Jeg kjøpte to strikkepakker i januar, jeg har kjøpt mange, men men disse to ankom i januar 2025. Så "raste verden sammen"og nøstene ble glemt - helt til desember. Jeg fant dem sammen med julepynten, o... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg hadde rotet bort en oppskrift, og personen i chaten på kundeservice gjorde alt for å finne kjøpet mitt i arkivet. Det var ikke så lett, for det viste seg at bestillingen ikke en gang lå i mitt nav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Strikkeoppskriften til Edelweiss genser er tvetydig. Står øverst i oppskriften står det at det lønner seg å strikke ermene først mens det lenger ned står at man skal måle ut på bolen hvor mønsteret på... Mehr ansehen
Jeg manglet garn og trengte hjelp til å finne Dyelot, og kundesenteret svarte veldig raskt på min mail. Og jeg fikk god hjelp slik at jeg finner bedre frem på nettet i ettertid. Deremed fikk jeg be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
En av Norges største garn nettbutikker. Norges raskeste(?) levering fra vårt Autostore robotlager. Vi leverer varer til store deler av verden.
Kontaktinformationen
Klepp Stasjon, 4353, Klepp Stasjon, Norwegen
- post@strikkemekka.no
- strikkemekka.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 31 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Fikk for lite garn på en garnpakke
Fikk for lite garn på en garnpakke, tok kontakt med kundeservice. Lite behjelpelig, fikk beskjed at det var feil med strikkefastheten min. Det manglet ganske mye garn, så det kan umulig være tilfelle. Fikk beskjed om å bestille mer garn og betale for det. Synes dette er dårlig kundeservice.

Antwort von Strikkemekka
Rask levering og raskt svar på…
Rask levering og raskt svar på etterspørsel om oppskrift 👍 Veldig bra 👍

Rigtig god service
Rigtig god service. Fik hurtigt eftersendt det manglende garnnøgle ved første mail. TAK

Antwort von Strikkemekka
Alltid god hjelp til kunden og rask…
Alltid god hjelp til kunden og rask respons

Antwort von Strikkemekka
Feil i anbefalt garnmengde.
Feil i anbefalt garnmengde.
Det er andre gang jeg kjøper anbefalt antall nøster til oppskrift fra Strikkemekka, og opplever at garnmengden er for liten.

Antwort von Strikkemekka
Jeg liker veldig at de har så godt tatt…
Jeg liker veldig at de har så godt tatt vare på meg og helt sikkert tatt vare på alle kunder, tusen takk.

Antwort von Strikkemekka
Min søster strikket en vest for flere år siden.
Min søster strikket en vest for flere år siden. Jeg ønsket også en maken. Hun hadde hverken oppskrift eller garntype. Gikk på chatten, og gjett. De fant alt og sendte meg opplysningene. Så nå blir jeg og snart eier av en deilig vest(:)). Tuuuusen takk for god hjelp på 5 minutter.

Antwort von Strikkemekka
Pakken kom raskt til vårt hentested
Pakken kom raskt til vårt hentested. Da vi manglet oppskrift, ble det ordnet med en gang.

Går raskt
Går raskt, og lurer man på noe, så får du raskt tilbakejmelding

Antwort von Strikkemekka
Jeg er helt imponert over servisen hos…
Jeg er helt imponert over servisen hos dere.
Jeg gjorde en bommert i går kveld med bestilling og betalte med debetkort. Jeg tok kontakt med mail i formiddag og fikk rask tilbakemelding.
Ordren er kanselert og pengene er tilbakeført.
Hurra for dere. Aldri opplevd så rask og god service

Antwort von Strikkemekka
Blixtsnabb återkoppling och rättelse…
Blixtsnabb återkoppling och rättelse när det blev fel i leveransen. Mycket professionellt och trevligt bemötande.

God service
Fikk svar og god hjelp med en gang.
Veldig fornøyd!

Antwort von Strikkemekka
Fikk pakken fort og greit
Fikk pakken fort og greit, hadde nok sletta oppskriften kanskje, men fikk ny på rappen. 🙏

Tilsendt feil garnnøste.
Alle kan gjøre feil av og til, ingen er feilfri, heller ikke jeg.
Feilen ble raskt oppklart, og riktig garnnøste er i farta.
Elsker både garnet dere forhandler og garnpakkene deres

Antwort von Strikkemekka
Fikk etter hvert oversendt en oppskrift…
Fikk etter hvert oversendt en oppskrift som jeg hadde mista noen sider fra.
Raskt svar og god hjelp
Raskt svar og god hjelp. Veldig fornøyd!!

Antwort von Strikkemekka
Rask tilbakemelding og god service!

Antwort von Strikkemekka
Jeg fikk kjapp tilbakemelding på…
Jeg fikk kjapp tilbakemelding på spørsmål jeg hadde og alt ble ordnet opp innen 30min etter jeg sendte første mail.

Antwort von Strikkemekka
Veldig viktig å få svar så raskt
Veldig viktig å få svar så raskt! Spesielt siden det gjelder strikking der kundene er helt «ekstatisk» etter å få begynne. 👍😃

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.