Banner for Revo-loo

Revo-loo Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.

50 Dagen Uitproberen

Niet Goed = Geld Terug

Probeer de Revo-Loo 50 dagen gratis uit. Niet tevreden? Dan stuur je hem kosteloos terug.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

496 Bewertungen

Alle Bewertungen

434 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het was echt een top aankoop tot dat we een jaar verder zijn

Het was echt een top aankoop tot dat het plastic niet meer schoon te krijgen is. De geur van urine is er onmogelijk uit te krijgen na een jaar gebruik. Tamelijk jammer gezien het prijs kaartje.

1. Juni 2026

Antwort von Revo-loo

Dat is ontzettend balen, zeker als je in het begin zo tevreden was over de kattenbak. Na verloop van tijd kan urinegeur in de rubberen liner trekken of tussen de trommel en de basis lekken. Dit gebeurt soms als een kat hoog plast of de frequentie van reinigen niet voldoet. We raden aan om de ruimte onder de binnenmat en de naden tussen de trommel en basis grondig schoon te maken. Controleer direct of er geen scheurtjes in de bodemmat zitten waardoor de geur blijft hangen. Daarnaast helpt het gebruik van hoogwaardig klonterend grit, zoals onze Revolitter met actieve koolstof, om geurtjes te absorberen en te voorkomen dat resten aan het plastic plakken.

We kijken graag met je mee om dit probleem op te lossen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via de website.

Stream en Serve

Na tevredenheid met de automatische kattenbak, ook de Stream en Serve aangeschaft.

De spullen waren binnen een paar dagen binnen.

17. April 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te lezen dat de automatische kattenbak zo goed bevalt en dat je nu ook de Stream en Serve in huis hebt. Heel veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een aanrader, ook voor grotere katten.

Toen ik de bak binnen kreeg en zeer gemakkelijk alles had geïnstalleerd ging de eerste van mijn vijf Ragdoll poezen er meteen in. Hartstikke interessant natuurlijk. Inmiddels gebruiken ze hem allemaal, ik verschoon om de twee dagen de afvalzak. Gaat allemaal heel gemakkelijk. De grootste Ragdoll gaat er met gemak in, ruimte genoeg. Daarnaast is de Revo loo stil, we horen hem echt niet draaien. De meldingen zijn handig, ik weet nu of en wie van mijn poezen de bak in gaat. Dus zo weet ik snel of er wellicht ééntje een blaasontsteking heeft. Ik ben er erg enthousiast over en vind dit een aanrader!

28. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fantastisch om te lezen dat de Revo-loo zo'n succes is bij jouw vijf Ragdolls! Fijn dat de installatie soepel verliep en dat de ruime binnenkant en stille motor zo goed bevallen. Het is inderdaad ideaal dat je via de meldingen het toiletbezoek van je katten in de gaten kunt houden, zodat je snel bijzonderheden opmerkt. Bedankt voor het delen van je enthousiaste ervaring en de mooie aanbeveling.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De kattenbak is top maar krikkel

De kattenbak is top, werkt goed en ben daar tevreden over. Helaas zijn de pootjes van een klepje wat je nodig hebt zeer krikkel. Ik heb een nieuw klepje besteld en ook daar was bij levering ook al een pinnetje afgebroken. Als dit euvel opgelost zou zijn krijgt de kattenbak van mij 5 *****

15. Juni 2025

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat de kattenbak goed bevalt! Dat de pootjes van het klepje zo kwetsbaar zijn en je nieuwe bestelling zelfs al kapot aankwam, is natuurlijk erg vervelend. Dit is een bekend punt waar we aan werken.

Omdat het nieuwe klepje bij levering al beschadigd was, lossen we dit graag voor je op. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Een collega helpt je dan verder om te zorgen dat je alsnog een intact exemplaar ontvangt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne bak zeker voor grotere maine coons

Snelle verzending.
Fijne kattenbak waar onze maine coons graag op gaan. De grootste is 8.5kg en best lang. Ideale maat van de trommel.

4. April 2026

Antwort von Revo-loo

De ruime trommel van de Revo-loo One is inderdaad ideaal voor grotere katten zoals jullie Maine Coons. Bedankt voor de mooie review en veel plezier ermee!

Top service!

Top service vanuit hoofdkantoor.
Heel prettige Revo-loo dat echt werkt!
Kat en ik heel blij!

20. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat goed om te lezen dat de Revo-loo zo goed bevalt en dat zowel jij als je kat er blij mee zijn. We wensen jullie er nog heel veel plezier en gemak van!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dont fall for deals they will send you broken stuff or not send you anything at all

Do not trust this company they are scammers. Me and my girlfriend have ordered the litter box and it is of very cheap quality. It will work for a few weeks but after 3 months starts to tear down and shows malfunctions. I have been in contact with the company for weeks now and they are not willing to help or support in any way. They are also illegal because by law it says that if a product shows malfunctions within six months to a year the seller should come with a solution to fix it. They have not come up with a solutions in our case and we are here with a broken litter box. Also they promise a lot of extra things like free cat food and toys, but they will not deliver this unless you pay them a big a shipment fee. Very very dissapointed.

edit1:

I will contact customer suport see what happens but this proces has been going on for about 3 months now. Will keep this post updated.

edit2:

revo-loo has now send me a new drum with a better rubberband which is great. Still not happy with how they treated me and my girlfriend. We bought this drum in a black friday deal were lots of free stuff was promised. None of this stuff was send to us and they took no responsibility to fix this. If you wanna order with this company it is safe to do so but you must be willing to have endless discussion with the company if anything is wrong. Also they use scammer advertisement to bait you in so watch out of that. Last point: even though they fixed everything the quality of the drum is not worth what you are paying for it.

20. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

It is good to hear that the new drum is working well. We understand your frustration regarding the missing promotional items from the Black Friday deal. Any promised gifts should absolutely be sent to you completely free of charge if they were missing from your initial delivery, as far as I can see this was done completely. Please reach out to our customer service directly with your order details so we can arrange the shipment of these missing items for you if you are missing anything.

best litter box ever!

15. Mai 2025

Antwort von Revo-loo

We are thrilled to hear that you think it's the best litter box ever! Enjoy the extra free time without the daily scooping.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product zo'n zelfreinigende…

Top product zo'n zelfreinigende kattenbak. De vrouw is er super blij mee. Nu eens in de 2 weken zak legen in plaats van bijna elke dag scheppen en schoon houden. Echt een aanradertje. Katten moesten even wennen en vonden het natuurlijk spannend maar zijn snel gewend. EN het ruikt veel frisser in huis

1. März 2026

Antwort von Revo-loo

Geweldig om te lezen dat de Revo-loo One zo goed bevalt en jullie er zoveel tijd mee besparen. Fijn dat de katten snel gewend zijn en het huis weer lekker fris ruikt. Veel plezier met het gemak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wou het eerst niet geloven maar het is…

Wou het eerst niet geloven maar het is echt een super kattentoilet

30. März 2026

Antwort von Revo-loo

Wat goed om te horen dat het kattentoilet je verwachtingen heeft overtroffen! Het klinkt vooraf misschien te mooi om waar te zijn, maar we zijn blij dat jij en je kat er zo van genieten. Bedankt voor de mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met product & klantenservice

Goede klantenservice. Er is goed meegedacht om het probleem op te lossen. Mijn enige feedback zou zijn dat het top zou zijn als de apparaten ook op chip zouden werken. Dus niet alleen op het bandje die je kan omdoen, maar ook op hun eigen chip. Een van mijn katten houd namelijk echt niet van een bandje.

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product en onze service! De chip kan je loshalen en op een bandje naar keuze plaatsen, de chip zelf is alleen nodig voor de herkenning!

Echt fantastisch!

Echt spijt van 1 ding! Ik had die bak al jaren geleden moeten hebben. Wat een gemak! Ik was bang dat onze kat het niet zou accepteren of het eng zou vinden, maar het was geen enkel probleem om de bak te betreden. Na een minuut gaat de bak zichzelf verschonen, dat vindt onze kat erg interessant. In ieder geval er totaal niet bang voor. Eens in de week even een schone zak, die van de action passen ook, klontvormend grit van de Aldi en de bak doet de rest.

30. März 2026

Antwort von Revo-loo

Fijn om te horen dat de Revo-loo One zoveel gemak oplevert en dat je kat er direct aan gewend is! Het is inderdaad ideaal dat je er nauwelijks meer omkijken naar hebt. Bedankt voor je positieve review en het delen van je handige tips.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beschadigd onderdeel direct vervangen.

Product kwam helaas beschadigd binnen maar na kort contact met de klantenservice werd er snel een vervangend onderdeel verzonden. Die was binnen enkele dagen in huis. Goed geregeld 👍

Antwort von Revo-loo

Wat goed dat het vervangende onderdeel snel in huis was en we dit vlot voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je aankoop!

Een aanrader

Zeer snelle levering,en bij vragen krijg je direct antwoord
Dus een zeer goed bedrijf

Antwort von Revo-loo

Fijn dat de snelle levering en onze service zo goed bevallen. Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren. We wensen je nog veel plezier met de aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne bak en prima service

Mijn Revo-Loo was erg laat bezorgd, maar daar konden jullie ook niets aan doen, het contact met jullie bleef goed.

Katten gingen direct op de bak, hoewel een van de twee erg terughoudend is met nieuwe dingen, bleek de Revo-Loo absoluut niet gevaarlijk :)

Tip: zet de Revo-Loo op een verhoging, dat maakt zoveel makkelijker schoon!!

Antwort von Revo-loo

Bedankt voor de vijf sterren! Geweldig om te lezen dat je katten de bak direct accepteerden en dat het contact goed is bevallen ondanks de vertraging. Wat betreft je tip over de verhoging: let er wel op dat dit een volledig harde en vlakke ondergrond moet zijn. De weegsensoren zitten namelijk in de pootjes van de Revo-Loo en hebben een stabiele basis nodig om foutmeldingen met het wegen te voorkomen.

Iprima

Iprima dat d

10. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Revo-loo bevalt prima!

Revo-loo is ideaal met 3 katten, altijd een schone bak. Eens per week een doekje erdoor, 2x per week de zak verschonen met 3 katten en grind bijvullen. Geen nare luchtjes. Gebruik zelf de Smartfunctie, deze is voor mij prima!
Jammer dat hij alleen werkt met losse halsbandjes en nog niet op de chip van de kat zelf. Misschien iets om verder te ontwikkelen....

11. Mai 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn dat de Revo-loo zo goed bevalt voor jouw drie katten en alles lekker schoon blijft. Bedankt voor de suggestie over de interne chip! Momenteel werkt de herkenning inderdaad via de RFID-halsbandjes of gewicht, maar we nemen jouw idee zeker mee voor toekomstige ontwikkelingen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eindelijk de goede kattenbak vulling,na…

Eindelijk de goede kattenbak vulling,na veel testen schoonmaken en teleurstelling eindelijk Revo-loo
De beste kattenbak vulling.

26. April 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te horen dat de Revolitter na veel testen de perfecte oplossing voor je is. We hebben dit grit speciaal ontwikkeld om geurtjes te vangen en niet aan de bak te plakken, dus het is super om te lezen dat dit in de praktijk zo goed bevalt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Revo-Loo niet verwacht maar super fijn

Van de 4 katten gaan 3 op Revo-Loo en het is ideaal. Het was even uitzoeken met service van Revo-Loo hoe je hem moet schoonmaken maar hij werkt super

23. April 2026

Antwort von Revo-loo

Geweldig dat 3 van je 4 katten de Revo-Loo al met succes gebruiken. Fijn dat we je konden helpen met de uitleg over het schoonmaken, zodat het apparaat nu helemaal naar wens werkt.

top product

top product
goede levering
duidelijke korte filmpjes hoe te installeren

23. März 2026

Antwort von Revo-loo

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering. Goed om te horen dat de installatievideo's duidelijk waren en direct hebben geholpen. Heel veel gemak gewenst met de Revo-loo!

Team Revo-loo

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr