stoneks.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej, Beställde bänkskivor och stänkskydd i marmor från Stoneks. Tydliga villkor och bra information. Jättebra återkoppling och service. Hela processen gick fort och effektivt. Materialet och instal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är otroligt nöjd med min nya bänkskiva och upplevelsen med Stoneks. Processen var väldigt smidig och kommunikationen med Ardi var både snabb och tydlig. Installationen sköttes exemplariskt, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi beställde stenskiva, ny diskho och att allt VVS skulle kopplas ihop. Ett komplett kök utöver skåpsluckor som vi redan hade nya. Allt installerades enligt plan och vi är fantastiskt nöjda! Snabba... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och smidig process och var…

Snabb och smidig process och var väldigt enkla att ha göra med.Tydlig och enkel kommunikation innan och under installation. Prisvärda med en bra kvalité.

9. November 2025

Hej Niklas,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse med Stoneks AB.

Vi är oerhört glada att höra att du upplevde processen som "snabb och smidig" och att kommunikationen var "tydlig och enkel". Att erbjuda "bra kvalité" till ett bra pris är precis vad vi strävar efter.

Tack igen för att du valde oss!

Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB

Bänkskiva

Super smidig process och var väldigt enkla att ha göra med. Bra bemötande och service innan och under installation.

5. Oktober 2025

Antwort von stoneks.se

Stort tack för din recension, Tomas!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med servicen hela vägen från start till installation. Att göra det enkelt och tryggt för kunden är precis det vi strävar efter.

Hoppas du blir riktigt nöjd med resultatet!

Vänliga hälsningar, Stoneks AB

Proffsigt och bra bemötande

Enkelt att kommunicera via mail, svarade snabbt på alla mina frågor. Proffsiga vid uppmätning och leverans som var helt i linje med mina förväntningar. Prismässigt bättre än Epoq där vi också fick offert på exakt samma sten

15. September 2025

Hej Anna-Lena,

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med hela processen och med vårt team som mätte upp och installerade. Dina ord betyder mycket för oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag rekommenderar att man tar avstånd…

Jag rekommenderar att man tar avstånd från Stoneks AB, där Tarvo Terras lurar folk med olika offerter. Han skickade först en total offert som vi bekräftade, och vi betalade förskottet. Efter några veckor skickade han sedan en helt annan offert på 57 798 kr med en smalare bänkskiva och ville att vi skulle bekräfta den. Efter cirka två månader bestämde vi oss för att begära tillbaka våra pengar, men han svarade varken på telefon eller på våra mejl. Vi har nu skickat en faktura om återbetalning av skulden, och om han inte betalar kommer nästa steg att bli tingsrätten mot detta oseriösa företag.

24. September 2025

Hej Axel,

Stort tack för din återkoppling – vi tar alltid sådant på största allvar. Du anklagar vårt team för bedrägeri, men ingen har någonsin tidigare anklagat Tarvo Terras för detta. Varje månad arbetar han med cirka 50 kunder, och ingen har lämnat en sådan kommentar.

Jag har gått igenom ditt projekt och vi kan inte hålla med dig. För det första skiljer sig den offert vi först skickade till dig helt från den som vi skickade efter mätningen, baserad på ritningen. Vi gör alltid den slutliga offerten utifrån ritningen efter mätning, när alla detaljer är kända och måtten fastställda. Detta framgår både i vårt avtal och i offerten.

Det verkar som att du inte läste igenom offerten ordentligt innan du bekräftade den. Den första offerten gällde en standardkant, men efter mätningen blev det en limmad kant, vilket också påverkade priset. Det är inte möjligt för oss att ge dig samma pris för en dyrare bearbetning som för en enklare variant. Ditt tydliga önskemål i början var dessutom att få en billigare lösning. Vi förklarade detta för dig flera gånger, men du valde ändå först en keramisk sten utan limmad kant. Nu kräver du att vi ska leverera samma lösning till det ursprungliga priset, vilket inte är logiskt.

Istället för att anklaga och hota oss hade vi kunnat ta fram en offert och ritning enligt ditt ursprungliga önskemål – men då hade du också behövt meddela det. Dessutom har vi redan utfört mättjänsten åt dig, och nu vill du inte betala för den, vilket inte är rättvist.

Alla problem går att lösa och för varje situation finns det en lösning, men vi kan inte göra något om du inte är villig att samarbeta. Vi tycker det är mycket tråkigt att du anklagar oss för bedrägeri och hotar med rättsliga åtgärder. Vi har gjort vårt bästa för att ditt projekt ska bli färdigt.

Vi ber om ursäkt för de obehag som uppstått och hoppas att vi kan lösa situationen.

PS! Läs alltid igenom offerten noggrant, och kontakta oss gärna om du har frågor.

Proffsiga på sin sak

Mycket proffsiga genom hela projektet, duktiga mätare och installatörer.
Priset bra , rekommenderas!

20. September 2025

Hej Christer,

Stort tack för din fina feedback och för de vänliga orden! 🙏
Vi på Stoneks-teamet uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Att höra att du är nöjd med hela processen – från våra mätare och installatörer till att allt gick snabbt och smidigt – betyder mycket för oss.

Tack igen för ditt förtroende och för rekommendationen! 🌟

Stoneks-teamet

10/10

Snabbt, professionellt och grymt resultat!

17. September 2025

Stort tack Robert för din fina feedback! 🙏

Vi på Stoneks-teamet uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.
Att höra ord som ”Snabbt, professionellt och grymt resultat!” gör oss både stolta och motiverade att fortsätta leverera högsta kvalitet till alla våra kunder.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig – och många fler – med framtida projekt!

/ Ditt Stoneks-team

Sämsta Leverantören när vi renoverade

Vi har nyligen genomfört en renovering hemma och hade ett antal hantverkare och leverantörer. Stoneks var den i särklass sämsta och det var en rad problem.
Ca 5 dagar efter vi hade beställt en bänkskiva och diskho ringde de och sade att de skulle komma på ”tisdag” och att vi då måste vara hemma och att föregående diskho måste vara demonterad och borta. När Tisdagen väl kom uteblev de. Det var väldigt svårt att få tag på dem (säljaren). Till slut fick vi tag på VDn som förklarade att den som tidigare hade ringt till fel kund och att vår leverans först var 10 dagar bort. VDn ursäktade och lovade att a) påskynda leveransen och b) ge oss en saftig kompensation. Leveransen kom inte en dag tidigare så det löftet var nog bara ngt VDn hävde ur sig. När leveransen väl kom kom det några personer från Baltikum som inte pratade engelska och skulle installera. De satte inte på något silikon mellan bänkskiva och vägg och heller ingen silikon mellan bänkskiva och diskho. De menade att det inte ingick. Diskhon är ej fastlimmad i bänkskivan utan skruvas fast i bänkskivan på plats. Detta gör de för att de skall kunna transportera fler produkter från Baltikum samtidigt. När de var klara och åkte därifrån hade de inte satt tillbaka lådor under diskhon. När jag gjorde det visade det sig att de hade satt skruvar och vinkeljärn som gjorde att lådan inte gick att stänga. Lite lätt irriterad ringer jag VDn igen och undrar vad det är frågan om. Han säger först att det nog måste vara så för hållbarheten eftersom diskhon inte är limmad. Sedan efter några timmar kommer balterna tillbaka och tar bort skruvarna och vinkeljärnen och säger att de inte behövs. När jag tog dit en annan hantverkare för att fixa den uteblivna silikonen säger han att han aldrig varit med om att någon levererat bänkskivor utan att sätta på silikon. När allt är klart till slut efter närmare 10 dagar utan köksvatten och diskande inne i handfatet på toaletten ringer jag VDn och frågar om den utlovade kompensationen säger han att han givit oss rabatt på diskhon. Jag säger att det inte är proportionellt för allt det besvär de orsakat. Han skriver sedan ett mail och säger att de kommer skicka oss på Kronofogden och att vi egentligen själva borde ha förstått att när de ringde första gången och annonserade leveransen på ”tisdag” så var det fel. Helt otroligt. Som sagt den sämsta leverantören under hela renoveringen och mitt råd är att på alla sätt undvika att beställa från Stoneks.

12. Juni 2025

Hej Jacob Magnus,

Stort tack för din återkoppling. Tyvärr har vi den senaste tiden fått in en del illvilliga kommentarer och vi tar varje feedback på största allvar. Om vi på något sätt har gjort fel mot dig vill vi självklart be om ursäkt.

Vi kan dock inte hitta ditt namn bland våra kunder. Om du kan ange ditt projektnummer eller annan referens kan vi gå igenom ärendet och återkomma med ett korrekt svar. Just nu framstår din kommentar tyvärr som illvillig.

Kert Loide
VD

Väldigt nöjd kund

Väldigt nöjd med mitt köp en marmorskiva till min nya köksö. Jättebra kommunikation och leverans. Rekommenderas varmt.

16. August 2025

Hej Barbara,

Stort tack för din fina feedback! 🤍
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både marmorskivan, kommunikationen och leveransen.

Stoneks Teamet

Jättebra service och supernöjd

Jättebra service och supernöjd med stenarna. Tyvärr strulade leveransen och transportbolaget körde först inte ut stenarna på 2 veckor och sen var dom trasiga. Men inga problem från stoneks sida som var otroligt hjälpsamma med allting och löste det utan problem för oss. Rekommenderar att köpa av dom.

1. August 2025

Hej Henrik,

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och stenarna.
Beklagar verkligen problemen som uppstod med leveransen, men det känns bra att vi kunde lösa det på ett smidigt sätt för er.

Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Stoneks Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Se upp med detta företag

Se upp med detta företag. Jag vill varna er att det de lovar stämmer inte med verkligheten. Belopp på min första offert som vi tyckte vad bra blev 18 000 dyrare efter att man beställde bänkskivan. Fick sammanlagd 5 olika offert fast material och allt annat i offerten vad likadant. De erkände felet men ville inte korrigera slutpriset. Fick även vänta dubbelt så länge än vad de lovade med leveransen.
Många beskymmer och fördröjningar pga dem.

30. Juli 2025

Hej Tamara,

Stort tack för din feedback och för att du valde att beställa från oss – vi uppskattar det verkligen. Ja, vi erkänner att vår säljare gjorde ett misstag och kalkylerade fel i den första offerten, men vi hittade också felet och gav dessutom en rabatt.

Innan vi påbörjade produktionen skickade vi ett nytt korrekt prisförslag till dig för godkännande – vilket du också godkände. Vi genomför aldrig en beställning utan att först ha ett tydligt pris godkänt av kunden. Därför känns det märkligt att det nu i efterhand förväntas ytterligare rabatt.

När det gäller leveranstiden vill vi också vara ärliga med fakta: du bekräftade slutgiltigt beställningen precis runt midsommar, då vår fabrik var delvis stängd. Med tanke på detta levererade vi stenen inom den överenskomna tidsramen enligt våra villkor.

Idag begärde du en rabatt, och när vi inte kunde bevilja detta valde du att ge oss betyget 1. Vi respekterar detta men vill ändå betona att vi alltid strävar efter att leverera varje projekt med högsta kvalitet och inom rimlig tid.

Vi erkänner att projektet inte löpte helt smidigt, och vi beklagar eventuella besvär. Det viktigaste för oss är att du nu har fått din bänkskiva och kan njuta av ditt drömkök.

Vi önskar dig allt gott framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi beställde bänkskiva och väggplatta…

Vi beställde bänkskiva och väggplatta ovanför i keramik som var skitsnygga! Hantverkarna var super proffsiga och allt gick så smidigt! Rekommenderas starkt!

27. Juli 2025

Hej Merve,

Stort tack för din fina återkoppling! 🙏
Vi är otroligt glada över att du är nöjd med både din keramiska bänkskiva och väggplatta – och att du uppskattade vårt hantverk och service. Det betyder mycket för oss!

Vi strävar alltid efter att göra varje projekt smidigt, professionellt och personligt – och det är fantastiskt att höra att du rekommenderar oss vidare.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp med framtida projekt.
Tack för förtroendet!

Varma hälsningar,
Teamet på Stoneks AB

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt nöjda med vår bänkskiva och…

Väldigt nöjda med vår bänkskiva och väggplatta i sten. Proffsigt, snyggt och smidigt! Rekommenderas!

14. Juli 2025

Antwort von stoneks.se

Tack Abbe, För ditt fina omdöme!
Vi är glada att ni är nöjda med både bänkskivan och väggplattan i sten.
Vi uppskattar verkligen dina ord – proffsigt, snyggt och smidigt är precis vad vi strävar efter!
Tack för att du rekommenderar oss! 🙏

– Teamet på Stoneks AB

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It’s my second time with them

It’s my second time with them. It has always so easy and fast. Took two weeks from measure to install!

29. März 2025

Hi Wen Yang,

Thank you so much for your kind words and for taking the time to leave a review!

We truly appreciate your trust in us — it means a lot that you chose Stoneks again. We're glad to hear the process was smooth and efficient for you. Two weeks from measurement to installation is exactly the kind of speed and quality we aim for!

Thanks again, and don’t hesitate to reach out if you ever need anything in the future.

Warm regards,
The Stoneks Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är verkligen nöjd med bänkskivan…

Jag är verkligen nöjd med bänkskivan från Stoneks och kan starkt rekommendera dem! Kvaliteten är fantastisk, och utförandet är både stilrent och noggrant gjort. Passformen är exakt, och materialet ger ett lyxigt och hållbart intryck. Dessutom var servicen professionell och leveransen smidig. Jag är mycket imponerad och kommer definitivt att vända mig till Stoneks igen i framtiden! ⭐⭐⭐⭐⭐

17. März 2025

Hej Salahadin,

Stort tack för dina fina ord och fantastiska omdöme! 🌟
Vi är väldigt glada att du är nöjd med både bänkskivan och vår service. Det betyder mycket för oss att höra att kvaliteten, passformen och helhetsintrycket levde upp till dina förväntningar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bästa hälsningar,
Teamet på Stoneks AB

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt fungerade bra och smidigt!

Allt fungerade bra och smidigt!

17. März 2025

Antwort von stoneks.se

Tack så mycket, Johanna! Vi är glada att höra att allt fungerade bra och smidigt. Välkommen åter! Mvh Stoneks Team

Stoneks work recommendation

We are very happy with Stoneks work in replacing our kitchen's worktops from laminate to quartz composite: all skilfully organised - from project planning through implementation — by a friendly and competent team, from measuring up to implementation by a two-specialist team responsible for the final installation. We strongly recommend their service.

6. März 2025

Hi Joao,

Thank you so much for your wonderful feedback! 😊

We’re delighted to hear that you are happy with your new quartz composite worktops and that the entire process—from project planning to final installation—was smooth and well-organized. Our team takes great pride in delivering high-quality service, and your kind words mean a lot to us.

We truly appreciate your recommendation and for taking the time to share your experience. If you ever need anything in the future, don’t hesitate to reach out!

Best regards,
The Stoneks AB Team

Mycket nöjd!

När det finns en del leverantörer på marknaden och man försöker selektera ut en bra och trygg lev så kan vi verkligen säga att vi är väldigt nöjda med vårt val.
Helhetsupplevelsen har varit guld! Bra bemötande från start, lätt att få återkoppling och svar på våra frågor samt snabb leverans. Allt som allt tog arbetet 1,5 vecka från beställning till leverans för vår lgh i Sthlm.
Kan varmt rekommendera att välja Stoneks som företag och leverantör av bänkskiva!

17. Februar 2025

Hej Karin,

Stort tack för din fantastiska recension! 😊

Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt val och att hela processen – från första kontakt till leverans – gick smidigt. Att du upplevde bra bemötande, snabb återkoppling och effektiv leverans betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen ditt varma rekommendation och att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är precis sådana omdömen som driver oss att fortsätta leverera högsta kvalitet och service!

Hör gärna av dig om du behöver något i framtiden.

Team Stoneks AB

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevlig kontakt

Trevlig kontakt, mycket bra installation!

4. März 2025

Helena ,

Stort tack för din fina feedback! 😊

Vi är glada att du är nöjd med kontakten, installationen och din nya stenskiva. Det betyder mycket för oss att höra!

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver något i framtiden.

Stoneks AB

Bästa leverantören

Vi är mycket nöjda med fönsterbänkar från Stoneks.

"Jag hade en fantastisk upplevelse med Stoneks! Hantverkare/installatör var inte bara trevlig och glad, utan också oerhört noggrann med sitt arbete. Det märktes att de verkligen bryr sig om sina kunder och deras behov. Jag uppskattade deras professionalism och den hänsyn de visade under hela processen. Rekommenderar starkt detta företag till alla som behöver deras tjänster!"

28. Februar 2025

Hej Morteza Z,

Stort tack för din fina recension! 🌟

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med dina fönsterbänkar från Stoneks och att du hade en så positiv upplevelse med vår hantverkare/installatör. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och service, så det betyder mycket att höra att du uppskattade vårt arbete.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta – och varmt välkommen tillbaka om du behöver något i framtiden!

Stoneks AB

Mina varmaste rekommendationer

Att anlita Stoneks är de bästa jag gjort! Förberedelserna var enkla innan besök i deras show room. Bemötandet på plats fantastiskt. Väl efter beställning har genomförandet gått otroligt smidigt. De har varit super proffsiga och verkligen haft mig som kund i fokus genom hela processen. Jag kan inget annat än lyfta på hatten för detta kundvänliga företag. Mina varmaste rekommendationer om du som kund vill ha en bra upplevelse och ett fantastiskt resultat anlita denna stenfirma till dina nya bänkskivor.

3. März 2025

Antwort von stoneks.se

Stort tack, Carolin, för dina varma rekommendationer! Det gläder oss enormt att du haft en så positiv upplevelse från start till mål. Vi strävar alltid efter att leverera både kvalitet och en smidig process. Tack för ditt förtroende – vi uppskattar det verkligen! Mvh Stoneks Team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr