Banner for Revo-loo

Revo-loo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.

50 Dagen Uitproberen

Niet Goed = Geld Terug

Probeer de Revo-Loo 50 dagen gratis uit. Niet tevreden? Dan stuur je hem kosteloos terug.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

495 Bewertungen

Alle Bewertungen

433 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Revo -loo

Ik had de revo-loo besteld maar bezorging duurde lang. Via WhatsApp dit aangegeven en al vrij snel netjes een bericht terug. Bij DPD hadden ze het erg druk dus het duurde langer dan de bedoeling was. Nu inmiddels de revo-loo ontvangen en ik ben er blij mee. Katten gingen er ook gelijk op.

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de Revo-loo inmiddels binnen is en je katten de bak direct in gebruik namen. Dat de bezorging via DPD langer duurde dan verwacht is natuurlijk balen, maar we zijn blij dat alles nu naar wens is. Bedankt voor je positieve review en veel plezier ermee!

This product is perfect

This product is perfect. Thank you and I highly recommend it to everyone. Dankjewel

Antwort von Revo-loo

Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you find the product perfect and highly recommend it. We hope you and your cat continue to enjoy the convenience for a long time.

Super kwaliteit

Producten werken erg goed en heel goede kwaliteit.

Antwort von Revo-loo

Geweldig dat de producten zo goed werken en de kwaliteit bevalt. We ontwerpen onze slimme oplossingen juist om het dagelijks leven van jou en je kat een stuk makkelijker te maken. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben nog niet tevreden heb nu 1 tydje…

Ik ben nog niet tevreden heb nu 1 tydje jullie grip, en de maine coon heeft nog steeds de korreltjes op zijn rug
Het grit was meer dan 1 week onderweg dat vind ik ook jammer.
En ik moet de zakken waar de ontlasting en urine klonten in komen na 3 dagen vernieuwen anders scheuren de zakken
Ik heb wel minder last van vliegen en zo als de keuken duur open staat en dat was met de ouwe bak wel anders

23. April 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat je minder last hebt van vliegen in de keuken sinds je de nieuwe bak gebruikt. Dat is balen dat de andere punten nog niet helemaal naar wens zijn.

Een Maine Coon is een grote kat, waardoor hij sneller tegen de wanden kan leunen. Hierdoor kan er sneller grit op zijn rug komen.

Vervelend dat de levering van het grit zo lang duurde. Normaal is dit 1 tot 2 werkdagen, maar soms loopt dit helaas vertraging op bij de vervoerder. Dat de afvalzakken na drie dagen scheuren is natuurlijk niet de bedoeling. Neem gerust direct contact met onze klantenservice op, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mijn 8 katten de beste bakken ooit…

Voor mijn 8 katten de beste bakken ooit !
Altijd schoon , geen geurtjes meer. Lekker ruim zodat ook mijn grote kat erin kan.
Ik heb twee bakken staan ( en nog een reserve die later in de kattenkamer komt te staan)
Het welzijn van mijn katten gaat boven alles , bij deze bak hoef ik niet bang te zijn dat ze in gevaar komen omdat de bak direct stopt met draaien als er een kat instapt.
Makkelijk schoon te maken en zuinig met grind.

31. Jänner 2026

Antwort von Revo-loo

Het is fantastisch om te lezen dat de kattenbakken zo goed bevallen voor jouw acht katten. Fijn dat de ruime opzet, de veiligheidssensoren en het zuinige verbruik van het grind precies bieden wat je zocht. Veel plezier ermee voor jou en de katten!

🙏👍😻👌

Ik ben bij mijn 3 katten zonder halsband kunnen gebruiken super fijn 👍ik heb bijna een week geleden geïnstalleerd en werkte goed

7. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Super dat je drie katten al na een week gewend zijn aan de Revo-loo. Omdat de bak ze op gewicht herkent, zijn de halsbandjes inderdaad niet nodig, tenzij ze qua gewicht heel erg op elkaar lijken. Veel gemak ervan gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een geweldige uitvinding

Het is een geweldige uitvinding. Ik had dit eerder moeten kopen. Uiteindelijk 2 kattenbakken gekocht. 1 voor boven en de andere voor beneden. Waterbak is ook top...voerbak moet ik nog even uitvogelen. Maar tot nu toe blij met mijn aankopen en de katten ook.

6. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Wat geweldig om te lezen dat de kattenbakken en de waterbak zo goed bevallen en dat de katten er ook blij mee zijn! Mocht je er met de voerbak toch niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Revo-Loo zakken…

Mijn bestelling van de Rev0-Loo zakken waren niet aangekomen. Toen ik dit meldde kreeg ik binnen 2 dagen de bestelde zakken binnen. Fijn contact via de mail en goede afhandeling. Ben verder erg blij met Revo-Loo. Het is een aanrader!

22. April 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat we het probleem met de bezorging zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je mooie woorden en de aanbeveling. Veel plezier met de Revo-loo!

GEWELDIG!!!

GEWELDIGE PRODUKTEN!!

We hebben nu 2 kattenbakken en 1 streamer.
En het is zo fijn om te zien hoe onze katjes er gebruik van maken.
Deze had ik jaren geleden al willen hebben.
1 keer in de week alles schoonmaken en je kunt er weer 1 week tegen echt ideaal.
Mijn complimenten voor de Revoloo kattenbakken en het kattengrit is ook zeer fijn en de streamer.
TOP!!!!!!👍👍👍

20. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Geweldig om te lezen dat de twee kattenbakken, de Stream en het kattengrit zo goed bevallen. Het is inderdaad ideaal dat je nu veel minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken en je katten altijd een fris toilet en schoon water hebben. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb de kattenbak en food dispenser…

Ik heb de kattenbak en food dispenser enkele maanden in huis en ben er zeer tevreden van! De app vind ik ook zeer handig. 1* minder omdat de leveringen, aan mijn voordeur werden gedropt ipv in een afhaalpunt, het gaat tenslotte over veel geld.

19. April 2026

Antwort von Revo-loo

De kattenbak, food dispenser en de app bevallen gelukkig goed! Dat de bestelling onbeheerd aan de voordeur is achtergelaten, is inderdaad niet de bedoeling bij zulke waardevolle pakketten. We nemen deze feedback over de bezorging intern mee.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelf reinigende kattenbak en grind

Zelf reinigende kattenbak. Speciaal grind gekocht voor in de bak grind klontert slecht is zwaar waardoor het zakje wat maar met een dun elastiekje op zijn plaats gehouden wordt los schiet en dus de inhoud van de zak overal ligt. Gevolg vieze zooi en stank. Verder is de trommel van de kattebak zwaar en moet je het hele gevaarte mee naar buiten nemen om het schoon te maken wat slecht gaat. Klepje en rooster zijn van slechte kwaliteit klepje bij de zak was na 5 x al afgebroken en rooster aan de binnenkant verbogen.

19. April 2026

Antwort von Revo-loo

Wat balen dat je zoveel problemen ervaart met de Revo-loo One en het grit. Een afgebroken klepje en verbogen rooster na vijf keer gebruiken is absoluut niet de bedoeling. Het klopt dat het bentoniet grit wat zwaarder is, maar het hoort stevig te klonteren en het afvalzakje mag niet losschieten.

We willen dit graag voor je oplossen en kijken naar de mogelijkheden binnen de garantie van 24 maanden. Neem direct contact op met onze klantenservice via onze website. We hebben je ordernummer (247105) al, dus we kunnen je direct verder helpen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pakket nooit aangekomen

Pakket nooit aangekomen. Ligt te wachten bij DPD. Geld terug gekregen maar niet het bedrag wat ik heb betaald. Dus én geen product geleverd, én te weinig geld terug gestort gekregen.
Na wat whatsapp berichtjes over en weer heb ik ook het resterende bedrag terug gekregen.
Jammer dat het zo gelopen is en ik geen producten heb, maar wel na enige tijd netjes afgewerkt en alles terugbetaald.

19. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat ontzettend balen dat je pakket bij DPD is blijven hangen en dat de terugbetaling in eerste instantie niet volledig was. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven. Gelukkig hebben we het via WhatsApp alsnog recht kunnen trekken en heb je inmiddels het volledige bedrag terugontvangen. Het blijft jammer dat je de producten niet hebt kunnen ontvangen, maar we zijn blij dat we het uiteindelijk netjes met je hebben kunnen afhandelen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kleeft nog aan bodem

Het product beloofd om meteen te klonteren, zodat pipi niet vastkleeft aan bodem. Maar hier blijft pipi vastkleven op bodem. Dus kan evengoed bij mijn vorig, goedkoper product blijven.

19. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Dat is balen, zeker als je juist verwacht dat de kattenbakvulling niet aan de bodem blijft plakken. Vaak gebeurt dit als de laag grit niet dik genoeg is. De urine raakt dan de bodem voordat het de kans krijgt om een stevige klont te vormen. Zorg er daarom voor dat de trommel altijd tot aan de 'MAX' streep is gevuld. Dit is ongeveer 5 tot 6 liter Revolitter. Mocht dit de situatie niet verbeteren, neem dan gerust direct contact met ons op. We kijken graag met je mee naar een oplossing.

Top kattenbak

Top kattenbak

18. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de kattenbak zo goed bevalt! We wensen jou en je kat er nog veel plezier mee.

Fijn apparaat

Snelle service, super makkelijk in te stellen apparaat (automatische voerbak kat). Simpel, maar functioneel design.

1. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de automatische voerbak zo goed bevalt en makkelijk in te stellen is. We zijn blij dat het simpele en functionele design in de smaak valt. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het was echt een top aankoop tot dat we een jaar verder zijn

Het was echt een top aankoop tot dat het plastic niet meer schoon te krijgen is. De geur van urine is er onmogelijk uit te krijgen na een jaar gebruik. Tamelijk jammer gezien het prijs kaartje.

1. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Dat is ontzettend balen, zeker als je in het begin zo tevreden was over de kattenbak. Na verloop van tijd kan urinegeur in de rubberen liner trekken of tussen de trommel en de basis lekken. Dit gebeurt soms als een kat hoog plast of de frequentie van reinigen niet voldoet. We raden aan om de ruimte onder de binnenmat en de naden tussen de trommel en basis grondig schoon te maken. Controleer direct of er geen scheurtjes in de bodemmat zitten waardoor de geur blijft hangen. Daarnaast helpt het gebruik van hoogwaardig klonterend grit, zoals onze Revolitter met actieve koolstof, om geurtjes te absorberen en te voorkomen dat resten aan het plastic plakken.

We kijken graag met je mee om dit probleem op te lossen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via de website.

Team Revo-loo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr