Unternehmen hat geantwortet
I was in contact with Ivan regarding a warranty issue. He was very helpful and reachable, and quick to answer my questions.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hisense är en global tillverkare av hemelektronik och TV-apparater som kombinerar de senaste tekniktrenderna med prisvärda premiumlösningar. Företaget strävar efter att förbättra livskvaliteten genom innovativa produkter som förenklar och förhöjer vardagen.
Dybendalsvænget 3, 2630, Taastrup, Dänemark
- se.hisense.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag ringde till Hisense då min frys…
Jag ringde till Hisense då min frys gick sönder. Jag Kom i kontakt med Gabriela som visade mycket bra service genom att vara lyhörd och förståelig kring problematiken. Redan samma dag har Gabriela löst med snabb återkoppling och jag fick hjälp med frysen! Tack till Gabriela och Hisense!
Good customer service
Kondenstumlare köpt via elgiganten
Kondenstumlare köpt via elgiganten. Kondensorn går ej att rengöra vilket gör att den inte kan torka tvätten längre efter 3 månader. Värdelös.
TV Hisense support was well
Hello, I have communicated with Gabriela and Ivan. Very supportive, provided good and clear guidance. Responses were quick and well. Thanks for your service.
Zdenek
Ny diskmaskin diskar inte rent
Jag köpte en ny diskmaskin bla för att jag uppskattade den låga el och vatten förbrukningen på ekoprogrammet. Problemet är dock att programmet inte diskar rent, speciellt inte besticken. När jag kontaktar Hisense angående detta får jag till svar att jag ska diska på ett annat program. Det är en ren bluff att sälja en diskmaskin med program som inte diskar rent normalt smutsad disk.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Tack Ivan och Gabby för snabb hjälp med…
Tack Ivan och Gabby för snabb hjälp med att fixa saknad fjärrkontroll..

Antwort von Hisense Sverige
“Gabriela bemötte mig på ett väldigt…
“Gabriela bemötte mig på ett väldigt bra sätt och servicen var fantastisk. Jag är mycket nöjd.”

Antwort von Hisense Sverige
var kontakt med Hisense igår och fick…
var kontakt med Hisense igår och fick prata med Gabriela, och jag var lite upprörd för att jag fick fel färg på mitt handtag till kylen, frysen har en annan färg ser inte klokt ut.
Sen hade jag problem med wifi som frysen snällt installerade utan problem men kylen var riktigt bitch som bara vägrade att fullfölja processen.
Men allt är löst med både wifi och handtaget kommer antagligen på posten snabb respons av Gabriela.
bad om en vinhylla så får vi se om det går att lösa smidigt..
fick även en annan bättre manual till kylen som var mer utförligt beskriven
TACK

Antwort von Hisense Sverige
Fåraherden Gabby och Ivan har skött…
Fåraherden Gabby och Ivan har skött detta snabbt och smidigt. Full poäng till er.

Antwort von Hisense Sverige
Snabb och positiv återkoppling av Ivan
Snabb och positiv återkoppling av Ivan. Ivan hade också tanke på vår dotter som skar sig på det som gick sönder. Snyggt jobbat!

Antwort von Hisense Sverige
Fast and great service from Ivan and…
Fast and great service from Ivan and Herman.

Snabbt och tydligt svar
Snabbt och tydligt svar! Mkt nöjd

Antwort von Hisense Sverige
Det är svårt att hitta något positivt…
Det är svårt att hitta något positivt när det gäller det här märket som inte borde få finnas i Sverige då de varken når upp till kraven på produkterna och än mindre på kundservice. Dum som jag var så köpte jag en Hisense ugn som naturligtvis inte fungerade, utan den stängde av sig själv efter halva tiden. Maten som jag hade i ugnen fick jag slänga. När jag ringde Gabriella på kundservice och krävde pengarna tillbaka så ville hon ha en bild på maten. Jag skickade en bild och en sammanställning på kostnaderna för köttet. Då återkom hon 2 VECKOR senare och DÅ ville hon även ha ett KVITTOT på maten. Jag sa då till henne att om hon hade frågat efter kvittot när jag felanmälde ugnen och fortfarande hade kvittot, så hade hon kunnat få det. Beviset fanns ju på bilden. Jag frågade även om hur länge hon själv sparar på sina matkvitton? De flesta människor slänger sina kvitton direkt när de kommit hem när de ser att allt är korrekt med varorna som man läger in i kylen. MEN inte Gabriela på Hisense. Hon skrev
”Jag har kontaktat vår ansvarig avdelning och återkommer när jag har fått ett svar.”
Men hon återkom aldrig och har gjort sig oanträffbar när jag söker henne.
Jag tycker att Gabriela och Hisense istället ska ha sin Kickoff på Mc Donalds. Där kan de lågbegåvade ostört leka i bollhavet, äta en Kidsmeal och få en leksak på köpet.

Antwort von Hisense Sverige
Great service from Ivan och Herman.

Antwort von Hisense Sverige
Väldigt bra bemötande och trevligt!
Väldigt bra bemötande och trevligt!
Jag fick hjälp genom videosamtal och det gick superbra!
Tack för bra service!

Antwort von Hisense Sverige
Fick super hjälp av Ivan när min…
Fick super hjälp av Ivan när min fjärrkontroll la av. Snabbt svar och lösningsorienterad!

Fjärrkontroll
Jag fick kontakt med Gabriella när min fjärrkontroll slutade fungera. Hon försökte med flera olika åtgärder och ringde tillbaka som utlovat och släppte inte förrän problemet var löst.
Mkt bra service.

Antwort von Hisense Sverige
Thank you to Ivan and Anastasijas for…
Thank you to Ivan and Anastasijas for the quick and smooth Customer support!

Antwort von Hisense Sverige
Köpt kyl och frys på Elgiganten
Köpt kyl och frys på Elgiganten men där hänvisades jag till Hisense. När jag väl hade kontakt med Hisense och en människa så funkade allt jättebra och snabbt. (Men tråkigt med knappbal och dataröster innan jag kom dit.) Anastasija var hjälpsam och tog sig tid och var trevlig. Högsta betyg till henne och servicen. Ivan på reservdelar återkopplade omgående, var kunnig och hjälpsam utan stress, jättebra. Hisenses kundservice ger jag högsta betyg. /Bertil

Antwort von Hisense Sverige
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.