Skischoolonline Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great job of teaching a couple of snowboard newbies how to get started. Kristoffer knows his stuff and has a keen eyes and a lot of patience with our goofing around. We came much further in two days t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udgangs punktet var 3 dage på ski skole og starten var ikke super god da man ikke kunne lave et hold for let øvede. Teamet tog en beslutning om at løse opgaven og de sidste 2 dage var perfekte og vore... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 gode dage med privatundervisning. Nanna var virkelig god til at spore sig ind på, hvad vi havde behov for og rettede hurtigt undervisning til! Klar anbefaling med privattimer og dansk instruktør 👏�... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var to voksne begyndere, som havde prøvet at stå på ski et par gange. Vi fik god hjælp af Rumle, som på tålmodig og pædagogisk vis fik os hjulpet i gang, og resten af ugen blev fuld af gode skiople... Mehr ansehen

1. Skischule
  2. Skiurlaub
  3. Skigebiet
  4. Nachhilfeanbieter

Über Skischoolonline

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SkiSchoolOnline organiserer undervisning med dansktalende højtuddannede skiinstruktører i Frankrig, Italien og Østrig. Vi sikrer ganske enkelt, at du kan få undervisning af danske skiinstruktører på en bred vifte af destinationer. Vores skiinstruktører er ansat i de lokale skiskoler – i Frankrig under Ecole de ski Francais (ESF).

Det vigtigste for SkiSchoolOnlines entutuastiske instruktører er at inspirere dig til at blive bedre på ski – uanset dit niveau.

Læring skal være sjov. Derfor er vores mål at udvikle dig gennem velovervejede øvelser og udfordrende leg. Alt sammen med det formål at give fantastiske oplevelser i den hvide verden.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig placering for nybegyndere

Skiskolen lå for enden af en stejl bakke, som fik vores nybegynder til at gå helt i baglås. Fik efterfølgende at vide at andre forældre havde samme problem, men blev ikke informeret om dette forinden. For mig endte det med et smadret knæ og en ødelagt skiferie, i forsøget på at hjælpe mit barn.

21. Jänner 2023

Kære Randi,

Jeg er ked af, at du kom til skade med dit knæ på vej til undervisningen - Det er virkelig ærgerligt!

Jeg vil gerne sige tak, fordi du gør os opmærksomme på, at vi kan informere tydeligere om, at Resort-bussen går lige op til mødestedet.

Det anbefaler vi nu alle - som minimum på førstedagen - for at undgå trækliften og pisten hen til mødestedet den første morgen på ski.

Venlig hilsen,

Martin

Fantastisk skiskole i Avoriaz

Fantastisk skiskole i Avoriaz. For 3 år siden var jeg for første gang nogensinde på skitur. Dengang havde jeg to dages begynderundervisning hos Marco. I år er jeg endelig tilbage igen og denne gang har jeg fået to dages undervisning af Gustav. Fælles for begge instruktører er, at de er ekstremt gode til at forklare og motivere. De læser én og formår at udfordre men også gøre én tryg. Jeg kan varmt anbefale Skischoolonline og vil helt sikkert booke undervisning igen næste gang jeg er i Avoriaz.

22. Jänner 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tråkigt att de endast var i barnbacken

Skidläraren tyckte vår dottern om och även vi föräldrar uppskattade hur han lärde barnen.
Vad vi däremot tyckte var mycket dåligt är det faktum att vår dotter var anmäld till den avancerade gruppen och trots detta så åkte de endast nere i barnbacken. Pga detta tyckte vår dotter i slutet på veckan att det var tråkigt och ville inte gå dit. Vi föräldrar hade också förväntat oss att barnen skulle bli mer utmanande av de större backarna i systemet.

12. Jänner 2023

Kære Familien Sjögren

Det er glædeligt at læse, at den personlige og pædagogiske og undervisningsmæssige oplevelse I havde med vores instruktør, er positiv.
Vi bestræber os på at have smilende og udadvendte instruktører, der kan motivere og inspirere eleverne til at blive dygtigere på ski - tanken er, at leg og læring, går hånd i hånd.

Uge 3 er ikke højsæson, så vi havde i den uge ikke forskellige hold nok til at kunne lave en efterinddeling, hvilket ellers er praksis.
Derudover var sneforholdene ikke synderligt gode. Instruktørens vurdering om ikke at tage børnene med op i hele terrænet, var til dels baseret ud fra et sikkerhedsaspekt - pisterne i det højalpine terræn, var smalle isede og med en mængde sten i overfladen.
Instruktøren mente ikke, at det var forsvarligt for alle 4 børn på holdet, at stå på ski på disse pister.

Det er rigtigt at jeres datter var tilmeldt let øvet hold – hvilket jo betyder at det netop er et hold som vi som instruktører har store ambitioner med. Det vil sige at vi vil gøre alt for at vores elever skal have alle de udfordringer som er muligt.
Det kræver dog at alle kan være med og det er sikkerhedsmæssigt ansvarligt.

Vi anerkender at nogle af eleverne kunne have haft nogle udfordringer i terrænvalg, men vi er samtidig glade for at vores instruktør – Asger , valgte at tage udgangspunkt i sin mindst erfarne elev og ud fra et sikkerhedsmæssigt hensyn tog beslutningen om at blive nede.

Derfor vil vi – pr. kulance – gerne tilbyde et gavekort til næste skiferies skiundervisning for jeres datter.
Det kan indløses på en Skischoolonline-destination denne eller næste vintersæson.

Vi glæder os til at se jer i sneen igen ☺

Bedste hilsner

Teamet i Livigno

Asger, Viktor og Rasmus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A competent instructor made our two…

A competent instructor made our two persons lesson a part of a excellent stay in Alpe d’Huez. Our instructor was able to see what to improve to make each of us move individually forward. He showed exercised as the “crab-fish”, the “pilot” which made us both understand and feel his instructions. Our skills was very quickly improved by a skilled instructor able to meet us at our level. Thx

3. Jänner 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 stjerner fordi for kvaliteten af…

2 stjerner fordi for kvaliteten af undervisningen var god.
Vores barnebarn på 5 år skulle med på ski for første gang. Derfor bookede vi, via Danski, skiskole til ham, med dansktalende instruktør, 6 dage kl 9.15 til 12. I alt 16 1/2 time. Dette blev ændret 5 uger før ferien, da Danski havde skiftet partner. Der var forskellige alternativer og vi valgte 4 dage, i alt 11 timer med dansktalende instruktør, med 500 kr i rabat.
Dagen før afrejsen modtog vi mail med information om, at hvis der var 4 eller flere på holdet, ville der blive undervist i 10 timer, 3 på holdet: 7,5 timer; 2 på holdet: 5 timer og 1 på holdet: 2,5 timer.
Vi undrede os og tænkte, at når man bestiller skiskole til et barn, der ikke har stået på ski før, gør man det både for at barnet skal lære det, men også for at de rutinerede kan stå på ski uden at have et uøvet barn med hele tiden. Pgr den sene udmelding fik vi ikke gjort noget ved det.
Vores barnebarn kom på et hold med 2 deltagere og fik således 5 timers skiskole i stedet for de 11 timer (oprindeligt 16 1/2 time) vi bestilte og betalte for.
Så der blev kun få lange og hurtige skiture til de voksne og rutinerede, ligesom vores barnebarn heller ikke fik det sociale samvær og den læring han ville have fået med andre børn på en længerevarende skiskole.
Vi ville have overvejet et andet rejseselskab end Danski, hvis vi havde vidst det på forhånd.

25. März 2022

Virkelig en pengemaskine😡

Virkelig en pengemaskine😡 alt for mange børn i forhold til antal instruktører!
Virkelig skuffet og efter 2 virkelig dårlige dage, valgte vi som andre forældre ikke at sende vores barn afsted de næste dage…
Når man har med små børn at gøre, må man tage højde for det, og ikke overlade én ung fyr med 7 små nybegyndere!
Skrev til kundeservice og efter utal af mails svarer de ikke.
Overlad ikke jeres børn til dem! Det var mange penge vi betalte for den erfaring🤨

21. März 2022

Hej Sarah,

Jeg er ked af den lange svartid, som du oplevede.

I uge 7 er der stor efterspørgsel på dansk skiundervisning, og sammen med vores instruktører gør vi alt, hvad vi kan for at alle børn kan få undervisning på dansk.

Et af dine kritikpunkter har været, at der ikke er 2 skiinstruktører pr. hold, men det er desværre ikke muligt.

Holdet var på 6 til 5 børn, netop fordi det var et hold med de mindste nybegyndere.
(Der var ikke 7 børn på, som du husker det.)

Din ene datter havde niveau til at deltage på et hold med lidt højere niveau, og der var desværre ikke plads på holdet - Derfor har vi sendt dig et gavekort I kan bruge på enten holdundervisning eller privatundervisning.

Pr. kulance har vi sendt jer et ekstra gavekort så jeres yngste også kan komme med på skiskole igen.

Venlig hilsen,

Martin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, og vores søn havde en fantastisk da med skilæren Søren, i val Thorens uge 11. Frederik har lært super meget, og er bare blevet super på ski, klart vi booker igennem dem igen næste år.

21. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner hvis det var muligt

Ændrede aftalen, som var indgået og forudbetalt 3 uger inden vel at mærke, med mindre end 24 timers varsel. Forklaringen lød at mange instruktører havde fået ferie/fri.

18. März 2022

Antwort von Skischoolonline

Hej Kell, Tak for snakken om din oplevelse.

Vi havde ikke de instruktører til rådighed i den uge som normalt, fordi de var på kursus.

Vi er rigtig kede af at det gik ud over jer!
Vi sender jer derfor et gavekort I kan bruge på dansk skiundervisning på jeres næste ferie.

Hilsen Martin
Skischoolonline

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr