Sämsta kundservice! Jag har lagt en beställning den 26 maj och den har inte kommit på 3 veckor! Personalen på kundservice lovar att titta på ärendet och återkomma via mejl.. det hände inte. Ohjälpsam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I had an uncomfortable experience, the worker opened the curtains before i even gave permission as i was trying something on. Please make sure everyone is aware of what happens so nothing comes as a s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
I can't recommend enough the St Pers. store in Uppsala. I've recently moved to Sweden and needed to replace my bras from home and the staff have consistently been an incredible help each time I have visited. One sized me correctly upon my first visit just by looking at me and I had a big T-shirt on as well, it was very impressive. She showed me products that I would never have bought for myself in the past but I have loved on the recommendations of her and her colleagues. Another helped me locate a size at another store and all of them have been amazing at working in a weird mix of Swedish and English with me as my Swedish isn't strong enough. I appreciate the staff's approach as well, I haven't felt like I'm being pushed to purchase something I don't need, which can happen even inadvertantly. They are all very kind and have a really great sense of customer service, I'm normally very resistant to upselling and membership sign ups but I'm happy to join Twilfit because I enjoyed my experience.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag har precis varit i en av era butiker i Stockholm (Ringen) och fick hjälp av Nour. Vilken fantastisk människa och kvinna! Hon fick mig att dansa, le, skratta och framför allt glömma flera års kroppshat och låg självkänsla. Det blev många känslor i det lilla provrummet och jag är nu på väg hem med en påse full med bikinis, bh:n och trosor. Jag som kände mig så ångestladdad och ful lämnar butiken med ett leende och en känsla av hopp och kärlek. Nour kommer definivt rekommenderas vidare till varje kvinna jag känner💜
Den känslan av att stå halvnaken i ett provrum och dansa med ett stort leende och Nour som hejar på är något jag önskar alla kvinnor som har tyckt illa om sin kropp! Stort tack också till Evelina som highfivade och alla andra härliga kvinnor i butiken💃👙🏖❤️

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Var på triangeln twifit och fick mycket bra hjälp av en trevlig säljare på butiken. Var mycket nöjd med mitt köp och ville köpa nån plagg till men denne gång gick jag på twilfit på stora nygatan i Malmö. Tjejen som var säljare var mycket oprofessionell, och hade extrem otrevligt bemötande. Sättet hon pratade med en, var som om hon bråkade med dig! Jag blev så överraskad över hur dåligt man kan bemöta kunder, kommer ALDRIG att gå dit nån mer. 😡

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Vill berömma Elin H på Emporia butiken. Så jäkla grym. Härlig person, proffsig, trevlig, fantastisk säljare. Jag skulle "bara ha" bikini...kom hem med 2 bikini, 2 underklädes set... för hon såg på mig vilken storlek jag hade o vad jag gillade. Grym tjej. Ta vara på henne!/

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
FANTASTISK personal i Skanstull butiken. Sån servicemind som varenda en av tjejerna som jobbade vid mitt besök har är det sällan man upplever i era andra butiker. ÖVER FÖRVÄNTAN x100

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Ingen bra hemsida. Den stjäl tid. Sitter flera timmar, när det egentligen kanske skulle tagit 1timme. Jag loggas ut ibland och när jag ska logga in då måste jag byta lösenord för det funkar endast då. När jag ska trycka på favorit på varor, säger det då och då att jag måste logga in fast jag är inloggad. I sökfunktionen får jag alltid upp alla varor fast jag söker olika ord. När jag ska begränsa varor i filterfunktion, måste jag göra om det ofta, och det är verkligen bara så krångligt med allt. Ville lägga en beställning igår, men efter flera timmar struntade jag i det. Ingen trevlig upplevelse, känns som bortkastad tid, betalade med tid, och fick inget gjort.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
I just want to say that you have a absolutely WONDERFUL saleswoman in uppsala! Actually I have never been at your shop before but Hunkemöller was closed so guard at the shopping guide us to you. I wasn't very sure but suddenly comes Miranda Lindström!!! I am sooo impressed by her professional! She didnt even measure my chest,just by looking she knew all I needed!!! I even told her but that number will be small for me but I was WRONG and she KNEW!!!
I hope you just keep sales people as her ! Just AMAZING!!! I dont know how much I can thank her. Becuase of HER, now you guys have a new customer!!!
Thank you soooo much again MIRANDA LINDSTORM!!!!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Var supernöjd med mitt besök i butiken, fick bra hjälp och blev i samband med besöket VIP+ medlem.
Dock krånglar mitt konto på hemsidan och kontaktade kundtjänsten via telefon. Jag upplever att det var bättre att kontakta via mail eftersom de kunde koppla in IT snabbare och jag fick då kontinuerligt uppdateringar genom hela processen, vilket jag uppskattade! De kunde tillslut hjälpa mig och få ordning på allt.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Bra produkter och snabb och hjälpsam kundservice!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Tack för ditt superbra och tydliga svar på mina frågor!
Så himla bra svar och tips från Kajsa!
Så skönt att den som svarade också svarade på alla mina frågor på en gång och gav mig olika tips på lösningar.
Tänk om man kunde få sånt här bra bemötande och service från alla företag, organisationer och deras medarbetare!
Känns superbra att vara kund!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Har inte handlat på Twilfit på många år, men en dag såg jag en fin pyjamas i fönstret och gick in och köpte den. Säljaren sa att om du är VIP-medlem får du 40% på allt i ett helt år. Jag var redan medlem, så jag förstod inte riktigt. Hon sa ”jag gör dig till VIP nu, så får du rabatten”. MEN hon upplyste mig INTE om att det kostade 149kr att bli VIP. Hon pratade länge, gav en massa exempel på vad rabatten betydde i olika köpscenarier, och hon sa även: ”Jag vet vad du tänker: hur kan vi tjäna några pengar med det här erbjudandet?!” Men hon sa ALDRIG att jag betalade 149kr för att få rabatten.
Pyjamasen satt inte riktigt skönt, så jag lämnade tillbaks den. FÖRST DÅ nämndes de 149kr, som jag inte skulle få åter. Jag blev helt paff men vågade inte ifrågasätta att jag inte fått tydlig info om att VIP kostade pengar.
Det var en väldigt negativ upplevelse, känner mig lurad av det snabba, långa och otydliga säljsnacket. Jag känner mig inte bekväm med att handla hos Twilfit igen. Kontentan är alltså att jag förlorat 149kr till ett företag som jag inte vågar handla hos för jag känner att jag måste va på min vakt för att inte bli lurad.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Mycket proffsigt bemötande via mejl och har en fin kvalité på sina varor.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Mitt presentkort passerade utgångsdatum, så jag kontaktade kundservice för att få hjälp att förlänga utgångsdatum.
Kundservicen är toppen, både i butik, via telefonsamtal och via mail.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Fantastiskt hjälpsam personal i butik men hemsidan är riktigt dålig. Filter nollställs av sig självt. Den anser en inte vara inloggad när man loggat in. Filter går inte att välja. Tyvärr mycket buggar vilket är tråkigt :/ men butiksmässigt får de 5 av 5 stjärnor.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
When I tried to return a broken bra with a receipt, I was denied that right under the pretext that the receipt was too old. They conveniently forgot that it took me so long to find the receipt because when they merged their two brands : Twilfit and Change, their system broke down and all of the previous purchases data was lost! On top of that I was a member and as a member I was informed that all my receipts are stored in the system!
So naturally I didn’t bother to keep track of every single receipt and when eventually I found the missing one, I was denied the right of returning a broken bra. Their bras are of very low quality, all of them break, even when handwashed and when treated like an egg. All in all, I think over 6 bras broke down from this store, total waste of money. Such a bad product and bad customer treatment. Avoid at all cost!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Fick en julklapp inhandlat på Twilfit som omfattades av öppet köp. När jag skulle lämna tillbaka varan så blev jag nekad pengarna tillbaka då jag inte hade samma betalkort med mig som varan var handlad på (såklart, det var en julklapp). Jag blev istället erbjuden presentkort. Butiken hänvisade till penningtvättslagen, vilket inte stämmer i detta fall. Mycket trist bemötande från butiken och väldigt dåligt att inte vara tydligare med det när någon handlar julklapp och frågar om öppet köp. Har lämnat tillbaka två andra julklappar i andra butiker där det inte var något problem att göra returen på ett annat betalkort.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Plaggen va aningen för dyra och den korta brunetten i kassan som tog hand om mig va så otroligt otrevlig, hon försökte tvinga på mig en massa onödiga plagg och hade en dålig attityd. Att Twilfit accepterar en sådan anställd är absurt. Kommer inte gå tillbaka!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Gjorde retur på en del av en order i butik men justeringen av fakturan hos Klarna tog väldigt lång tid. Mailade kundservice om detta och fick ett snabbt och bra svar. Redan dagen efter var fakturan justerad. Tack till Kajsa på Twilfits kundservice för snabb hjälp! Ett litet tillägg är också att personalen i Bromma Blocks alltid är väldigt trevliga och hjälpsamma så blir självklart 5 av 5 i betyg :)

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Jag var precis och handlade på Twilfit i Nacka Forum och bara måste få uttrycka hur nöjd jag är med mitt besök. Hedda får helt klart fem guldstjärnor. 💫 Så tacksam. 🙏 Hon har en ängels tålamod är såå hjälpsam. Lyckades hitta allt jag önskade.
Tack Hedda! Kommer självklart tillbaka 👍🙏

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Beställde underkläder i måndags och de finns redan i butiken klart för upphämtning efter bara 3 dagar!
Underbart företag och älskar allt från twilfit😍
Blev lite frågetecken då jag inte fick mailet om att paketet lämnat lagret men så fint bemötande av kundtjänst som svarade snabbt!!
Väldigt nöjd kund och kan starkt rekommendera twilfit❤️

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.