Riverside Clinique Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat ik zeer waardeer is dat Tiba super eerlijk is. Ik ging naar Riverside om een rimpel bij mijn mond te laten vullen. Zij zei, zeker kan ik dat voor je doen, maar laten we het wel natuurlijk houden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom al jaren bij Tiba Tiba is snel en vakkundig Ik hou van een natuurlijke look wil zeker geen verandering aan mijn gezicht Gewoon wat rust in mijn gelaat Tiba weet precies wat ik wil ,praat je o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom al jaren bij dr.Tiba voor lipfillers. Jukbeenderen en ik verwijs ook mijn netwerk door. Oog voor detail, vakkundig en lekker humoristisch sta je binnen een paar minuten voor de deur. Dr. Tiba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super blij met Riverside (Tiba is geweldig )ze kijkt naar je wensen en altijd eerlijk,en ze is nog heel gezellig ook.

1. Privates Krankenhaus

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Riverside Clinique zijn wij gespecialiseerd om samen met jou te kijken hoe wij het beste in jou naar boven kunnen halen. Wat onze kliniek onderscheidt van andere klinieken is dat wij ook zonder afspraak werken. Kom gerust langs als je last-minute hebt besloten om behandeld te worden. Er is altijd plek voor de deur en wij maken tijd voor jou! Verder werken wij uitsluitend met ervaren en deskundige artsen, A-producten, en dat alles tegen eerlijke prijzen. Schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastische kliniek

Hele positieve ervaring bij de behandeling.
Prachtige zaak en warm ontvangst. Voor het eerst mijn neusbrug laten behandelen. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Tiba, en het resultaat is waanzinnig, subtiel en natuurlijk. Big thanks!

24. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ervaring bij Riverside…

Geweldige ervaring bij Riverside Clinique!*

Mijn ervaring bij Riverside Clinique was absoluut fantastisch. Tiba is uiterst professioneel, vriendelijk en deskundig. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De zorg die ze bied is van hoge kwaliteit en ze neemt echt de tijd om naar je zorgen en wensen te luisteren.

De behandelingen die ik heb ondergaan waren zorgvuldig afgestemd op mijn behoeften en ik merkte snel verbetering. De kliniek zelf is modern, schoon en comfortabel, wat bijdraagt aan een aangename ervaring.

Ik ben ontzettend tevreden met de resultaten en kan Riverside Clinique van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en persoonlijke zorg!

25. Februar 2025

LOVE TIBA!

Ongelofelijk fijne ervaring met Tiba, ik kom al heel lang bij haar en ben altijd helemaal gelukkig als ik weg ga!
Tiba werkt schoon, professioneel en neemt rustig de tijd voor je. Ik kan het iedereen aanraden!

23. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tiba is een geweldige arts

Tiba is een geweldige arts. Zij stelt je ontzettend op je gemak en geeft eerlijk en realistisch advies. Luistert goed naar je wensen en adviseert eerder te weinig dan te veel te doen. Ook fijn, super makkelijk te bereiken met de auto en altijd plek voor de deur.

14. Februar 2025

Echt een topper

Echt een topper! Kom al jaren bij Tiba en wil geen ander meer. Altijd super eerlijk en laat je niet teveel doen. Als het aan mij had gelegen had ik al van alles willen doen, maar gelukkig praat zij het uit je hoofd wanneer het gewoon echt niet mooi gaat worden. Ik raad haar echt iedereen aan!

21. Februar 2025

Tiba is top

Tiba geeft eerlijk advies.luistert aandachtig naar wat jij wilt.stelt je gerust als je het spannend vind.en is een hele lieve meid.ik ben heel blij met tiba.🥰

13. Februar 2025

Fijne arts

Fijne arts, behandeld mij al jaren! Een bekwame en vooral eerlijke meedenkende arts. En een prachtige kliniek ook. 5 sterren meer dan waard!

11. Februar 2025

Een aanrader

Tiba is een topper
Ze is heel eerlijk,zegt wat je wel en beter niet kunt doen
Ik was mijn rimpels zo zat,ben bij haar geweest
Zij heeft mij een veel zachtere uitstraling gegeven,zonder dat je ziet dat er wat verbouwd is,om het zo maar te noemen
Ik voel me 10 jaar jonger
Ben er zo blij mee
Daarbuiten is Tiba een hele leuke en lieve vrouw.
Je voelt je meteen op je gemak
Ik hou wel van een gezellig babbeltje

8. Februar 2025

Eerlijk advies.

Afgelopen week voor het eerst kennis gemaakt met Tiba. Riverside is gevestigd op een mooie locatie, parkeren voor de deur en de inrichting is prachtig en sfeervol. Tiba vroeg naar mijn wensen, maar in plaats van de behandeling met Botox en fillers van de gewenste gebieden, kreeg ik een eerlijk advies. Aangenaam verrast en direct overtuigd dat het dus ook anders kan. Tiba straalt niet alleen professie uit, ze is het ook. Nu al ontzettend blij met het resultaat en vervolgadvies. Ik ben fan!

5. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne vrouw met veel ervaring

Fijne vrouw met veel ervaring. Heel blij met haar kennis, kunde en technieken. Ik kom er graag en heb al een hoop vriendinnen naar haar toegestuurd.

Parkeren voor de deur en de prijs kwaliteitverhouding is fijn.

Ze is heel toegankelijk en agendatechnisch ook! Als vrouw heb je iets in je hoofd en dan wil ik dat het liefst meteen.

Dank je wel!

29. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr