Det var lätt och smidigt att få ihop beställningen. Gillar layouten på hemsidan där man enkelt kan hitta alla produkter.vi glömmer inte att priserna var lägre än på andra ställen. Rekommenderar stark... Mehr ansehen
Beställde en pulsklocka från Snowleader. Klockan i sig var ca. 15-20% billigare än lokala återförsäljare och kom dessutom på 7 dagar. Däremot var det lite vårt att spåra paketet från Frankrike till Sv... Mehr ansehen
Sämsta företaget någonsin. Beställde skor som aldrig kom men de skickade en faktura. Inga meddelande alls, när jag kontaktar dom så skyller de på att jag inte betalt (hade faktura på Klarna). De maku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leveransen gick fort och smidigt paketet kom till min dörr när jag var på jobbet måndag 02032026 och skidorna var i bra skick. Däremot så var paketet trasigt i botten och min överraskning var borta.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Snowleader
Vom Unternehmen geschrieben
Snowleader, din e-butik för friluftsliv.
Snowleader erbjuder onlineförsäljning av utrustning och tekniska kläder för bergen.
Upptäck hela vårt sortiment av skidåkning, turskidåkning, snowboard, trail-running, vandring, camping och vårt livsstilssortiment.
3 universum erbjuds på webbplatsen:
SNOW
OUTDOOR
CITY
- Mer än 40 000 referenser och 500 varumärken
- Premium kundservice till din tjänst med produktexperter
- En gratis gåva från 299 euro inköp
- Expressleverans och returer möjliga inom 60 dagar
Vi är friluftsentusiaster och vi gör vårt bästa för att ge dig råd och erbjuda dig tekniska produkter till rätt pris.
Frankreich
- 08 585 655 79
- snowleader.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställningen och frakten flöt på bra!
Satisfied!
Produkt fanns tillgänglig
Produkt fanns tillgänglig, monterades snabbt. Tog lite längre tid för leverans men inte oskäligt. Nöjd
Snabb och enkel leverans men dålig förpackning
Snabb och enkel leverans. Ett stort minus till packningen. Mina skidor var hela - men kartongen de kom i var trasig. Det saknades vaddering inuti och det var bara tur att skidotna eller bindningarna inte skadats
Bra pris på kvalitets sandaler
Bra pris på kvalitets sandaler! Bra service, snabb leverans! Rekommenderas
Bra priser
Bra priser, enkel att hitta, snabb leveransen, inga extra kostnader vid ev returer
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Jag beställde ett par skor till min son…
Jag beställde ett par skor till min son den 8/1 men dessa har inte kommit fram än och idag är det den 23/1. De skulle varit framme 14/1 men fastnat på terminal i Järfälla. Jag har mailat och chattat med Snowleaders kundtjänst men inte fått hjälp så nu är försändelsen reklamerad.

Fast delivery!
This company is not legit
This company is not legit. Not possible to contact in any way, do not ship products as stated on their website. The only thing they are moving fast on is sending you an invoice.

Antwort von Snowleader
Fantastische support die alles goedmaakte
Zeer goede support die mij van begin tot eind perfect heeft begeleid na de bestelling. Het artikel kwam iets vertraagd binnen, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door hun zeer klantvriendelijke service.
Svårt att få tag på någon svensktalande…
Svårt att få tag på någon svensktalande person som kan hjälpa till. Undrar vart mitt pkt är? Tack för återkoppling ang mitt pkt som kommer imorgon tisdag. Fick hjälp till slut i chatten.

VERY slow.
Ordered a snowboard on the 22nd of November, planned delivery date was end of November. However it arrived on the 2nd of January after calling and emailing costumer support on a daily base. Apparently there was an issue with the sending, but I was never contacted about it. Costumer service told me for 2 weeks that "the package will be sent today" which ended up happening end of December. Product arrived in good shape, however I am very disappointed with the service etc.

Antwort von Snowleader
Tycker det tag mycket lång tid att få…
Tycker det tag mycket lång tid att få paketet

Very good
Very good. Fast delivery, date as promised. Product as promised.
Recomended 😃👍
Snabb leverans !!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.