Banner for Revo-loo

Revo-loo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.

50 Dagen Uitproberen

Niet Goed = Geld Terug

Probeer de Revo-Loo 50 dagen gratis uit. Niet tevreden? Dan stuur je hem kosteloos terug.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

495 Bewertungen

Alle Bewertungen

433 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super lakens, blij mee

Goede kwaliteit vd lakens.
En fijn nu met warm weer

22. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat je blij bent met je aankoop! We vermoeden wel dat deze review voor een ander bedrijf bedoeld is, aangezien wij bij Revo-loo automatische kattenbakken verkopen en geen lakens. Toch bedankt voor de 5 sterren!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Doet wat het belooft

14. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent en dat het product precies doet wat het belooft. Bedankt voor de mooie review en nog veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig op tijd en goeie spullen

Keurig p tijd en goeie spullen

22. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling keurig op tijd is geleverd en dat de spullen goed bevallen. Veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel en top producten!

Vriendelijk personeel! Producten zijn perfect! Had ik dit maar 100 jaar eerder aangeschaft!!

12. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fantastisch om te horen dat je zo blij bent met onze producten en de service! Bedankt voor de mooie woorden en we wensen je er nog heel veel plezier mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg en ondanks t niet werkte…

Goede uitleg en ondanks t niet werkte een nieuwe pomp gestuurd hopelijk daar mee probleem opgelost

18. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de uitleg en de service rondom de nieuwe pomp. We hopen inderdaad dat het probleem hiermee helemaal is opgelost! Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Antwort von Revo-loo

Vervelend dat het grit aan de bodem blijft plakken. Dit kun je vaak oplossen door te controleren of het grit niet boven de MAX-lijn is gevuld. Neem gerust direct contact op met onze klantenservice als het probleem aanhoudt, we helpen je graag verder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kattenbakvulling stinkt niet en klontert goed

De kattenbakvulling doet wat het moet doen in principe, maar onze kat plast tegen de kant van de bak waardoor het sowieso blijft plakken. Ik kan deze vulling voorts wel aanbevelen. Goed product en stinkt niet.

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat de Revolitter goed klontert, geurtjes tegenhoudt en dat je het product aanbeveelt! Dat het grit aan de zijkant blijft plakken doordat je kat tegen de wand plast, is een bekend fenomeen bij zogenaamde 'hoogplassers'. Omdat de urine direct de wand raakt, hecht het zich daar voordat het de bodem bereikt. Soms helpt het om de kattenbak in een rustigere hoek te plaatsen, wat de houding van je kat tijdens het plassen positief kan beïnvloeden.

Zeer tevreden

Goede kattezand
Ben zeer tevreden.

Antwort von Revo-loo

Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van ons kattenzand. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik was er aanvankelijk erg blij mee

Ik was er aanvankelijk erg blij mee. Helaas is mijn kat erg groot er vallen korrels op zijn rug die hij eruit loopt. Het stinkt wel minder in de garage. Ik heb al verschillende klontvormende korrels uitgeprobeerd oa ook die van Revo Loo. Die zijn goed maar erg prijzig. Het schoonmaken van de Revo Loo vind ik heel vervelend. Klaarblijkelijk heeft onze kat smeerpoep wat vast gekoekt zit aan de binnenkant. Vanmiddag weer helemaal schoon gemaakt en nu springt het apparaat na 20 seconden op error. Al meermalen een lange reset gedaan maar probleem niet verholpen.

1. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Revo-loo

Wat balen dat je Revo-loo na het schoonmaken een error geeft en dat het schoonmaken zelf lastig is door de zachte ontlasting van je kat.

Voor de zachte ontlasting raden we aan om de 'Smart Mode' in te schakelen, dit is hier speciaal voor ontworpen. Wat betreft de error na 20 seconden: controleer of de trommel goed in de tandwielen valt en of er geen vocht of vuil bij de sensoren is gekomen. Gebruik je daarnaast de originele meegeleverde adapter (5V 2A)? Test het apparaat voor de zekerheid ook met een andere adapter, een andere kabel en op een ander stopcontact.

Omdat dit een openbare review is, help ik je graag persoonlijk verder. Neem gerust direct contact op met onze klantenservice als het probleem aanhoudt, dan lossen we dit samen op!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review-Loo blijft verbazen hoe goed de…

Review-Loo blijft verbazen hoe goed de kattenbak werkt

Antwort von Revo-loo

Wat fantastisch om te horen dat de Revo-loo kattenbak zo goed bevalt en blijft verbazen! Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We wensen jou en je kat(ten) er nog veel plezier mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Volgende dag kon ik het apparaat in gebruik nemen. Dus daarvoor 5 sterren. Of het apparaat bevalt ben ik nog aan het uittesten. Het gaat om de open Revo Lo. Ik zou in ieder geval er een rooster bij willen met kleinere openingen. Dat heb ik bij de leverancier ook al aangegeven.

17. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat de levering zo snel was en je de Revo-loo Open direct in gebruik kon nemen. Op dit moment hebben we inderdaad helaas geen rooster met kleinere openingen beschikbaar voor dit model. We noteren je suggestie wel direct als feedback voor toekomstige productontwikkelingen. Succes met het verdere uittesten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima Kattenbak, is het geld waard en kost minder tijd

we hebben lang nagedacht of we dit item wilden aanschaffen, maar uiteindelijk toch gedaan. De prijs liegt er niet om maar met 3 Coons in huis hoeven we nu niet meer 3 bakken elke dag te scheppen maar om de dag de zak te vervangen. Absoluut een vooruitgang in tijd. En het ruikt niet, zoals beloofd. Er is voor ons maar 1 klein minpuntje, bij de eerste schoonmaakronde conform de gegeven video, brak het klepje wat het grit scheidt van de klonten. De pootjes hiervan zijn erg fragiel, en dat halen we er nu voor het reinigen er uit zodat de pootjes niet breken,
Het was overigens erg snel opgelost binnen 3 dagen hadden we een nieuw klepje

9. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Bedankt voor je review! Geweldig dat de Revo-loo zoveel tijd bespaart met drie Maine Coons in huis. Fijn om te lezen dat de geurcontrole goed werkt en jullie niet meer dagelijks hoeven te scheppen. Jammer dat het klepje bij de eerste schoonmaakronde afbrak, maar gelukkig is dit met het nieuwe onderdeel snel opgelost. Je tip om het klepje er voor het reinigen uit te halen is een slimme manier om de pootjes te beschermen.

De kattenbak werkt uitstekend

De kattenbak werkt uitstekend en de aftersales service is perfect!

16. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fantastisch om te horen dat de kattenbak uitstekend bevalt en je zo tevreden bent over onze service! We doen elke dag ons best om het leven van jou en je kat makkelijker te maken. Veel plezier met de Revolitter.

Uitstekend product en service

Uitstekend product, uitstekende service

Antwort von Revo-loo

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en onze service. We wensen je er nog heel veel plezier mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes op tijd bezorgd en de kattebak…

Netjes op tijd bezorgd en de kattebak is echt super

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de kattenbak netjes op tijd is bezorgd en zo goed bevalt! Bedankt voor de mooie beoordeling en nog veel plezier ermee voor jou en je kat.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijft stinken nadat de kat erop…

Blijft stinken nadat de kat erop geweest is..

Antwort von Revo-loo

Wat vervelend dat de Revo-loo One geurtjes achterlaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van een automatische kattenbak. Vaak heeft dit te maken met het soort kattengrit. Wij raden klonterend grit van hoge kwaliteit aan. Omdat we dit graag voor je oplossen, nodigen we je uit om direct contact met onze klantenservice op te nemen. We helpen je dan graag verder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisch apparaat maar verzending kan beter en sneller

Verzending was aan de trage kant. Voordat je het weet ben je al een week verder. Kat zelf moest even wennen. Maar is uitermate gebiologeerd aan het kijken als hij klaar is op de bak hoe deze dan gaat ronddraaien.

Maakt wel heel veel verschil welk soort kattengrit je gebruikt. Gelukkig kennen wij dan iemand die er al zo een heeft en die was zo behulpzaam om zijn merk grit te delen.

Verder geen omkijken naar. Geen stinklucht meer als hij grote boodschap heeft gedaan. Ideaal.

10. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de Revo-loo One zo goed bevalt en de nare luchtjes verleden tijd zijn. Dat de verzending een week op zich liet wachten is inderdaad balen. Leuk om te lezen dat je kat er zo gefascineerd naar kijkt! Het klopt dat het juiste grit een groot verschil maakt voor de werking. Mocht je in de toekomst nog eens willen wisselen, dan is onze eigen Revolitter een aanrader. Dit klontert optimaal en plakt niet aan de trommel.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We have the entire set, expected more at this price level

We have the entire set, toilet waterbowl and feeding system. All works fine yet not to the level you expect at this prices. Never a notification when our Luna drinks or eats. The app can't be used by 2 persons from the same family. Washing the toilet and getting rid of the water is not so easy. At this price we did expect more.

29. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

That is a pity, especially when you invest in the complete set. To receive specific notifications when Luna eats or drinks, she needs to wear the included RFID collar. Regarding the app, it currently only supports one main user to control the devices. We understand this limitation is not ideal for families. We also appreciate your feedback on the cleaning process. Please keep in mind that we offer a 50-day trial period. If you are not completely satisfied, you can return the cleaned devices within this timeframe. Please reach out to our customer service directly so we can assist you further with the setup or a return.

Vervanging klepje revo-loo

Alle onderdelen van de revoloo zijn te vervangen.
Helaas was er dingetje afgebroken waardoor het klepje niet meer werkte en waardoor de Revoloo niet meer te gebruiken was.
Wel redelijk snel een nieuwe binnen gekregen.

28. April 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat het vervangende klepje snel is binnengekomen en de Revo-loo weer goed werkt. We doen ons best om dit soort problemen altijd vlot op te lossen.

Electrische kattenbak. Een aanrader

Niet tegenstaande de vele commentaren dat er slechte levering zou zijn,toch gedurfd. Hele vlotte goede levering. Kattenbak nu een week in dienst en momenteel heel tevreden. Wel eerst een dag zonder stekker in gebruik genomen om de katten te laten wennen. 4 van de 5 maken er nu gebruik van . Hopelijk blijft alles goed lopen.

27. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat de levering zo vlot is verlopen en de Revo-loo One goed bevalt! Heel slim dat je de bak eerst een dag zonder stekker hebt laten staan. Dit is inderdaad de perfecte manier om de katten er rustig aan te laten wennen. Super dat 4 van de 5 er al gebruik van maken.

Team Revo-loo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr