Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.
Niet Goed = Geld Terug
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik had de revo-loo besteld maar bezorging duurde lang. Via WhatsApp dit aangegeven en al vrij snel netjes een bericht terug. Bij DPD hadden ze het erg druk dus het duurde langer dan de bedoeling was. Nu inmiddels de revo-loo ontvangen en ik ben er blij mee. Katten gingen er ook gelijk op.

Antwort von Revo-loo
This product is perfect. Thank you and I highly recommend it to everyone. Dankjewel

Antwort von Revo-loo
Ik ben nog niet tevreden heb nu 1 tydje jullie grip, en de maine coon heeft nog steeds de korreltjes op zijn rug
Het grit was meer dan 1 week onderweg dat vind ik ook jammer.
En ik moet de zakken waar de ontlasting en urine klonten in komen na 3 dagen vernieuwen anders scheuren de zakken
Ik heb wel minder last van vliegen en zo als de keuken duur open staat en dat was met de ouwe bak wel anders

Antwort von Revo-loo
Voor mijn 8 katten de beste bakken ooit !
Altijd schoon , geen geurtjes meer. Lekker ruim zodat ook mijn grote kat erin kan.
Ik heb twee bakken staan ( en nog een reserve die later in de kattenkamer komt te staan)
Het welzijn van mijn katten gaat boven alles , bij deze bak hoef ik niet bang te zijn dat ze in gevaar komen omdat de bak direct stopt met draaien als er een kat instapt.
Makkelijk schoon te maken en zuinig met grind.

Antwort von Revo-loo
Ik ben bij mijn 3 katten zonder halsband kunnen gebruiken super fijn 👍ik heb bijna een week geleden geïnstalleerd en werkte goed

Antwort von Revo-loo
Het is een geweldige uitvinding. Ik had dit eerder moeten kopen. Uiteindelijk 2 kattenbakken gekocht. 1 voor boven en de andere voor beneden. Waterbak is ook top...voerbak moet ik nog even uitvogelen. Maar tot nu toe blij met mijn aankopen en de katten ook.

Antwort von Revo-loo
Mijn bestelling van de Rev0-Loo zakken waren niet aangekomen. Toen ik dit meldde kreeg ik binnen 2 dagen de bestelde zakken binnen. Fijn contact via de mail en goede afhandeling. Ben verder erg blij met Revo-Loo. Het is een aanrader!

GEWELDIGE PRODUKTEN!!
We hebben nu 2 kattenbakken en 1 streamer.
En het is zo fijn om te zien hoe onze katjes er gebruik van maken.
Deze had ik jaren geleden al willen hebben.
1 keer in de week alles schoonmaken en je kunt er weer 1 week tegen echt ideaal.
Mijn complimenten voor de Revoloo kattenbakken en het kattengrit is ook zeer fijn en de streamer.
TOP!!!!!!👍👍👍

Antwort von Revo-loo
Ik heb de kattenbak en food dispenser enkele maanden in huis en ben er zeer tevreden van! De app vind ik ook zeer handig. 1* minder omdat de leveringen, aan mijn voordeur werden gedropt ipv in een afhaalpunt, het gaat tenslotte over veel geld.

Antwort von Revo-loo
Zelf reinigende kattenbak. Speciaal grind gekocht voor in de bak grind klontert slecht is zwaar waardoor het zakje wat maar met een dun elastiekje op zijn plaats gehouden wordt los schiet en dus de inhoud van de zak overal ligt. Gevolg vieze zooi en stank. Verder is de trommel van de kattebak zwaar en moet je het hele gevaarte mee naar buiten nemen om het schoon te maken wat slecht gaat. Klepje en rooster zijn van slechte kwaliteit klepje bij de zak was na 5 x al afgebroken en rooster aan de binnenkant verbogen.

Antwort von Revo-loo
Pakket nooit aangekomen. Ligt te wachten bij DPD. Geld terug gekregen maar niet het bedrag wat ik heb betaald. Dus én geen product geleverd, én te weinig geld terug gestort gekregen.
Na wat whatsapp berichtjes over en weer heb ik ook het resterende bedrag terug gekregen.
Jammer dat het zo gelopen is en ik geen producten heb, maar wel na enige tijd netjes afgewerkt en alles terugbetaald.

Antwort von Revo-loo
Het product beloofd om meteen te klonteren, zodat pipi niet vastkleeft aan bodem. Maar hier blijft pipi vastkleven op bodem. Dus kan evengoed bij mijn vorig, goedkoper product blijven.

Antwort von Revo-loo
Snelle service, super makkelijk in te stellen apparaat (automatische voerbak kat). Simpel, maar functioneel design.

Antwort von Revo-loo
Het was echt een top aankoop tot dat het plastic niet meer schoon te krijgen is. De geur van urine is er onmogelijk uit te krijgen na een jaar gebruik. Tamelijk jammer gezien het prijs kaartje.

Antwort von Revo-loo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.