Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)
Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️
Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Orupgade 29, 4640, Faxe, Dänemark
- wiemann.christine@gmail.com
- spirekassen.nu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Dejligt udvalg og hurtig levering.
Dejligt udvalg og hurtig levering.
Helt klart et sted jeg vil handle igen.

Antwort von Spirekassen
Mine frø lykkedes hver gang
Jeg har handlet hos Spirekassen flere gange, og alt hvad jeg har købt, blomster, grøntsager, dahlia, lykkedes hver gang.
De har en stort udvalg af økologiske og biodynamisk frø, og deres hjemmeside er inspirerende og let at finde rundt i.

Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering. Kvaliteten er fantastisk.

Hurtig levering af ordre
Hurtig levering af ordre - super fine frø.

Lynhurtigt levering
Lynhurtig levering. Fin forside med tydelig dansk og latinsk navn på indholdet, bagside med såvejledning, farve og højde på den kommende plante

Antwort von Spirekassen
Fine frø. Jeg glæder mig til at så i foråret.
Hurtig levering. Fine poser og fin anvisning for såning af frøene.

Antwort von Spirekassen
God kommunikation om udfordringer med…
God kommunikation om udfordringer med bestilling :)

Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, flot udvalg af frø og hurtig levering har gjort, at jeg flere gange har handlet hos Spirekassen

Antwort von Spirekassen
Godt udvalg og god service
Altid god og hurtig betjening og et skønt udvalg! Handler der for 3. år i træk.

Antwort von Spirekassen
Hurtig levering, mange fristelser på hjemmesiden til fornuftige priser. Jeg glæder mig til at se, om frøene spirer og vokser sig stærke.

God information omkring levering
God information omkring levering. Alt det bestilte er leveret og endda med små gaver. Glæder mig til en have fuld af blomster🌸

Super duper fantastisk service
Super duper fantastisk service. Min bog som jeg havde bestilt kom efter to dage🤩 plus at der var en lille gave og meget sødt pakket ind✨

Antwort von Spirekassen
Hurtig levering i fin indpakning
Hurtig levering i fin indpakning. Alt er super!

Antwort von Spirekassen
Meget smukt indpakkede frø og tilbehør!
Hurtig ekspedition!-flotte varer!
Som at modtage en gave!-Indbydende indpakning og særlige frøposer med den nødvendige info!
Meget flot hjemmeside med stort udvalg til gode priser!
Nu “kribler”det i fingrene for at komme i gang med at så!

God hjemmeside.
God hjemmeside.
Nemt at bestille
hurtig levering
og ovenikøbet en lille ekstra gave

Let sted at købe frø til gode priser
Let sted at købe frø til gode priser

Antwort von Spirekassen
Hurtig levering og herligt med en…
Hurtig levering og herligt med en ekstra lille gave.

Antwort von Spirekassen
Hurtig levering og fint udvalgt
Hurtig levering og fint udvalgt. Køber gerne fra spirekassen igen.

Hurtig håndtering af ordren
Hurtig håndtering af ordren, fin pakke og umiddelbart fine frø. Glæder mig til at så dem i foråret!

Antwort von Spirekassen
Super hurtig og fint indpakket pakke…
Super hurtig og fint indpakket pakke med forårs/sommerdrømme. Og en ekstra lille gave med blomsterfrø🙏🏼 Tak.

Antwort von Spirekassen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.