakt in helderheid. Dit was niet het geval. Als ik dit had geweten had ik een glasplaat op maat laten maken, want met plexiglas en geen strakke aanhechting, blijft het wazig. Wat met echt glas niet zo is.

Heb nu zelf een houten lat gekocht en de achterkant verstevigd. Gemaild hierover met de klantenservice. Ze hebben geeneens excuses aangeboden voor het ongemak. Kan me niet voorstellen dat ik de enige ben met dit probleem. Erg jammer voor dit geld.

12. August 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Horrible colouring despite calibrated images being better

The pictures I provided were checked on a calibrated monitor. The pictures that were printed were MUCH darker, losing all detail. This makes them effectively useless.

I would VERY MUCH desire a paid preview service that prints the picture on paper and sends it by mail, so you can preview the puzzle on say A5. That allows you to check the colours. Now I just lost 90 euros due to the fact I trusted them to print what they show on a reliable monitor and forgot to order a small puzzle first.

For the rest: quality puzzles, well delivered (+1 star). But useless.

13. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

puzzel miste stukje en verkeerd afgedrukt

puzzel miste stukje. Nieuwe hiervoor gekregen. Echter is de onderkant niet meer leesbaar door de manier van afdrukken. Idee was om dan de onderste stukjes van de eerste puzzel te nemen maar die passen niet. Aangegeven echter zeggen ze hier niets aan te kunnen doen omdat de preview dat laat zien. Bijzonder dat ik voor de tweede puzzel geen preview heb mogen zien en dat hier nu op beroept wordt. Puzzels zijn qua kleur verschillend en lossen problemen niet op. Was kado voor iemand haar 90 ste verjaardag

1. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het bedrijf geeft al netjes aan dat je…

Het bedrijf geeft al netjes aan dat je geen monotone afbeeldingen moet gebruiken en dat is niet voor niets. We hebben een fotoshoot puzzle Kado gekregen met twee personen in crème kleding op een witte achtergrond. De personen ging nog net maar de witte achtergrond is niet te doen.

Ik heb veel puzzel ervaring maar nog nooit een puzzel gehad waarvan ik de rand niet in elkaar kreeg, puzzelstukjes zoveel op elkaar lijken dat er op elke plek wel 3 lijken te passen en je meerdere plekken moet combineren om iets passends te vinden
Met twee man ongeveer 10 stukjes per avond erin gelegd en 70% van de puzzel is. We komen gewoon niet meer verder, hoe vaak we ook alle mogelijke stukjes passen.

Voor monotone afbeeldingen is de kwaliteit onvoldoende om de puzzel in elkaar te krijgen

6. April 2026

Super puzzels

Super puzzels, heb puzzels van 2000 en 1000 stukjes en allemaal goede kwaliteit.
Klantenservice geef ik een dikke 10.
Na U.P.S. me een kapotte lijst heeft afgeleverd heeft PuzzleYOU me direct een nieuwe opgestuurd.
Kwaliteit puzzels zeer goed en service ook zeer goed.
Natuurlijk bestel ik m'n volgende puzzels ook hier.

19. Februar 2026

Missend puzzelstukje

Twee jaar geleden had ik een puzzel adventskalender besteld. Helaas had ik deze zo goed verstopt, dat ik 'm pas weer in het voorjaar tegen kwam. Dus afgelopen december zijn wij met de puzzel begonnen.
Helaas kwamen we bij de eerste dag al een puzzelstukje te kort. We hebben eerst de hele puzzel afgemaakt en de doos goed gecheckt voor we bericht stuurden, maar helaas dus geen stukje gevonden.

We waren er al bang voor dat ze na twee jaar niks meer voor ons konden betekenen, maar het tegendeel bleek waar! We hebben de volledige puzzel weer opnieuw toegestuurd gekregen.
We gaan er weer mee aan de slag, want we willen de puzzel graag gaan inlijsten. Wij zijn in ieder geval erg blij met de service!

8. Jänner 2026

Heel leuk!

Snelle levering, goede service en goede gepersonaliseerde puzzel.

29. Dezember 2025

Fotopuzzel gehad voor kerstmis

Fotopuzzel gehad voor kerstmis. Puzzelstukjes passen niet goed en vaak op meerdere plaatsen, dat merk je pas als je puzzelstukje eronder moet plaatsen. Puzzel reeds weer opgeruimd. Jammer voor die prijs

27. Dezember 2025

Puzzleyou adventskalender

Heel gemakkelijk om in elkaar te zetten online. Fijne, snelle levering en echt heel netjes. Doos helemaal intact zoals het hoort. Echt precies zoals ik het wilde. De puzzel is nog niet gemaakt, maar tot nu toe echt heel fijn en goed gedaan!

13. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig product, makkelijk te maken.

Ik heb een Memory-spel laten maken en dat is heel mooi geworden. De instructies zijn duidelijk, het is makkelijk te maken met eigen foto's en het resultaat is geweldig! Ik heb mijn lief enorm kunnen verrassen met een prachtig spel met vijf jaar mooie herinneringen.

14. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en klantenservice

De puzzel die ik had besteld was niet helemaal compleet. Er misten een aantal stukje en er zaten ook stukjes bij die niet bij de puzzel hoorde. Contact met de klantenservice opgenomen en ze hebben een nieuwe puzzel opgestuurd.
De puzzel zelf is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit, en de lijst die we erbij hebben besteld ziet er ook goed uit.
De puzzel, lijst en glasplaat zijn goed verpakt voor verzending en kwamen onbeschadigd aan.

11. August 2025

Чудовий сайт

Чудовий сайт, вибір настільки великий, що декілька днів не могла визначитися із замовленням. Дякую за чудові пазли, якість чудова.

12. Juni 2025

Leuk resultaat

Mijn zus heeft een ernstige verstandelijke beperking maar heeft erg genoten van de (gepersonaliseerde) puzzel.

4. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr