Geen beste automatische kattenbak. Zeer matige kwaliteit en slecht schoon te houden. Als je de bak uit spuit,krijg je het water er moeilijk uit. In de bak ziitten veel opstaande rand en er zit geen af... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede service. Het apparaat had een "storing". Draaide niet goed door, waardoor de klonten niet in de zak kwamen. Goed contact met de klantenservice. Jari bedankt. Er worden allerlei oplossingen aa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben de Kattenbak One, de bijpassende automatische voer en de drinkbak besteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Alle producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en de bijbehoren... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede service! We hadden de half open kattenbak gekocht. Ons kitten ging er met veel plezier in, maar ons 9 jarige kattin paste er net in en kon er niet aan wennen. De 50 dagen tevreden o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Simple, Bye Bye Scooping. De eerste automatische kattenbak die het écht simpel maakt.
Niet Goed = Geld Terug
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
snelle levering en het onderdeel wat stuk was is zonder problemen vervangen

Antwort von Revo-loo
Ontzettend fijn product! Zeker in combinatie met de Revolitter geen last van stank of gedoe.
Enige minder fijne is het schoonmaken, dat is een gedoe, maar dat weegt voor mij wel op tegen het feit dat ik niet meer elke dag de bak hoef leeg te scheppen.
De communicatie met het bedrijf is ook heel duidelijk en snel! Would recommend!

Antwort von Revo-loo
Werkt prima. Een punt van aandacht is wel dat het gewicht van de kat soms wisselt en dan herkent de app niet welke kat is geweest. Verder veel gemak van de Revo-Loo.
Niet meer meerdere malen scheppen en met 2 katten overgestapt van 2 bakken naar 1 Revo-Loo. Scheelt veel werk, tijd, grit en ruimte

Antwort von Revo-loo
Deze keer binnen een paar dagen de kattenbakvulling ontvangen en nog een speeltje voor de katten erbij. Bedankt Revo-loo, ga zo door.

Antwort von Revo-loo
De producten zijn goed van Revo-loo, maar de levertijd de communicatie hierover is erg slecht. Het heeft 4 maanden geduurd voordat het kattengrit geleverd werd en elke keer moest ik hier zelf naar vragen en dan zeiden ze dat het dan en dan geleverd werd, maar dat werd dan niet gedaan en dan werd ik hierover ook weer niet geïnformeerd en moest ik zelf navraag naar doen. Dit maakt helaas dat ik niet nogmaals iets wil bestellen bij deze winkel. En dat is jammer, want de producten zijn wel goed

Antwort von Revo-loo
Wij hebben de Revo-loo nu iets meer dan 3 maanden. De eerste indruk was fantastisch. Heel tevreden, snel geleverd, makkelijk te installeren. 2 kittens (6 maanden) gebruiken hem zonder problemen (zijn gefascineerd om toe te kijken hoe alles ronddraait ook) Proper houden was initieel gemakkelijk. Na verloop van tijd toch iets minder handig zo blijkt. Het zou praktisch zijn moest de app weergeven wanneer het zakje bijna vol is.. want ik merk dat ik daar door het vertrouwen minder mee bezig ben en dan loopt het plots fout. Het is best een lomp ding om volledig uit te kuisen en de kattenbakvulling kruipt na verloop van tijd toch echt overal tussen. Het klepje is vandaag afgebroken toen ik het zakje wou vervangen (dus dat plakt nu vast met tape. We’ll see how that goes 😕) Ik ben dus van heel erg enthousiast naar iets sceptischer gegaan. Het blijft een fantastische uitvinding, het bespaart mij doordeweeks heel wat tijd. Maar na enkele maanden merk ik dus toch dat het beter zou kunnen. Ik had nochtans echt grondig research gedaan voor ik bij deze uitkwam omdat het best een prijzige aankoop is.

Antwort von Revo-loo
Niet goed, heb een half jaar op mijn producten moeten wachten iedere keer als ik contact opnam werk van het kastje naar de muur gestuurd.

Antwort von Revo-loo
Super content mee, ook onze twee poezen genieten van hun nieuwe toilet. Nooit geen vieze pootjes meer. Kunnen 1 week genieten dan pas volle zak vernieuwen. Geen hervinden. Ook blijft alles mooi afgesloten rond de zak. Zuiniger verbruik van kattenzand.

Antwort von Revo-loo
Snelle vervanging van een niet werkende jerry speelmuis

Een tijdwinst. Niet scheppen. Geen rugpijn meer. Fantastisch. Ook voor 2 katten

Antwort von Revo-loo
Alleen maar lof, echt super goed, geen vervelende lucht meer, gebruik veel minder kattengrit in de maand. Er gaan 2 katten op de bak. En dat uitscheppen is echt voorbij. Had dit artikel echt jaren eerder moeten aankopen. Dikke 9,5 waard

Antwort von Revo-loo
Bestelling was snel geleverd en deed wat het beloofde. Ziet er degelijk uit en geeft over de dag heen voldoende brokjes. Je kan de porties bijstellen naar behoefte.
Ik ben heel tevreden 😊

Antwort von Revo-loo
Ben superblij met het nieuwe kattenbak grid.
Het is echt het beste tot nu toe. Zoveel geprobeerd, De bak (wanden) blijven veel schoner. Leuk speeltje voor de kat erbij gekregen. Dus nu helemaal top :)

Antwort von Revo-loo
Werkt top tot nu toe en is speeltje tegelijkertijd

Antwort von Revo-loo
Erg fijn systeem de katten gaan er goed op.
Weinig tot geen luchtjes in huis

Antwort von Revo-loo
Was eerst wat sceptisch maar ben heel blij met de aanschaf van de revoloo. Gedaan met iedere dag stront te scheppen

Antwort von Revo-loo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.