Spirekassen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

182 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

hurtig levering

Har hentet min bestilling og er overrasket hvor fin den er pakket og så også lidt ekstra frø, mange tak.

24. Jänner 2026

Selv tak💚Hilsen Christine

Super hurtig levering

Super hurtig levering, kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Glæder mig til at så frøene og de smukke blomster til sommer

23. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Britt, JA vi trænger til forår ganske snart! TAK for din anmeldelse, det betyder meget for os som en lille virksomhed. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode frø, kvalificeret vejledning og god service

22. Jänner 2026

Kære Anni, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os🌱 Hilsen Christine

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Fin beskrivelse af de forskellige blomster.
Ekspeditionen er hurtig, indpakningen smuk. Ikke noget som helst at klage over.

22. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Trine TAK for at du gav dig tid til at give os en anmeldelse💚Hilsen Christine

God, hurtig service

Har modtaget min bestilling indenfor 4 dage - og så var der lige en lille overraskelse med.
Fint indpakket og god vejledning
Det bedste er dog de mange frø der er i hver pose
Ikke sidste gang jeg handler hos sparekassen

Antwort von Spirekassen

Hej Pia!!! Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse. JA der er nemlig mange frø i poserne fordi vi køber større ind og kan nu indkøbe til en lavere pris. Det skal komme vore kunder til gode! Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, fine poser.

Hurtig levering og fine poser med god information. Har købt hos spirekassen før og det har været gode frø der spirer. Kan varmt anbefale dette firma.

Åhhh Lena, TAK. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, og der var medsendt en lille overraskelse. En morgenfrue, og i en farve jeg ikke havde i forvejen 😊👍

Antwort von Spirekassen

Hej Sanne, og den morgenfrue er så fin! Tak for din anmeldelse. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige modtaget en fin lille æske fra…

Har lige modtaget en fin lille æske fra Spirekassen - glæder mig til at tage hul på foråret, smukt indpakket og med god vejledning .

At I så også tager socialt ansvar og har plads til medarbejdere som ikke bare passer ind i fuldtids kasser taler ind i mit hjerte, som bløder lidt, hvis der ikke er plads til den slags . ♥️♥️❤️‍🩹❤️‍🩹

Tak for jer.

15. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Maja...bare TAK! ja vores hjertebarn er frø og rummelighed for alle. Tak for din søde anmeldelse. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glæder mig altid til at modtage noget…

Glæder mig altid til at modtage noget fra Spirekassen. Der er hurtig forsendelse, en lille ekstra ting med og altid pakket så fint ind.
Derudover har de gode beskrivelser af hvor og hvordan man sår og planter❤️🌺🌹🌷

13. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Christina, TAK for din finde anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed. Hilsen Christine 💚

Unik oplevelse

Spirekassen gør køb af frø til en unik oplevelse, hvor du føler nærvær og dedikation i alt fra selve indpakningen, de fine vejledninger på poserne, hurtig ekspedition og en lille gave. De gør lige dét ekstra, og jeg bliver glad hver gang!

10. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Kære Dorte, hvor er det dejligt at vide. Det vil jeg fortælle til mine kollegaer. Hilsen Christine

Hurtig og problemfri levering

Hurtig og problemfri levering

7. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Mette, TAK for at du gav dig tid til at komme med en tilbagemelding. Det er vigtigt for en lille butik som vores. Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fint udvalg af frø og jeg sætter…

Meget fint udvalg af frø og jeg sætter pris på at der ofte er rigtig fin vejledning. Har købt jer flere gange.

6. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Berit, TAK for du bruger os flere gange. Det er vi så glade for! Hilsen Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling Jeg kan rigtig godt li at handle hos…

Jeg kan rigtig godt li at handle hos Spirekassen. De har godt udvalg, også af øko frø, ordren kommer hurtigt og der var en lille gave med, som gav smil på læben her i vinterkulden.
Jeg kan desuden rigtig godt li, at de ansætter mennesker, som ikke kan arbejde på almindelige vilkår. Og på deres Instagram viser de også nogle ting som ikke går efter planen i deres bede. Det er rart, at det ikke er så poleret. Desuden er hele ledergruppen udstyret med nuttethed faktor 😃. Dejligt at støtte en mindre virksomhed, som gør det godt 👍🏼

5. Jänner 2026

Antwort von Spirekassen

Hej Stine, en KÆMPE TAK!!! Jeg skal give din anmeldelse videre til ledergruppen når de er stået op🤣Hilsen Christine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr