Skischoolonline Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great job of teaching a couple of snowboard newbies how to get started. Kristoffer knows his stuff and has a keen eyes and a lot of patience with our goofing around. We came much further in two days t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Udgangs punktet var 3 dage på ski skole og starten var ikke super god da man ikke kunne lave et hold for let øvede. Teamet tog en beslutning om at løse opgaven og de sidste 2 dage var perfekte og vore... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 gode dage med privatundervisning. Nanna var virkelig god til at spore sig ind på, hvad vi havde behov for og rettede hurtigt undervisning til! Klar anbefaling med privattimer og dansk instruktør 👏�... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var to voksne begyndere, som havde prøvet at stå på ski et par gange. Vi fik god hjælp af Rumle, som på tålmodig og pædagogisk vis fik os hjulpet i gang, og resten af ugen blev fuld af gode skiople... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Skischule
  2. Skiurlaub
  3. Skigebiet
  4. Nachhilfeanbieter

Über Skischoolonline

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SkiSchoolOnline organiserer undervisning med dansktalende højtuddannede skiinstruktører i Frankrig, Italien og Østrig. Vi sikrer ganske enkelt, at du kan få undervisning af danske skiinstruktører på en bred vifte af destinationer. Vores skiinstruktører er ansat i de lokale skiskoler – i Frankrig under Ecole de ski Francais (ESF).

Det vigtigste for SkiSchoolOnlines entutuastiske instruktører er at inspirere dig til at blive bedre på ski – uanset dit niveau.

Læring skal være sjov. Derfor er vores mål at udvikle dig gennem velovervejede øvelser og udfordrende leg. Alt sammen med det formål at give fantastiske oplevelser i den hvide verden.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Intet svar tilbage…

Havde bestilt all mountain undervisning for øvede men fik slet ikke det niveau. Klagede på stedet men blev bare afvist med at vi fik som vi skulle og bedt om at sende en mail. Har sendt mail og ringet, og har intet svar fået tilbage. Før vi skulle afsted blev mails besvaret indenfor en dag, efter der er betalt og der er kritk hører man intet…

31. Jänner 2023

Dygtige instruktører

Dygtige instruktører. Vi havde både booket privatinstruktør til voksne og skiskole til børn i Saalbach. Eneste ting som trækker oplevelsen ned er mødestedet midt i Saalbach, som er besværligt at skulle gå ned til for børnene. Det ville være bedre at mødes ved en af liftene, så de hurtigt kan komme igang på skiene.

10. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke tilfreds

Vi havde, som vi skulle, skrevet at pigerne kunne stå parallel på røde pister, og så var der 2 med som kun kunne stå pizza. Der ud over var der min 2 som ikke kunne stå parallel på rød.

Der blev brugt meget tid på luft kørsel. Hvis man havde mødes og afleveret oppe i terrænet, så gave der være over en 1/2 time skiskole mere.

I forhold til den pris vi har givet har ovenstående ikke været tilfredsstillende.

9. Februar 2023

Alpe d Huez

Hi.
We just went home from 1 week in Alpe d Huez.
Our 2 girls have had Rasmus as Skiinstructor. The best instructor they ever have had. He was Nice and friendly with the kids and they lean a loot with him.
Lone Fogh
Denmark.

12. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emilie var supergod til at…

Emilie var supergod til at forklare og vise øvelserne. På de 2 timer lærte jeg så meget som jeg kunne bruge resten af ugen, hvor der bl.a. blev meget iset på pisterne. Det gjorde mig tryg.
Dejligt med muligheden for en dansk/dansktalende skiinstruktør i Livigno.

31. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores datter havde Rasmus som…

Vores datter havde Rasmus som instruktør, en fantastisk ung gut, empatisk og målrettet. Både hun og vi har været meget tilfredse med alt! Konkret information, tips og råd til forbedring og altid til tiden - tak Rasmus!

28. Jänner 2023

Rigtig søde skiinstruktører

Rigtig søde skiinstruktører, som virkelig var i børnehøjde. Vores barnebarn lærte rigtig meget på skiskolen og kom glad tilbage efter skiskolen sluttede. Eneste lille minus er, at alle 5 dage var børnene på den samme piste, så det blev lidt kedeligt. Men der var en fin afslutning på skiskolens sidste dag med slalomkonkurrence og uddeling af medaljer og diplomer.

2. Februar 2023

Skiskole for en nybegynder

Gustav var en vanvittig god instruktør, gav sig god tid til hver deltager og tilpassede undervisningen perfekt! Super god oplevelse for en first timer på ski.

28. Jänner 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik ikke det vi havde betalt for

Havde bestilt holdundervisning til øvede. Der var desværre ikke børn nok til et sådant hold, så vi blev unden dialog flyttet til et uerfarent hold.
Tidspunkt for skiskolen blev ændret flere gange, så sent som dagen før vi skulle starte. Skiskole lederen i Livigno var på ingen måde ikke modtagelig for vores kritik. Meget sød og dygtig dansk instruktør, som forsøgte at differentiere undervisningen

2. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde bestilt 2 timer privat…

Vi havde bestilt 2 timer privat undervisning x 4 dage i Frankrig med start før 12.00 men undervisningen startede først kl 11.30 og 2 timer derfra, selvom vi havde ønsket fra 9-11 eller 10-12, dette kunne ikke laves om da vi snakkede personen som planlagde ugen og de andre hold. Selvom vores bookning blev lavet for 3 måneder siden.

24. Jänner 2023
Skischoolonline-Logo

Antwort von Skischoolonline

Hej Anders,

Tak for din tilbagemelding her.

Det kan jeg godt forstå, at I er skuffede over tidspunktet, når I har booket i så god tid.
Jeg håber at jeres søn alligevel var glad for sin undervisning og blev bedre på ski.

Vi tilbagefører differencen så I kun betaler for privatundervisning med start efter kl. 12.00.

Vi er begrænset af det få antal danske instruktører, som hvert år er godkendt til at undervise i Frankrig, samt at vi prioritere holdundervisning til børn med start kl. 9.00.
I jeres uge havde alle instruktørene børnehold om morgenen.

For at vi bedre kan være opmærksomme på jeres ønsker til undervisningen fremover, er det vigtigt, at I noterer dem i kommentarfeltet til selve bookingen - Så er vi sikre på se dem, når vi planlægger ugen.

Venlig hilsen

Martin
Skischoolonline

Pengene værd

Rigtig søde danske skiguider - gode til børn! Eneste grund til det ikke bliver 5 stjerner er, at første dag var på forkert niveau (for let), men det blev der rettet op på dag 2.

26. Jänner 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr